icon

Je normálne, keď mi manžel chytá faldy?

30. aug 2024

Ahojte je podľa vás normálne že mi manžel chytá “faldy” na bruchu? Proste niesom tučná ani nemám kilá navyše ale keď si sadnem tak to tam mám. Mne to je vrcholne neprijemne a on to nevie pochopiť. Vzdy sa len urazi ze ma teda nebude chytat vobec, je to podla vas normalne?

kp7333
31. aug 2024

Nauc sa branit. Ked ta nabuduce bude chytat, schmatni ho za vtaka, aby vedel, co je to neprijemny pocit.

autor
31. aug 2024

@zuzanita1609 brucho spevnené mám, no snád každa žena keď nesedí rovno sa jej na bruchu zroluje koža , nie žiadny tuk ale koža. Spolu chodievame cvciť občas, inak kazdý sám podla práce. Ja mám 27 a muz 32. Sme spolu 7 rokov.
@hendikep ja sa s nikým neradím či sa mám urazit alebo nie, len sa pýtam či to príde ostatným normálme🙂

crazy_cat_lady
31. aug 2024

V tvojej situacii mi to nepride ok a ak to partner nedokaze pochopit a este sa hra na obet/urazeneho, tak mu to asi treba vysvetlit tak, ze potom bude mat byt naco urazeny ...

zuzanita1609
31. aug 2024

Veď ja chápem a vravím , určite to nemyslím v zlom. Robí to preto, lebo vie ako zareaguješ a jemu to "robí dobre". Správa sa ako puberťák,no 🙄. Neber si to tak,ignoruj to a prestane,alebo mu jednu "fukni" a odvrkni niečo typu ,"faldíky mi nevadia,ale čo s týmito deckom vedľa mňa? " 😝

petsvk
31. aug 2024

A nepáči sa manželovi viac to provokovanie, keď si nahnevaná , ako to chytanie ? Nie je to le zámienka na naštvanie ?

zuzanita1609
31. aug 2024

@petsvk tiež si myslím 👍😏

misanthropicdann
31. aug 2024

Je to normálne.

stanulienkat
31. aug 2024

Chyt ho za vtaka so slovami-"oh, zase som nic nenasla." Uvidis, ci mu to bude prijemne po 10 raze.

atinkaa
31. aug 2024

@autorka ja myslim, ze manzel by mal vediet, ze sranda konci tam, kde druhy je uz dotknuty a nevnima to ako zart.
Ktovie ake su jeho slabe miesta a kde by to ako srandu nevnimal on, mozno sa s nim o tom porozpravat.
Ale zaujimavejsie je skor to, ze to zacal robit teraz, ako pises tyzden dva....a dovtedy tento typ humoru ho obchadzal, tak ci sa skor nezamerat na toto. Co sa jemu za ten tyzden dva stalo, okrem toho, ze je megateplo a viacerym sa vypina mozog z toho tepla🙊.

maranta_leuconeura
31. aug 2024

Mam pocit ze si to strasne vztahujes na minulost, ved neskor pises, ze nemas sunku, ze je to len koza, tak co riesis... aj keby to bola sunka, si to ty. Keby s tebou kvoli tomu muz nechcel byt, tak s tebou nie je. Vies kolkokrat ja muza chytim za nepostaveny penis a robim si z neho srandu ze sa mi schovava? :D to nie je vysmievanie sa ani nijaky utok, proste len sranda. Muz to berie v pohode, rovnako ako ja, krd mi chyta moja ,,kozliatka" a komentuje (nuz, nie su velke a ano, tiez ma obcas chytaju komplexy). Ale viem, ze sa mame radi taki aku sme 🤷

tilly
31. aug 2024

Môj ma tiež občas chytí, keď ma drží zozadu. Je to neprijemné.
Ako tu už jedna kočka písala, presuniem mu ruky na prsia alebo medzi nohy 🤷‍♀️ a je to. Žiadny stres

janickacrazy
31. aug 2024

Tak keď nechápe po dobrom, tak mu jednu pleskni alebo mu slahni po vajciach. Akože musíš si ubrániť svoje hranice, odtiaľ potiaľ.

drago12587
31. aug 2024

On nekomentuje tvoju postavu.. z nicoho si spravila obrovsky problem ako vravim.. len pre tvoj komplex..

drago12587
31. aug 2024

@janickacrazy plesni mu ? :D že ju chyti za brucho :D ... Odpoved na agresivitu je len viac agresivity..

misicka31
31. aug 2024

On teba za brucho,ty jeho za vercajg a hlboký povzdych😃prejde ho to 😂

janickacrazy
31. aug 2024

@drago12587 no tak keď mu to 100x povedala slušne, že jej to vadí a on a tým neprestane, tak to je tiež taká agresivita z jeho strany, nemyslíš?

lakebabe
31. aug 2024

@larinka552 toto je už druhá téma kde bolo nezavisle radené strčiť chlapovi prst do riti 😂 Možno by to mohlo byť univerzálne riešenie na chlapov za všetko zlé čo spravia 😂 možno ich to vychova 🤷‍♀️

dadis
1. sep 2024

@lakebabe Mnohym sa to paci 🤷‍♀️. @autorka podla mna ta muz provokuje, mas 55kg a robis z faldika tragediu, si oprskla, nadavas na jeho mamu. Mne chytali brucho moje deti, ked boli male, a hovorili mi, aka som makkucka 😅. Robili to aj vonku a taka znama sa nad tym pohorsovala (ano taka, co po 45tke nema ani gram tuku a tehly na bruchu). Ale nebola som tucna, ani teraz nie som, aj ked mam o 15kg viac ako ty, ale mam geneticky nizsi svalov tonus a aj jasne ze aj tuku mam, ale na bruchu nie vela, tak ma ludia radi hladkaju 😅. Nauc sa mat rada svoje telo, lebo ked ho nemas rada teraz, ked vo svojich 27r je vo svojej najlepsej forme, ako ho vudes lubit o 10-20-30 rokov?

