Je postava ženy pre muža dôležitá?
Ahojte, mam 170cm a 85kg (mam široké boky, zadok), myslíte ze muži chcú len štíhle ženy? Nechcem vyznieť hlúpo ale ešte som nestretla muža Ktorý by plnšiu ženu chcel...
Nedarí sa mi nájsť partnera a myslím si ze to bude kameň úrazu....
Ja mám plnšie tvary, sebavedomie bolo od puberty dosť na fogu a môj muž ma miluje takú aká som. Ešte povie, že žiarli, lebo vidí, keď som v pohode a sebavedomá, ako sa vraj po mne iní obzerajú. (ja to nejako nevnímam). A vďaka nemu som so sebou spokojná. (Aj keď, samozrejme, je čo vylepšovať).
@barborachors tiež si to myslím. Ja sa aj usmievam, celkom pekne sa obliekam, ale tiež ma 3 problém si niekoho nájsť. Skúšala som aj zoznamky ale chceli ma len do postele. Sama som už 7r.tiez neviem kde robím chybu, ale nemám peknú pleť asi to bude problém
@athom ak sa na to pozrieme z reálneho hľadiska, tak 80% chlapov, čo ukecávajú do postele, tým aj myslia posteľ alebo FwB alebo je to ženáč a chce mať bokovku. To závisí od nej, čo chce. Či trvalý vzťah alebo sex. Pričom na tom druhom nie je nič zlé. Nech si užije.
@viestta poriadny chlap, to je aký😂
vo väčšine prípadov im je ukradnutá tvár a šarm. Ide im o štíhlu postavu.. Bodka.
Ja osobne si myslim, ze musis realne aj chodit na zoznamky, dat vediet znamym, ze niekoho hladas, taktiez nemat privysoke naroky na chlapa (napr.biznisman, sportovy atd.) aj chlap manualne pracujuci moze mat vela penazi, pretoze najst dobreho elektrikara/opravara aut atd.,je umenie a ver mi, ze ak je dobry, tak si aj velmi slusne zarobi. A ver mi, ze z teba musi nieco vyzarovat, usmievaj sa aj pre blbosti, ci uz pri nakupovani, na zastavke atd.
Podľa mňa áno väčšinu mužov priťahujú štíhle ženy či sa to paci niekomu alebo nie. Ale áno sú aj chlapi ktorých priťahujú plnšie ženy tých je ale myslím podstatne menej ale musíš t pádom lepšie hľadať určite ten 0ravy niekde bude.
Autorke: mam po troch pôrodoch, po troch sekciách, ťahá mi na 40,ale ja furt keď lahnem s manželom do postele sa cítim atraktívne až sexi, pri výške 166 a "hrúbke" 68 (ale aj tak, ja cvičím, dala som si nejaký cieľ, aj spevňujem, ale o inom)
Jednoducho popracovať na sebavedomí..slovo plnsia alebo tučná sa dá nahradiť slovami "elegantne vyplnena"..
Tu kde žijem by ti ženy povedali, a je tu dosť čo sú "pri sebe" a smejú sa na tom (mne sa to nepáči, treba pre seba niečo robiť, ale ony nemajú čas ani chuť, to je o inom), že keď je žena pred vydajom, je väčšinou chudá, stihla, aby ju novomanžel vedel ľahšie preniesť cez prah domu, a po svadbe rapidnou rýchlosťou priberie, aby ju bolo ťažšie z toho domu vyniesť.. To len tak na rozosmiatie...
@athom Asi tak. A este treba rozlisovat zdrave sebavedomie od nekritickeho a neopravneneho random sebavedomia (hockolkokiloveho) rozmazlaneho fracka. A jasne, 50 kilova slobodna mamicka uz ma proste viac pokory ako sebavedomia, to áno...
@fallenkaa ja si vyberám odpoveď za dverami číslo B. 😂
@shelby88 celkovo si myslim ze Slováci su nenormalne kriticki na zeny v porovnaní s tym co oni ponukaju. V Cr idem po ulici a nestacim sa divit, ake nádhery su v parikoch a tu staci len mala nedokonalost a uz mate problém alebo minimalne mate zarobene na slušny komplex.
Na tvojom mieste sa posuvam dalej a skusim aj zahranicne zoznamky.
@athom neviem ale žena čo niekomu povie "som sebavedomá a čakám vyšportovaného chlapa" je nepríťažlivá preto, že je arogantná, nie preto, že je údajne sebavedomá.
Ďalej žena, ktorá povie, "som slobodná mamička kto by ma už len pozval na rande", je odpudivá taktiež, pretože mať dieťa a byť slobodná mamička nie je závažná diagnóza a týmto ukazuje, že preboha chvalabohu niekto o mňa oprel bicykel. Čiže normálny chlap by si nevybral ani jednu, možno blbeček by využil na sex tú zakomplexovanú mamičku.
Postava je dolezita. Ale to neznamena, ze vsetci chcu hrkotajuce kostry. A parafrazujuc slova klasika: na svete je tolko neuspokojenych frnd, co trpia na skaredy ksicht nalepeny na rovnake telo...
Hmmm hneviem. Ja ked som spoznala svojho teraz uz muza. Tak som mala par kg viac ako teraz.
Muzi z mojho okolia prave tvrdia ze sa im pacia ked ma zena “kypré” tvary.
Ale urcite nie je vsetko len o postave. Ale aj iste nazory. Charakter. Spravanie/vystupovanie.
@maryetta by som chcela vidieť tie kypré tvary. Skôr prsia a oblé boky a žiadne tri brady, ako si to poniektorí mýlia. Je rozdiel byť krv a mlieko a sádlo a cola.
Som nižšia a mám tvoju váhu. Pred deťmi som toľko nemala ale stihla som nikdy nebola a neviem teda ale asi sa pohybujem v inej spoločnosti ale 80% mužov v mojom okoli chce ženy “krv a mlieko”. Aj take partnerky majú. Nevravim že všetci. Napr najlepsi kamos ma ženu ktorej snáď aj rebrá trčia 😂. Ale je jeden z mala. Ale súhlasím že veľa záleží čo tá žena vyžaruje. Keď je sebavedomá. Páči sa sama sebe tak sa bude páčiť aj mužom.
@acrobaleno jasne. Je ine byt moletka. A ine byt hmmm… okej ako pises.
Poznam mnohe moletky ktore maju neskutocnu charizmu. Ktore maju vkus. Ktore sa o seba staraju.
@maryetta lenže čo je to moletka? Každý si predstavuje niečo iné. Ja to vidím na veľkosti L a XL pri nízkych ženách. XXL a XXXL to už sú obezity. A zase na druhej strane sa čo je to vychrtlina? XXS? XS?
@acrobaleno ja to vidim tak ako ty. Neviem ako to vnimaju ostatni. A uz vobec nie ako to vnimaju chlapi. Vidim vsak pary roznych kombinacii vahy a postavy. A rozumeju si.
@athom a závisí akého chlapa chce. Teraz budem hnusná, ale každý si hľadá seberovného. A tam je zase problém, že niektoré takéto obézne ženy ale aj muži rúbu príliš vysoko. Pričom stačí sa rozhliadnuť okolo seba, no tí/tie sa nepáčia im.

Pre muža je ideálna taká ženská postava, ktorá ho vzrušuje a priťahuje. Konkrétne proporcie vyjadrené v čislach neexistujú. A potom je to ešte, samozrejme, o čare osobnosti 🙂