icon

Je podľa vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom?

11. jún 2023

Je podľa Vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom? Mám v práci nového kolegu a bavíme sa dosť otvorene, má ženu a dve deti, po narodení druhého dieťaťa odmieta sex. Tak sa mi zdôveril, že už 6 rokov má milenky, keďže jeho žena na neho kašle. Rozviesť sa nechce, lebo jeho žena je cudzinka a byt je jeho, takže by nezvládala platiť prenájom a starať sa o dve deti.
Mne sa len nechce veriť, že je taká žena, ok, odmietať sex odmietajú mnohé, ale 6 rokov?

Strana
z2
viestta
11. jún 2023

KOlega je rozpravar. Nejak tie svoje zalety zdovodnit musi a este robi zo seba slachetneho princa, ktory sa postara o svoju rodinu. Kto vie, ci jeho zena vobec vie, ze namaju 6 rokov sex

zuzikak
11. jún 2023

vsetko je mozne - nepocula si verziu z jej strany. Co ak ma poporodnu traumu ? On je podla mna clovek co si hlada len vyhovorky aby tie milenky mohol mat. Ak by mu na manzelke zalezalo, davno by to riesili. Da sa pomoct v poradni prip. u psychologa. Hra sa na velkeho geroja, ze ju nechava tam byvat "koli detom" atd....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
11. jún 2023

skôr si myslím, že chlapík kecá, aby "ospravedlnil" svoje konanie pred inými. bohvie, ako to tam je.
ALE... osobne poznám osobu, ktorá áno, akonáhle porodila 2 deti, absolútne odmietala sex s manželom (iní muži ani neprichádzali do úvahy)... tam to chlap ale riešil inak, nie milenkami, hoci po rokoch sa dopracoval aj k tomu, že si jednu našiel, odišiel od ženy a oženil sa s milenkou po druhýkrát. takže stáva sa, že môže existovať niečo také frigidné 🙂

autor
11. jún 2023

Ja neviem či mu veriť, mne sa tomu ale nechce veriť, šesť rokov je dlhá doba a predsa žiadna žena nie je tak hlúpa, aby nevedela, že ohrozuje svoje manželstvo.

syslik81
11. jún 2023

by si sa cudovala kolko rodin takto zije .. su proste kamaradi kt zostavaju spolu bud za viza alebo deti alebo im totak proste vyhovuje ... hlavne sa nestan jeho milenkou .. ich domacnost-ich starosti

lilke
11. jún 2023

A má tie milenky naozaj? Či sa len nechce vytiahnuť pred tebou.

autor
11. jún 2023

@lilke Určite mal, teraz že nikoho nemá pol roka.

mpg
11. jún 2023

Keby to tak aj bolo, nemal by o tom hovoriť nejakej kolegyni z práce, toto vyzerá skôr na niečo také, že skúša, či by ho náhodou nechcela a prečo odmieta to nehovorí. Väčšinou na tom máva podiel obyčajne aj muž, ktorý doma nepomáha a tým sa stáva pre ňu skôr znechucujúci.

autor
11. jún 2023

@mpg Mne je jasné, že to na mňa skúša. Vie, že som po rozchode a že teraz nemám chuť na nič vážne.

nikpa
11. jún 2023

Možno mu to žena toleruje a aj ona si občas uhne mimo, s nikým iným. Všelijaké vzťahy sú, ja sa už nečudujem ničomu.

kittykat22
11. jún 2023

ten ti keca az sa prasi 🤦🏻‍♀️ Skus uplne s vaznou tvarou povedat, ze si minule videla v meste jeho zenu a napadlo ta spytat sa jej, ako to ona vidi. A potom sa len pozeraj ako mu mrzne usmev 😅😅😅

adka176
11. jún 2023

Mne sa kamarátka zdôverila , že od posledného dieťaťa čo je už 11 rokov s manželom nespala.... že proste na to nemá chuť, nechýba jej to, nepotrebuje to ...a on nech si poradí ako vie.... hádali sa kvôli tomu dosť často, ale ona neustupila , neprinútiil ju nijako, rozvádzať sa nechcel ... či má milenku ani ona netuší....
Takže môže byť ... ľudia sú rôzni a zvlášť ženy..... niektoré to fakt nepotrebujú a nedajú mužovi ani za cenu rozvodu či toho, že si nájde milenku....

