Je to flirt alebo už nevera?
Som vydata. Mam kolegu, starsi odo mna, rozvedeny. Casto sa na mna usmieva. Vyhladava moju pritomnost. Vztahy su na profesionalnej urovni aj komunikacia. Napriek vsetkemu, je tam sialena chemia medzi nami iskry nenormalne lietaju. Navrhol tykanie. Kedze som nevidela nejaky problem, suhlasila som. Boli sme sami dvaja v kancelarii. Podaval mi ruku a aj sa nahol, ze mi da pusu. Nastavila som lico, no on si ma pritiahol a pobozkal na usta, ani som sa nestihla odtiahnut. Bola som zaskocena. Tak velmi ma to vzrusilo, ze som zavzdychala. Jeho blizkost, dych, muzska vona... dosiahla som orgazmus. Stala som tam ako idiot, on bol najprv prekvapeny, potom sa usmial. Potom odisiel.
Ja neviem, co robit. Bolo mi jasne, ze kebyze tam nie je ta chemia, tak konam triezvejsie a duchapritomnejsie a nedopustim take nieco. Mam vycitky. Vobec som to neplanovala, dokonca ani necakala, ze to takto dopadne. Teraz sa mu budem asi vyhybat. Ale co doma?
Co s tym teraz dalej?
Dosiahla si orgazmus? Z podania ruky a bozku? Wau 😂
Len aby si sa neprebudila s toho sna a budeš mať na stole rozvodove papiere.
Akože orgazmus? Vážne? Na to teda nejaký bozk nestačí, teda pokiaľ to nebolo v rozkroku a dlhšie trval. Ináč aký problém, veď si to užite.
Hm tak tebe staci ozaj malo 🙂 a teda neviem ci to je nevera ale mne by sa to nepacilo, ak by hlavny akter bol moj manzel
Keby niečo také zažil tvoj manžel? dostal by bozk od kolegyne - a hlavne, keby v tom pokračoval - bola by si s tým ok?
Nemusíš sa mu vyhýbať, normálne mu povedz, že si vydatá a váš vzťah bude čisto pracovný, nanajvýš kamarátsky. Bez záhadných pohľadov, dotykov, bozkov. Teda ak stojíš o manželstvo a nie bláznivú romancu.
A potom si sa zobudila s rukou v serbli....😂😂
Este ze si z toho neotehotnela 😁
🍿
(keby niekto nevedel, o čom je reč:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/diskretny-susiak-preco-su-trenky-na-balkone/ )
@stanulienkat myslím, že ruku mala inde, keď sa zobudila, preto aj ten orgazmus 🤣🤣🤣
@nikaeli Jasne ze nepacilo, keby sa to udialo muzovi, ved prave preto ma to stve.
Ja som to neplanovala a jasne, v zivote sa mi to s nikym nestalo, ani s manzelom, ze by som sa z objatia urobila.
Prosim Ta,kolko ma kolega rokov?
v prvom rade je to chuj,lebo ti navrhol tykanie on
V druhom rade je to chuj,lebo ťa pobozkal na ústa
k tomu ďalšiemu sa nevyjadrujem🙄
tak si vyber,či chceš mať pokoj v manželstve,alebo sa nechať pretiahnuť chujom...ktorý to možno potom roznesie po firme
@dobryden neviem, aku to hra rolu, presne neviem, je starsi odo mna
Tieto temy vymysla asi brigadnicka.😁
ved ja som s nim nechcela vliezt do postele, alebo co. Proste strasna chemia tam je. Ak nepomoze vyhybanie sa, budem si hladat inu pracu. Ja riesim, ze co doma, dokelu, pride mi to take zbabele, akokeby som sa vyhovarala.
@stanulienkat V tom prípade hlasujem za špeciálne prémie pre ňu, toto je dobrééé! 😂
Autorka, načo by si s ním chodila do postele? Stačí podať ruku, nastaviť líce...
@h2 nie je to dobre. Orgazmus po bozku???🤔😏 To uz by som aj ja lepsie vymyslela.😁
Nikomu nič nehovor, vyhybaj sa mu. Doma ticho, nie je to nevera, len si uletela.
@stanulienkat Ako príbeh na pobavenie som myslela. 😉
To je super - teraz sa budem báť gratulovať šéfovi, že ma pobozká a dosiahnem orgazmus v kancelárií😀 toto pose asi neinteligentna umela inteligencia.
No som rada ze som vas pobavila. Ani ja by som neverila, kebyze sa mi to nestane. Zaujimave, ze u muza sa to skor veri, ze moze mat predcasnu ejakulaciu, kebyze sa nanho natlaci prsata baba.
Tak ma to len zaujima ze kolko ma,ked ta vie tak očariť.Mne osobne by to prislo slizké,myslim ten francuzak ale urcite to nevera nie je,necakala si to co on urobi.Po takomto prejave by mi bolo z neho skor trapne.Ty normalne funguj,nic sa nestalo .Len aby ta takto neobťažoval castejsie.

Tito mi pride ako stranka z cervenej kniznice