icon

Je normálne, keď muž má nalakované nechty?

23. feb 2024

Na tmavo, je to v poriadku podla vas, normalne?

Strana
z7
dominikamacakova
24. feb 2024

@autor Exploited? On si aj farbí vlasy. Prestaň riešiť vzhľad. On môže mať nalakované nechty keď chce.

dominikamacakova
24. feb 2024

@mrkvicka060 môj starký tomu hovoril "naľagovane" 😂 Admin to mohol ešte kus povýšiť

skodulienka
24. feb 2024

@iwesska 😁😁😁 nie, je tu reč o relácii Super veda, chodí to v sobotu ráno. Tomáš to nie je, ale viem si taký úlet aj na ňom predstaviť.

skodulienka
24. feb 2024

@lindous diky, konečne viem ako sa volá
@taga presne, jedna super relácia
Nase deti to zbožňujú.
Inak my sme sa takto s mužom zamýšľali, keď začal chodiť Duel Jonior s komentármi toho Fifka, ale deti ho,, žrali,, no holt sme už iná generacia 😎

svetlonos
25. feb 2024

@annm81
zrejme som reagovala prehnane a zvrtla som temu nechcene inym smerom.

8853
26. feb 2024

Ze propaganda 😁 k teme. Nevadi mi to, ani ked mal moj manzel tyzden na ruzovo nalakovane malicky, ked sa s dcerou dohodli (ano, chodil tak aj do prace). Momentalne mi 6 rocny chodi s cervenym malickom do skoly. Lebo chcel, lebo som si lakovala nechty...
Nezabudnite za kazdym kastrolom vidiet konspiraciu a zidojasterov

zuzana76
26. feb 2024

pokial je to sucastou nejakeho predstavenia, hrania role, teda u umelca v pohode, u partnera ani omylom, taky muz by ma nepritahoval

rozculena
27. feb 2024

tým deckám je to úplne jedno.A ty sa čo do toho staráš? Sa pozri aj za hranice tohoto zaprdeného Slovenska....boha,to je problém!😂

rozculena
27. feb 2024

ja mám 59,u môjho by to bolo smiešne,ak by bol v mojom veku.....u cudzích mi to vôbec nevadí.Ja som to najprv videla u jedného speváka,ten je taký sexi,že namaľované nechty sú posledná vec,čo by som u neho riešila 🔥

rozculena
28. feb 2024

môžu sa stať homosexuálmi 😂 OMG

dorinecka45
28. feb 2024

Ja sa nedokazem prestat cudovat ze stale existuju ludia,ktori riesia vizaz inych ludi. Co vas tie nalakovane nechty nejak urazaju? Je to len privilegium zien alebo co?Moj muz ma spravebu manikuru a ked sa mala hraje,tak mu aj nalakuje detskym lakom, aj nalepky na nechty mu da.a kolko krat zabudol a isiel tak aj do roboty. A? A nic. Ako ludia okolo neho vedeli ci si lakuje nechty sam (no fuj uchylak jeden hnusny,) alebo ci mu to lakovala dcera pri hre? Podla vas sa mozu skraslovat len zeny a to pre zeny urcenym sposobom.cize ruz ano, nausnice ano len ore boha nie inde ako do usi ze? A chlapi maximalne osprchovat a oholit.Paneboze zeny zlate...

dorinecka45
28. feb 2024

@svetlonos tak svojim detom pustaj tv lux, kde je problem? Ved ty si zodpovedna za to co tvoje deti pozeraju, nie rtvs ani nikto iny

dorinecka45
28. feb 2024

@dorinecka45 este k tym podsuvaniam a propagandam smerujucim k detom...vsimli ste si ze v deckych serialoch a relaciach sa zacali objavovat ine deti s roznymi postihnutiami? A nebojite sa ze aj vase deti budu potom postihnute z presvedcenia? Tym chcem povedat, ze svet sa otvara inakosti nielen voci sexualite ale aj zdravotnych nevyhod. Ale to uz sa nehodi do konspiracie s propagandou 😏 Moj syn si napriklad nevsimol ze sa hraje s dievcatom s downovym syndromom, nevsimol si tie znaky, asi to povazoval za vyzor. Moja dcera videla v telke namalovaneho pana s dlhymi nechtami.a co sa ma opytala?ze preco ma tten ujo taky divny hlas.myslela tym asi intonaciu.netrklo jej ze je namalovany, ani nechty si nevsimla.a ona je na nechty vysadena

pistanika
11. aug 2025

@anonym_autor Zaujímavé, čo si dokážeme vytvoriť, keď veciam nerozumieme. Počiatky lakovania/maľovania nechtov siahajú do čias Babylonu. A maľovali si aj chlapi. Až v stredoveku došlo k úpadku maľovania nechtov, bolo to obdobie, keď to u chlapov skončilo. Môže za to samozrejme doba. V dnešnej dobe si lakuje nechty veľa hviezd. Hovorím o chlapoch. U nich je to normálne. Nikde som nečítal posmech na na nich, skôr sa ženy rozplývajú. Ale bežný muž si nalakovať nechty nemôže? Bežný muž s nalakovanými nechtami evokuje nebezpečenstvo? A v čom? Že ich bude mať krajšie než vy? 🙂 Nedávno som s tým začal. Chcel som vyskúšať a popravde sa mi to páči. Mám manželku, ktorej to nevadí a dve dcéry. Nie som žiaden homosexuál. Mám krátke vlasy, temer úplne vykosené, ale holím si napríklad celé telo. Necítim sa ako metrosexuál, ale vyhovuje mi ten pocit hladkej kože. Hlavne na nohách mi rástli chlpy, ako keby som bol opica. Vadilo mi to. Urobil som to a robím to preto, lebo sa cítim takto dobre. Vy to nerobíte? Niečo sa vám nepáči na tele, tak to necháte tak, keď to môžete zmeniť? Aký je v tom rozdiel? Ženy môžu, muži nie? Mám vyzerať ako opica, lebo ženy majú zaužívané, že muž má vyzerať ako opica? Verím tomu, že u normálnych žien to problém pochopiť nebude. Niekto tu narážal na inteligenciu. No, posudzovať inteligenciu človeka podľa nalakovaných nechtov musí byť veľmi inteligentné. Tie dámy nech sa trošku viac zamyslia. ;)

Strana
z7