Je normálne, že manžel odmieta styk?
Dovod je vraj,ze som za posledny pol rok mala nejaký zapal a boji sa
To vážne sa pýtaš na fóre takúto otázku? Musí ti byť jasné, že ťa podvadza a tie problémy máš od neho preto sa ti to opakuje, poslala by som ho do riti aj s jeho výhovorkami, keď je chlap nech ti to na rovinu povie, tu baktériu si myslíš, že z kade si chytila?
To vážne sa pýtaš na fóre takúto otázku? Musí ti byť jasné, že ťa podvadza a tie problémy máš od neho preto sa ti to opakuje, poslala by som ho do riti aj s jeho výhovorkami, keď je chlap nech ti to na rovinu povie, tu baktériu si myslíš, že z kade si chytila?
@zuzubb007 na jednej strane si to myslim, no na druhej, on je taky typ,ze je mi tomu samej tazko uverit..tie bakterie,co som mala, tak to neboli vyslovene pohlavne prenosne,ale ano, môžu sa aj stykom preniest. (Nemusia)
@anonym_autor Och, ženy, čítať tu tie vaše výplody..... To s akými indivíduami žijete?? A vôbec....
@anonym_8de044 prepáč, okrem tohto tu je celkom normalny aj normalne pôsobí na inych.
@anonym_b21798 mykozu som mala tento rok mozno 4x, potom zapal maternice, a vzdy nejaku bakterialnu vaginozu dole, brala som niekolkokrat macmiror, dalacin v, mykomax, gynoflor, jenamazol, entizol.. poslala som ho, nech ide k urologovi,on ze nie,od neho to mat nemozem, je mu trapne,nikam nejde.
@anonym_autor no chudačik Ti nosi pekne chuťovky na tej "svojej paličke" domov. Kopec vyhovoriek, Ty furt zapaly a pod. Otvor oči.
Aj keby si to na neho nepovedala, opak moze byt pravdou, uz bolo vela takých prípadov aj tu, zena 100% presvedčená, ze milenka urcite nie, kedy by to stíhal, on nie je ten typ atď, ale bohužiaľ, ked sa chce ,vzdy sa dá.
Mam okruh bližších kamosiek , tie ktore muži podvadzali mali dokola problemy odspodu. Dokonca poznám aj take páry, kde muži zeny s chlapmi podvadzali a nebola z toho len mykoza ale pohlavná choroba. Ono je to tak, ked sa kkt postaví, rozum sa zastaví.
@anonym_autor mala by si sa o nho viac zaujímať, viac sa zapájať do prác v domácnosti ( ak si myslíš že robíš dosť tak asi je to stále málo )..a keď bude doma všetko porobene, navarené dobré jedlo tak bude aj priestor na sex
@anonym_autor mala by si sa o nho viac zaujímať, viac sa zapájať do prác v domácnosti ( ak si myslíš že robíš dosť tak asi je to stále málo )..a keď bude doma všetko porobene, navarené dobré jedlo tak bude aj priestor na sex
@anonym_4d1547 pockaj, nejak som nepochopila, ja doma robim az az, 90% prace doma robim len ja
@anonym_4d1547 a on sa o mna zaujima myslis? Ci to len ja sa mam, ja mam pratat ,ja.mam.navarit a este za odmenu sa s nim vyspať🙂)))
@anonym_4d1547 a on sa o mna zaujima myslis? Ci to len ja sa mam, ja mam pratat ,ja.mam.navarit a este za odmenu sa s nim vyspať🙂)))
@anonym_autor áno presne tak keď pridas na 100% tak bude "odmena" v podobe sexu,ale neber to ako odmenu ..skrátka ide o tú atmosféru, tie malé kroky ktoré budeš robiť v priebehu dňa aby sa mohol tvoj partner uvoľniť a naladiť na intimitu
@anonym_autor áno presne tak keď pridas na 100% tak bude "odmena" v podobe sexu,ale neber to ako odmenu ..skrátka ide o tú atmosféru, tie malé kroky ktoré budeš robiť v priebehu dňa aby sa mohol tvoj partner uvoľniť a naladiť na intimitu
@anonym_4d1547 jaaaj dievca,viem,ze to myslis dobre ale mne sa nepáči,ze ja mam makat ako fretka a potom ho este naladit. Neiekdy mam toho tolko na starosti,ze mi sex ani na um nepríde. Nevladzem.
