icon

Je orálny sex bežná praktika vo vzťahoch?

1. jan 2026

Robíte vaším partnerom orálny sex alebo to nie je u vás bežná praktika?
Ja neznesiem nič hlbšie v ústach, niekedy ma napína aj zo zubnej kefky keď si čistím zadné zuby, takže pre mňa je toto tabu. Môj exmanžel ma do toho neustále presviedčal a tvrdil že som skoro jediná žena ktorá to nerobí a všetky ženy jeho kamarátov to robia a aj prehĺtajú 🫢.

anonym_0aec9a
5. jan 2026
@evkatk

Nechápem, akoby tu sa ozývali samí úchyláci a uchyláčky, ktorým záleží len na sexe. Nič iné ich v živote nezaujíma, len si to užiť v posteli. Im to pre život stačí a sú presvedčení, že každý podvádza, lebo si chce užiť. Nie je to tak. Väčšina ľudí má iné priority ako sex a dosiahnutie orgazmu. To je každého individuálna vec a chváliť sa tým, je totálna úbohosť. Ten spomínaný chudák naozaj postavil dom, chatu, ďalšie 3 domy deťom a tiež zaplatil im VŠ v zahraničí. To bola priorita - blaho rodiny. Ruku na srdce: kto z vás, čo tu píšete hlúposti postavil 4 domy, chatu,...? Alebo, kto z Vás to dokáže urobiť a postarať sa, aby všetky vaše deti vyštudovali VŠ v zahraničí a v dospelosti úspešne sa zaradili do života? To chce nielen peniaze, ale predovšetkým skvelé rodinné zázemie plné lásky, krásne vzťahy v rodine a vzájomný rešpekt. Vtedy sa aj deťom darí od prvého dňa v škole a celý život. Nechcem sa týmto chváliť, len pripomenúť, že to dokáže každý z nás, kto si postaví priority prinášajúce rast rodiny. Chce to nemyslieť na seba, ale na rodinu, ak už ju máte. Sex nie je podstata šťastného manželstva, tá spočíva v láske, v obetavosti, vzájomnej akceptácii.

@evkatk teta? Vy lubite tarat ? 4 domy nepostavi nikto kto nekradne 🫶 a kdevje vela penazi zaplatite vsetko 😙

anonym_327676
5. jan 2026
@anonym_0aec9a

@evkatk teta? Vy lubite tarat ? 4 domy nepostavi nikto kto nekradne 🫶 a kdevje vela penazi zaplatite vsetko 😙

@anonym_0aec9a ocividne kto si neprefajci, ma! 😂

zuzanka.zuzu
5. jan 2026
@niekto2hy

@niekto2hy majiteľka rúža som ja 😉 prečo ma hľadáš?

niekto2hy
5. jan 2026
@zuzanka.zuzu

@niekto2hy majiteľka rúža som ja 😉 prečo ma hľadáš?

@zuzanka.zuzu Chcel by som vidieť na živo,ako si ho tam dostala.😃

anonym_990222
5. jan 2026
@pr85

@anonym_990222 práve, že katolícka Cirkev orál typu žena mužovi povolila v rámci predohry. Opačná praktika je ale hriešna a zakázaná. Ale u tzv. tradičných katolíkov je orál úplne zakázaný pozri, čo k tomu napísal zakladateľ redemptoristov sv. Alfonz de Liguori).

@pr85 dobrá blbosť.ze je to povolene ked sa tyka muza, je to striktne zakazane na oboch stranach a aj keby nebolo tak je to max.nechutne, ako potom tymi ustamy pobozkam deti, prijmem Eucharistiu? Brr tiez si myslim ze je to na urovni slapiek.. vraciam

anonym_30b41f
5. jan 2026
@anonym_990222

@pr85 dobrá blbosť.ze je to povolene ked sa tyka muza, je to striktne zakazane na oboch stranach a aj keby nebolo tak je to max.nechutne, ako potom tymi ustamy pobozkam deti, prijmem Eucharistiu? Brr tiez si myslim ze je to na urovni slapiek.. vraciam

