icon

Je normálne mať viac orgazmov za sebou?

11. apr 2021

Ahojte, dopredu upozorňujem, že nie som žiaden úchyl, ale radšej to riešim anonymme. Odpovedajte len tie , ktoré máte záujem. .. po sexe mi partner predhonil, že je celkom zvláštna moja veľká chuť na sex. Že ešte nezažil ženu, ktorá by mala počas styku toľko orgazmov a navrhol, či by som sa nechcela dať skontrolovať doktorke .. mne to doteraz nenapadlo, ale teraz mi to vŕta v hlave. Som mladá , mám len 22 , počas hodiny sexu, mám bežne 5-9 orgazmov... som extrémne vzrušivá . Keď nemám sex ,musím sa uspokojiť inak každý deň . Pred tým som to tak nemala, je to taký extrém len posledný pol rok. Ja som to pripisovala tomu, že mám nového partnera a proste tá chuť je ,ale priateľ nadhodil, že mu to nepríde ok , že si myslí že je tam nejaký problém zo zdravotného hľadiska... máte niekto čosi podobné? Rozmýšľam či to prekonzultovať s gynekológom alebo je to ok.

Strana
z2
ckatka
13. apr 2021

Je to uplne okej.

janickacrazy
13. apr 2021

@littlebubble nepochopila si ako som to myslela, je to PODVEDOMA túžba, to znamená, že si to vôbec neuvedomujes a keby sa ťa niekto opýtal, či túžiš po dieťati, tak samozrejme povieš že nie.

littlebubble
13. apr 2021

@janickacrazy Pochopila 🙂 len neviem ako to vysvetliť.Čo má sexuálna chuť spoločne s túžbou po dieťati či už je vedomá alebo nevedomá.To by som potom nevedome túžila po deťoch už dávno v puberte aj kopa ďalších.Ako si si to vlastne spojila? To ma zaujíma lebo píšeš, že sa tá chuť potom znížila, ale to je úplne normálne po pôrode.

Ak to vyznieva nejak zle tak to tak nemyslím 🙂 len by ma zaujímalo vysvetlenie.

littlebubble
13. apr 2021

@janickacrazy Ja napríklad beriem HAK a raz je to tak a raz inak.Ako mladšia som chuť mala väčšiu.

janickacrazy
13. apr 2021

@littlebubble no dosť ťažko sa to vysvetľuje, proste sa mi to stalo v 21-22, že zrazu bola veľká chuť a nechápala som prečo, no potom som v tom veku otehotnela a zrazu som vedela, že to je to, po čom moje telo prahlo, proste som sa úplne ukludnila, to isté sa stalo aj mojej sestre, takže asi náhoda to nebude a už nikdy tá chuť nebola potom tak veľká, no a inak ja pri HAK som mala chuť úplne nulovú

matkahelka
13. apr 2021

@littlebubble ak vysadis HAK, chut sa ti vrati do povodneho stavu.
@janickacrazy toto asi plati len na teba a tvoju sestru. este som sa nestretla s tymto nazorom u ziadneho gynekologa ani sexuologa. a to mam osobne skusenosti s oboma

janickacrazy
13. apr 2021

@matkahelka no samozrejme, že žiadny gynekolog ani sexuolog nemá takýto názor, to je proste o niečom inom, nie je to logicky vysvetliteľné, že som s tým vobec začala, to by bolo na dlhú debatu

0silvia0
13. apr 2021

@janickacrazy asi myslis nieco ako tikanie biologickych hodin? Kazdy to ma inak a moze byt, ze niektore zeny skor, niektore neskor, cize myslim, ze je to mozne, ze ked telo reprodukcne citi, ze je pripravene sa mnozit, tak moze byt k tomu pridruzena aj sexualna chtivost. Cize chapem, o com pises.

janickacrazy
13. apr 2021

@0silvia0 ďakujem, aspoň niekto to pochopil

littlebubble
13. apr 2021

@matkahelka Nevráti.U mňa HAK nespôsobuje nič takéto a viem to lebo som už HAK neraz vysadila.Mne HAK veľmi pomáha pretože bez nej ma stále niečo pichalo, bolelo, mala som aj PMS aj príšerne silné bolesti pri MS.

Ja som len unavená.Človek už má viac povinností a často ma bolí hlava a mávam aj migrénu.Vtedy je človek rád, že si večer ľahne 😂.

littlebubble
13. apr 2021

@janickacrazy Ale toto má pomaly každá tehotná žena aj po pôrode.Je to tak kvôli tomu aby sa matka starala o potomka ktorý ju potrebuje teraz najviac.Je veľa žien ktoré nemali potom chuť a potom sa to začalo zase obnovovať.Telo sa potrebuje zotaviť a využíva veľa energie.

Telo nepriahne po tehotenstve.To sú len hormóny.Inak by moje telo chcelo otehotnieť ešte na strednej :D.
Aj zmena partnera, chémia, menej stresu a viac času spôsobuje zvýšenú chuť.Stalo sa mi to a väčšinou v období keď ma nič neťažilo a to som brala HAK aj vtedy.

HAK znižuje chuť lebo žena je ,,chemicky tehotná,,.

U mňa to spustí chvíľa pred MS, niekedy počas MS.Jednoducho keď som prekrvená a nie som unavená.

littlebubble
13. apr 2021

@janickacrazy Keď teraz 0silvia0 napísala tak som sa až zamyslela.
Žeby to bolo naozaj možné a nevie sa o tom?Len to by sa potom len potvrdilo, že telo je pripravené aj pod 18 rokom života.Ja som teraz v takom útlme a pritom mám ideálny vek a HAK to nie je.Teraz mám slabšiu než predtým.

sszuzu8
13. apr 2021

Bud rada ja dosiahnem jeden cez klitoris a viac to jednoducho nejde.. 🤷‍♀️

autor
14. apr 2021

@janickacrazy no no no, žiadne podvedomá ani vedomá túžba po miminku😁 ja už som si odrodila.

janickacrazy
14. apr 2021

Aha a máš nového partnera? Či stále toho istého?

autor
14. apr 2021

@janickacrazy nového.

janickacrazy
14. apr 2021

Tak asi to bude tým, že si doňho zamilovaná?

elenora71
14. apr 2021

Je to úplné normálne. A zároveň nenormálne, pre také,ktoré ho nevedia dosiahnuť .

mareri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2