Je postava ženy pre muža dôležitá?
Ahojte, mam 170cm a 85kg (mam široké boky, zadok), myslíte ze muži chcú len štíhle ženy? Nechcem vyznieť hlúpo ale ešte som nestretla muža Ktorý by plnšiu ženu chcel...
Nedarí sa mi nájsť partnera a myslím si ze to bude kameň úrazu....
@marysa21
@barborachors
@athom
@barborachors ďakujem, ale ja keď niečo napíšem, tak zo skúseností. Neviem no, ako večne ma vedeli zhejtovať za výzor.
Tak uprimne si daj ruku na srdce. Kolko je chlapov pri tele zadanych/ slobodnych? A kolko tlstych chlapov po rokoch neuspechov zacali cvicit? Ja by som som sa veru tiez radsej divala na svaly a silu muža ako na kila navyše..
@shelby88 prosim ta. Nic si z toho nerob. Stavim sa, ze to neboli ziadni Bradovia Pittovia.
Poznám aj 80 aj 100kg zeny s partnermi. Cize iba o tom to nebude. Ale ano, mlady chlap ked si hľadá partnerku tak samozrjeme aj na vyzor pozera... AJ. Nebudeme si klamat. A netreba zapomenut nie je 85kg ako 85kg... Poznam kocku s takou váhou co vyzeta super, vysoortovana baba, a aj taku co ma 65kg a je to bublinka riadna 😁
Ja som vahovo ako ty, nikdy nikdy som nemala núdzu o mužov, keď som začínala s mojim terajším manželom doslova sa o mňa bili 3 chlapi , s manželom som 12rokov, mame 2deti ,3nq ceste
Sestra detto silnejšia od teba ma chlapa,úspešného manažéra v zahraničí plyš dieta
On štíhly vysoký fešák, sam povedal ze jeho chudé ci štíhle nepritahuju nepáčia sa mu!!!
Nevud smiešna alebo iné, sú chlapi kt chcú štíhle ôk, sú zas takú co plnšie, inak by sa predsa nevydali také!! Takže hlavu hore,pekne obliecť, namaľovať, navonat a ideš;)
@misinka866 netrep 🙈🤣🤣🤣🤣 tým hlúpy áno
@acrobaleno tak to nie 😏
nechcem sa nikoho dotknúť ale poviem to ako to vnímam...ja rozhodne odsudzujem, ak sa schvaľuje obezita (silná obezita až morbídna, nehovorím o plnoštíhlosti), nie kvôli postave ako takej ale zo zdravotného hľadiska. Slogan "miluj svoje telo, miluj samu seba, kašli na to čo si o tebe myslí okolie" je v tomto smere neadekvátny a nesprávny. práve preto, že sa milujem a milujem svoje telo sa hýbem, cvičím, občas zjem všetko čo chcem ale väčšinou si dávam pozor na stravu u seba aj u mojich detí.
čiže aby som ti odpovedala - neriaď sa tým, aká postava je pre chlapa dôležitá, riaď sa tým, čo chceš ty a čo si pre to ochotná urobiť, aby si sa vo svojom tele cítila dobre. 🙂 ♥
Mne môj nedávno povedal, že viac sa mu páčila moja postava po pôrode. Mala som vtedy 75kg. Teraz mám 53kg. Poznám ženy, ktoré maju viac kíl a su krásne na tvári.
No podľa mňa nie. Sú aj taký aj taký... Muž sa musí zamilovať do teba aká si a nie koľko máš kíl..... Ja mám 170cm a 85 kg. Popracuj na svojom sebavedomí. Akože ak nie si zo sebou spokojná ty tak začni na sebe makať. Ja napr mám tiež 170 CM 85kg ale som spokojná. Muži máju radi sebavedomie ženy
Aj ja mám takú váhu a vydala som sa 😄. Ale nosím dlhšie tuniky a tak. S oblečením spravíš divy
Podľa mňa to nie je o postave. Mám kamošky, ktoré majú normálnu postavu, športujú a sú samy. Nikdy som to nechápala, až kým som s nimi raz nebola na dovolenke. Kým my zadané sme si babskú jazdu užívali a jasné že keď sme videli pekného chlapa tak sme sa chichúňali že by stál za hriech, ale tam sme zistili že každá má úplne iný vkus, veľa sme pochopili, že prečo má táto takého manžela ako má. Dokonca jedna nie až tak atraktívna mala atraktívneho muža, vedela že je krajší a veľmi jej to uberalo na sebavedomí. Aj sa časom rozviedla. Ale k téme 🙂 Baby ktoré boli slobodné 30+ keď sa rozprávali s mužom, chovali sa úplne inak ako sme ich poznali. Usmievali sa, hrabali si vo vlasoch, smiech vo výškach, po prvej minúte sme videli že sa chlap zháčil, prestal sa usmievať, byť milý a snažil sa byť profesionálnejší. Jasné že išlo o čašníkov, predavačov a tak. A vtedy sme prišli na to, prečo sú samy. Aj sme im to povedali, veď od toho kamošky sú, ale veľmi to nepomohlo. Bolo to v nich, veľké oči, úsmev, vlasy, viseli na tom čo tí chlapi povedali ... nemusí to byť tvoj prípad, ale skús byť viac v pohode a neriešiť postavu. Ver že kilá navyše neschová oblečenie. Obliekaj sa tak, aby ťa to vystihovalo, aby si sa cítila dobre a bola uvoľnená. Držím palce.
čím viac obézny človek je tým rýchlejšie pri cvičení schudne... odporúčam, je to aj pre tvoje zdravie, aj vzhľad bude lepší ;)
Všeobecný pohľad taký je, aspoň z pohľadu nás žien. Ale poznám tiež veľa mužov čo sa naopak pozerajú práve po plnších ženách typu krv a mlieko. Ja osobne tiež si stále myslím,že svet patrí "len štíhlym ženám "a my ženy kyprejších tvarov sme akoby v úzadí. Ale čo mám naozaj z okolia odpozorované je, že je to naozaj väčšinou iba ten prvý pohľad .Asi to väčšinou záleží od sebavedomia a celkových sympatií a u mužov bodujú ženy veselé, vysmiate a vtedy naozaj neriešia kilá. Osobne poznám veľmi sympatické baculky čo majú sexappeal a muži ich milujú.
@banderaska29 moja reč. Keď som bola tehotná pribrala som z 54 na 83kg. Bolo leto a bolo to strašné. Vtedy som si povedala, že nikdy nechcem byť tučná. Neodsudzujem tučných ľudí. Keď im to nevadí. Ale nechcela by som tak skončiť.

Inak je fakt na zamyslenie, ze kazda kypra zena sa rada nazve baculkou a moletkou. Ale tie stihle su nazvane vesiaky, vychrtliny a hrkotajuce kosti, ani cici ani rici.
Mam pocit ze cim skaredsi nazov dostane stihla zena, tym lepsie sa ta baculko-moletka citi😁