Je sex dôležitý pre každú ženu?
Ahojte, chcem sa spýtať, je pre vás ženy dôležitý sex alebo nájdu sa aj také, ktoré ho nepotrebujú ? Keď som mal vzťah tak skôr partnerka chcela pomaly hneď niečo viac a mne to úplne nevyhovovalo (skončili sme ale z iných dôvodov) a aj nie som v tomto skúsený keďže ani nevyhľadávam. Ja sa skôr cítim romantický, kde by som si vedel predstaviť pekný večer spolu, s bozkami ale ďalej to nemusí ísť. Len mám pocit že každý ide len po sexe keď je možnosť.
@anonym_autor tak na začiatok vzťahu je to v poriadku ale časom bude chcieť sex asi každá.
keď to "ďalej nemusí ísť", tak asi máš nejakú mieru asexuality, čiže treba hľadať aj takú partnerku. ľudia s bežnou sexualitou proste chcú ísť aj ďalej. 🤫
Každá je iná, hľadaj k sebe rovnako romantickú, bez potreby dosiahnutia k sexu.
Každá je iná, hľadaj k sebe rovnako romantickú, bez potreby dosiahnutia k sexu.
@gribka1 tiež si myslím, že taká by bola ideálna, s takou som sa ešte nemal možnosť zoznámiť
@gribka1 tiež si myslím, že taká by bola ideálna, s takou som sa ešte nemal možnosť zoznámiť
@anonym_autor No, každá iná potreba bude problémom. Ono sa to dá predstaviť, ak je to s daným mužom všetko super, akurát bez chémie. Ak je tam chémia, tak to by bolo na zbláznenie.
ne kazda ma potrebu, zaobidem sa bez neho a nevyhladavam ho
ne kazda ma potrebu, zaobidem sa bez neho a nevyhladavam ho
@anonym_7df711 spoznať ženu s názorom ako máš ty by bolo super
@anonym_autor snad nejaku s podobnym nazorom najdes
Ja sex tiež nepotrebujem 😄. Takže nás je viac, a určite takú aj nájdeš.
@anonym_autor
Ja sex tiež nepotrebujem 😄. Takže nás je viac, a určite takú aj nájdeš.
@anonym_autor
@anonym_315d55 je vás viac ale keď chcem takú spoznať tak nikde žiadna, klasika 🙂
@anonym_autor no budem uprimna, ked som zamilovana a dotycny vie ako potesit. Tak som nadrzana a moze ma pretiahnut hocikedy.
@anonym_autor urcite sa nájdu aj také, čo to nepotrebujú, ale nebude ich veľa. Ženy potrebuju viac sexu ako muži. Stačí si tu prečítať témy ako sú ženy zúfalé že mužovi sa nechce atď... Ale viem to aj podľa seba, nemohla by som byť s partnerom ktory sex nechce často.
Ako tak čítam, bude to ako hľadať ihlu v kope sena
@anonym_autor urcite sa nájdu aj také, čo to nepotrebujú, ale nebude ich veľa. Ženy potrebuju viac sexu ako muži. Stačí si tu prečítať témy ako sú ženy zúfalé že mužovi sa nechce atď... Ale viem to aj podľa seba, nemohla by som byť s partnerom ktory sex nechce často.
@anonym_a66082 kde si ta docitala? nikde som sa nestretla s tym, ze zeny potrebuju viac sexu ako muzi 😂
@anonym_a66082 no to by som nepovedala ze zeny viac potrebujú ako muži
@anonym_a66082 kde si ta docitala? nikde som sa nestretla s tym, ze zeny potrebuju viac sexu ako muzi 😂
@anonym_7df711 veď kopec tém je tu "ako prinútiť chlapa, aby mal chuť na sex... Môj muž nechce sex... Už som zúfalá, poraďte trik aby po mne viac túžil... Muž chce sex len Max raz do mesiaca, ja by som aj každý deň... " Aj pri odpovediach, ale možno sa len tvária ako nymfomanky, neviem 😀
Zaobisla by som sa aj bez (mozno, neviem) ale dobry sex nie je zly, tak preco byt bez ak sa da aj s nim?
@anonym_7df711 veď kopec tém je tu "ako prinútiť chlapa, aby mal chuť na sex... Môj muž nechce sex... Už som zúfalá, poraďte trik aby po mne viac túžil... Muž chce sex len Max raz do mesiaca, ja by som aj každý deň... " Aj pri odpovediach, ale možno sa len tvária ako nymfomanky, neviem 😀
@anonym_a66082 ono ked zeny nechcu, urcite su aj muzi co nechcu a zas opacne, cize to je tazko takto povedat, ale poznam az jednu co fakt chce vkuse sex, ale zato chlapov poznam viac 😂
@anonym_autor tak my sme spolu cez 12 rokov a viem, že sex je najlepší spôsob ako ju ukludniť, vyhnať z nej stres, nervy atď...ale možno záleží od ženy....ženy chcú romantiku, milovanie, atď...ale niekedy poriadne vyťahať a proste zneužiť 🙂
Ahoj. Myslím si že sex patrí do vzťahu. Inak žene začnú chodiť pochybnosti, či sa mužovi páči, či je žiadaná. Som vydatá 18+ rokov a muž sex istý čas nechcel kvôli poruche erekcie. Trápila som sa, cítila som sa stará, škaredá, nepritazlivá. Takmer sme sa rozviedli, ja som mala z toho depku. Pretože to nejde len o sex ale o celý balík pocitov. Inak je to vzťah dvoch so”soolubyvsjucich.
@anonym_autor sulad partnerov v "naruzivosti" je jeden z najdolezitejsich "bodov kompatibility" paru.
Mám to rovnako ako ty, romantika áno a tam by to pre mňa aj kľudne mohlo skončiť 🩷
Mám to rovnako ako ty, romantika áno a tam by to pre mňa aj kľudne mohlo skončiť 🩷
@anonym_17b38a aspoň niekto má chápe 🙂
@anonym_autor jedna vec je chápať, druhá potlačiť tú potrebu milovania s dlhodobého hľadiska ak s niekým si istý čas a ho ľúbiš
@anonym_autor Skús byť úprimný k žene už vtedy, keď si len píšete. Vtedy si u vieš vyselektovať, ktoré sú naruzive a chcú to každý deň.
Držím palce!
@anonym_autor je kopa žien, ktoré sex nemusia, len takú treba nájsť, no potom bude problém, keby ste napríklad chceli dieťa
Ja na romantiku nie som a sex milujem, takže si aj takého partnera hľadám. Teda hľadala som. Už nehľadám. Ale ...ja som priamy človek a rozprávam bežne o sexualite a sexuálnych témach s potencionálnym nápadníkom, ak by mi niektorý povedal, že je romantik atď. ďalej by som v zoznamovaní nepokračovala, to by bolo úplne zbytočné, keďže mne by to riadne liezlo na nervy. Takže priamo o tom so ženami komunikuj, je veľa žien, ktorým stačí dotyk, romantika, objatie.
Nedá sa povedať, že pre každú ženu alebo pre každého muža je potrebný sex bez výnimky to platí pre všetkých asexuálov. Ale každý človek má iné potreby a požiadavky pre sexuálnu oblasť a podľa toho si treba hľadať druhú polovičku.

@anonym_autor nie som večne nadržaná, ani nepotrebujem sex za každých okolností. Ale so stálym partnerom, a ešte k tomu romantickým asi by som nechcela hrať karty a pri tom sa sem tam pohladkať.