Je normálne, keď partner chce ísť na pánsku jazdu?
Ahojte príde vam normálne že vam partner oznámi že chce ísť na pánsku jazdu v čase keď máte sviatok ? Keď som mala ja voľnejšie od povinnosti vravela som či by sme nešli aspoň na predĺžený víkend alebo +- 2dni z týždňa dakam zrazu keď ide o tuto akciu nie je problém sa utrhnúť sa z prace …neviem to rozchodiť
@viestta Súhlasím so všetkým čo si napísala, až na poslednú tvoju vetu. Vážne ťa nezaujíma jeho minulosť, jeho kostlivci? veď podľa skutkov sa pozná charakter človeka a tak môžeš odhadnúť čo urobí v budúcnosti, ako sa zachová v určitých situáciach😕
@katkazocele nie, nezaujima. Tu dolezitu z jeho minulosti poznam, aj spolu komunikujeme v pohode. Ostatne su mi uplne ukradnute. Presne tak ako su jemu ukradnuti ti z mojej minulosti. My sme dokonca ritualne nepalili fotky s nasimi ex. Je to minulost, kazdy z nas ma na nu dobre aj zle spomienky, ale je to minulost, s tym sa uz nic robit neda. A ano, ked nahodou niekto z nas stretne ex, normalne sa porozpravame, ked sme tam obidvaja, tak ich predstavime s tym, ze toto je XY, chodili sme spolu pred X rokmi. Ziadne cirkusy, zaidne vysluschy, nic.
A co spravi v buducnosti? Alebo co mozem spravit ja? Cas ukaze. Potom sa podla toho zariadime. Nebudem si nicit zivot tym, ze budem malovat cierne scenare. To by som dopadla ako ty, labilna, zakomplexovana osoba, bez stipky istoty a uvedomenia si svojej hodnoty, zozierajuca sa svojimi paranoidnymi predstavami. Ja radsej budem spokojna a vytesena a do buducnosti pozeram s optimizmom.
@veronikaszabova ja viem, ze to nema zmysel. Ale je celkom poucne sledovat kam az moze zajst paranoidny jedinec. Je to poucenie do zivota akym typom sa treba vyhybat. Pretoze, nedajboze nieco take ma doma tvoj kolega, tak vies, coho sa mas vyvarovat aby truba nejancila. Mala som takeho, co mam podobne doma. Raz som zdvihla jeho telefon na stole v kancelarii, lebo on si odbehol a na druhom konci ona. Este som sa ani poriadne nepredstavila, uz ma nejaka pripecena cudzia zenstina vypocuvala ako je mozne, ze som u neho v kancelarii a co tam robim a kde je ona a ako je mozne, ze nemoze zdvihnut. Neviem co mal ten chudak potom doma. 🙄
@viestta Nemyslím so sebe že mám komplexy, alebo že si neuvedomujem svoju hodnotu🙏 Skôr by som povedala, že som už oťukaná rôznymi životnými situáciami, či už mojimi alebo z okolia prípadne tu na MK, nežijem proste na ružovom obláčiku, som realistka a plne si uvedomujem, že ľudia robia chyby a robia ich často a radi. To nemôžeš poprieť😒 Nie je lepšie, keď je človek pripravený vopred? potom necíti také veľké sklamanie
@viestta moj ide o mesiac na rozlucku so slobodou kamosovi. 8 chlapov po kope. Asi ho doma priputam k radiatoru 😂😂
@veronikaszabova cakam odpoved na moju otazku. Uvidime ci odpise. 😀 Toto sa realne dialo a to v piatok. Bola tu jeho byvala manzelka a vzala zopar skrin, ktore su jej dcery a jej. Nema peniaze nazvys, aby si mohla dovolit kupit novy nabytok, tak to chapem, ze si prisla vziat. Nam to chybat nebude. Co som si vsimla, tak vychadzaju spolu dobre. A neziarlim, lebo nemam na co ziarlit. Ona ma uz svoj zivot a my svoj 🙂 Viem kde byva, lebo na tej istej ulici byva aj priatelov brat s otcom. Da sa povedat, ze vsetci byvaju v tej istej dedine. Maju k sebe blizko, takze je to take mensie + .
