icon

Je pre vás problém, keď je muž menší?

11. aug 2022

Ahojte, mám otázku, či je pre Vás ženy odpudzujúce ak je muž nižší ako ste vy alebo to nerobí až taký problém? 🙂

zuzy20
16. aug 2022

Mam dva kamaratske pary kde je chlap vyslovene o hlavu nizsi… jedna kamoska ma cez 180 cm a jedna nieco. Nad 175 cm.. neriesia to vobec.. ja mam 177cm moj muz 183 ale nema rad ked nosim opatky a ja ich tak milujwm adpon na jesennych a zimnych cizmach.. inak nosim pri nom tenisky..

cucoriedkacucoriedka
16. aug 2022

Pre mňa áno...hľadala som fakt muža nad 190 CM...a našla;) ja som stále pokutovala po vysokých...ja viem že niekto povie že povaha a vnútro je dôležité...ale pre mňa aj výška a to ostatné tiež...ja mám 172 a muž 192

alchemilkazltozelena
16. aug 2022

Neviem si predstaviť muža nižšieho odomna 🤣 ale to hlavne preto že mám 158 CM.. fakt by to vyzeralo strašne komický a smejem sa keď si to predstavím 🤣 takže jasné že mám vyššieho . A o dosť CM 👌

vanda323
16. aug 2022

Je to problém ja sa chcem pri mužovi cítiť bezpečne na pori menšom aj si ťažko

cucoriedkacucoriedka
16. aug 2022

@dankamg presne...ani mňa fyzicky nepriťahuje nízki muži...no bohužiaľ nezistím ich povahu a vnútro...lebo som dala šancu iba vysokým;) a som šťastná že som v mužovi našla okrem výšky aj to ostatné a podstatne🙂

vepyovas
16. aug 2022

Sme zarovnako, ale ked si dam podpatky, je nizsi a je mi to jedno, je mu tiez. 🙂

mikadooo
16. aug 2022

Poznala som jedného veľmi fajn chalana, mal okolo tých 160-165 cm. Povahovo bol super, veľmi dobre sme si rozumeli, bol aj tak všeobecne obľúbený, proste zlatá povaha, hneď by som ho brala (mám o 10cm viac). Ale žiaľ, už mal frajerku,.nejaká ma predbehla... ☹️☹️☹️. Takže sme ostali len pri tom, že sme si fajn rozumeli 🙂.

aceris
16. aug 2022

100 ludi, 100 chuti. Musis si najst taku, ktorej to nevadi. Mna skor pritahuju krpci😅 Nepaci sa mi, ked musim vyskovat, ak chcem dat chlapovi pusu🙈 Manzel je odo mna len o pol hlavy vyssi.

arletty
16. aug 2022

Môj manzel ma 169 a ja 179 a fajn, na začiatku mi to bolo úplne jedno, veľmi sa mi páčil a sadol, veľmi dobre sme si rozumeli a láska jak trám. Teraz po 12rokoch manželstva sa niekedy smejem ze nejak je zas mensi a ja vyššia. Áno niekedy troska riešim ze ako vyzeráme na fotkách ale nic strasne😁lubime sa a to je hlavne🙏🏻🙏🏻Tiež sa mi páčili tmavovlasi vysokí poriadni chlapi, ale keď ten môj prišiel (nižší, svetlovlasy), nebolo nad čím rozmyslat a porovnávať😍

cariad
16. aug 2022

Ja som mala priateľa na výške. Pokiaľ nemal titul, tak mu ten náš skoro 10cm rozdiel nevadil, akonáhle dostal titul a robil, tak ľudia sa do toho začali špárať, komenty typu, že chlap má byť vyšší ako žena a podobne, sme sa rozišli, nielen koli výške, ale aj. Napoleonských syndróm, ale že úplne. Odvtedy ja, bohužiaľ, chlapov ktorý sú pod úroveň mojích oči (vizuálne keď pozerám priamo pred seba), nevidím. On ma úplne odradil od nižších chlapov. Ja som s mužom o 12cm vyšším už 18 rokov. A som si úplne vedomá toho, že som povrchná a aj moje správanie. 🍀

nikpa
16. aug 2022

Odpudzujuce na chlapovi určite nie je, keď je nižší ale je pravda, že ja osobne uprednostňujem vyšších chlapov. Nemám na to žiadne vysvetlenie, len sa mi proste páčia vyšší...