@anonym_4d1547 jaaaj dievca,viem,ze to myslis dobre ale mne sa nepáči,ze ja mam makat ako fretka a potom ho este naladit. Neiekdy mam toho tolko na starosti,ze mi sex ani na um nepríde. Nevladzem.
@anonym_autor jaaj, tak vidis tak nakoniec ti ten sex ani tak nechýba tak kde je problém?
@anonym_autor Máte deti?
@anonym_autor co ma filcky???
@anonym_autor Tak mu to znova navrhni a použite kondóm a nemusí sa báť.
@anonym_autor skôr mu povedz aby ho používal aj s tou druhou, nech nenosí domov pohlavné choroby
@anonym_4d1547 to si robis prcu že? že?
@anonym_autor skôr mu povedz aby ho používal aj s tou druhou, nech nenosí domov pohlavné choroby
@bomba36 tiež by som mala takuto reakciu, nech teda povie rovno ako sa veci majú.
@anonym_autor jaaj, tak vidis tak nakoniec ti ten sex ani tak nechýba tak kde je problém?
@anonym_4d1547 normalne neviem,co mam na tuto absurdnost napisat 🙂
@jana_eyre_2 aj ja dufam,ze len zartuje.
@jana_eyre_2 ale veď proste musí spraviť atmosféru na intimitu,musí si ten sex zaslúžiť ,sex začína ráno, nech kmita okolo domácnosti...proste bez toho žiadna žena chuť nebude mať
@jana_eyre_2 ale veď proste musí spraviť atmosféru na intimitu,musí si ten sex zaslúžiť ,sex začína ráno, nech kmita okolo domácnosti...proste bez toho žiadna žena chuť nebude mať
@anonym_4d1547 asi ti nerozumiem a neviem či je problém na mojej alebo tvojej strane.. 😳
cize aby s ňou chlap chcel sexovat, ma sa žena ustvat prácou v domácnosti, inak si sex nezaslúži? wtf, sex je snáď na prídel?
@anonym_4d1547 asi ti nerozumiem a neviem či je problém na mojej alebo tvojej strane.. 😳
cize aby s ňou chlap chcel sexovat, ma sa žena ustvat prácou v domácnosti, inak si sex nezaslúži? wtf, sex je snáď na prídel?
@jana_eyre_2 co? Ona je žena!? Sorry som sa pomylila...to platí opačne ..
Mne to pride taky vymysel. Tomuto sa mi nechce verit.
Mne to pride taky vymysel. Tomuto sa mi nechce verit.
@lentakyterapeut bodaj by bol. Take neuveriteľné ti to pride??
@anonym_autor A chcete este nejaké? Diskutovala si s ním túto tému? Možno má len nejaký blok...
@pr85 on chce, ja uz nie, lebo je vsetko na 90% len na mne
Pokiaľ sa zapály vracajú, tak to máš od neho. Takto si to navzájom vraciate ... Pokiaľ sa nedá vyšetriť budeš dokola takto niečo mať.
Bojí sa s tebou spať, lebo by ťa zasa nakazil a už by to bolo jasné, že to máš od neho.
A hádže to na teba.
Kúp v lekárni test na pohlavné choroby a budeš vidieť či si ho bude chcieť urobiť, keď sa bude vyhýbať tak to bude jasné.

@anonym_autor Och, ženy, čítať tu tie vaše výplody..... To s akými indivíduami žijete?? A vôbec....