icon

Je po troch týždňoch chodenia skoro na sex?

1. nov 2020

Ahoj....som rozvedená už dlhšie a našla som si priateľa.....
Mala som len jedného muža v živote s ktorým som mala pomer proste bývalý bol môj prvý a vzali sme sa čiže som nemala iné vzťahy....
Priateľa mám 3 týždne každý deň si na mňa nájde čas po práci vždy príde alebo ideme na kávu
No teraz všetko zavreté a ja som sa tomu do teraz vyhýbala alebo ako to nazvať ale pozval ma k sebe na večeru....
No a sme dvaja dospelý ľudia máme sa radi asi k dacomu dôjde....🙈🙈😅sa cítim ako pubertiacka po rokoch zasa mať vzťah....aj sa hanbím písať ale moja otázka znie poviem na rovinu je po 3 týždňoch chodenia na sex skoro??ja viem poviete si tvoja vec tu vieš či chces či nie ale zaujíma ma váš názor alebo ako napísať neviem či jé to skoro alebo normálka???

maciatkolulu
2. nov 2020

@anita6666 to sa dá zabudnúť? 😂😂😂

stary_ujco
2. nov 2020

Kľudne si spolu zasantite. Ale prosim v žiadnom pripade neber toto prvé kolo ako ukazovateľ kvality. Ani z jednej strany. Tak ako chlap netuší ako na konkrétnu ženu, tak ani žena netuší ako na konkrétneho chlapa. Možno to bude viac trápne, možno to bude rýchle, možno to bude nebeska jazda a možno onicom. Možno to bude spoznavacia klasika a mozno ti sebavedome strčí 2 prsty do zadku. Stratiť nemáš čo, v najhoršom pripade budeš bohatšia o nejakú skúsenosť.

miadi
2. nov 2020

3t intenzivneho randenia je ok niekto sa vidi raz za tyzden a po 2m mà pocit ze uz je to ok a Mozno spolu stravia menej casu? Si dospela riad sa sebou ako sa citiš asi preto sa pytas Lebo si neskusena a mas predsudky. Ja nie som v tomto staromodna neodsudzujem. Si este mlada na život mnišky mas co dohanat. Normalne sa zariad podla situacie. Ked bude zla vecera pojdes domov 😆ked dobre uvari..Mozno cim dlhsie to budes odddalovat budes mat tremu. Nemysli tolko na to uvolni sa a uzivaj si co pride.

anita6666
2. nov 2020

@maciatkolulu nemyslím tak...ale celkovo,keď to človek nerieši,tak je podľa.mma taký utlmený alebo ako to nazvať...a ďalšia vec...roky nič nič..
A zrazu tie saskarne okolo toho či použiť kondóm či nie, či je antikoncepcia či nie,či reči typu "ok poďme do toho ale nie do mňa" a také tie traposiny...lebo si myslím,že ak žena dlho nerieši sex a tieto veci okolo,tak to musí byť asi tiež poriadny záber na myseľ,ako toto poriešiť....neviem...keď si žena kľudne žije v tejto sfére bez stresu a zrazu stres či mať sex vtedy alebo vtedy a ešte riešiť aj ochranu....no neviem...proste ma to zaujíma.... osobne,keby som bola tak dlho off ako autorka,mne by sa toto už ozaj nechcelo riešiť....

heleninamama
2. nov 2020

@anita6666 Zaujímavý názor - a práve od Teba, ale ak autorku dotyčný jedinec zaujal natoľko, že u nej prebudil sexuálny chtíč, určite tá šaškáreň nebude taká strašná. Asi to bude ako s bicyklovaním...
A sexuálne abstinovať do smrti? To by si vážne dobrovoľne vydržala len kvôli tomu, že si si zvykla a už sa ti to nechce riešiť?

