Je tento vzťah zneužívanie alebo nie?
Čaute. Nedávno som sa rozišla a ťažko som to znášala. No narazila som na niekoho, kto mi je príjemný, slušný, vyzerá presne ako sa mne muži páčia a je trochu nadpriemerne dobrý v sexe. Resp., urobí všetko, čo mi vidí na očiach, a skúšanie nových vecí je pre neho potešením. Problém je v tom, že je to človek trochu jednoduchší. Nie je hlúpy, ale jeho spôsob premýšľania a logika sú na oveľa nižšej úrovni. Nemôžem sa ním nikde pochváliť, nemôžeme náš vzťah nejako verejne prezentovať. Sme spolu vlastne iba kvôli tomu jedinému. Vždy ho idem vyzdvihnúť, naložím ho o ulicu vedľa jeho domu a potom ho odveziem domov. Ale teraz čo? Mám sa cítiť zle, že robím niečo nesprávne? A je to naozaj zneužívanie, alebo iba využívam niečo, čo mám k dispozícii?
@anonym_autor Chlapi toto robia bežne.
Záleží ako to s ním komunikuješ, ak máte vyjasnené, že ide iba o sex, užívanie si spoločných chvíľ bez perspektívnej budúcnosti a obom to tak vyhovuje, tak smelo... pokiaľ jemu ide o vážny vzťah, vie si ho s tebou predstaviť a ty ho iba naťahuješ, zatiaľ čo ty sa za neho hanbíš, je to využívanie a bolo by na mieste to férovo ukončiť a neubližovať...
Záleží ako to s ním komunikuješ, ak máte vyjasnené, že ide iba o sex, užívanie si spoločných chvíľ bez perspektívnej budúcnosti a obom to tak vyhovuje, tak smelo... pokiaľ jemu ide o vážny vzťah, vie si ho s tebou predstaviť a ty ho iba naťahuješ, zatiaľ čo ty sa za neho hanbíš, je to využívanie a bolo by na mieste to férovo ukončiť a neubližovať...
@anonym_22f714 no je to založené vyslovene na báze sexu. Príde začne sa sex , sex sa skonči, oblečieme sa a idem ho zaviezť.
Ak vam to obom vyhovuje... Ak on alebo ty nekomunikujete v zmysle nejakeho posunu vztahu, tak zas asi nie je neandrtalec ze by sa vyjadril
Ak vam to obom vyhovuje... Ak on alebo ty nekomunikujete v zmysle nejakeho posunu vztahu, tak zas asi nie je neandrtalec ze by sa vyjadril
@althejka nemám problém to prirovnať k inštalatérovi ktorý ti opraví vodovodnú batériu a ide preč s odmenou. Zbytočne veľa nerozpráva, nepýta sa na nič.
Ak ste obidvaja s tym ok a ste si obaja vedomi, ze je to len za tymto ucelom, tak ok.., len ma zaujima, nikdy sa ta nepyta, preco ho vyhadzujes o ulicu dalej a nie priamo pri dome?
Ak ste obidvaja s tym ok a ste si obaja vedomi, ze je to len za tymto ucelom, tak ok.., len ma zaujima, nikdy sa ta nepyta, preco ho vyhadzujes o ulicu dalej a nie priamo pri dome?
@crazy_cat_lady on sám to navrhol, aby ho nevideli rodičia nasadať do cudzieho auta.
@anonym_22f714 no je to založené vyslovene na báze sexu. Príde začne sa sex , sex sa skonči, oblečieme sa a idem ho zaviezť.
@anonym_autor tak potom asi ani jemu nejde o nič iné, keď ťa nevolá na rande, nemá záujem lepšie spoznať, "využívate" jeden druhého a pokiaľ to obom vyhovuje, nie je čo riešiť...
Tvoja gramatika je tiež slaba, nehraj sa na niečo viac
@anonym_222fcc toto uz len tak automaticky piseme pod kazdy prispevok? Toto nie je slaba gramatika.
Bože to by som musela byť aká chudera, že chodiť po chlapa a ešte ho aj domov voziť k mamičke 🙈, reálne si položme otázku kto je tu jednoduchší z Vás 🙈
Ja som asi úplne stará na pochopenie takýchto vzťahov, či čo to je.
@anonym_autor nemaj žiadne výčitky... obidvaja si užívate, k ničomu ho nenútiš... predpokladám, že mu ani nesľubuješ hory doly.. je to proste nezáväzný sex, so súhlasom obidvoch... pohodka...
Veď aj on z toho niečo má, nie? Pokiaľ ho nasilu neťaháš do auta, tak je to v pohode. Vaša vec.
@crazy_cat_lady on sám to navrhol, aby ho nevideli rodičia nasadať do cudzieho auta.
@anonym_autor Po tejto odpovedi ti hovorím, že je to zneužívanie 😂 normálne to vidím: 22:47, tmavá ulička, motor necháva naštartovaný, svetlá zhasnuté. Spoza tují vybehne 17ročný Jakub v mikine, obzerá sa, či mama nestojí v kuchynskom okne, rýchlo nasadne: "Choď, choď, choď!" 😂
A koľko máte rokov?
@anonym_autor chudák, mne ho prislo az luto,ze ho takto zhadzujes
Preco sa nim nikde nemozes pochvalit? Co je zenary? Ci kvoki tomu ze je jednoduchsi?
@anonym_autor S pouzivanim vibratora sa tiez nechvalis.
Mňa by zaujímalo, že ako si ho spoznala, lebo ten chlap je evidentne pod tvoju úroveň a pomaly sa za neho hanbíš. Inak tu v inej diskusii vyplakáva chlap, že ho žiadna nechce na internetovej zoznamke...
To je komédia toto, cely MK 😀
Je dospely? Svojpravny? Sexuje s tebou dobrovolne? Ak si odpovedala 3 x ano, tak to nie je zneuzivanie … ak by si mu stala zato, tak sa neskryva ta pred rodicmi … on je pre teba jednoduchy a ty si co? …. Ste si kvit, neries uzivaj si …. Ked si jeden alebo druhy najdete pasujuceho partnera skoncite

Tvoja gramatika je tiež slaba, nehraj sa na niečo viac