icon

Je orálny sex bežná praktika vo vzťahoch?

1. jan 2026

Robíte vaším partnerom orálny sex alebo to nie je u vás bežná praktika?
Ja neznesiem nič hlbšie v ústach, niekedy ma napína aj zo zubnej kefky keď si čistím zadné zuby, takže pre mňa je toto tabu. Môj exmanžel ma do toho neustále presviedčal a tvrdil že som skoro jediná žena ktorá to nerobí a všetky ženy jeho kamarátov to robia a aj prehĺtajú 🫢.

pr85
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 a co ti dava presvedcenie, ze ho interpretuje spravne? Ved len prekladov biblii je niekolko a polemizuje sa, co je spravne. Z mojho pohladu je lepsie byt dobrym clovekom a spravat sa tak k inym ludom, a to, ci semeno ide dnu alebo von z nikoho lepsieho cloveka neurobi. Ak by to bolo take podstatne, mozno by to bolo v prikazaniach. Ostatne je ludska omacka okolo toho.

@anonym_d5ab82 Mne dáva presvedčenie správnej interpretácie apoštolský úrad Cirkvi a svätý otec, ktorý, keď hovorí ex cathedra, tak je neomylný.

anonym_0aec9a
6. jan 2026

Bez fajky ziaden vztah

anonym_d5ab82
6. jan 2026
@pr85

@anonym_d5ab82 Mne dáva presvedčenie správnej interpretácie apoštolský úrad Cirkvi a svätý otec, ktorý, keď hovorí ex cathedra, tak je neomylný.

@pr85 tak ale… mylit sa je ludske. A rovnako by malo byt si pripustit, ze sa mozu mylit aj autority.

anonym_0aec9a
6. jan 2026
@pr85

@pr85 toto zdravy rozum nepochopi

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
anonym_0aec9a
6. jan 2026
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr vsetci vieme ze to co katolici davaju ludom do hlav su bludy, ale ovecky potrebuju aby ich niekto viedol.

karolinakr
6. jan 2026
@anonym_0aec9a

@karolinakr vsetci vieme ze to co katolici davaju ludom do hlav su bludy, ale ovecky potrebuju aby ich niekto viedol.

@anonym_0aec9a to nehovor, lebo skončiš na hranici

anonym_0aec9a
6. jan 2026
@karolinakr

@anonym_0aec9a to nehovor, lebo skončiš na hranici

@karolinakr maju vymyte mozgy

anonym_af8652
6. jan 2026

@anonym_autor áno milujem svojho manžela a sama som to iniciovala je sexi čistotný krásne vonia a chuti ak by sa mi hnusil muž ktorého som si sama vybrala asi by to bolo divné byť s ním.Zbožnujem keď sa urobí, on sa oddiali aby som to nemala v puse ale je super vidieť ho keď je pred vyvrcholením vzrušený a nahlas dýcha a to len a len zo mňa .

evkatk
7. jan 2026

Nechápem, prečo ma poniektorí oslovujú Eva, keď Evou nie som. Vyprosím si, aby niekto tvrdil, že som kradla. Dá sa zarobiť veľa, veľmi veľa. Stačí mať aspoň 3 VŠ venovať sa naraz viacerým aj rozdielnym prácam, pracovať minimálne 15 hod. denne a robiť na európskych projektoch pre mimovládky, starostov a primátorov. Jednoducho neleňošiť a nebyť tupím. Potom aj peniaze sú. Len ich zarobeniu treba podriadiť celý chod života. Iba naozajstní nevzdelaní tupci si myslia, že peniaze si získavajú tí, čo ich majú, krádežou. Asi to doma inak nevideli. No tie je možné aj zarobiť, len treba veľa robiť a nemyslieť na seba, ale blaho rodiny.

anonym_0aec9a
7. jan 2026
@evkatk

Nechápem, prečo ma poniektorí oslovujú Eva, keď Evou nie som. Vyprosím si, aby niekto tvrdil, že som kradla. Dá sa zarobiť veľa, veľmi veľa. Stačí mať aspoň 3 VŠ venovať sa naraz viacerým aj rozdielnym prácam, pracovať minimálne 15 hod. denne a robiť na európskych projektoch pre mimovládky, starostov a primátorov. Jednoducho neleňošiť a nebyť tupím. Potom aj peniaze sú. Len ich zarobeniu treba podriadiť celý chod života. Iba naozajstní nevzdelaní tupci si myslia, že peniaze si získavajú tí, čo ich majú, krádežou. Asi to doma inak nevideli. No tie je možné aj zarobiť, len treba veľa robiť a nemyslieť na seba, ale blaho rodiny.

