Je podľa vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom?
Je podľa Vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom? Mám v práci nového kolegu a bavíme sa dosť otvorene, má ženu a dve deti, po narodení druhého dieťaťa odmieta sex. Tak sa mi zdôveril, že už 6 rokov má milenky, keďže jeho žena na neho kašle. Rozviesť sa nechce, lebo jeho žena je cudzinka a byt je jeho, takže by nezvládala platiť prenájom a starať sa o dve deti.
Mne sa len nechce veriť, že je taká žena, ok, odmietať sex odmietajú mnohé, ale 6 rokov?
Ja som sa ho spýtala, či ju miluje, povedal, že nie, ale že ju má moc rád. Ale kvôli deťom sa rozviesť nemôže, kvôli deťom a nej, pretože je cudzinka.
Mas noveho kolegu a toto s nim riesis? Nechapem ta.. ved nech s manzelkou nespi a co, toto by som nerozoberala s kolegom. Chces byt jeho dalsi docasny matrac? Ked nie, stopni vsetky tieto rozhovory.
Chudacik nestastny, trpi v manzelstve zo sucitu. Nebude to nahodou tak, ze sa nerozvedie, lebo by ho z koze zodrala. A vobec preco by sa rozvadzal? O deti postarane, o domacnost postarane a on si vrzne kedy chce a kde chce. To si ti chlapi fakt myslia, ze im niekto tieto sprostosti zozerie? Len uplne naivna bytost dokaze stravit taky kalerab.
@viestta Tak mne to tiež príde, že klame až sa práši a až tak zle sa nemá.
Určite by som s novým kolegom neviedla takéto reči, každý jeho pokus by som rýchlo stopla. Rozoberať svoj sexuálny život v práci a ešte aj novej je riadna sedlačina , dávala by som si pozor, aby sa taká nálepka neušla aj tebe, hoci ty o sebe nehovoríš.
Ja sa ta aj inac spytam: Pripada ti normalne, ze so svojim kolegom preberas jeho sexualny zivot? Pretoze ja netusim ako to maju moje kolegyne, nie to aby som vedela ako to ma kolega.
@viestta On sám od seba začal rozprávať a ja som ten typ, ktorý počúva a neviem prečo, ale ľudia sa mi dosť zdôverujú a preberajú so mnou všetko možné.
Ja by som to utala hned v zaciatku. Mne osobne by bolo toto neprijemne, odhliadnuc od toho, ze nestastny kral bez sexu si len overoval, ci si ta niekedy v budocnosti pripise na zoznam.
Kolega ta chce a dopredu ti oznámil ze aj keď si spolu začnete, nebude z toho nič vážne 😁. Je to riadny fiškús 😁.
Vidim, ze ti blika cervena kontrolka. A dobre ti blika. Nie, nie je to v poriadku, aby bol takto otvoreny novy kolega. Pravdepodobne dava najavo, ze je pristupny milenkam a caka kto sa chyti na udicku. Ako tu uz niekto trefne poznamenal, ktovie ci aj manzelka vie o tom, ze nemaju 6 rokov sex...
Mne je to úplne jasné, že ma chce. Zas nie som hlúpa, ale nie som taká prízemná ani zúfalá, aby som si začala so ženatým, nech už je to v ich manželstve akékoľvek. Mne len nešlo do hlavy, že nemať toľké roky sex. A možno ho má, len nie tak často alebo sa mu žena zunovala. Chválil sa, že mal 17 ročnú atď, že ju vyzdvihol pred školou..no mne normálne zle zostalo. Vtedy síce mal 37 ale aj tak..37 ročný a 17 ročná. No zhnusil sa mi po včerajšku.
Bez tak to bude nejaky blbec.
@trinityf A to má 44 rokov. A rozum nikde. Alebo v nohaviciach.
A co ak ona vie o jeho milenkach a preto ten sex s ním odmieta..
Zaujímal by ma názor jeho manželky 😁.
Blbci mozu byt aj 40nici 😀
@mirkava To aj mňa 😁
možno ma tu ukameňujete, ale ja tiež extra nedávam tomu sexu. Máme malú, ktorá má 4r. Mávali sme sex pravidelne, ale potom to klesalo...boli dosť hádky a priateľ sa mi odcudzil chovaním...možno aj to je dôvod. Máme sex len kôli nemu, že sa správa OK...je to divné. Ja nemám chuť, mne by kľudne stačilo mať sex 1-2 mesačne. Mám iné priority. Avšak toto je veľký problém medzi nami...On to zas miluje. Mňa do toho tlačí.

@viestta ty si riadna trúba .. 😂 ja nepotrebujem nič vysvetľovať mne stačí ako si tu zvyšujete svoje ego na úkor mužskej populácie . Už len neviem naco ten tvoj pan boško stvoril chlapa .. keď vy ste také sebestačné a dokonale 🤭Ale iba na MK