icon

Je normálne, keď muž má nalakované nechty?

23. feb 2024

Na tmavo, je to v poriadku podla vas, normalne?

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@zitaje A takto by sa dalo pokracovat. Napr. naramky, nausnice, proste cacky macky sme my zeny prebrali od muzov. V prvopociatkoch ludstva to bola cisto muzska zalezitost.
Farby - v m inulosti modra bola urcena pre zeny, cervena pre muzov

zitaje
23. feb 2024

@petulda333 no veď rovnaký ako ten rocker - imidž. Inak ja som sa ešte nestretla s tým, že by súčasťou imidžu rockera boli nalakované nechty, to za mojich mladých čias nebývalo 😀 zato muža - aj vedca s nalakovanými nechtami, dokonca s modrou linkou na očiach, som už videla 😀

autor
23. feb 2024

Tak zeny co tu pisete ze je to poriadku úprimne napiste pravdu ci by vam to nevadilo u vasich muzov. Nevadilo?

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@petulda333 Ja si nelakujem nechty, tak aky duch zeny? To kto zas vymyslel?

missvisna
23. feb 2024

Je to farba na nechtoch, nič, čo by malo ostatných ľudí tak pohoršovať...aj topánky na podpätku boli vymyslené pre mužov

stanulienkat
23. feb 2024

@natalia2007 aj pre mna je chlap s nalakovanymi nechtami podivin. Ale je 21. storocie a ludia neriesia. Moze byt 100x lepsi clovek ako elegantny panko. No ja sa cudujem aj inym veciam a tiez neriesim. Zober si, ze volakedy boli tetovani len chlapi-basisti a prostitutky. Riesi teraz niekto, ze potetovane zeny vyzeraju ako basisti? Neriesi. Ze slopu, fajcia,maju tunel v uchu? Neriesi. Tak tu mame zase novinku-muz s lakom na nechty. Je otazka casu, kedy to tiez nebude nikto riesit. Apropo potetovana a popirsingovana zena je u mna 100x horsie ako nalakovany chlap.
Autorka-potetovane,vulgarne zeny ta nepoburuju?
PS: mojmu muzovi by som lak nedovolila.😂

petulda333
23. feb 2024

@zitaje neviem. Moj muz len pretocil oci. Ja nesudim,nech si ma kto chce a ako chce,ale je mi to cudne

katka533
23. feb 2024

Aj ja som sa zacudovala, ze co to ma

natalia2007
23. feb 2024

@ckocka nemusi byt chory, moze to byt jeho styl, je teply alebo co, ale pre mna podivin.

autor
23. feb 2024

@barbora0308 mozes povedat nieco blizsie o tom, co ta priviedlo k tomu zisteniu, ze je toto vymyslená téma??

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@rorino A co im tlacia do hlavy?

petulda333
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 bozeee. Ani ja nie. Je to moj nazor,nikoho neurazam tak co rypes?! Pre mna je to divne. Bodka

viestta
23. feb 2024

@rorino nase verejnopravne medium je len jedno, Rozhlas a televizia SR, a teda neviem co tlaci nasim detom do hlavy. Skus specifikovat, co take ti na tom mediu vadi.

natalia2007
23. feb 2024

@stanulienkat inak toto je velmi dobry point pre vsetky baby co sa tu zastavaju chlapov s nalakovanymi nechtami, ci by to dovolili im partnerom. A poslali ich tak napr s detmi na ihrisko, do obchodu, ....😄

barbora0308
23. feb 2024

Svoj komentar som zmazala, evidentne neskoro, co ma mrzi. To ze hovoris o nejakom muzovi z TV, som pochopila az neskor, ked som si precitala tvoj komentar...

ckocka
23. feb 2024

@natalia2007 Byť podivín sa stále viac stáva normálnosťou, až tak že je ťažké byť naozaj podivín. Ak tým nikomu neubližuje prečo je potrebné to odsudzovať?

zmrzlinka2021
23. feb 2024

Autorka,
mne by na mojom muzovi vadilo keby si dal raz tyzdene stamprlik borovicky, ale ked si to da iny muz, je mi to jedno.

Nie je podstatne, co je pre teba normalne alebo nie. Podstatne je, ci akceptujes moznost volby, ci akceptujes cloveka a jeho slobodne rozhodnutia bez ohladu, ci to tebe vyhovuje alebo nie.