@evkatk ty tak taras 😃😃😃 eurofondy? Tam kradne kazdy. Este sa chval 😃

anonym_d5ab82
7. jan 2026
@pr85

@pr85 neda mi, vrta mi to v hlave - ak by ti to tie tvoje autority neodobrili, naozaj sa vzdas intimnych chvil so zenou, aj na niekolko rokov, lebo ona nebude moct mat pohlavny styk? Nemalo by to byt medzi vami dvomi a nie este aj medzi svatym otcom a apostolskym uradom? Prepac, ja naozaj nerozumiem, ako sa v takejto intimnej zalezitosti niekto moze radit s cirkevnymi autoritami... i ked, ty to asi kladies na uroven rady pacienta s lekarom. Ale naco, ked je to intimna zalezitost dvoch a nikomu tym neublizia, iba sa navzajom zblizia?

natalyya
7. jan 2026

@anonym_autor robim oral svojmu partnerovi, a robim to s radostou a chutou, nemusi ma nutit, a ani to nie je pre mna sebaobetovanie. Niekedy robim aj hlboky, niekedy kratky na navnadenie, niekedy aj dokonca, vtedy obcas aj prehltnem. A ma rad aj to, ked mi vlastne on pretiahne moje usta. A uplne zboznuje, ked sa mi urobi do ust, a nieco z toho prehltnem a ostatok mi vyteka pri kutikoch ust.
A raz, ked sa mi takto urobil do ust, a mala som tam toho dost, tak som nahle vyskocila k nemu a zacala som ho bozkavat, bola to riadna jazyckova, trochu ho to prekvapilo ale neprotestoval.
A samozrejme rovnako mi robi oral aj on, takze je to obojstranne, a je to bezna sucast nasho sexu, povinna sucast. Raz som mu zo srandy aj hovorila, ze ak mi prestane robit oral, tak sme skoncili 😀 tak ma nezanedbava. Ale je to vzajomne

natalyya
7. jan 2026
@niekto2hy

@zuzanka.zuzu Chcel by som vidieť na živo,ako si ho tam dostala.😃

@niekto2hy no ked sa trosku premozem, nebol by to az taky problem

pralinka25
7. jan 2026
@evkatk

@evkatk no jasne. uplne splneny sen. dret ako mulica 15 hodin denne. mat zo zivota velke hovno ani len ten sex poriadny. vrusenie radost zabavu. len statky.
vies ako sa hovori statky- zmatky.
zivot je aj o inom. ver mi. ale to by si musela otvorit veci. vlastne co nepoznas to ta netrapi. velmi chudobny zivot to co opisujes.
m y tiez nemame malo a mohli by sme mat viac lebo moj muz je clovek co by lahko sklzol do workoholizmu. naucila som ho s tie prachy co zarobi aj uzivat, zit naplno a mat zo zivota co najviac. mozem prdiet 4 domy chaty....

hankm
7. jan 2026
@anonym_0aec9a

@evkatk ty tak taras 😃😃😃 eurofondy? Tam kradne kazdy. Este sa chval 😃

@anonym_0aec9a tiez mi pride perfidne chvalit sa, zda sa sprostredkivanim fondov, ked vsetci vieme, ako to funguje. Mozno zo zaciatku este ako tak, ale posledne roky.... ufff.

anonym_327676
7. jan 2026
@evkatk

@evkatk napisat “nebyť tupím” je definicia ironie.

Kedy ste prosim Vas budovali tie laskyplne rodinne vztahy, ked ste muklovali 15h denne. My sme mozno uchylaci, ale Vy ste mamonarka. Mame vo vzdialenej rodine takeho, ktory tiez dostal vsetko na striebornom podnose. Aj dom mu tatko postavil. Nevedel co od dobroty, drogy, gambling, vazenie.

Do deti treba investovat viac casu a menej penazi.

alzbeta1957
7. jan 2026
@anonym_4e3d69

@anonym_autor hlavne je to extrémne nehygienické, aj keď si vtáka umyje, tak stále tam má zvyšky moču, aj stolice, vylučky spermií. 🤢 Ale tak zase, sú ľudia, ktorí chovajú zvieratá a nikto im riť neutrie a keď sa vymočia, vykadia, tak idú na gauč a pod., alebo vonku ňuchaju hovienka, moč po iných psoch a hrabú s labkami, tak v podstate je to jedno.