anita6666
2. nov 2020

@heleninamama mňa to normálne zaujalo...šak ja jej fandím,nech ide...len som sa zamyslela,že keď je žena dlhšie off a navyše v zrelom veku, tak asi to musí byť pre jej vnímanie o dosť ťažšie v každom smere....neviem...len úvaha...ja kebyže som v pauze toľko rokov,no veru, už by sa mi nechcelo toto riešiť...už by prevládla u mňa pohodlnosť

heleninamama
2. nov 2020

@anita6666 Veď je to strašne mladá baba, (mladšia ako ja a možno aj ty), len sa chuderka skoro a zle vydala.
A neverím, že Ty by si zostala v režime off z pohodlnosti. Poznám ťa len z diskusií a si mi sympatická práve preto, že mi prídeš veľmi aktívna a otvorená a z toho, ako sa vyjadruješ o chlapoch som mala vždy taký pocit, že Teba tieto hry s opačným pohlavím bavia, že by si do toho šla - možno nie s veľkými očakávaniami, čo sa týka chlapa, ale práve kvôli tej zábave...

marca12
2. nov 2020

Za mna to skoro nie je. Na sexe nie je nic zle. Uvidis podla situacie,ale nebranila by som sa.

anita6666
2. nov 2020

@heleninamama neviem koľko má autorka rokov? ....jasné,ja sa bavím čo sa chlapov týka, ale teraz som skôr myslela na tie saskarne ohľadom tej antikoncepcie...lebo je iné saskovat napr. s prerušovanou sulozou v 20-tke a iné,keď máš 40...a zase užívať antikoncepciu kvôli napr. 2-3x sexovackam za mesiac by sa mi nechcelo telo zatazovat....lebo ak je žena čo ja viem 10 rokov bez sexu a nerieši antikoncepciu a zrazu sa má tým zaoberať tak neviem no....mne by sa už asi nechcelo riskovať ani riešiť či mi ten sex stojí za tie stresy....neviem či sa chápeme,neviem to lepšie vyjadriť...proste u mňa by prevládla chuť na ten stereotyp,ktorý by som žila..."vyložiť nohy,čítať knihu a piť kávu" napr....... než riešiť sex a ešte aj dilemy z otehotnenia po 40-tke....

heleninamama
2. nov 2020

@anita6666 Píše, že má 35. A hádam chlap v približne rovnakom veku už vie čo, ako a kedy. A ak nie, tak fakt nestojí za hriech a potom radšej tá káva , kniha, alebo iné radovánky...

klaudscha11
2. nov 2020

Tak neviem zalezalo by od pocitu aky z toho chlapa mam asi najskor 🙂

tatisna
2. nov 2020

Ak je to 3 tyzdne odkedy si sa snim zoznamila tak je to veelmi skoro. Ak sa poznate uz dlhsie ale len teraz preskocila iskra tak je to v pohode...

slniecko_12
3. nov 2020

@miadi No keď autorke nebude vadiť, že otehotnie, že ju chlap využije a odkopne....hold, nemá každý svoju česť ;)

slniecko_12
3. nov 2020

@miadi A keby si správne prečítala môj príspevok tak zistíš, prečo sme spolu chodili 7 rokov...keďže som mala cca 15 rokov, keď sme sa s manželom poznali, tak neviem, ako budeš vychovávať svoje deti, či im to dovolíš takto skoro, aby žili sexuálnym životom, ale ok, sto ľudí, sto chutí....

matqa411211
3. nov 2020

@slniecko_12 aha ale po svadbe sa to stat nemoze ano? Alebo radsej po ci ako? To co su za nazory😂? Ty nevies ako sa pred tehotenstvom chrani alebo preco by mala ostat tehotna?

