icon

Je podľa vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom?

11. jún 2023

Je podľa Vás možné, aby žena odmietala 6 rokov sex so svojím manželom? Mám v práci nového kolegu a bavíme sa dosť otvorene, má ženu a dve deti, po narodení druhého dieťaťa odmieta sex. Tak sa mi zdôveril, že už 6 rokov má milenky, keďže jeho žena na neho kašle. Rozviesť sa nechce, lebo jeho žena je cudzinka a byt je jeho, takže by nezvládala platiť prenájom a starať sa o dve deti.
Mne sa len nechce veriť, že je taká žena, ok, odmietať sex odmietajú mnohé, ale 6 rokov?

Strana
z2
bezmena7
12. jún 2023

@viestta ty si riadna trúba .. 😂 ja nepotrebujem nič vysvetľovať mne stačí ako si tu zvyšujete svoje ego na úkor mužskej populácie . Už len neviem naco ten tvoj pan boško stvoril chlapa .. keď vy ste také sebestačné a dokonale 🤭Ale iba na MK

autor
12. jún 2023

Ja som sa ho spýtala, či ju miluje, povedal, že nie, ale že ju má moc rád. Ale kvôli deťom sa rozviesť nemôže, kvôli deťom a nej, pretože je cudzinka.

jakoma
12. jún 2023

Mas noveho kolegu a toto s nim riesis? Nechapem ta.. ved nech s manzelkou nespi a co, toto by som nerozoberala s kolegom. Chces byt jeho dalsi docasny matrac? Ked nie, stopni vsetky tieto rozhovory.

viestta
12. jún 2023

@bezmena7 🙄

viestta
12. jún 2023

Chudacik nestastny, trpi v manzelstve zo sucitu. Nebude to nahodou tak, ze sa nerozvedie, lebo by ho z koze zodrala. A vobec preco by sa rozvadzal? O deti postarane, o domacnost postarane a on si vrzne kedy chce a kde chce. To si ti chlapi fakt myslia, ze im niekto tieto sprostosti zozerie? Len uplne naivna bytost dokaze stravit taky kalerab.

autor
12. jún 2023

@viestta Tak mne to tiež príde, že klame až sa práši a až tak zle sa nemá.

thoughtfulweirdo
12. jún 2023

Určite by som s novým kolegom neviedla takéto reči, každý jeho pokus by som rýchlo stopla. Rozoberať svoj sexuálny život v práci a ešte aj novej je riadna sedlačina , dávala by som si pozor, aby sa taká nálepka neušla aj tebe, hoci ty o sebe nehovoríš.

viestta
12. jún 2023

Ja sa ta aj inac spytam: Pripada ti normalne, ze so svojim kolegom preberas jeho sexualny zivot? Pretoze ja netusim ako to maju moje kolegyne, nie to aby som vedela ako to ma kolega.

autor
12. jún 2023

@viestta On sám od seba začal rozprávať a ja som ten typ, ktorý počúva a neviem prečo, ale ľudia sa mi dosť zdôverujú a preberajú so mnou všetko možné.

viestta
12. jún 2023

Ja by som to utala hned v zaciatku. Mne osobne by bolo toto neprijemne, odhliadnuc od toho, ze nestastny kral bez sexu si len overoval, ci si ta niekedy v budocnosti pripise na zoznam.

mirkava
13. jún 2023

Kolega ta chce a dopredu ti oznámil ze aj keď si spolu začnete, nebude z toho nič vážne 😁. Je to riadny fiškús 😁.

trinityf
13. jún 2023

Vidim, ze ti blika cervena kontrolka. A dobre ti blika. Nie, nie je to v poriadku, aby bol takto otvoreny novy kolega. Pravdepodobne dava najavo, ze je pristupny milenkam a caka kto sa chyti na udicku. Ako tu uz niekto trefne poznamenal, ktovie ci aj manzelka vie o tom, ze nemaju 6 rokov sex...

autor
13. jún 2023

Mne je to úplne jasné, že ma chce. Zas nie som hlúpa, ale nie som taká prízemná ani zúfalá, aby som si začala so ženatým, nech už je to v ich manželstve akékoľvek. Mne len nešlo do hlavy, že nemať toľké roky sex. A možno ho má, len nie tak často alebo sa mu žena zunovala. Chválil sa, že mal 17 ročnú atď, že ju vyzdvihol pred školou..no mne normálne zle zostalo. Vtedy síce mal 37 ale aj tak..37 ročný a 17 ročná. No zhnusil sa mi po včerajšku.

trinityf
13. jún 2023

Bez tak to bude nejaky blbec.

autor
13. jún 2023

@trinityf A to má 44 rokov. A rozum nikde. Alebo v nohaviciach.

ada309
13. jún 2023

A co ak ona vie o jeho milenkach a preto ten sex s ním odmieta..

mirkava
13. jún 2023

Zaujímal by ma názor jeho manželky 😁.

trinityf
13. jún 2023

Blbci mozu byt aj 40nici 😀

autor
13. jún 2023

@mirkava To aj mňa 😁

kinlly7
22. jún 2023

možno ma tu ukameňujete, ale ja tiež extra nedávam tomu sexu. Máme malú, ktorá má 4r. Mávali sme sex pravidelne, ale potom to klesalo...boli dosť hádky a priateľ sa mi odcudzil chovaním...možno aj to je dôvod. Máme sex len kôli nemu, že sa správa OK...je to divné. Ja nemám chuť, mne by kľudne stačilo mať sex 1-2 mesačne. Mám iné priority. Avšak toto je veľký problém medzi nami...On to zas miluje. Mňa do toho tlačí.

goodidea
22. jún 2023

@kinlly7 prečo by ta niekto kameňoval, väčšina žien to ma tak ako ty ..ešte by som povedal že sex 1-2 za mesiac to máš úplne v pohode

Strana
z2