icon

Je poloha 69 naozaj dobrá?

martinemmm
21. mar 2026

Dobry deň chcem sa spýtať ze ta poloha 69 čo je ako môže byt ta poloha dobrá keď sa naraz uspokojuje zena aj muž ako muž stihne vnímať to uspokojenie keď uspokojuje ženu a ako zema dokáže vnímať uspokojenie keď ju uspokojuje muž naraz

anonym_4e492c
21. mar 2026
@mondolina

@pr85
Orál s kondómom robia prostitútky 😵‍💫🙈
to si vedel?

Asi skočím po popcorn, bude to tu zaujímavé 😊
@mondolina

anonym_747297
21. mar 2026

Ale ludia, aj katolici mozu mat normalny a vzrusujuci a vobec nie nudny sex, to aby bolo jasno.

letfenixa
21. mar 2026
@anonym_747297

Ale ludia, aj katolici mozu mat normalny a vzrusujuci a vobec nie nudny sex, to aby bolo jasno.

@anonym_747297 ale nie @pr85.

pr85
21. mar 2026
@mondolina

@pr85
Orál s kondómom robia prostitútky 😵‍💫🙈
to si vedel?

@mondolina nie, nevedel.

pr85
21. mar 2026
@anonym_747297

@anonym_747297 Ale nám to tak vyhovuje.

anonym_4e492c
21. mar 2026
@anonym_747297

@anonym_747297 tak asi keď mal párkrát orál na začiatku manželstva a to s kondómom tak asi veľmi vzrušujúce to není

pr85
21. mar 2026
@doriiis

@pr85 .. od vlastnej manželky?

@doriiis Nie od anonymnej užívateľky na tomto fóre.

anonym_4e492c
21. mar 2026
@pr85

@anonym_747297 Ale nám to tak vyhovuje.

@pr85 ak ti to vyhovuje tak super

doriiis
21. mar 2026
@pr85

@pr85 ... Nato, že si tak veriaci si riadne arogantný blb

karolinakr
21. mar 2026
@pr85

oral s kondomom a potom bez kondomu do vagíny?.nemá to byt naopak? to či si tým dokazuješ, že pred stykom si dáš dole kondóm?
@pr85

anonym_4e492c
21. mar 2026
@karolinakr

oral s kondomom a potom bez kondomu do vagíny?.nemá to byt naopak? to či si tým dokazuješ, že pred stykom si dáš dole kondóm?
@pr85

@karolinakr v manželstve ani ten kondóm není potrebný. Nie to ešte pri orale

karolinakr
21. mar 2026
@anonym_4e492c

@karolinakr v manželstve ani ten kondóm není potrebný. Nie to ešte pri orale

@anonym_4e492c ked už sa tak rozhodli, logickejšie sa mi to zdá naopak

anonym_4e492c
21. mar 2026
@karolinakr

@anonym_4e492c ked už sa tak rozhodli, logickejšie sa mi to zdá naopak

@karolinakr mne tiež. Síce ak je spokojný a žena tiež tak nas do toho nič. Ten chlap má trochu divné názory ale nevidel som od neho ani jednu urážku alebo útočenie, ponižovanie na inú osobu čo sa mi na ňom páči 😀

anonym_3d0f4b
21. mar 2026
@pr85

@anonym_3d0f4b vieš, ja ju chápem. Predstava spermií v ústach je hnusná. Tak preto ten kondóm. A žena sa mi nehnusí, ináč by sme neboli spolu a nemali 2 deti. Jej sa hnusi orál a ja to rešpektujem. A môžem sa snáď zapájať do hocijakej diskusie, nie?

@pr85 uz ti niekto povedal o vyhodach oralu bez kondomu a to ze spermie nemusia smerovat rovno do ust manzelky ak sa jej hnusia? Poviem ti tajomstvo, da sa to aj tak

mondolina
21. mar 2026
@anonym_4e492c

@karolinakr mne tiež. Síce ak je spokojný a žena tiež tak nas do toho nič. Ten chlap má trochu divné názory ale nevidel som od neho ani jednu urážku alebo útočenie, ponižovanie na inú osobu čo sa mi na ňom páči 😀

@anonym_4e492c
uráža medzi riadkami....

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ankare
21. mar 2026
@anonym_eb5d0e

@martinemmm Treba vyskušať....inak orgazmus začina v mozgu....bola som u chiropraktika a skoro som mala orgazmus.... takže je to individualne 😄😄😄..

@anonym_eb5d0e To vážne? A čo Ti ten chiropraktik robil? Čo Ti stimuloval?

anonym_eb5d0e
21. mar 2026
@ankare

@anonym_eb5d0e To vážne? A čo Ti ten chiropraktik robil? Čo Ti stimuloval?