anita6666
3. nov 2020

@slniecko_12 zlatíčko,nie každý sexuálny styk medzi mužom a ženou ma tak hlboký rozmer ako to vnímaš ty.....sú muži a ženy,ktorí nepotrebujú ani česť,ani otehotnenie,ani úctu...nič...jednoducho si chcú užiť a zahrať sa....proste keď keď je chuť a čas tak sa zídu a viac o sebe nepočujú do najbližšieho sexu....a keď počujem slovo úcta a vážiť si a pod....tak ma až v r*ti pichá...nie každý je na to odkázaný a nie každý niečo také potrebuje od chlapa (alebo od ženy)....koľko ludi,toľko chutí,názorov a postoj....

sasa1983
3. nov 2020

Anita666, súhlasím, normálne mať bokovku mne napríklad príde úplne ok. Aj paralelne.

anita6666
3. nov 2020

@sasa1983 asi si moju pointu nepochopila....ja nepíšem o bokovkach a ani s nimi nesúhlasím....píšem o dobrovolne slobodných ľuďoch,ktorí nepotrebujú na bežný život partnera,prípadne nie sú vzťahové a rodinné typy.

0silvia0
3. nov 2020

@sasa1983 tu nie je reč o bokovkách, a myslím, že väčšine bokovky nepripadajú ok, ak si teda pod bokovkou predstavujeme to isté. Pre mňa osobne je bokovka ďalší vzťah popri oficiálnom/priznanom vzťahu, či?

sasa1983
3. nov 2020

@anita6666 tak to sme sa pochopili tak 50:50. Nemusíš mať rodinu a "bezneho" partnera, a zároveň nezit v celibate.

sasa1983
3. nov 2020

@0silvia0 románik na sex nemusí byť nutne " ďalší " vzťah

anita6666
3. nov 2020

@sasa1983 áno,presne tak...máš skúsenost? Kľudne napíš ip...túto tematiku málokto pochopí...

zafir01
3. nov 2020

Existuje skoro a neskoro v tomto smere ? Ešte aj city, náklonnosť, fyzickú príťažlivosť riešiť cez čísla, počítať dní a týždne... A čakať kedy vôbec môžem mať sex s niekym, s kým sa cítim super, uvoľnená a priťahuje ma, len aby to bolo " kóšer" alebo aspoň rámci nejakého celoslovenského priemeru ?

Všetko s rozumom, to áno. Ale toto sa opýtať na fóre. Prečo by sme mi mali rozhodnúť o tom, či je to skoro.

S mojim manželom sme spolu 13 rokov a vyspala som sa s ním po týždni od vôbec prvého stretnutia.....
Skoro? Ako pre koho. Možno ak by som vtedy s nim nebola, veci by sa vyvíjali inak, šla by som stovky km z domu, ako bolo plánované, a neostala by som s nim.

janka0509
3. nov 2020

Urob tak ako chces, citis. Nemyslím, ze je to moc skoro...

denkatn
3. nov 2020

za mna podla toho v akom veku. starsi clovek ma vacsi odhlad na ludi, mladi sa este mozu dostat do problemov. tak po 30 urcite nie je skoro a ostatne podla toho o ako zrele osoby ide. (ide o to, aby ti neublizil)

minimie
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
4. nov 2020

no, ale autorka neodpisuje, asi sa večera natiahla o pár dní dlhšie 😀
a ja jej to prajem, ak mám pravdu 🙂 Treba do toho ísť, nič neodkladať, verím, že si dospelá a počúvaš svoj vnútorný hlas 🙂 ten nikdy neklame ♥

janickacrazy
4. nov 2020

@slniecko_12 ja si teda neviem predstaviť chlapa, ktorý vydrží 7 rokov bez sexu, akože nič proti, ale pre mňa úplne sci-fi

autor
4. nov 2020

@janickacrazy či bol ex alebo nebol bez neviem ak narazas naňho ....oficiálne sa mi nikdy nepriznal keď sommsa ho pýtala prisahal,že nie ale to ja neviem žiaľ..... dôvodom rozvodu nebola nevera neprišla som mu na žiadnu ale nebolo tomdobre manželstvo....

autor
4. nov 2020

Čaute baby bola som na večeri....😀dobre dopadla....😅