icon

Je normálne, keď muž má nalakované nechty?

23. feb 2024

Na tmavo, je to v poriadku podla vas, normalne?

mira0611
23. feb 2024

Ahoj, teraz casto vidam, vo.videach, ze coraz viac muzov ma vymalovane nechty. Ja s takym muzom problem nemam, myslim tym, ze mne to nevadi, nediskriminovala by som ho ani neodcudzila, ale a tym mozno zabijem prvu vetu dala by som sa s nim dokopy, ako kamarat by mi to nevadilo, ale ako partner hej, ale ja som ten typ zeny, ktora ma rada muzskych muzov. Nepaci sa mi ked ma muz oholene nohy alebo ruky a popritom je to uz uplne bezne, na znamom na kamaratovi mi to nevadi, ale partnera by som nechcela co si holi cele telo.

yelena159
23. feb 2024

@missvisna Poznáš herečku Florence Pugh? Ona veľakrát chodí na všelijaké akcie bez podprsenky a so šatami, ktoré jej presvitajú. Čiže vidíš jej nipples.

abbey1
23. feb 2024

@lindous Presne ako píšeš, každého zarazí niečo iné. Už v prvom príspevku som písala, že by som sa mala na pozore. Rovnako, keď som odviedla dcéru na internát a tam pedagóg s holou hlavou, nabúchsný a celé telo tetované. Neotočila som sa s dcérou na päte. Ale hrklo to v nás. Napokon sa z toho človeka ukázala byť úžasná bytosť.
Avšak nebudem tu oredstierať, aby som bola za peknú a chrumkavú, že v určitých situáciách mi nebliká kontrolka. Bliká a väčšinou správne.

missvisna
23. feb 2024

@yelena159 Stále to nie je znormalizované na takej úrovni, aby som sa mohla chodiť hore bez keď je mi horúco, ako muži

elenatomasova
23. feb 2024

Nie chlap má byť chlap a žena ženou..

mateson
23. feb 2024

Kľudne nech ma aj na ružovo, vôbec mi to nevadí. Na cudzom, na mojom by som to nezniesla 🙃 A všetky čo tu vypisujú , že je to v poriadku.Nuž, priznajte sa, tie ktoré máte doma chlapa čo nosí nalakované nechty. A ako v pohode s ním idete trebárs na rodičko deťom. Všetky strašne tolerantné . Ale na koňovi🤦

ckocka
23. feb 2024

@sella38 Ale tá kultúra sa tiež vyvíja. Uchováva síce minulosť, ale nové generácie do nej vnášajú nové prvky. Nie je to niečo zakonzervované a naveky rovnaké. No a tie nové prvky sa do nej dostanú ako - že niekto začne niečo inak robiť, hovoriť, obliekať sa, najprv pár jedincov, potom viac, až to preberie celá spoločnosť a stane sa to súčasťou kultúry.

mamamasama
23. feb 2024

Moj spoluziak na vyske. Student psychologie. Heterosexualne orientovany. Vzdy nalakované nechty na cierno. Plus obrovské diery v usiach namiesto nausnic, vzdy v ciernom a s retazami. Nebol rocker, ale mal takyto styl. Uplne normalny chalan. Teraz si uz nechty nelakuje. 😁

martinkatinka
23. feb 2024

@mira0611 tak hlavne, ze ho neodcudzis 😆

lindous
23. feb 2024

Autorka, inak neviem či to tu už padlo, ak nie - nejde o Exploiteda? On má tuším teraz nejakú vedeckú show....inak vcelku úspešný mladý muž, na YT pôsobí už veľmi dlho, ako pubertiačka som ho rada sledovala, pokiaľ viem, nemal žiadne škandály, pôsobi pozítivne, inteligentne, chvíľu tvoril pár s Kristínou Svarinskou... pre tie, ktoré nevedia, prihodím aj náhodnú foto z jeho IG kde vidno nalakované nechty... naozaj len kvôli tým nechtom na vás pôsobí nejak negatívne, škandalózne, podívnsky, zženštilo, nebezpečne?

loliki
23. feb 2024

@lindous Na fotke má náušnicu, tetovanie, nalakované nechty, možno prefarbené vlasy a ktovie čo ešte.
Autorka: Ženy majú umelé mihalnice, vytrhané - vytetované obočie, namaľované a zväčšené pery, prsia, umelé nechty, prefarbené vlasy atď. Čo je normálne?

lindous
23. feb 2024

@loliki to všetko má predpokladám aj v tej telke, ale na to autorka nespomínala a písala, že inak nie je extravagantný

bosorkabb
23. feb 2024

Ako tu už niekto spomínal. Počas môjho dospievania bolo v móde mať čierny lak na nechtoch aj chalani nosili. A to som už dosť stará 😂

maribell
23. feb 2024

Je to podľa mňa v poriadku? Áno. Rovnako je v poriadku, ak má muž holú hlavu, náušnicu, je ovešaný zlatom, potetovaný od hlavy až po päty, .. doplniť sa dá čokoľvek.
Či by mi to nevadilo na mojom mužovi? No vadilo. Rovnako, ako by mi na ňom vadila holá hlava, náušnica, tetovania, ..... . To, že má niečo z toho miliarda mužov na svete (a môže to byť kľudne aj môj sused) mi je jedno. Nijako ma to neovplyvňuje.

