icon

Je prvé rande pri vode vhodné?

24. jún 2024

Aký máte názor na to, keď muž navrhne prvé rande pri vode? Chce si obzrieť vašu postavu? Podľa mňa je to maximálne nevhodné, neslušné až urážlivé.

Strana
z2
caroline_
24. jún 2024

Určite by som nešla

domkakvet
24. jún 2024

Nijako zle to nemusel mysliet, ani tak ze by chcel ocumovat, len proste zly napad.

jaskolka
24. jún 2024

Na prvé rande by mi to bolo divné. Nehovorím, ze by to bol nejaký uchyl, alebo čo... Len sa mi to na prvé stretnutie nehodí

mandzula
24. jún 2024

Niet lepsieho sposobu, ako sa navzajom otukat a nebyt potom prekvapeni.

lienka.7
24. jún 2024

Pokial ti nenavrhol rovno saunu, bud ešte rada 🙈🤣
A aspoň za mna, je to blbé. Prečo? Lebo si ta chce hneď obzrieť, či sa mu vôbec oplati "snažiť" dalej...

thereisabear
24. jún 2024

Aspoň ste rýchlo prišli na to, že sa k sebe nehodíte.
Podľa mňa to nie je urážlivé ani nevhodné, no tiež by som nešla.

nikpa
24. jún 2024

Urážlivé to určite nie je ale postranný úmysel tam zrejme je, no tak ale je to chlap 🙂

ysseba
24. jún 2024

Však keď ti to príde urážlivé, tak nechoď. Ale mohla si omrknúť aj ty jeho 😂

mamamasama
24. jún 2024

Mne to pripada ako super miesto. Kopec ludi, date si drincik, kavu, hudba, lezat na lehatkach a mat cely cas len na pokec. Parada. Ved nemusis ist v tangach. Zober si burkini. Aspon uvidi, ze mas zmysel pre humor 😅✌🏻

juliacenc
24. jún 2024

Asi preto, ze ide leto vonku je teplo tak sa to hodi.

vkatush
24. jún 2024

Mne skôr prvé napadlo, že ťa chce vidieť, keď nie si extra namaľovaná kvôli vode a nie že akú máš postavu 😂 jak sa vraví, bez omietky.

jovka
24. jún 2024

My sme boli , ja som to navrhla , lebo som sa chcela ist kupat tak ci onak , bolo pekne pocasie , a nemusis sa malovat a nahadzovať aspon :D

11bodka11
24. jún 2024

Ja by som nesla, hanbila by som sa. My sme aj z prace chodili na teambuildingy do wellnesu, neznasala som to. So sefom a kolegami sa kupat.

jarnajar
24. jún 2024

@evcagabi ak ste spolu dlhšie, tak prečo ste neboli? Teda, ak chceš odpovedať, pýtam sa len zo zvedavosti 🙂
Autorka, mňa by to neurazilo, ale na prvé rande by som asi tak nešla. Radšej niečo kratšie. Možno druhé, tretie už áno, záleží od veľa faktorov.

evcagabi
24. jún 2024

@jarnajar ja nemam rada kupaliska a moj nevie plavat 😁😅 takze sa dobre doplname 😅

jarnajar
24. jún 2024

@evcagabi tak to ste naozaj dobre našli :D

irusa
24. jún 2024

Asi chce vidieť ako vyzeráš... V dnešnej dobe ženy majú toľko make upu na sebe, že niekedy majú muži pocit, že ráno pri nich spí cudzia ženská 😁🫣

martina7578
24. jún 2024

Jasne že išla. Aspoň vidieť, že chlap má aj nejaké záľuby. Však prvé rande na káve to je aká nuda.

sima338
27. jún 2024

aj ja by som sa hanbila a nie nie som puritán. Mne toto príde také, že hneď chce vidieť rovno plavky, netvrdím, že je to niečo neodpustitelné alebo úplne zlé, ale ani mi to nepríde ako najvhodnejšia voľba na prvé rande

wildria
28. jún 2024

Keby mna pozve chalan na rande k vode, ani nevaham! Konecne nieco nove a originalne 👌♥️ boze zeny niektore ste dobre trubky a hladate problémy tam kde nie su. Naco si vobec hladate chlapov ked ich stejne mate len za uchylne hovada ? 🤦🤦🤦

iceberg
14. júl 2024

Za mňa správne rozhodnutie , rande pri vode by malo častejšie prebiehať 😏

fido69
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2