@anonym_4e3d69 😅😅😭

pr85
7. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 neda mi, vrta mi to v hlave - ak by ti to tie tvoje autority neodobrili, naozaj sa vzdas intimnych chvil so zenou, aj na niekolko rokov, lebo ona nebude moct mat pohlavny styk? Nemalo by to byt medzi vami dvomi a nie este aj medzi svatym otcom a apostolskym uradom? Prepac, ja naozaj nerozumiem, ako sa v takejto intimnej zalezitosti niekto moze radit s cirkevnymi autoritami... i ked, ty to asi kladies na uroven rady pacienta s lekarom. Ale naco, ked je to intimna zalezitost dvoch a nikomu tym neublizia, iba sa navzajom zblizia?

@anonym_d5ab82 Tak vieš, je to medzi nami troma (ženou a Bohom). A verím, že Ježiš, syn Boží, založil katolícku Cirkev. Preto sa podriaďuje cirkevným autoritam.

evkatk
8. jan 2026

Deťom sa venovalo maximum času, výsledky vidieť teraz v dospelosti. Každé z nich má aspoň2 doktoráty, skvelú prácu, len robia to, čo odkukali z domu. Sú tiež všetci vorkoholici. Práca je na prvom mieste, potom pauza a za ňou prichádzajú deti a ostatní. O svoje deti sa tiež príkladne starajú ako to videli doma a tiež ich priority smerujú k blahu ich rodín.
A k projektom na eurofondy nech sa nevyjadruje taký, čo je totálne hlúpy. Priamo z eurofondov sa nedá kradnúť, tie sa nakoniec schvaľujú mimo Slovenska, prechádza to niekoľkonásobnou kontrolou aj mimo Slovenska. Sú to účelové dotácie, ktoré sú počas priebehu projektu a aj viackrát po jeho ukončení kontrolované orgánmi EÚ, Výdaje musia sedieť do posledného centa, inak pôjde niekto naozaj sedieť a ohrozí to prísun ďalších dotácií. Takže iba totálny tupec môže tvrdiť, že sa z Eurofondov kradne. Kradlo sa, kým sa dalo, ale ináč. A to korupciou cez zákazky. Za získanie zákazky dodávateľ prác dá objednávateľovi úplatok za jeho vybratie. Toto si musí potom ušetriť na vyhotovení zákazky z dotácií EÚ. Ak je zákazka urobená kvalitne a dalo sa pri tom niečo ušetriť, to prejde (veľa toho nie ). Ak sa preženie so šetrením a niečo pri tom zlyhá (spadnutie diaľničného mostu,...) potom sa ušetrenie na stavbe odhalí a je z toho dlhodobé sedenie v base. Takže potiahnuť niečo z eurofondov je riziko, radšej sa takto korupčne bralo zo štátnych zákaziek, ktoré neboli financované z fondov EÚ, ale priamo z niektorých rezortov štátu. Takže tvrdenie o rozkrádaní eurofondov je totálny blud takých, ktorí nemajú ani tušenia, ako sa to celé realizuje a nikdy s tým nerobili.
A už totálne tupý a nevzdelaný môže tvrdiť, že zhotovením projektu na získanie eurofondov sa kradne z eurofondov. Celé to funguje inak: projektantovi oznámi ten, čo niečo chce vykonať a potrebuje na to eurofondy (najčastejšie starostovia, primátori a mimovládky) čo chce urobiť, dohodnú sa na podrobnostiach a projektant zhotoví projekt. Ten projekt je iba žiadosť o dotáciu z eurofondov, kde sa podrobne a presvedčivo popíše, na čo sa vyhotovený projekt použije, nakoľko je potrebný v danej oblasti, komu bude slúžiť, akým prínosom bude, atď. Je to rozsiahle zdôvodňovanie a dokazovanie potreby týchto peňazí pre rozvoj regiónu. Projekt potom podá žiadateľ - obec, mesto,.... Priloží potrebné dokumenty o vlastníctve, atď. a v prípade stavieb aj projektovú dokumentáciu na stavbu, vyhotovenú stavebným projektantom. Projektant projektu na eurofondy to celé dá dohromady a žiadateľ odošle. Projektant nedostáva ani cent z peňazí EU, lebo tie musia do centu ísť len na realizáciu projektu. Projektant za projekt je zaplatený žiadateľom, t.j. obcou, mestom, mimovládkou. Nie je to nič moc, ale pri veľkom množstve projektov sa veľa dá zarobiť. Preto je treba robiť 15 a viac hod. denne. O tom, že niekto nadobudol niečo krádežou môže tvrdiť iba taký, čo pochádza z primitívnej lenivej rodiny, kde mali len vtedy, ak ukradli. Tvrdenie, že vyhotoviteľ projektu (žiadosti o dotácie EÚ) kradne z eurofondov je totálny blud, vyslovený totálnym hlupákom. Peniaze z EÚ dostane len žiadateľ (starosta, primátor,...) a tie peniaze musia sedieť s výdajmi uvedenými v rozpočte projektu. Projektant sa nielen k nim nedostane, ale ani nevie, kedy došli. Je to mimo jeho parketu.