@anonym_990222 no ja šuľam smiechom. Vlastne už sa ani nečudujem že každá druha tema. Manžel ma podvádza ,manžel má milenku,manžel je na zoznamkach, manžel ma nechal aj s deťmi

pralinka25
5. jan 2026
@anonym_990222

@anonym_990222 ja neviem, ale my mame, napriklad zubne kefky, pasty, nite, a aj ustnu vodu. take nieco u vas nemate? vies odkial tie deti vysli? aj ako vznikli?

minutka
5. jan 2026
@evkatk

Prečo by v manželstve niekto nemal dobrý sex a zároveň láskyplné vzťahy. Ale prioritou musia byť tie vzťahy, z ktorých profituje rodina, najmä deti. No mnohí myslia len na dobrý sex a idú za ním, kašľúc na rodinu.

@evkatk pani o com tocite? Co ma dobra fajka s majetkami a vs?! Moje nervy. To, ze manzelia praktizuju oralny styk a klape im to v posteli, neznamena ze je to ich zivotna priorita.

zuzanka.zuzu
5. jan 2026
@niekto2hy

@zuzanka.zuzu Chcel by som vidieť na živo,ako si ho tam dostala.😃

@niekto2hy čo za to?

anonym_12bf49
5. jan 2026
@anonym_990222

@anonym_990222 To s tou Eucharistiou je argument jak noha, keď už nie pre iné, tak "nepoškvrňuje človeka, čo doň vchádza, ale čo z neho vychádza", či ako presne je ten citát. A orál nie je zakázaný ako trebárs predohra k penetračnému styku, len ako samostatná aktivita.

anonym_69e9fb
5. jan 2026

Sém tam ale prehltať isto nie . Mne to príšerne smrdí 😬 najhoršie je keď príde z turnusu a vystriekne mi to na brucho a je toho veľa.

anonym_1ebc91
6. jan 2026
@anonym_4e3d69

@anonym_autor
@anonym_autor mnohé hltacky semien pravdepodobne pre výkon tejto praktiky sa nestihli dopracovať ku relevantnej odbornej literatúre, ktorá tvrdí že výkonom tejto praktiky si privodzujú rakovinu hrtana, krku a pod. HPV vírusom je nakazených 90 percent. obyvateľstva. Herec Michael Douglas, by asi vedel svoje. Vyjadril sa, že práve výkonom oralu si privodil tento typ rakoviny. Je vedecky dokázané,,že HPv vírus spôsobuje rakovinu maternice, vulvy, .... V ústach zase hrtana, krku. Ale tak, keď to niekomu chuti, niet pomoci. 🥹

@anonym_4e3d69 Jeminku, ze 90%...to je blud.

anonym_51cd84
6. jan 2026

Som sa pobavila 😂 🙊

pr85
6. jan 2026
@anonym_eeeba7

@pr85 ktory katolicky zakomplexovany neukojeny cvok toto „povolil“? Muzovi oral ano, ale poskytnut zene potesenie je hriesne a zakazane? Vrat sa do stredoveku a nemut tu vody s takymi priblblymi komentarmi.

@anonym_eeeba7 Žijem v 21. storočí podľa svojej viery, tak sa nikam nemusím vracať.

anonym_7bb8bd
6. jan 2026
@zuzanita1609

No tak, každý ináč na nový rok 🤭. Ja napríklad riešim,či dať tú cibuľu na tú jahnacinu (všetko sa pojedlo) a či si popýtať od susedy/suseda cesnak,2-3 strúčiky 😁. Ozaj a orál považujem za samozrejmé,veď keď ho miluješ,nie je čo riešiť (taktiež v opačnom prípade) ☺️.

@zuzanita1609 Na jahnacinu by som určite pozhanala cesnak 😀

anonym_7bb8bd
6. jan 2026
@goodidea

Ženy :( takto sa na penise povadiť na nový rok? To vážne?