lentilka78
1. sep 2024

Mne to bolo spočiatku nepríjemné, ale zvykla som si, teraz to mam rada😁viem ze sa mu páčim aj keď takých 5 kíl by to chcelo schudnúť 😁
Môj tak najradšej zaspáva, že ma objíme zo zadu a ruku automaticky na brucho

edit292
1. sep 2024

Môj muž je ako lata, vysoký, štíhly aj v staršom veku, iba bruško sa mu vyvinulo, ale také no normálne ako keď má pavúk, štíhle nožičky a bruško. Mňa takisto chytal muž za faldy, dnes to nerobí, ale on nemá faldy, len mu poviem, no čo môj pavúčik, už sa mu to tiež nepáči, takže už vie, aké to je. Skúste na ňom niečo podobné nájsť, väčšie uško, nos, noha, a pridajte k tomu nejaké prirovnanie, medvedia nôžka, netopiere uši a pod. 🙈😂

webinka001
1. sep 2024

Ak prestanes na to akokoľvek reagovať, tak ho to prestane baviť a nebude to robiť...mne toto pride ako provokácia z jeho strany...bavi sa na tom, ze sa hnevas...ja by som nerobila take ako riadia niektorí ze klin sa klinom vybíja...skratka by som na to nereagovala ked by ma chytil za faldy...vyskusaj

milos81
1. sep 2024

Je to úplne normálne, muž ťa snáď smie chytať všade, alebo myslíš, že prirodzenie áno a brucho nie ? 🤦‍♂️

dismonika
1. sep 2024

To sú chlapi... zvyknú robiť také somariny 🤣🤣🤣 normálne zábava čítať tu tie komenty. Aj môj ma niekedy capne po zadku a povie: "to je ale materiál" ostatné sem ani radšej nepíšem 😅
...oni to často robia z lásky 😉 určite ti ten tvoj nechce naznačiť, že si pribrala, keď si vlastne ani nepribrala... len mu to príde komické

mikadooo
1. sep 2024

Ahoj, za mňa je to subjektívna vec. Niektoré páry sa plieskajú po ritiach a stláčajú si kadečo a príde im to okej, alebo "sranda". Mne toto, čo robí tvoj chlap príde potupné a pre ženu frustrujúce (môj subjektívny názor). Ja by som trvala na tom, aby mi to nerobil, že si to neželám. A ak sa urazí, že sa ma teda nemusí dotýkať nikde, tak by som mu povedala, že sa ma môže dotýkať tak, ako sa mi to páči a tam, kde sa mi to páči. Jemu sa predsa tiež nepáči, keď sa ho dotýkam napríklad takto a tu (a chňapnem ho napr. medzi nohami). A ešte by som sa ho opýtala - pokojne a na rovinu - PREČO si mi chytil takto brucho? A chcem a očakávam priamu odpoveď. Žiadne urazené "tak ja už ťa nebudem chytať nikde" - znovu by som sa ho pokojne opýtala - prečo si mi chytil takto brucho? Chcem to vedieť. Čo mi tým chceš naznačiť? Povedať? A znovu by som trvala na odpovedi, nie vykrúcačkách. A znovu a znovu vysvetľovať, že to gesto je na mňa pôsobí ponižujúco a zraňujúco. Dookola ako verklík. Ak aj preňho je to "sranda", po čase mu tie "prednášky" po tejto "srande" nebudú za to stáť a s touto "srandou" prestane sám od seba. Aspoň môj by prestal... Jednoducho nejde si otravovať vzduch, keď vie, že sa za takú "kravinu" potom na pol dňa sa neho ofučím (teda u nás to boli iné záležitosti, ale keby bolo takéto niečo u nás, tak by to bolo podobné a ofučiavam sa v tomto prípade ja a to kvalitne, plus večer hodinové riešenie čo povedal a prečo atď.).

larinka552
1. sep 2024

@lakebabe to som nevedela 😃 kde to este niekto radil? 😂

lakebabe
1. sep 2024

@larinka552 v nejakej téme tento týždeň, už ani neviem co také jej ten chlap robil, že dostala túto radu 😂 ale je taka univerzálna treba to normálne zaviesť na všetko 😄

larinka552
1. sep 2024

@lakebabe to nebude nahoda 🤔 mozno chlap sa vypnína cez riť, tak preto 😂

lakebabe
1. sep 2024

@larinka552 treba vyskúšať 😂 možno to bude fungovať 😄

petra92
1. sep 2024

Mne povedal,že som tučko, ale akoze v ramci srandy.
Mesiac po porode,ze pod si ku mne lahnúť ty moj tučko.Tak som mu to vrátila, kedze tiez ma pupok po pol roku lezania/sedenia kvoli vyskocenej platnicke.A on mi na to,ze ja si to mozem dovolit po 3 detoch 🙄🤣🤣No hej ,chudacik sam si ich odnosil a porodil 🤔🙄Teraz som 6 mesiacov po porode a som na rovnakej vahe ako pred tehotenstvom a aj tak mi stale hovori moj tučko 🤷‍♀️Vie ale,ze mi to nevadí ,keby som co len naznacila,ze je to cez,prestal by.Ako uprimne,su horsie veci na svete ako takato somarina,ak je to tvoj najväčší problém, dakuj bohu 😉

petra92
1. sep 2024

@dadis To jak moj syn,zaspaval mi na bruchu a hovoril aka som nadychana ☺️ teeaz mi vravi,ze mam mat dalsie babo aby dom bola zase taka makučká 😆Zlate su tie naše 🩷🩷