avanka
16. aug 2022

Mne imponujú muži,ktorí sú vyšší..ja potrebujem mať pocit,že má ochráni..ja mám 176 cm,manžel 187 cm a pre mňa super..ale určite som sa nezamilovala podľa výšky,proste to tak vyšlo

iveta1970
16. aug 2022

Keď som bola slobodná, tak som nižších mužov prehliadala.... ešte som nevedela čo je v živote skutočne dôležité .Pri terajších skúsenostiach vidím, že keď je muž láskavý a dobrý človek je nepodstatné či je o 10 cm vyšší alebo nižší. Proste sa musia zísť dvaja ktorí si rozumejú a výška nie je podstatná...

kamatopo
16. aug 2022

Odpudzujúce to je podľa mňa dosť silné slovo. Pre mňa osobne je to skôr divné. A preto som si vždy hľadala vyšších. Nie že by ich bolo veľa 🤭😂😂. Ale ide hlavne o povahu.

niki11223344
16. aug 2022

Asi kazda zena ,,sniva ,, o vyssom partnerovi. Rovanko to bolo aj u mna. Ked som spoznala teraz uz manzela ktory je o pár cm nizsi, bolo to nieco nad čím som sa zamyslela ale...ide o to ako sa s clovekom citis, a na zaklade toho to u nas aj ,,dopadlo,, 😁. Treba mat zdrave sebavedomie. Keby bol nastaveny tak ze som vyssia a nema u mna sancu tak by sme dnes boli asi úplne inde. Tiez si nedoorajem pri nom topanky na opatku ale co, aj tak su ,,nezdrave,,.

aneta129
16. aug 2022

No ono to problém nerobí tebe, ked sa ti páči, niektorí sú takého menšie vzrastu... A najmä my vyššie mame problém s tým lebo "krpane" kradnú 2m a nám ostávali tí menší.... Bez urážky... Ale mne osobne sa nepáči, ked ma dievča Meter 50 a chlapa ma 2m, ved to nie len smiešne vyzerá ale aj proste ako fungujú, ved to sa aj zlé tancuje jim, 100% zle sexuje....
Ja uz svojho mam a pasujeme k sebe....on ma pomaly 2m a ja 180....takze v pohode...
Takze je to na tebe, akého si vyberieš ale mali by ste k sebe pasovať, to je hlavne... Ked je o 3cm menší tak ôk ale keď je o pol hlavy alebo o hlavu... To uz on sa bidak musí cítiť trápne...

aneta129
16. aug 2022

@cucoriedkacucoriedka no aj ja som hľadala vyšších, mala som nižšieho ale och, bol super všetko, len ten rozdiel výškový.... No ale zas nepáči sa mi ked žena má meter päťdesiat a chlapa ma 2m to vyzerá podľa mňa oveľa horšie keď žena má 180 cm a chlapa ma co ma 170 cm...

dominikamacakova
16. aug 2022

Ja som mala chlapa o pár cm vyššieho odo mňa a časom mi to začalo fest vadiť (ja mám 162 on mal asi 170). Tak isto som mala chlapa, ktorý mal kúty a začal plešivieť a to mi tiež začalo vadiť. Jeden bol tučný a druhý zas moc chudý...Teraz mám vysokého chlapa, ktorý má svaly, ale aj trochu brucho s hustými vlasmi a som spokojná 🤷😁 Neviem si predstaviť žiť do konca života s niekým kto sa mi nepáči, resp má takú "vadu" s ktorou sa nedá nič urobiť...