@veronikaszabova Pošli s nimi Katku, ona ti ho dozrie a ak sa bude bozkávať s nejakou babou, rada ti to potom povie 😂
@nekonecna_katastrofa 😂😂😂😂😂😂 chudato moje
Podla mna je v pohode, ak partner ide na pansku jazdu (ty nechodis na babske? 🤷🏼♀️) samozrejme za predpokladu, ze pojdete niekam aj spolu. Urcite by ma mrzelo, ak by mne hovoril, ze nikam ist nemozeme kvoli jeho praci a ked ma ist s kamaratmi, tak zrazu moze. Pocas mojich narodenin by manzel nesiel, pocas svojich bol s chalanmi na vylete (sice ma to trosku zamrzelo, ale oslavili sme ked prisiel) on toe svoje narodeniny nejak extra neprehiva.
@veronikaszabova aby ti neodišiel aj s radiátorom pre istotu jednu nohu zabetonuj, tam je istota väčšia ze nepôjde inak ta podvedie 😂😂😂 (irónia, ber s nadsazkou)
@nekonecna_katastrofa Niečo mi uniká? čo je smiešne na tom ak by sa tvoj manžel bozkával s inou ženou? cítiš sa ok😕
@sense co jednu! Radsej obe! Istota je istota 😂😂
@katkazocele ty chapes ironiu? Nadsazku? Vtip?
@sense alebo na usta nahubok, na vtaka pas cudnosti 😂😂😂😂
@katkazocele Ty a realistka 😂😂😂😂
@malasandrika tak realita býva často krutá, chápem že snílkovi alebo optimistovi môže pripadať že vidím svet/vzťahy dosť pesimisticky, ale len si pozrite svoje okolie, spočítate možno na jednej ruke páry, ktoré nemali problémy...
@katkazocele zalezi tiez o ake problemy ide.. Nie vzdy ide o neveru.
@katkazocele Môj manžel je dospelý, svojprávny a slobodný človek. Môže sa bozkávať s kolegyňou, mladou študentkou, susedou a dokonca aj najlepším kamarátom, ak by si rozmyslel svoju orientáciu. A za to si potom bude niesť aj dôsledky. Veľmi dobre vie, že ak by krízu v našom vzťahu vedome riešil v ústach alebo "jaskynke" nejakej inej ženy, beriem deti na druhý koniec krajiny a dovidenia. Obaja svoje problémy riešime spolu a nevoláme si do vzťahu cudzie osoby. Napriek tomu, ak by sa v nejakej kritickej špeciálnej chvíli v kombinácii s alkoholom stalo, že sa 1razovo vyspí alebo bozkáva s kolegyňou, nechcem to vedieť a nechcem, aby mi to nejaka oceľová hlásila. Chcem si žiť svoj normálny život a on nech sa s výčitkami trápi sám. Ale manžela si poznám, takže chodí aj na teambuildingy, aj na školenia, služobky a vyženiem ho aj na pivo s kamošmi. Predtým sa mu predvediem v spodnom prádle, vyžehlím mu košele a muž sa ponáhľa domov ku mne a k deťom. Samozrejme, že nechcem byť podvedená, ale sú pre mňa 1000x horšie problémy ako jednorazovka na služobke. Napr také dlhy, exekúcie, alkoholizmus, drogy
@katkazocele ty si to kam prosim ta vygradovala 😱
Neblazni prosim ta… a to ti pisem ako realista, ktory na rozpravky uz davno neveri. Ako zena, ktoru 8 rokov partner podvadzal (nuz mlada, sprosta)….ale to neznamena, ze predpokladam, ze kazdy jeden je taky chrapun… mojmu muzovi verim. Tak ako on verim mne…. A nie nemam ruzove okuliare a nezijem na ruzovom oblaciku v domienke, ze nikto nikoho nepodvadza. Ano deje sa to… ale toto pausalizovanie je uplne scestne. Vies, to je take, ako keby si trvdila, ze vsetci chlapi su tyrani, lebo par tisic takych jedincov existuje.
