Je postava ženy pre muža dôležitá?
Ahojte, mam 170cm a 85kg (mam široké boky, zadok), myslíte ze muži chcú len štíhle ženy? Nechcem vyznieť hlúpo ale ešte som nestretla muža Ktorý by plnšiu ženu chcel...
Nedarí sa mi nájsť partnera a myslím si ze to bude kameň úrazu....
A ja som jak zachodovy pavuk😂
Chude ruky prsia pomaly ziadne trochen brucho..no co zacnem cvicit..
nie vsetci muzi maju preferenciu v modelkach 🙂 takze toto by som asi neriesila, kazdemu sa paci nieco ine 🙂
Nikdy som nemala miery a a váhu modelky ale teda problém som nemala... S ytm žeby sa chlapi ne pozreli alebo žeby som nemala žiadneho priateľa.. Stretla som sa aj s názorom kde chlapi nechcú veľmi chudé ženy lebo ze im v posteli počuť kosti hrkat à nie je ich poriadne ani za co chytiť .. A Ono zas 80kg a 80kg nevyzera vždy rovnako. A na mužov pôsobí aj to co vyžaruje ak nie si spokojná sama so sebou a nič nerobíš aby sa to zmenilo tak nemôžeš čakať ze pre okolie budeš pôsobiť príťažlivo...
V prvom rade, každý normálny muž chce ženu veselú, optimistickú, zdravo sebavedomú, s ktorou sa nebude nudiť. Ktorá mu nebude robiť slúžku ale bude parťáčka, priateľka, milenka. Nikto nechce zakomplexovanú puťku bez sebavedomia či večnú frflošku. Veselé sebavedomé ženy dokážu pritiahnuť pozornosť mužov aj bez toho, aby vyzerali ako miss. K čomu je miska, keď je prázdna všakže. Takže skôr ako postavu rieš hlavu, potom príde aj to ostatné.
Tak postava môže zaujať na prvý pohľad, ale iné veci sú podstatnejšie ako tu už zaznelo, tiež si myslím, že je oveľa podstatnejšie to čo človek vyžaruje.
@7lenka11 presne tak, záleží od celkového výzoru. Ja nám 52, výšku 170, 40 rokov....... MB ala som už aj o 10 kíl viac, vtedy, som mala aspoň prsia a zadok trocha 😀
@snezienkaaa82 veru tak. Zena sa musi citit sama so sebou dobre, ale neverim obeznym zenam, ze su spokojne so sebou. Ja mam 172 cm a 54 kil. Neviem si predstavit, ze by som mala mat na sebe dalsich 30 kil. Ved to je vaha statneho chlapa. Ale je pravda, ze kazda baba,ked sa len trochu o seba stara, si chlapa najde. Nie je vsetko len o postave. A ano, prvy pohlad je dolezity, kazdy vnima najprv ocami.
nie neda sa proste tvrdit, ze chapi idu len po postavach modeliek. ono aj im zalezina tom, aby sa proste k sebe hodili aj po takej tej dusevnej stranke a povedzme si aj tak, ze kazdy chlapma proste inu predstavu o dokonalej zene
Zaujimava tema. Osobne sa mi silnejsie zeny nepacia a na muzoch to je tiez nesympaticke. Ked to vidim ma plavarni brr. No kazdy sme nejaky. Mam kolegu ktory na silnejsie zeny neda dopustit. Cize su muzi ktorym sa take nieco paci, ale vela ich nebude. Rada: popracuj na zdravom sebavedomi a popracuj na tele. Preco pre seba nieco neurobis a nezacvicis si? Nie pre muza, ale pre seba. Budes sa citit lepsie.
ako podľa mňa je, každý chlap má ale vlastný kus na ženy a niekomu sa páčia možno plnšie tvary a niekomu vysoké kostnaté modelky no 🙂
Len tak teoreticky...
Ak by sme si vedľa seba postavili dve inteligenčne rovnaké ženy, s identickým výzorom, vlasmi, výškou, štýlom obliekania, povahou, atď.
Akurát jedna by mala 55kg a druhá 85kg.
Ktorú si väčšina / ak nie každý jeden / mužov vyberie?
Myslím že je to úplne jasné.
Obezita je choroba, resp. prináša so sebou mnoho zdr. problémov. Plus ďalšia vec, asi žiadny chlap nie je úplne nadšený keď vidí, že žena mu doma zje viac ako 100 kilový chlap :-/
Ja si ani neviem predstaviť taký nepomer, že žena by bola väčšia, mohutnejšia ako muž. Ideálne, chlap keď je 2x taký ako žena, / 100kg - 50kg /
Ale každý to vníma inak samozrejme.