pralinka25
8. jan 2026
@evkatk

Deťom sa venovalo maximum času, výsledky vidieť teraz v dospelosti. Každé z nich má aspoň2 doktoráty, skvelú prácu, len robia to, čo odkukali z domu. Sú tiež všetci vorkoholici. Práca je na prvom mieste, potom pauza a za ňou prichádzajú deti a ostatní. O svoje deti sa tiež príkladne starajú ako to videli doma a tiež ich priority smerujú k blahu ich rodín.
A k projektom na eurofondy nech sa nevyjadruje taký, čo je totálne hlúpy. Priamo z eurofondov sa nedá kradnúť, tie sa nakoniec schvaľujú mimo Slovenska, prechádza to niekoľkonásobnou kontrolou aj mimo Slovenska. Sú to účelové dotácie, ktoré sú počas priebehu projektu a aj viackrát po jeho ukončení kontrolované orgánmi EÚ, Výdaje musia sedieť do posledného centa, inak pôjde niekto naozaj sedieť a ohrozí to prísun ďalších dotácií. Takže iba totálny tupec môže tvrdiť, že sa z Eurofondov kradne. Kradlo sa, kým sa dalo, ale ináč. A to korupciou cez zákazky. Za získanie zákazky dodávateľ prác dá objednávateľovi úplatok za jeho vybratie. Toto si musí potom ušetriť na vyhotovení zákazky z dotácií EÚ. Ak je zákazka urobená kvalitne a dalo sa pri tom niečo ušetriť, to prejde (veľa toho nie ). Ak sa preženie so šetrením a niečo pri tom zlyhá (spadnutie diaľničného mostu,...) potom sa ušetrenie na stavbe odhalí a je z toho dlhodobé sedenie v base. Takže potiahnuť niečo z eurofondov je riziko, radšej sa takto korupčne bralo zo štátnych zákaziek, ktoré neboli financované z fondov EÚ, ale priamo z niektorých rezortov štátu. Takže tvrdenie o rozkrádaní eurofondov je totálny blud takých, ktorí nemajú ani tušenia, ako sa to celé realizuje a nikdy s tým nerobili.
A už totálne tupý a nevzdelaný môže tvrdiť, že zhotovením projektu na získanie eurofondov sa kradne z eurofondov. Celé to funguje inak: projektantovi oznámi ten, čo niečo chce vykonať a potrebuje na to eurofondy (najčastejšie starostovia, primátori a mimovládky) čo chce urobiť, dohodnú sa na podrobnostiach a projektant zhotoví projekt. Ten projekt je iba žiadosť o dotáciu z eurofondov, kde sa podrobne a presvedčivo popíše, na čo sa vyhotovený projekt použije, nakoľko je potrebný v danej oblasti, komu bude slúžiť, akým prínosom bude, atď. Je to rozsiahle zdôvodňovanie a dokazovanie potreby týchto peňazí pre rozvoj regiónu. Projekt potom podá žiadateľ - obec, mesto,.... Priloží potrebné dokumenty o vlastníctve, atď. a v prípade stavieb aj projektovú dokumentáciu na stavbu, vyhotovenú stavebným projektantom. Projektant projektu na eurofondy to celé dá dohromady a žiadateľ odošle. Projektant nedostáva ani cent z peňazí EU, lebo tie musia do centu ísť len na realizáciu projektu. Projektant za projekt je zaplatený žiadateľom, t.j. obcou, mestom, mimovládkou. Nie je to nič moc, ale pri veľkom množstve projektov sa veľa dá zarobiť. Preto je treba robiť 15 a viac hod. denne. O tom, že niekto nadobudol niečo krádežou môže tvrdiť iba taký, čo pochádza z primitívnej lenivej rodiny, kde mali len vtedy, ak ukradli. Tvrdenie, že vyhotoviteľ projektu (žiadosti o dotácie EÚ) kradne z eurofondov je totálny blud, vyslovený totálnym hlupákom. Peniaze z EÚ dostane len žiadateľ (starosta, primátor,...) a tie peniaze musia sedieť s výdajmi uvedenými v rozpočte projektu. Projektant sa nielen k nim nedostane, ale ani nevie, kedy došli. Je to mimo jeho parketu.