@ankare Nič mi nestimuloval len sa mi asi vyplavili endorfiny, hormony ...neviem mozog bol v stave wow....vyskušaj 😄......

anonym_b9c969
22. mar 2026
@pr85

Tak toto si neviem vôbec u nás v manželstve predstaviť. Žene sa hnusi orálny sex, ona by to odo mňa nikdy nechcela. Mne sa tiež hnusi robiť jej to. Ona mi to robila ako experiment v rámci predohry párkrát, bolo zaujímavé a celkom sa mi to páčilo. Bolo to na začiatku nášho manželstva, od vtedy sme sa k tomu už nedostali, lebo to nechce robiť a ja jej rozhodnutie rešpektujem.

@pr85 ved tvoja s tebou nechce mat vobec sex, to je zase ine

anonym_b9c969
22. mar 2026
@pr85

@anonym_4e492c Ja možno áno, ale nedokázal by som sa asi prinútiť, aby som to žene spravil. Mne sa to zda veľmi nehygienické, žena mi to robila len s kondómom. (a potom do vagíny bez).

@pr85 vy ste par na oscara minuleho storocia, oralns kondomom doma, pomoc, nehygienicke je to vtedy, keby si sa neosprchoval, ale vlastne podla toho co pises ani jeden z vas nemanzdravy vztah k "sexualite" snad sa mate aspon o com doma rozpravat

anonym_4e492c
22. mar 2026
@anonym_b9c969

@anonym_b9c969 možno ten sex našla už inde

ankare
22. mar 2026
@anonym_eb5d0e

@ankare Nič mi nestimuloval len sa mi asi vyplavili endorfiny, hormony ...neviem mozog bol v stave wow....vyskušaj 😄......

@anonym_eb5d0e no ale musel s Tebou dáko manipulovať, nie? S akými ťažkosťami si k nemu išla?

anonym_4c9cde
22. mar 2026
@pr85

@pr85 ked ako praktizujuca katolícka čítam tvoje komentáre k manželstvu a sexualite, tak mi je zle. Vies o tom, že aj veriaci človek môže mať kvalitný sexuálny život? Lebo tvoje názory sú jak z 18st. Existuju aj take knihy, napr sex, čerešnička na torte, alebo nebojte sa sexu. Šup sup kúpiť a študovať. Potom to budete so ženou praktizovať a nebudeš musieť pisát do každej témy o sexe a podávať skreslený pohľad na sexualitu kresťanov.

pr85
22. mar 2026

@anonym_4c9cde Vieš, nám to tak vyhovuje. A viem, že existujú aj všelijaké knihy napr. od o. Ksawery Knotz Sex, ako ho nepoznáte.

pr85
22. mar 2026
@anonym_b9c969

@anonym_b9c969 Ale už sme mali po pôrode. Hoci iba raz.

anonym_0ac1cb
22. mar 2026

@martinemmm začneme 69, ja väčšinou prestanem ako prvá, lebo sa neviem na neho už v určitom momente sústrediť, muž pokračuje lebo ho vzrušuje, že som taká vzrušená, že neviem na ňom pokračovať. Potom vyvrcholím, dáme trošku pauzu, kým sa vrátim do akého takého normálu, on vie, že počkať sa oplatí a potom dokočím ja jeho. Užijeme si to obaja. Za mňa fajn poloha, ak máme na to chuť obaja. Často to dávame v rámci predohry a potom pokračujeme ináč, buď ho stopnem alebo čo, ale niekedy muž proste pokračuje až do finále, tak ho aj nechám, prečo nie... 😁. A potom mu to oplatím, prečo nie...😁. Dôležitá je zhoda, vieme komunikovať v posteli tak, aby sa nám to obom páčilo.

pr85
22. mar 2026
@anonym_4e492c

@anonym_b9c969 možno ten sex našla už inde

@anonym_4e492c to pochybujem. 24/ 7 s dvoma deťmi (OK, večer, keď si de skôr ľahnúť len so synom prilepeným na cecku), ja v obývačke a dcérou. Takže nie.

pr85
22. mar 2026
@doriiis

@pr85 ... Nato, že si tak veriaci si riadne arogantný blb

@doriiis A to už prečo?

pr85
22. mar 2026
@karolinakr

@pr85

@karolinakr my sme katolíci a antikoncepcia je hriech. Tak preto.

letfenixa
22. mar 2026
@pr85

@karolinakr my sme katolíci a antikoncepcia je hriech. Tak preto.

@pr85 čiže kondom pri orale je v poriadku, lebo vtedy nehrozí otehotnenie, ale potom preč s ním, lebo je to hriech.
No môj ty boh!