fodorka
16. aug 2022

Nie nieje to problem....ja mam 170cm a vzdy som chcela vysokeho chlapa...moji osud mi nadelil prvy exmanzel 175cm a expriatel 170cm....takze ja uz cakam len na 165 cm 😂😂😂 zalezi ako su ludia sadnu...povaha,charakterove vlastnosti atd...ale ako tu uz pisali 100 ludi 100chuti

dominikamacakova
16. aug 2022

@aneta129 to je blbosť, že krpane kradnú vysokých chlapov. Môj chlap má 184 a ja 162 a jemu sa páčia menšie chudé ženy. Keby chcel tak sa dá dokopy s vyššou 🤔

aneta129
16. aug 2022

@dominikamacakova no ale 20 cm je v pohode, ved to je ledva o hlavu vyšší od teba ale myslím taky rozdiel, ze ked žena je chlapovi nižšie ako ma pazuchy, to je už extrem.... Myslím ten taky 50 cm, 40 cm rozdiel nie 20 cm...

dominikamacakova
16. aug 2022

@aneta129 tak to áno, to je divné 😂
No podľa mňa majú nejakú úchylku obaja

aneta129
16. aug 2022

@dominikamacakova 20 cm je v pohode, ved to tak si mu po bradu cca alebo tesne po pod krk ale nie tak, ze ani pod pazuchu nesiaha, to je už podľa mňa horší extrem ako keď žena je vyššia od chlapa

lenkike
16. aug 2022

Pre mňa to nie je taký problém, aby som muža kvôli tomu poslala k vode, ale pre niekoho možno áno 🤷 ale ak ti to vadí, existujú aj pánske topánky so skrytým opätkom a zvyšujúce vložky do topánok.

elis248
16. aug 2022

Ja mám výšku 176cm a môj muž ani neviem presne koľko, možno o 3-4cm menej. Vysoké opätky ani nenosím, nemám ich rada. Tých pár cm ani nie je moc vidieť a keď sa môj muž vystrie lebo väčšinou chodí trochu zhrbený, tak býva aj vyšší odo mňa. Kedysi na zoznamke ma hneď jeden chlap zrušil, lebo hneď prvá otázka koľko meriam. Potom len, že to nebude fungovať, lebo bol odo mňa o 2 cm nižší🤦 a už sa neozval😆😄

dominikamacakova
16. aug 2022

@aneta129 veď jasné, ale ty si napísala, že nízke ženy kradnú vysokých chlapov. Môj je normálny priemer, má 184, ale tiež nejaká 175 cm žena si môže povedať, že som jej ho ukradla a prečo som si nenašla 170cm chlapa keď mám keď mám 162. Chápeš 😀 No a poznám aj 2m chlapa, ktorý ma dosť balil keď som bola slobodná. Bolo to medzi nami aj na spadnutie, ale ten výškový rozdiel bol fakt veľký až smiešny...

aneta129
16. aug 2022

@dominikamacakova pre mňa 184 je malý 😂😂😂 mala som. Takého, ked som dala opätky bola som vyššia 😂😂😂

autor
16. aug 2022

Ďakujem vám všetky za odpovede 😀 ale podľa odpovedi by bol asi problém niekoho nájsť, keďže sú tu minimálne 170cm ženy, a aj že to neni odpucujuce, ale Vám sa skrátka páčia vyšší no 😀 lenže väčšinou aj v reálnom živote stretávam také isté vysoké ženy ako ja a nie to ešte menšie, a to bežné v meste. Preto som sa vás chcel opýtať či vám vadia menší muži abo nie 🙂 a zistil som, takže ďakujem vám všetkým za odpovede 🙂

bessie12
16. aug 2022

@dominikamacakova ja som este nizsia a moj priatel je priblizne tak vysoky ako ten tvoj. Cca 185 cm a ja mam 158 cm. 😀

bibyke
16. aug 2022

@aneta129 ty pises riadne blbosti🤦🏼‍♀️ Ja mam 162cm, moj muz 198cm,sme spolu 15rokov,máme 2deti a ci je to niekomu smiesne ma asi vies ako trapi😌🙏🏼🙆🏼‍♀️😅 a to ,ze sme spolu 15rokov znamena,ze u nas funguje vsetko tak ako ma,nemame s nicim ziaden problem🤦🏼‍♀️vacsiu blbost som este nikdy necitala😳