Je problém malý penis vo vzťahu?
Aká je asi dĺžka, ktorá je pre ženy dostačujúca pri sexuálnom živote? Lebo všade vidím na internete mužov písať okolo 20 až 25 cm a ja mam len 14 či to je dostačujúce, alebo ma preto nechcú ženy
Autor, 14cm je v pohode. Tych 20-25 je neprijemnych,bolestivych,vsetko treba opatrne. To ty mozes ist naplno bez obav😉
Autor, 14cm je v pohode. Tych 20-25 je neprijemnych,bolestivych,vsetko treba opatrne. To ty mozes ist naplno bez obav😉
@anonym_ed41c8 Nie, problém je, že on nemôže. Dôvod je ten, že posiela svoj stoporený penis do správ ženám, ktoré sa na svoj maják snaží zbaliť. Je to zúfalé a nie, že nie. Je na neho patrične hrdý a asi hľadá dôvod, prečo ho nechcú a tými cm to určite nebude.
Je to malo pre mna..ale tak za to nemozes...isto sa najde zena kt.to postaci...poznam jedneho co ma 5 cm doslovne a dokonca ma aj dieta a vztah uplne v pohode
@anonym_756f1f A co je smiesne na tom,ze mu taky narastol??? Aky traged? A potom sa cudujme,ze tu zeny depkuju za male prsia,lebo chlapi chcu len velke. Ale niektore zeny su rovnako povrchne a este dotycneho aj zosmiesnuju 🤢
@anonym_ed41c8 traged, pretoze sa spraval ako najvacsi macho a v posteli to bola hotova katastrofa. A ked sa niekto takto sprava, tak sa mu budem smiat za to, lebo je to mieste!!!
Raz som bola s jednym chlapom - vysoky vyse dvoch metrov, statny chlap a ked dal dole gate, tak postaveny penis mal tak do 10cm 😆. Nesrandujem 😅. Normalne som si najprv myslela, ze je v klude, ale bohuzial bol stoporeny. Sex bol teda onicom, ani to nebolo citit 😅.
Ale chalan si mysli doteraz, aky je gigolo. Traged
@anonym_756f1f ja ti verím,zažila som to isté 😂
@anonym_autor a tento pán je už vyše 20r ženatý a dokonca ma aj 3deti
Raz som bola s jednym chlapom - vysoky vyse dvoch metrov, statny chlap a ked dal dole gate, tak postaveny penis mal tak do 10cm 😆. Nesrandujem 😅. Normalne som si najprv myslela, ze je v klude, ale bohuzial bol stoporeny. Sex bol teda onicom, ani to nebolo citit 😅.
@anonym_756f1f aké máš veľké cecky?
Nie, nemusis ho mat ako Dalibor Janda 😃 Pochybujem ze v tvojom pripade je toto problemom. Tam bude nejaky iny zadrhel.
@anonym_autor A odkiaľ tie ženy vedia, že máš 14 cm v 'pripravenom' stave? 😅
@bobrik11 Vzdy zacinaju sex pripravene s pravitkom v ruke 😃
Nikdy ma ani nebapadlo merat mojmu muzovi penis. Je perfektny v posteli, boli sme jeden pre druheho prvi a az v manzelstve a postupne sme sa aj v tejto oblasti zdokonalili. Nechapem co riesis. Lovit zeny na sex je povrchne a zvrhle
Nikdy ma ani nebapadlo merat mojmu muzovi penis. Je perfektny v posteli, boli sme jeden pre druheho prvi a az v manzelstve a postupne sme sa aj v tejto oblasti zdokonalili. Nechapem co riesis. Lovit zeny na sex je povrchne a zvrhle
@anonym_428fe2 To moze a nemusi vyjst. Mala si stastie.

@anonym_756f1f A co je smiesne na tom,ze mu taky narastol??? Aky traged? A potom sa cudujme,ze tu zeny depkuju za male prsia,lebo chlapi chcu len velke. Ale niektore zeny su rovnako povrchne a este dotycneho aj zosmiesnuju 🤢