viestta
23. feb 2024

@martinkatinka varabskych krajinach muzi nosia kaftany, teda saty dennodenne.

diewcatqoo
23. feb 2024

Ja len k tomu, ze kedysi take nebolo. Prosim, Freddie Mercury, 40 rokov dozadu. A nebol v tej dobe jediny. Mala som tu rozpisany dlhsi prispevok, kde bolo aj viac fotiek z 70-80's, ale nedal sa mi nahrat.

annm81
23. feb 2024

@missvisna V európskych krajinách nebýva nelegálne, aby ženy boli hore bez. Na Slovensku bežne na verejných kúpaliskách vídavam ženy, čo sa takto opaľujú. V Poľsku tuším bol prípad, keď dve ženy vyhrali súd, keď sa odvolali proti pokute za obnažovanie sa na verejnosti. U nás by asi taký súd dopadol rovnako, lebo nemyslím, že je kdekoľvek v zákone definované, že ženy nemôžu chodiť hore bez. A ak by bol, potom by sa to uhralo na diskrimináciu a taký zákon by bol vyhlásený za protiústavný.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
annm81
23. feb 2024

@diewcatqoo Pomôžem ti, napr. David Bowie.

viestta
23. feb 2024

Keby najvacsim problemom sveta, kontinentu, statu, okresu, vesnicky strediskovej bol Jano s nalakovanymi nechtami, bol by zivot krasny a kazdy by bol stastny...

diewcatqoo
23. feb 2024

@annm81 ano, aj tento obrazok som mala v prispevku, ktory sa mi nepodarilo nahrat 🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
23. feb 2024

Je to cele propaganda a uz detom chcu podsunut do hlav pokazeny obraz spolocnosti. Zrejme tu nebudem teraz za super modernu a chrumkavu, ale v tomto pripade zastavam klasiku.
Pokial ma niekto problem s prijatim seba sameho, je gay, lesba a podobne - beriem to ok. Rada si pozriem aj Dva tátové a mam blizku osobu geya, fajn clovek.
No neuznavam aby uz skolkarom ani detom na zakladke tlacili do hlav ako je to uplne normalne a v poriadku! Neuznavam aby im vysvetlivali ako funguje sex a podobne a ake fajne a uplne skvele slnieckove su duhove rodiny. Dost bordelu je uz pri rozvodoch a mixnutych ridinach s 8 starimi rodicmi.
Su veci, kde by sa mala brat do uvahy norma a nedodrbavat male deti tym, ze odchylky sa budu povazovat za normu.
Takze pokial si xhce muz lakovat nechty a nost saty, kludne s nim normalne pojdem na kavu a v pohode pokecam - bez zazerania. Ale nech neoletu hlavu detom. Norma je, ze lakovanie nechtov je vec zien, mackeup tiez.
Je pre zenu pohodlnejsie a praktickejsie mnohokrat nosit nohavice ako saty - cisty fakt.
Pokial si lakuje muz nechty koli soevneniu priesvitnym lakom, ok. Pokial je to hetecke stvarnenie konkretneho charakteru, tiez ok. Ale nepoznam pohodovych, serioznych homosexualov, ktori potrebuju chodit kadako doobliekani s vlajkami, upozornovat na seba. Nech kludne povolia ich sobase a maju narok na vdovske atd, nic proti. Ale ako hovorim, ti ktorych poznam nepotrebuju krikom na seba ukazovat. Chcu kludny zivot, nie pochody. Ani nemaju zaujem vysvetlovat detom, ze je to super a tak to ma byt. Asi tolko. A prosim, nic proti inak orientovanym ludom nemam, aby to nahodou nebolo zke pochopene!

wolf_
Autor odpoveď zmazal
annm81
23. feb 2024

@svetlonos Ehm, a nemáš pocit, že od nalakovaných nechtov je celkom dosť ďaleko k tomu, aby niekto škôlkarom vysvetľoval, ako sa prevádza sex?

ckocka
23. feb 2024

Svetlonoš dobre vie že diabol sa skrýva v maličkostiach.

janulik2008
23. feb 2024

@diewcatqoo no napr Mercury oblečený ako žena 😁 mení to na tom niečo že bol perfektný spevák? Nie ;)

greywolf
23. feb 2024

Nie. Fuj. To nieje chlap, ale progresivne cudo. 😀

justxme
23. feb 2024

Priatel nosi nalakovane na cierno, tak ako ja. Paci sa mi to a niekedy mu ich sama lakujem. Je to uplne normalny muz.

diewcatqoo
23. feb 2024

Neviem preco mam pocit, ze najvacsiu hrozu z nalakovanych chlapskych nechtov maju ti, ktorym aj najviac vadila tohtorocna vianocna reklama od telecomu 🙂