autor
11. jún 2023

@adka176 V takomto prípade sa ale tým mužom vôbec nedivím, je to chyba ženy.

mikadooo
11. jún 2023

Áno, je to možné.

doriiis
11. jún 2023

Prečo by nebolo? Len sa zacitaj do diskusií tu na MK.Kazda druhá téma o tom,že žena nechce sex.Respektivne jej stačí raz za mesiac.

beata_k
11. jún 2023

Novy kolega a uz take pikosky zo svojho zivota vytahuje? Tak tomu by som neprezradila ani co som obedovala. Taky clovek si navymysla aj o tebe bludy. Daj si nan pozor.

marianarem
11. jún 2023

Je to mozne, ja take pary aj osobne poznam. Jeden sa teda uz rozpadol, ale teda zili takto nejakych 10 rokov.

janinah
11. jún 2023

Kolega má byť kolega,ozaj sa chceš s takým tárajom kamarátiť či nedajbože niečo viac? Uprac ho zas do kolegovských koľají a nevyrábaj si zbytočné problémy.

macekovam
11. jún 2023

Opýtaj sa na to jeho ženy..

hankm
11. jún 2023

On asi rad rozprava a skusa lacne triky, no to, ze zena odstavi muza od sexu je uplne bezne, ako uz je tu spomenute, prejdi si diskusie...aj vcera, ci dnes nejaka nova. Skor je to norma ako nieco vynimocne. Akurat, sa niektore premozu, lebo sa boja straty vsetkeho....ak by mali zadne dvierka..... jednoducho, po detoch pre zenu ako taku straca muz zmysel, okrem hmotneho zabezpecenia povedane velmi obrazne.

slavomira236
11. jún 2023

Preco b mebolo? Bratrancova byvala zena ydavala sa neskoro d mesta z dediny...po porode dcery s nim prestala spat a trvalo ro dlho cca8 rokov a makoniec sa s nim rozviedla. Dosiahla co chcela dieta a dokonca aj byt hlupak jej ho nechal vraj dcere ze ostane..odvtedy je ona bez chlapa

raiper34
11. jún 2023

Myslím, že kolega chce mať ďalšiu trofej, teba ;) toto je taká klasika, sťažovať sa kamarátke aká je žena hrozna, že mu doma nedá... A ty mu to zeries 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
11. jún 2023

Vyhrava cenu Blbec roka 👏

cosmic_origin
11. jún 2023

Áno, je to možné dokonca aj vyše 20 rokov.

bezmena7
12. jún 2023

je to bežná vec že ženy nesprávajú s manželmi .. a nepotrebujú ani milencov .. jednoducho majú čo chceli a potom už si žijú svoj život . Muža majú ako brata 🤭😉 len aby sa nemuseli sami podieľať na chode domácnosti 🙈

viestta
12. jún 2023

@bezmena7 a kolko muzov a nepodiela na chode domacnosti? Zenu maju len za upratovacku, kucharku, vychovavtelku svojich deti, obcas ju vyprasia, donesu vyplatu a tym skoncili ich povinnosti. A ked nedajboze nie je sex, tak aj tak je na vine zena, pretoze ma sa postarat aby pan mal doma vsetok luxus a pohodu. Vela zien, ktore odmietaju su unavene, ustvane a doma maju presne tan pripad. Proste na sex ani pomyslenie nemaju, lebo niekde v priestore medzi muzom na gauci s mobilom v ruke a zenou v kuchyni zavalenou domacimi povinnostami sa stratila vasen.

bezmena7
12. jún 2023

@viestta počuli sme slovo bozie 😂😂🤭 tak to jedine vy pracujete a staráte sa o všetko . Žena ktorá je doma nepracuje ( keďže ju muž zabezpečí )deti ma v škole jedine jej činnosťou je 2-3 krát tyzdene navarit a podriadiť .. a zabudol som sedieť na MK na kávičke a prechádzať sa OC . To zvykne ako vravíš vyštavit ..

Strana
z2