Moja manželka má plnšiu postavu, krásne široké boky, zadok a malé prsia. A páči sa mi presne taká, pre mňa je najkrajšia na svete. Zvyknem jej s láskou hovoriť, že je moja Venuša. 🙂 A poznám z okolia dosť mužov, ktorým sa páčia ženy so širokými bokmi a veľkým zadkom. Takže máš nádej 🙂 PS: trochu škoda, že som nestihol vidieť fotku :D
Nemyslím, je veľa mužov ktorym sa to paci.
Môj jeden dávno bývalý milenec mi raz priznal, že sa mu páčia ženy s väčšími zadkami, také plnšie.Nakoniec si takú aj zobral za ženu 🙂 a to mal ten muž vysekane tehličky na brušku 🙂
Dve moje blízke kamarátky maju aj väčšiu veľkosť ako ty, obe mali vždy chlapov/mužov a nemali nikdy problém. (Podotýkam štíhlych)
Vieš prečo? Pretože im nechýba SEBAVEDOMIE! Nemali o chlapov núdzu, cítili a cítia s avo svojom tele dobre a o Tom to je. Nie je to o Tom ako vyzeráme, ale čo z nás vyžaruje a ako sa cítime. Nemusíš pritom ani slovo vysloviť ale postoj, chôdza, oči , všetko okolo toho s tým súvisí.
Naber sebavedomie a potom sa budú na teba lepiť 😉
Mne minule známy povedal troska mužskou terminologiou ale pobavilo : je mi jedno ako žena vyzerá akú ma postavu aké ma prsia . Či je chudá či ma 100 kg ale keď ma sebavedomie a charizmu tak by som ju drel od rana do večera 😅😅 takže toľko k tomu . Musíš byt vnútorne spokojná sama so sebou a budeš priťahovať aj okolie k sebe .
No ja si myslím že pokiaľ nie je žena morbídne obézna tak si v pohode nájde partnera. Problém je že ženy nevedia kilá nosiť, skrývajú sa za šeredné voľné oblečenie a sebavedomie na bode nula. Ja som si robila mini prieskum akú ženu muži chcú a dozvedela som sa že normálnu🤣 a že viac je to o psychickej stránke, výhodou je keď je vtipná, milá... po vzhľadovej stránke, nech je upravená, nech o to čo má, je postarané...
Napríklad moj manžel priznáva že sa mu páčia štíhle ale aj ženské boky pekne tvarovaná ženská postava zadok prsia 🙂 ja mám takú postavu ale momentálne som kúsok pribrala ale on vždy vraví že pre neho som to najdôležitejšie lebo som mu porodila dieťa vytrápili sa a riešim moméntalne aj iné veci ale mozem za manžela povedať že áno za môjho manžela chlapi si všímajú ženskú postavu je to prírodou dane tak ako si my všímame urastených chlapov aspoň teda mne sa páčia takí ale nepotrebujem takého mat doma len sa pozriem a zhodnotím že fešák… toto je skôr taká vizuálna stránka potom tiež za manžela mozem povedať že žena musí mat charizmu tak ako muž musí byt usmievavá energická optimistická a aktívna neviem či charizmu mám aj ja ale už je somnou vyše 15 rokov tak asi hej 🤣🤣🤣🤣 ale zrovna ráno charizmatickí niesme ani jeden 🤣🙈 a pri dieťati často tiež 🙈🤣🤣🤣 no ale takto ja by som to zhrnula asi tak že áno chlapi sa pozrú na postavu ale často sa stáva že ako náhle dotyčná otvorí ústa tak ostanú v šoku (prípady ktorým to nevadí tak takých je tiež dosť) ale tak zas čo si budeme klamať dali sme sa a partnermi do kopy preto že sa nám vizuálne najskôr páčili aspoň teda u nás to tak bolo určite a chvála bohu sa to neskončilo keď sme začali spolu hovoriť 🤣
Nebude,kamen urazu je ze ty sa nemilujes,prosim ta ja vo by som dala keby mam ten tuk na riti a stehnach a mam ho na bruchu,nohy chude,a mam chlapa a pravidelne ma niekto bali,vobec im nevadi ze mam deti 🤦 takze je to o tom,co vyzarujes,bud stastna,miluj sa a ono to príde
Vela.zien sme plnších,tzv makksich zien a stastne vydatych,juj ja mam kamosky este makksie zeny a su stastne rodia deti a vsetko im funguje uplne 😁
Cvičíš? Alebo sa venuješ nejakej fyzickej aktivite ?
Tak teraz sú široké boky a veľký zadok in, ale k tomu musí byť úzky pás a pevné prsia. Možno je problém inde, možno nie si príťažlivá do tváre. Bez urážky. Ono viem, že sa dobre počúva, že sebavedomie je príťažlivé, ale všetci sa najskôr pozrieme očami. Ani ja nechcem tučného muža.