@katkazocele
Pozri, je vidieť, ze si vyrastala v prostredí s narušenými vzťahmi, príde ti prirodzene vidieť všade neveru, pravdepodobne bol jeden z tvojich rodičov, starých rodičov, ujov, tiet alebo cely mix tychto ľudí chorobný žiarlivec s nízkym sebavedomím, ktorý videl neveru za všetkým a za každým rohom, aj kde nebola, tam sa vytvorila a potrebovali tieto svoje nezhody riešiť, bohužiaľ, aj pred tebou - deťmi. Kedže si dosť vyhradená na mužov, myslím, že tým nevyrovnaným chorobnym žiarlivcom v tvojom okolí bola žena. Vieš, niekedy takíto chori ľudia od seba odplašia svojich partnerov, lebo sú neryrovnaní a majú problémy sami so sebou, chybu si nepriznajú a budú radšej konštruovať tu ľahšiu, uveritelnejsiu cestu - neveru, ktorá ani nebola dokázaná. Pouč sa z takého chorého spravania, namiesto toho, aby si ho preberala, ak nechceš dopadnút rovnako. Ľudia, ktorí všade očakávajú neveru a nikomu neveria - tebe asi veľmi ublížili tvoji najbližší, rodina, tak máš takýto obranný postoj, aj tvoj nick napovedá, ze si si prešla asi niečím ťažkým. Ale ak ostaneš naveky zatrpknuta a nedôverčivá voči svetu, nikdy sa nikam nepohnes a skončíš na tej urovni, na akej skončiť určite nechceš - nešťastná a zatrpknuta.
@katkazocele ,,nemyslím si že mám komplexy alebo že si neuvedomujem svoju hodnotu” napísala žena, ktorá si tu vycapi fotku inej ženy a ešte sa za ňu vydáva. Wuaw. Toto je už prerazené dno.
@katkazocele a ako si pripravena na pripad, ze ta ten tvoj podvedie? Alebo este lepsie, ako si pripravena na situaciu, ze podvedies ty? Eliminovanim ucasti na panskych, damskych jazdach, eliminovanim ucasti na firemnych akciach, kupelnych pobytoch, skoleniach a pracovnych cestach vernost nezarucis. Ak si mysliz, ze ano, tak na tom ruzovom oblaciku lietas ty.
@nekonecna_katastrofa dobre Vďaka za odpoveď, rešpektujem tvoj postoj k jednorázovkám, ja mám iný, ale rešpektujem ho. Dúfam, že aj ty si ochotná rešpektovať môj, že Ja osobne by som chcela vedieť keby ma môj aj tú jednorázovku aj od tretej osoby, nech viem na čom som.
@anonymous87
Ona tomu verí, lebo pri takých chorých vzťahoch vyrastala, preto neberie iný názor, kto jej tu čo napíše. Tak teraz ide bojovať proti celému svetu a nevere, lebo je za každým rohom ako doma počula.
@anonymous87 8 rokov to dokázal tajiť??? vidíš aký sú tí muži dobrí herci a schovávaní ? 😒 Dobre máš pravdu, príliš paušalizujem, to priznávam.
@katkami123 mýliš sa a nechápem tvoj postoj voči mne, tu si sa rázne ohradila voči nevere https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/da-sa-odpustit-nevera-4/?page=4#post-85919648
@viestta Ja to skôr nazývam nevystavovať sa takým situáciám úmyselne, lebo vieš čo sa hovorí_ príležitosť robí zlodeja ,či sa mýlim?😉
@katkazocele nie nedokazal to tajit. Len ja som to zakazdym odpustila

@katkazocele ja som si vybrala co som si vybrala, on si vybral co si vybrala. Obidvaja sme celkom spokojni ale co je najdolezitejsie je, ze si navzajom doverujeme, nenicime si vztah nepodlozenym podozrievanim, sledovanim, obmedzovanim slobody rozhodnuti a sebaurcenia a sikanovanim. Co ma v skrini schovane, je jeho problem. Jeho minulost ma nezaujima, zijem pre pritomnost a buducnost.