icon

Je problém malý penis vo vzťahu?

22. aug 2026

Aká je asi dĺžka, ktorá je pre ženy dostačujúca pri sexuálnom živote? Lebo všade vidím na internete mužov písať okolo 20 až 25 cm a ja mam len 14 či to je dostačujúce, alebo ma preto nechcú ženy

Strana
z2
anonym_ed41c8
Včera o 06:34
@anonym_756f1f

Raz som bola s jednym chlapom - vysoky vyse dvoch metrov, statny chlap a ked dal dole gate, tak postaveny penis mal tak do 10cm 😆. Nesrandujem 😅. Normalne som si najprv myslela, ze je v klude, ale bohuzial bol stoporeny. Sex bol teda onicom, ani to nebolo citit 😅.
Ale chalan si mysli doteraz, aky je gigolo. Traged

@anonym_756f1f A co je smiesne na tom,ze mu taky narastol??? Aky traged? A potom sa cudujme,ze tu zeny depkuju za male prsia,lebo chlapi chcu len velke. Ale niektore zeny su rovnako povrchne a este dotycneho aj zosmiesnuju 🤢

anonym_ed41c8
Včera o 06:35

Autor, 14cm je v pohode. Tych 20-25 je neprijemnych,bolestivych,vsetko treba opatrne. To ty mozes ist naplno bez obav😉

anonym_3cb57a
Včera o 06:41
@anonym_ed41c8

Autor, 14cm je v pohode. Tych 20-25 je neprijemnych,bolestivych,vsetko treba opatrne. To ty mozes ist naplno bez obav😉

@anonym_ed41c8 Nie, problém je, že on nemôže. Dôvod je ten, že posiela svoj stoporený penis do správ ženám, ktoré sa na svoj maják snaží zbaliť. Je to zúfalé a nie, že nie. Je na neho patrične hrdý a asi hľadá dôvod, prečo ho nechcú a tými cm to určite nebude.

anonym_19b9e2
Včera o 07:00

Je to malo pre mna..ale tak za to nemozes...isto sa najde zena kt.to postaci...poznam jedneho co ma 5 cm doslovne a dokonca ma aj dieta a vztah uplne v pohode

anonym_756f1f
Včera o 07:12
@anonym_ed41c8

@anonym_756f1f A co je smiesne na tom,ze mu taky narastol??? Aky traged? A potom sa cudujme,ze tu zeny depkuju za male prsia,lebo chlapi chcu len velke. Ale niektore zeny su rovnako povrchne a este dotycneho aj zosmiesnuju 🤢

@anonym_ed41c8 traged, pretoze sa spraval ako najvacsi macho a v posteli to bola hotova katastrofa. A ked sa niekto takto sprava, tak sa mu budem smiat za to, lebo je to mieste!!!

anonym_f6f1a3
Včera o 07:39
@anonym_756f1f

Raz som bola s jednym chlapom - vysoky vyse dvoch metrov, statny chlap a ked dal dole gate, tak postaveny penis mal tak do 10cm 😆. Nesrandujem 😅. Normalne som si najprv myslela, ze je v klude, ale bohuzial bol stoporeny. Sex bol teda onicom, ani to nebolo citit 😅.

@anonym_756f1f ja ti verím,zažila som to isté 😂
@anonym_autor a tento pán je už vyše 20r ženatý a dokonca ma aj 3deti

patrike
Včera o 09:27
@sense

U teba nie je problem ani vo vyske, Ani v dlzke. Sorry ale u teba je problem v hlave

@sense Ale on ma problem s penisom, on je slusne povedane riadny kus penisu.

sense
Včera o 09:41
@patrike

@sense Ale on ma problem s penisom, on je slusne povedane riadny kus penisu.

@patrike veru veľmi slušné povedane

anonym_9ed03f
Včera o 10:45
@anonym_756f1f

@anonym_756f1f aké máš veľké cecky?

bobrik11
Včera o 13:23

@anonym_autor A odkiaľ tie ženy vedia, že máš 14 cm v 'pripravenom' stave? 😅

anonym_644681
Včera o 18:08

Nie, nemusis ho mat ako Dalibor Janda 😃 Pochybujem ze v tvojom pripade je toto problemom. Tam bude nejaky iny zadrhel.

anonym_644681
Včera o 18:09
@bobrik11

@anonym_autor A odkiaľ tie ženy vedia, že máš 14 cm v 'pripravenom' stave? 😅

@bobrik11 Vzdy zacinaju sex pripravene s pravitkom v ruke 😃

anonym_428fe2
Včera o 18:42

Nikdy ma ani nebapadlo merat mojmu muzovi penis. Je perfektny v posteli, boli sme jeden pre druheho prvi a az v manzelstve a postupne sme sa aj v tejto oblasti zdokonalili. Nechapem co riesis. Lovit zeny na sex je povrchne a zvrhle

zelenykvet
Včera o 21:12

@anonym_autor Ano je😁

patrike
Včera o 21:43
@anonym_428fe2

Nikdy ma ani nebapadlo merat mojmu muzovi penis. Je perfektny v posteli, boli sme jeden pre druheho prvi a az v manzelstve a postupne sme sa aj v tejto oblasti zdokonalili. Nechapem co riesis. Lovit zeny na sex je povrchne a zvrhle

@anonym_428fe2 To moze a nemusi vyjst. Mala si stastie.

Strana
z2