icon

Je normálne, že žena stále iniciuje sex?

kvietinka3
23. jún 2025

Ahojte...mám 26 rokov a mám nového priateľa s ktorým som 1,5 roka. Posledné mesiace som neustále nadržaná. Neviem čo mám robiť, pretože som ja, ktorá stále iniciuje sex. Priateľ skoro nikdy...neviem, či nevyzerám ako nejaká lacná zúfalkyňa. A či ho to neprestane baviť. Ja potrebujem ho mať aj dvakrát denne. V predchádzajúcich vzťahoch som potrebovala tak 2krát za týždeň. Je to podľa vás normálne ak žena neustále iniciuje sex? Prídem si ako slizká.....Keď som mu povedala že nech on iniciuje sex tak mi povedal že on iniciuje vtedy keď ma on chuť..to je tak 2-3 za týždeň.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
23. jún 2025

@kvietinka3 vztah nie je iba o sexe, mozes s nim stravit cas aj inak a potom si sex viac uzit.

maminkadeticiek
23. jún 2025
@user62056819
Odpoveď bola zmazaná

@user62056819 😂😂

kvietinka3
autor
23. jún 2025
@domkakvet

@kvietinka3 vztah nie je iba o sexe, mozes s nim stravit cas aj inak a potom si sex viac uzit.

@domkakvet ja viem dobre že vzťah nie je len o sexe...ide o to, že som neustále nadržaná..mám pocit že on aj keď nemá chuť tak súhlasí s tým, lebo ma nechce odmietnúť.

really8
23. jún 2025

Sexovat 2x denne kazdy den? To musi byt riadna otrava a strata casu

iwesska
23. jún 2025
@kvietinka3

@domkakvet ja viem dobre že vzťah nie je len o sexe...ide o to, že som neustále nadržaná..mám pocit že on aj keď nemá chuť tak súhlasí s tým, lebo ma nechce odmietnúť.

@kvietinka3 Tak ho neotravuj a sprav si to sama. Kde je problem?🤷‍♀️ Tak ako je neprijemne zene,ked ju chlap nuti niekolkokrat denne do sexu,moze to byt neprijemne aj jemu. Asi ho netuzi mat zodraneho kazdy den🤷‍♀️

nyusika
23. jún 2025

jeden a pol roka mas noveho priatela ? 😀 😀 😀

minenkaa
23. jún 2025

@kvietinka3 a vadí mu to? Lebo ak nie,kde je problém

magic08
23. jún 2025

daj si skontolovat testosteron a hormony celkovo, moze to byt zdravotny problem

evcagabi
23. jún 2025
@nyusika

@nyusika asi ma noveho priatela mimo toho s ktorym je rok a pol 😅🤣

pralinka25
23. jún 2025

Tak ale kedy ho ma iniciovat ked ty ho iniciujes denne. Sak ked sa vzdy predbehnes.... nema sancu chalan

marienka1989
23. jún 2025

brat mal takú priateľku...tá to od neho chcela niekedy aj 3x do dňa. Nevládal, chodil ako zbitý pes, ale mal ju rád, tak jej to "doprial" 😅 potom trocha povolila, chcela to raz za deň, niekedy raz za dva dni, ale začala sa častejšie do dňa sprchovať, keď jej raz vošiel do sprchy, pochopil...ona si tam pchala celú sprchu, aj s pustenou vodou😝 nie, nechcem si z toho robiť srandu, asi by nebolo od veci dať si skontrolovať hormonálny profil, nech nedopadnete ako brat s tou jeho priateľkou, keď už jej nestačil on+sprcha, robila to s tým, kto jej prišiel pod ruku. Nepríjemné...

domka222
23. jún 2025

Rok a pol je nový priateľ? Poradím ti jedno,treba ti pridať roboty a na sex ani nepomyslíš 😀

moonlight1210
23. jún 2025

Ak si s nim rok a pol a iba zrazu posledne mesiace salies po sexe, a to minimalne dvakrat denne a prijala by si aj viac, tak mas nejaky zdravotny problem.
Nie je normlane, aby si sa z nicoho nic takto nastartovala z nuly na sto.
Kludne ti mozu najst aj nieco, co ti tlaci na centrum v mozgu. Stava sa.

