icon

Je požiadavka na orálny sex normálna?

17. feb 2024

Priateľ si vyžaduje hocikedy orál. Pod “hocikedy” myslím tak, že sme spolu napr. 9 hodín, on medzitým ide dvakrát cikať a potom si vypýta fajku. Som jediná, komu to príde nechutné?

Strana
z2
kazuso
17. feb 2024

Ošťatý?? A v prírode? Jedine, že by si ho žihľavou utrel.

babulkomale
17. feb 2024

🤮🤮🤮

zobaka
17. feb 2024

tak ho pošli sa umyt

minenkak
17. feb 2024

Mňa skôr zarazilo ,že za deväť hodín ide iba dva krát na malú potrebu treba zvýšiť prijímanie tekutín

betulinka1
17. feb 2024

No tak to by bolo moc aj na mna. Skus si vypytat aj ty po celom dni, este by som si špeciálne dala na ten den rifle, nech sa to tam pekne potí. Neblazni autorka, toto vazne nemusis.

minenkak
17. feb 2024

A možno ti len chce naznačiť, aby si sa tak často neumyvala,lebo sa mu páči tvoja vôňa a chutis mu ty a nie gél na umývanie

kubo654
17. feb 2024

Mojej sa to dokonca paci. Vraj jej chutim, voniam aj po celom dni. Musim povedat je to dost rajcovne. Je pravda ze ani mne nevadi ked tesne pred oralom nieje zrovna prave osprchovana. Nuchat cely zivot len mydlo by ma aj tak nebavilo a asi ani jej. Mozno mame len stastie na "chemiu" a viem si predstavit ze nie kazdy to ma rovnako

minenkak
17. feb 2024

@kubo654 to tu ani nepíš ,že ti chuti ženské telo ktoré nie je vymydlené ,až po vnútorné orgány,lebo to budeš humusak.

nazli24
28. feb 2024

Môj chce orál stále. Denne aj trikrát keď sme sami a spolu..sám si vypýta

mqkm
Autor odpoveď zmazal
minenkak
3. mar 2024

@mqkm ako prosím?Chlap má pre ženu robiť všetko aby bola spokojná a žena nie .Ako sa má chlap dozvedieť v sexe, kde je už moc ak sa neopýta.Iba manželovi môžem fajčiť vtáka??

karolinakr
3. mar 2024

@nazli24 a mu aj 3x denne vyhovieš? a ty od neho hocikedy oral vyžaduješ či nie?

nazli24
3. mar 2024

@karolinakr on mne nerobi, jemu sa to hnusi, raz za pol roka,ale on chce aj dvakrat denne oral. a ja mu ho davam.

karolinakr
3. mar 2024

@nazli24 bavi ťa to? lebo trošku ťa zneuživa..či sa z toho tešiš alebo ako to berieš?

nazli24
3. mar 2024

@karolinakr tak beriem to ako rutinu úprimne neriešim to nejako. Jemu sa údajne mokrá moja šušká hnusi hmmm.

mqkm
Autor odpoveď zmazal
minenkak
5. mar 2024

@mqkm ako orál je ponižovanie?A tým že,robíš chlapovi orál, tak ten chlap ma radí medzi ľahké ženy?Každý jeden vedel isto iste,že to čo som robila dotyčnému a s dotyčným ,som robila iným a aj s inými .Každý jeden chlap s ktorým som mala sex, sa ku mne slušne a s rešpektom správal a sex bol dobrovoľný z oboch strán

minenkak
5. mar 2024

@mqkm ešte sa chcem opýtať, to sa mám vydať za každého chlapa s ktorým mám sex?Veď by som sa nestihla rozvádzať

mqkm
Autor odpoveď zmazal
yvankamala
5. mar 2024

Priatelovi treba vysvetliť, že ošťaté mäso do úst nepatrí

minenkak
5. mar 2024

@mqkm teda ja nechápem,čo znamená ponižovanie a využívanie v sexualom živote a čo má dôvera spoločne so sexom

stanulienkat
10. mar 2024

@mqkm teba ocividne este nikto poriadne nevyli......🤣

maminkadeticiek
10. mar 2024

@mqkm A tebe partner robi oral?

mqkm
Autor odpoveď zmazal
mqkm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2