@evkatk no ano workoholici to je super.
tu mame definiciu workoholizmu
Vorkoholik (z anglického
workaholic) je človek, ktorý má nezdravú závislosť na práci, venuje jej nadmerné množstvo času a energie na úkor osobného života, zdravia a vzťahov, pričom často pociťuje vinu, keď nepracuje. Je to nutkavé správanie podobné závislosti, kde práca slúži na dosiahnutie blaženého pocitu, no má negatívne dôsledky
krasne. naozaj. hlavne ze mam dva doktoraty a dom co mi postavil tatino. potom nic a potom deti a ostatni.
toto nie je kazdeho sen. aj ked ty to nechapes. si predstav ze su ludia ktori chcu v 70 spominat na ine veci ako na to ze makali 15 hodin denne a postavili 4 chalupy.

anonym_327676
8. jan 2026
@evkatk

@evkatk “Práca je na prvom mieste, potom pauza a za ňou prichádzajú deti a ostatni”

Studene cumaky. Po rodicoch.

karolinakr
8. jan 2026
@pr85

@anonym_d5ab82 Tak vieš, je to medzi nami troma (ženou a Bohom). A verím, že Ježiš, syn Boží, založil katolícku Cirkev. Preto sa podriaďuje cirkevným autoritam.

@pr85 prišerné

karolinakr
8. jan 2026
@pr85

@pr85 ty si troll alebo realne toto placaš? preberaš v kabinke s kňazom či ti môže žena robit fajku? neverím tomu

lentakyterapeut
8. jan 2026
@karolinakr

@pr85 ty si troll alebo realne toto placaš? preberaš v kabinke s kňazom či ti môže žena robit fajku? neverím tomu

@karolinakr je to hlupak

anonym_d1c9d7
8. jan 2026
@karolinakr

@karolinakr nie, oni realne si takto lubovolne vykladaju, interpretuju "pravidla" viery... mam skusenost....znamy mi rozpraval a pohorsoval sa nad tym, ze jeho kamos, silne veriaci, poslanec mesta, za istu krestanskodemokraticku stranu si zacal stavat dom bez stavebneho povolenia (bezna vec, viem) a prisli mu na to, dostal pokutu a opletacky, media... ale jeho zdovodnenie a obhajoba bola, ze ved kym dostane povolenie zdrazeju materialy. Co je sice pravda, ale je to porusenie svetskeho zakona, ergo aj porusenie desatoro (dajme tomu nepokradnes) ale oni argumentovali, ze exaktne to v desatoro to nie je ani v inych zdrojoch takze je to ok. Cize vykladanie si lubovolne... a to tak je vo vsetkom.

pralinka25
8. jan 2026
@lentakyterapeut

@karolinakr je to hlupak

@lentakyterapeut videl si film forest gump? A ta super hláška ktorú hovoril na lavičke? Pozri si.
Je to jeho viera jeho presvedčenie. To z neho hlupáka nerobí aj ked to my ostatní nechápeme. Nazývať ho hlupakom je trochu moc.

lentakyterapeut
8. jan 2026
@pralinka25

@lentakyterapeut videl si film forest gump? A ta super hláška ktorú hovoril na lavičke? Pozri si.
Je to jeho viera jeho presvedčenie. To z neho hlupáka nerobí aj ked to my ostatní nechápeme. Nazývať ho hlupakom je trochu moc.

@pralinka25 nech veri co mu chce aj bludom.

evkatk
8. jan 2026

To postavenie "domu tatinom " zaväzuje deti, aby aj oni postavili všetkým svojim deťom domy. To je u nás promočný dar, aby sa deťom dobre začínalo a nemuseli strádať v mladosti kvôli bývaniu, ale si mohli založiť rodiny.

pralinka25
8. jan 2026
@lentakyterapeut

@pralinka25 nech veri co mu chce aj bludom.

@lentakyterapeut no ved áno ale nemusí byť preto hlupák. Ludia veria vselicomu.