Asi by to bolo fajn zacat riesit aj v nemocnici. Okrem masturbacie.

petracandle
23. jún 2025

@kvietinka3 zase "záhadne" novozaložený profil 😃 pán admin asi čaká pohoršené reakcie alebo sexuálne návrhy

sevrin
23. jún 2025

Nechaj sa nabúchať. Údajne to prejde potom.

kimberley123
23. jún 2025

@kvietinka3 Skús to s ním potiahnuť ešte cca 10 rokov.Potom už fakú chuť na to mať nebudeš.

kvietinka3
autor
23. jún 2025
@evcagabi

@nyusika asi ma noveho priatela mimo toho s ktorym je rok a pol 😅🤣

@evcagabi joooj baby, zle som sa vyjadrila 😂😂

kvietinka3
autor
23. jún 2025
@petracandle

@kvietinka3 zase "záhadne" novozaložený profil 😃 pán admin asi čaká pohoršené reakcie alebo sexuálne návrhy

@petracandle pardon ale ucelom tohto profilu bol prave tento problem...nemala som sa kde obratit tak MK mi prisiel ako dobre miesto kde sa zverit s mojim problemom

kvietinka3
autor
23. jún 2025
@magic08

daj si skontolovat testosteron a hormony celkovo, moze to byt zdravotny problem

@magic08 dakujem, pojdem to riesit

januska12323
23. jún 2025
@kvietinka3

@kvietinka3 mohla si zadať otázku aj anonymne, keď sa nič extra nezmenilo asi máš fyzický problém.

zanka777
23. jún 2025
@nyusika

@nyusika 😂😂😂😂

lightworker
23. jún 2025
@kimberley123

@kvietinka3 Skús to s ním potiahnuť ešte cca 10 rokov.Potom už fakú chuť na to mať nebudeš.

@kimberley123 🤣😆😂

nyusika
23. jún 2025
@petracandle

@petracandle fotecky tiez potesia 😀 😀 😀

hylary
23. jún 2025
@kvietinka3

@kvietinka3 to sa musíš riadne nudiť keď máš na to čas 2 x denne 🫣

sisska96
23. jún 2025

Do práce nechodíš?

mimikarol
23. jún 2025
@marienka1989

brat mal takú priateľku...tá to od neho chcela niekedy aj 3x do dňa. Nevládal, chodil ako zbitý pes, ale mal ju rád, tak jej to "doprial" 😅 potom trocha povolila, chcela to raz za deň, niekedy raz za dva dni, ale začala sa častejšie do dňa sprchovať, keď jej raz vošiel do sprchy, pochopil...ona si tam pchala celú sprchu, aj s pustenou vodou😝 nie, nechcem si z toho robiť srandu, asi by nebolo od veci dať si skontrolovať hormonálny profil, nech nedopadnete ako brat s tou jeho priateľkou, keď už jej nestačil on+sprcha, robila to s tým, kto jej prišiel pod ruku. Nepríjemné...

@marienka1989 celú sprchu 🤣 to určite

domkakvet
23. jún 2025
@kvietinka3

@kvietinka3 ja som to myslela tak, aby si sa zamerala na nieco ine napriklad, ze by ste isli spolu sportovat, lebo inak toto musi byt fakt uz otravne z tvojej strany.

janickacrazy
23. jún 2025

@kvietinka3 možno je za tým tvoja podvedoma túžba po dieťati, kedysi ženy v tvojom veku už mali deti, dnes sa to odkladá a telo potom blbne

marienka1989
24. jún 2025
@mimikarol

@marienka1989 celú sprchu 🤣 to určite

@mimikarol tak mi vravel brat, že celú tú hlavicu, ktovie, možno to bola taká tá užšia hranatá (pre jej dobro dúfam, že to tak bolo😅😅😅)