Je poloha 69 naozaj dobrá?
Dobry deň chcem sa spýtať ze ta poloha 69 čo je ako môže byt ta poloha dobrá keď sa naraz uspokojuje zena aj muž ako muž stihne vnímať to uspokojenie keď uspokojuje ženu a ako zema dokáže vnímať uspokojenie keď ju uspokojuje muž naraz
Niektorych ludi to vzrusuje, lebo sa dokazu sustredit aj na prijimanie, a to viac si uzivaju potom zaroven aj poskytovanie. Co je zas vzrusujuce pre partnera.
Lebo pri oralnom sexe naozaj vies vnimat, ci to robi niekto mechanicky, alebo si to fakt uziva, ze ti to robi. Ze ho to bavi. To je uplne iny level.
No a oral ta jednoducho musi bavit. Inak to nie je pozitok ani pre jednu stranu. To nema zmysel. To radsej potom vynechat.
@anonym_4e492c ... Na bisexualite nie je nič divné. Veľa hetero mužov má rado penetráciu alebo prinajmenšom dráždenie konečníka. Tak isto ako ženy. Ale je to tabu a patrí to za dvere spálne..
Ale tie predpotopne názory hentoho pána, ktorý na tému sexu reaguje hneď ako pes na údené sú úplne tuposti.
Jediné čo má rád je misionár ale reaguje na každú tému, ktorá len ide okolo sexu. Neukojene hovadko
@doriiis no šak toto. Ja len nepochopím názory toho pána. Minule som čítal že s ním žena nechce spávať lebo vydrží 5 minút a popritom jej dýcha do ucha 🤦♂️ teraz keď som prečítal že orál s kondómom ta sa mi rozum zastavil. Reálne si to neviem ani len predstaviť, mať takého chlapa ta mu predpišem tabletky, viagru, hodím o posteľ a začnem skákať jak nenasytna kengura žeby som aspoň dačo z toho sexu mal 🤣 žeby sa panko nedaj bože zadychal. Ani orál ani nič, no som rád čo mám doma lebo keď tu čítam diskusie jak niekto je v manželstve a má intímny život jak zo stredoveku 😂
@pr85 nikdy som si nemyslela, že toto napíšem, ale je mi ťa ľúto s tým kondómom. Ale vieš čo? Ja ti ukážem dobrý orál a budeš prosiť ženu o to...
@anonym_01944e ešte by si posadila jeho ženu vedľa naj sa učí od profika 😂😂
@anonym_01944e ešte by si posadila jeho ženu vedľa naj sa učí od profika 😂😂
@anonym_4e492c nic lepsie by sa tej zene nemohlo stat. Ako vidiet ako na to, a este mat vysvetlene, preco prave takto. To je hned ina zabava, ked vies, co presne mas robit a co presne na toho muza funguje, az sa ta nevie vzdat.
@anonym_4e492c nic lepsie by sa tej zene nemohlo stat. Ako vidiet ako na to, a este mat vysvetlene, preco prave takto. To je hned ina zabava, ked vies, co presne mas robit a co presne na toho muza funguje, az sa ta nevie vzdat.
@moonlight1210 no veď to. Ja mám kamaráta s ktorým ten orál je úplne na inom levely a keď prečítam že niekto má v manželstve orál s kondómom ta ma to až vytočí. Nepáči sa mi ani ten prístup od toho pána že nechce urobiť žene orál, ona si ho tiež zaslúži a niekedy orál je vzrušujúcejši ako normálny styk.
Tak toto si neviem vôbec u nás v manželstve predstaviť. Žene sa hnusi orálny sex, ona by to odo mňa nikdy nechcela. Mne sa tiež hnusi robiť jej to. Ona mi to robila ako experiment v rámci predohry párkrát, bolo zaujímavé a celkom sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku nášho manželstva, od vtedy sme sa k tomu už nedostali, lebo to nechce robiť a ja jej rozhodnutie rešpektujem.
@pr85 tebe sa hnusí vlastná žena ? Ty kokos 🤣🤣🤣 mňa by zaujimalo, teda radsej ani nezaujímalo
Ty by si potreboval len poriadny oralny sex, a hneď by si zmenil názor a taktiež by to potrebovala aj tvoja žena 🤣🤣🤣 kondom orál 🤣🤣🤣
@autor za mňa poloha 69 nie je nejak príjemná, čiže s manželom ju nemáme, ale mali sme viac krát, ale vieme si lepšie spríjemniť chvíle predohrou, kde si to mega vieme užiť a spraviť si to vzájomne.
@anonym_4e492c ... Na bisexualite nie je nič divné. Veľa hetero mužov má rado penetráciu alebo prinajmenšom dráždenie konečníka. Tak isto ako ženy. Ale je to tabu a patrí to za dvere spálne..
Ale tie predpotopne názory hentoho pána, ktorý na tému sexu reaguje hneď ako pes na údené sú úplne tuposti.
Jediné čo má rád je misionár ale reaguje na každú tému, ktorá len ide okolo sexu. Neukojene hovadko
@doriiis každé ráno si dráždim análny otvor toal.papierom a nič mi to nerobí. Som frigidná? 😁
@doriiis každé ráno si dráždim análny otvor toal.papierom a nič mi to nerobí. Som frigidná? 😁
@anonym_e6132a šak ani ja keď si utieram análny otvor toaletným papierom tak mi to nič nerobí. Nemusíš riešiť každú blbosť 😀
@anonym_e6132a šak ani ja keď si utieram análny otvor toaletným papierom tak mi to nič nerobí. Nemusíš riešiť každú blbosť 😀
@anonym_4e492c asi treba vynechať papier, potom sa ten pocit dostaví 😁😄
@anonym_4e492c asi treba vynechať papier, potom sa ten pocit dostaví 😁😄
@anonym_e6132a presne tak, ži a nechaj žiť alebo ako sa to povie ? 🤫😉
@anonym_e6132a ... Nie. Len máš trápne komenty. Aj rozkrok si utieras toaletakom a nič ti to nerobí. A predsa keď ti naň siahne muž, tak je to o inom. Všakže. No čím to asi bude. 🤔
Kto túto polohu vymyslel, aby chlap pri lízaní mal ritný otvor partnerky rovno v nose , no neviem, nie ďakujem
@martinemmm Treba vyskušať....inak orgazmus začina v mozgu....bola som u chiropraktika a skoro som mala orgazmus.... takže je to individualne 😄😄😄..

Tak toto si neviem vôbec u nás v manželstve predstaviť. Žene sa hnusi orálny sex, ona by to odo mňa nikdy nechcela. Mne sa tiež hnusi robiť jej to. Ona mi to robila ako experiment v rámci predohry párkrát, bolo zaujímavé a celkom sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku nášho manželstva, od vtedy sme sa k tomu už nedostali, lebo to nechce robiť a ja jej rozhodnutie rešpektujem.
@pr85 nikdy som si nemyslela, že toto napíšem, ale je mi ťa ľúto s tým kondómom. Ale vieš čo? Ja ti ukážem dobrý orál a budeš prosiť ženu o to...