Treba si uvedomit, ze ludia nemusia zit podla nasich predstav, nasich hodnot. Ale vyspelost spolocnosti je aj v tom, ze sa vzajomne akceptujeme, nesudime a vzajomne spolupracujeme.

proste NEFICUJEME

zitaje
23. feb 2024

K tomu, či by mi vadilo, keby si muž lakoval nechty - no veľmi by som sa čudovala, keďže má 50+ rokov a fyzicky pracuje 😝 plus ho poznám, jemu samému by to určite pripadalo divnejšie ako mne. ALe keby môj sused, kolega, alebo ktokoľvek mal nalakované nechty, to by mi bolo úprimne jedno.

missvisna
23. feb 2024

@natalia2007 Úplne v pohode, nech si nalakuje :D sú to nechty, neviem prečo je s tým taký problém

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@natalia2007 normalne stretavam aj chlapov, co si lakuju nechty - ja som ani vedela ze to vobec niekto riesi.

natalia2007
23. feb 2024

@zmrzlinka2021 ok prave si sa pasovala za cudacku u mna 😀

ckocka
23. feb 2024

@natalia2007 Stretávam ich aj ja.

zitaje
23. feb 2024

@natalia2007 tak toto je podľa mňa oveľa divnejší prístup - dovoliť alebo nedovoliť dospelému človeku, vlastnému mužovi, aby nejako chodil medzi ľudí. Veď hádam vie, ako chce ísť a nepotrebuje povolenie od teba...

diewcatqoo
23. feb 2024

Ze aky vzor sa predklada detom? Ako sorry, neviem, v akom obdobi ste vy vyrastali, ale ja som vyrastala na interpretoch ako su Queen, David Bowie, Iggy Pop, Sweet, Kiss a pod a ak nahodou neviete, ak sa prezentovali, tak si to vygooglite. Nalakovane nechty bol ten najmensi "problem". Nezanechalo to vo mne ziadne stopy, nijak to neohrozilo moj pohlavny vyvoj, ci sexualnu orientaciu. To, ze dieta vidi na niekom v telke, ze ma nalakovane nechty nepovazujem za absolutne ziadnu hrozbu pre dieta.

viestta
23. feb 2024

A vadi vam ak si chlap farbi vlasy? Zas sa niekto stara do toho, do coho mu nic nie je. Aj keby to bol jej vlastny chlap, su to jeho nechty a on o nich rozhoduje.

iwesska
23. feb 2024

Hadam len nemyslis Tomasa zo Zazracneho ateliera,ktory nosi este aj copik a ma na sebe vsetky farby sveta. Lebo to by bol skandal v relacii pre deti🫢😃
Mozno mu to lakovala dcera,mozno sa stavil s niekym,ze to neurobi,mozno je to dalsia verejna vyzva pre dobru vec...naco ho hned hodnotit?

natalia2007
23. feb 2024

@ckocka ale ved nech si kazdy robi co chce, on moze odsudzovat mna, ze nosim ruzovu kabelku alebo ja neviem. Ked sa tak citi dobre, fajn jeho zivot. Ale mam pravo ma.svoj tichy nazor v hlave, nikdy by ma.ani nenapadlo sa niekomu za to smiat, alebo ho verejne odsudzovat.

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@natalia2007
To je v pohode ze som cudacka. Ja sa snazim k ludom spravat tak ako chcem aby sa spravali ku mne. Je vela veci, co sa mi nepaci, ale mojou ulohou nie je sudit ludi za to.

Ale mozno je to aj tym, ze som zila aj v zahranici, aj vela cestujem, milujem ludi. Ovela vacsi problem ako nalakovane nechty je skor u chlapa laska k alkoholu a s tym tu ma vela ludi problem.

lindous
23. feb 2024

Za mňa je to tiež úplne v poriadku a chlap, ktorý vie, že jeho mužnosť neohrozí nejaká farba na nechtoch je mi sympatickejší ako ten čo o sebe pochybuje a potrebuje si to dokazovať zhadzovaním iných ľudí napríklad... keď sa pýtaš na môjho chlapa, tak na mojom partnerovi by mi to prišlo smiešne, lebo vôbec to nie je jeho štýl 😅 ale mám viacerých kamarátov (homosexuálov aj heterosexuálov), ku ktorým mi to proste už patrí....

zmrzlinka2021
23. feb 2024

@viestta

No ale ako moze ten chlap rozhodovat o svojich nechtoch a vlastoch? Uz aj zeny chcu rozhodovat o svojich materniciach... no fuj!!!!!!!!!! liberalizmus 😀