Je požiadavka na orálny sex normálna?
Priateľ si vyžaduje hocikedy orál. Pod “hocikedy” myslím tak, že sme spolu napr. 9 hodín, on medzitým ide dvakrát cikať a potom si vypýta fajku. Som jediná, komu to príde nechutné?
🤮🤮🤮
tak ho pošli sa umyt
Mňa skôr zarazilo ,že za deväť hodín ide iba dva krát na malú potrebu treba zvýšiť prijímanie tekutín
No tak to by bolo moc aj na mna. Skus si vypytat aj ty po celom dni, este by som si špeciálne dala na ten den rifle, nech sa to tam pekne potí. Neblazni autorka, toto vazne nemusis.
A možno ti len chce naznačiť, aby si sa tak často neumyvala,lebo sa mu páči tvoja vôňa a chutis mu ty a nie gél na umývanie
Mojej sa to dokonca paci. Vraj jej chutim, voniam aj po celom dni. Musim povedat je to dost rajcovne. Je pravda ze ani mne nevadi ked tesne pred oralom nieje zrovna prave osprchovana. Nuchat cely zivot len mydlo by ma aj tak nebavilo a asi ani jej. Mozno mame len stastie na "chemiu" a viem si predstavit ze nie kazdy to ma rovnako
Môj chce orál stále. Denne aj trikrát keď sme sami a spolu..sám si vypýta
@nazli24 a mu aj 3x denne vyhovieš? a ty od neho hocikedy oral vyžaduješ či nie?
@karolinakr on mne nerobi, jemu sa to hnusi, raz za pol roka,ale on chce aj dvakrat denne oral. a ja mu ho davam.
@nazli24 bavi ťa to? lebo trošku ťa zneuživa..či sa z toho tešiš alebo ako to berieš?
@karolinakr tak beriem to ako rutinu úprimne neriešim to nejako. Jemu sa údajne mokrá moja šušká hnusi hmmm.
@mqkm ako orál je ponižovanie?A tým že,robíš chlapovi orál, tak ten chlap ma radí medzi ľahké ženy?Každý jeden vedel isto iste,že to čo som robila dotyčnému a s dotyčným ,som robila iným a aj s inými .Každý jeden chlap s ktorým som mala sex, sa ku mne slušne a s rešpektom správal a sex bol dobrovoľný z oboch strán
Priatelovi treba vysvetliť, že ošťaté mäso do úst nepatrí
@mqkm teba ocividne este nikto poriadne nevyli......🤣
@mqkm A tebe partner robi oral?

Ošťatý?? A v prírode? Jedine, že by si ho žihľavou utrel.