@goodidea 😀😀😀

pr85
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 neskutocne. A ake logicke zdovodnenie dava katolicka cirkev ako vysvetlenie, preco oral muzovi ano a zene nie?
A rovnako zasnem aj nad inym, co tu pises - ze iba pohlavny styk je ok. Takze ak zena z roznych dovodov styk nemoze mat, to znamena pre par koniec intimity?

@anonym_d5ab82 tak ešte raz. Orál žena mužovi - len počas predohry, žiadne vyvrcholenie a uz vôbec žiadne prehĺtanie semená. Ak muzovi niečo ujde a ani jeden z vás to neplánoval, nie je to hriech. Ak by sa plánoval muž urobiť do úst a žena by s tým súhlasila, je to hriech. Existuje však aj iný teologicky názor, podľa ktorého je orál žena mužovi vždy hriech, zakladateľ rehole redemptoristov sv. Alfonz Mária Liguori tvrdí, že orálny sex je smrteľný hriech. A orál muž žene je hriechom vždy. Takze pre katolíka z toho vyplýva nasledovne, je lepšie to nepraktizovat, semeno má končiť vo vagíne, nie v ústach.

pralinka25
6. jan 2026
@pr85

@anonym_d5ab82 tak ešte raz. Orál žena mužovi - len počas predohry, žiadne vyvrcholenie a uz vôbec žiadne prehĺtanie semená. Ak muzovi niečo ujde a ani jeden z vás to neplánoval, nie je to hriech. Ak by sa plánoval muž urobiť do úst a žena by s tým súhlasila, je to hriech. Existuje však aj iný teologicky názor, podľa ktorého je orál žena mužovi vždy hriech, zakladateľ rehole redemptoristov sv. Alfonz Mária Liguori tvrdí, že orálny sex je smrteľný hriech. A orál muž žene je hriechom vždy. Takze pre katolíka z toho vyplýva nasledovne, je lepšie to nepraktizovat, semeno má končiť vo vagíne, nie v ústach.

@pr85 prosim vysvetli mi ako to je ze preco zena muzovi ano a muz zene nie. v com je akoze rozdiel podla ucenia? jasne ze je to z doby ked zeny nemali,prava rovnali sa nule, lebo biely muz bol proste ten co mohol vsetko zena nic. a to sa taha do dnesnych dni pretoze sa viera neaktualizuje.
daj nejake logicke vysvetlenie. nie len take lebo to povedali.

pr85
6. jan 2026
@anonym_990222

@anonym_990222 Tak my to v manželstve (už) nepraktizujete. Žena to odolná nikdy nechcela a (vďaka Bohu, mne by sa to hnusilo) a mne to spravila tak možno 5x ( nikdy som pri tom nevyvrcholil a semeno slo cele do jej vagíny). Ale už to nerobíme a ja som sa z toho dokonca vyspovedal. Pri spovedi mi môj spovednik potvrdil, že ak celé semeno ide dnu, nie je to hriech. Takže asi tak.

anonym_30b41f
6. jan 2026
@pralinka25

@pr85 prosim vysvetli mi ako to je ze preco zena muzovi ano a muz zene nie. v com je akoze rozdiel podla ucenia? jasne ze je to z doby ked zeny nemali,prava rovnali sa nule, lebo biely muz bol proste ten co mohol vsetko zena nic. a to sa taha do dnesnych dni pretoze sa viera neaktualizuje.

@pralinka25 v tomto logiku nehladaj. Ako im to vyhovuje tak si vieru prisposobuju

pr85
6. jan 2026
@pralinka25

@pralinka25 Vieš čo, práve sa snažím hľadať na toto odpoveď na rozličných katolickych on line forach. Orálny sex je celkovo kontroverzná téma v katolíckej Cirkvi. A keď si niečo vyguglis, tak je to buď, že je úplne zakázaný, alebo sa venuje len prípadu, keď to robí žena mužovi. Snažím sa nájsť odpoveď na tvoju otázku a zatiaľ bezúspešne. Keď niečo budem mať, napíšem. 🙂

anonym_d5ab82
6. jan 2026
@pr85

@pr85 a ako by si sa ty ako katolik postavil k tomu, ze zena v premenopauze nemoze mat styk, lebo ma tak stencenu sliznicu, ze to sposobi bolestivy zapal, ktory sa lieci 10 a viac dni? A pri dalsom styku znova a znova? Tym som si totiz presla a nastastie moj muz je pricetny a ohladuplny a intimitu mame bez styku, iba oral a dotyky. A velmi casto a radi. Co by si v takej situacii ako katolik robil? Tymto si totiz podla dr prechadza velmi vela zien v urcitom veku.