170cm a 85 kg ked to mas v zadku nie je nic hrozne. Mozno sa zle obliekas, s dobrym obleckom mozes byt uplna femme fatale.. ale to ti musi ist aj z tvare a zo srdca. Takze satnik,sebavedomie,optimizmus 😊 treba
Ps: ja mam tiez nadvahu, ale mat vypaseneho chlapa ze 120+ by som nechcela 🙈🙈
Je pravda, ze hrozne vela spravi oblecenie a ked spravne natrafis, mozes vyzerat ako bohyna. Netreba sa v tom proste utapat a skusis sa proste nejak vylepsit a to ide teda aj bez roznych drastickych zakrokov. Zmena imidzu dokaze vela
presne v Tvojom veku som sa zoznámila s dnes už manželom, mala som 165cm a 80kg... vždy som bola taká plnšia... on má 190cm a 75kg, čiže chudý ako lata... boli sme kolegovia, veľa sme sa spolu rozprávali a zistili sme, že máme toho veľmi veľa spoločného, že nám je spolu super... a už nám je spolu super 10 rokov aj s našimi 2 synmi... a to som sa po pôrode dostala až nad 90kg a stále som bola a som pre neho tou najkrajšou 🙂 držím palce, treba len chodiť s otvorenými očami a nebáť sa komunikovať
To záleží od muža. Môjmu sa príliš chudé nepáčia.
Vydávala som sa ako 78 a možno aj viac kilova gulicka 🙂 dnes mam cca 62 a pan manžel povedal ze ešte trochu schudnem a vyženie ma z domu 🤣🤣🤣 ale sebavedomie nemám veru tiež 😏😒
Moj muz ma knihu Muzi to radi oble a vraj podvedome maju radi zenske krivky, lebo taka zena je plodna. Obezne zeny sa im vsak nepacia. Povedala by som, ze taka postava s primeranym.BMI, ktora sportuje, moze mat kludne potom trochu aj zadok
Toto je asi taká otázka ako keď sa pýtaš či každý jeden človek na svete miluje kávu. Nie. Je milión chlapov čo uprednostňujú chudé ženy, je milión chlapov čo uprednostňujú plnšie ženy , je milión chlapov čo uprednostňujú atletické ženy, je milión chlapov čo chcú veľké prsia, ďalší milión čo chce malé prsia, milión čo chce veľkú riť na žene , ďalší milión čo chce malú riť na žene... Takže považovať milióny mužov všetkých zameraných na jeden typ ženy je nesprávne. Zober si že na svete sú celé kultúry kde sú za krásne považované útle ženy a sú kultúry kde sú za krásne považované ženy s plnšími tvarmi. Otázka je či si ty so sebou spokojná. Ak si a chceš si túto váhu udržať tak buď , ale hľadaj takých mužov ktorí sú týmto typom postavy priťahovaní. Ak spokojná niesi, tak najprv urob čo najviac pre to aby si sa dostala na svoju vysnenú váhu. Z osobnej skúsenosti poznám xyz mužov čo nechcú chudú ženu. Môj chlap napríklad nieje na obézne ženy , ale na ženy s postavou presýpacích hodín alias ked je štíhla v páse ale slovensky keď má rici a cici 😅 keď vidí na internete alebo niekde vonku chudučkú ženu tak len krúti hlavou že vyzerá ako chodiaci vešiak, že či chuderka jesť nevie a kto takú ženu len už chce atď (áno hrozne to preháňa) pritom sám je chudý aj keď má svaly. Tiež keď vidí už ženu s veľkou nadváhou krúti hlavou prečo sa tak niekto opustí. Takže je to naozaj veľmi individuálne. Skús zoznamky , na rovinu napíš že si plnších tvarov takže budú na to pripravení a uvidíš. Veľa šťastia
Skúste schudnúť aspoň na 75+.. ono ide aj o to trávenie času. Vladzete bicyklovať, ísť na turistiku, plávať? Ak ste aktívna, tak vo váhe nemusí byť problém, ale pokiaľ vysedavate za Pc, tv a nemáte koníčky, tak pre muža alias budúceho otca vašich detí to môže byť odrádzajúce, že ako rodina budete len konzumne žit a deti nebudete viesť k športu..také deti potom len cumia na mobil a nudia sa . Mňa by v prvom rade asi toto odrádzalo na obeznom chlapovi - ten možný nudný životný štýl, lebo kvôli váhe toho veľa nedokáže urobiť, podniknúť .
100 ľudí,100chuti!
Jeden chlap má rád extrémne štíhle, iný také akurát a ďalší má zas rád plnšie tvary.. Každý má rád niečo iné...Neboj určite si ťa ten pravý nájde,a bude ťa mať rád takú aká si.Ale v prvom rade sa musíš mať rada ty sama..

Moja sestra ma skoro 100kg a ma syna..a teda nikdy nemala problem mat priatela..uz 10rokov je stastne zadana.chyba bude niekde inde nie v kilach...