pr85
6. jan 2026

@pr85 Mám update. 🙂 https://zastolom.sk
/pat-mytov-o-sexe-na-ktore-by-mali-katolicky-zabudnut/

Ak manželka pri samotnom milovaní nedosiahla orgazmus a má oň záujem, má právo byť uspokojená následne práve orálne alebo manuálne.

Z tohto vyplýva, že orálny sex typu muž poskytuje žene je aspoň v tomto prípade povolený.

pr85
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 a ako by si sa ty ako katolik postavil k tomu, ze zena v premenopauze nemoze mat styk, lebo ma tak stencenu sliznicu, ze to sposobi bolestivy zapal, ktory sa lieci 10 a viac dni? A pri dalsom styku znova a znova? Tym som si totiz presla a nastastie moj muz je pricetny a ohladuplny a intimitu mame bez styku, iba oral a dotyky. A velmi casto a radi. Co by si v takej situacii ako katolik robil? Tymto si totiz podla dr prechadza velmi vela zien v urcitom veku.

@anonym_d5ab82 neviem, nás sa to netýka, preto spím také nič neriesil, ale určite by som sa poradil s viacerými kňazmi, prípadne manželka by konzultovala aj gynekológa.

anonym_d5ab82
6. jan 2026
@pr85

@anonym_d5ab82 neviem, nás sa to netýka, preto spím také nič neriesil, ale určite by som sa poradil s viacerými kňazmi, prípadne manželka by konzultovala aj gynekológa.

@pr85 no len aby sa ta to coskoro netykalo 🤣 Ako vravim, vekom nic nezvycajne.

anonym_d5ab82
6. jan 2026
@pr85

@pr85 Mám update. 🙂 https://zastolom.sk
/pat-mytov-o-sexe-na-ktore-by-mali-katolicky-zabudnut/

Ak manželka pri samotnom milovaní nedosiahla orgazmus a má oň záujem, má právo byť uspokojená následne práve orálne alebo manuálne.

Z tohto vyplýva, že orálny sex typu muž poskytuje žene je aspoň v tomto prípade povolený.

@pr85 no este ze tak. Ale naozaj nerozumiem, co ma co nejaky knaz hovorit do intimity dvoch ludi.

pr85
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 no len aby sa ta to coskoro netykalo 🤣 Ako vravim, vekom nic nezvycajne.

@anonym_d5ab82 Potom prezistím s kňazmi.

pr85
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@pr85 no este ze tak. Ale naozaj nerozumiem, co ma co nejaky knaz hovorit do intimity dvoch ludi.

@anonym_d5ab82 Kňaz do intimity nehovorí. on len interpretuje učenie Cirkvi.

anonym_0841ad
6. jan 2026
@anonym_d5ab82

@anonym_d5ab82 tak on hovorí len do intimity ľudí ktorých sa to týka ..nám ostatným "nekatolikom" to môže byť ukradnuté

anonym_d5ab82
6. jan 2026
@pr85

@anonym_d5ab82 Kňaz do intimity nehovorí. on len interpretuje učenie Cirkvi.

@pr85 a co ti dava presvedcenie, ze ho interpretuje spravne? Ved len prekladov biblii je niekolko a polemizuje sa, co je spravne. Z mojho pohladu je lepsie byt dobrym clovekom a spravat sa tak k inym ludom, a to, ci semeno ide dnu alebo von z nikoho lepsieho cloveka neurobi. Ak by to bolo take podstatne, mozno by to bolo v prikazaniach. Ostatne je ludska omacka okolo toho.