icon

Je to flirt alebo už nevera?

6. okt 2024

Som vydata. Mam kolegu, starsi odo mna, rozvedeny. Casto sa na mna usmieva. Vyhladava moju pritomnost. Vztahy su na profesionalnej urovni aj komunikacia. Napriek vsetkemu, je tam sialena chemia medzi nami iskry nenormalne lietaju. Navrhol tykanie. Kedze som nevidela nejaky problem, suhlasila som. Boli sme sami dvaja v kancelarii. Podaval mi ruku a aj sa nahol, ze mi da pusu. Nastavila som lico, no on si ma pritiahol a pobozkal na usta, ani som sa nestihla odtiahnut. Bola som zaskocena. Tak velmi ma to vzrusilo, ze som zavzdychala. Jeho blizkost, dych, muzska vona... dosiahla som orgazmus. Stala som tam ako idiot, on bol najprv prekvapeny, potom sa usmial. Potom odisiel.
Ja neviem, co robit. Bolo mi jasne, ze kebyze tam nie je ta chemia, tak konam triezvejsie a duchapritomnejsie a nedopustim take nieco. Mam vycitky. Vobec som to neplanovala, dokonca ani necakala, ze to takto dopadne. Teraz sa mu budem asi vyhybat. Ale co doma?
Co s tym teraz dalej?

Strana
z3
martinkatinka
6. okt 2024

Tito mi pride ako stranka z cervenej kniznice

janka_23
6. okt 2024

Dosiahla si orgazmus? Z podania ruky a bozku? Wau 😂

alickapusinka
6. okt 2024

Len aby si sa neprebudila s toho sna a budeš mať na stole rozvodove papiere.

gribka1
6. okt 2024

Akože orgazmus? Vážne? Na to teda nejaký bozk nestačí, teda pokiaľ to nebolo v rozkroku a dlhšie trval. Ináč aký problém, veď si to užite.

petamich
6. okt 2024

Hm tak tebe staci ozaj malo 🙂 a teda neviem ci to je nevera ale mne by sa to nepacilo, ak by hlavny akter bol moj manzel

nikaeli
6. okt 2024

Keby niečo také zažil tvoj manžel? dostal by bozk od kolegyne - a hlavne, keby v tom pokračoval - bola by si s tým ok?
Nemusíš sa mu vyhýbať, normálne mu povedz, že si vydatá a váš vzťah bude čisto pracovný, nanajvýš kamarátsky. Bez záhadných pohľadov, dotykov, bozkov. Teda ak stojíš o manželstvo a nie bláznivú romancu.

stanulienkat
6. okt 2024

A potom si sa zobudila s rukou v serbli....😂😂

tykat
6. okt 2024

Este ze si z toho neotehotnela 😁

h2
6. okt 2024

@nikaeli 🤣 To by bol ešte len prúser! Dostal by bozk od kolegyne, mal by orgazmus, musel by si tajne prať trenky, vyvesiť ich na balkón a zvaliť vinu na kocúra. 😁

earlgrey
6. okt 2024

🍿

nikaeli
6. okt 2024

@h2 juuj, pamätám 😂🤦🏻‍♀️

sofinkasofinka
6. okt 2024

@stanulienkat myslím, že ruku mala inde, keď sa zobudila, preto aj ten orgazmus 🤣🤣🤣

autor
6. okt 2024

@nikaeli Jasne ze nepacilo, keby sa to udialo muzovi, ved prave preto ma to stve.
Ja som to neplanovala a jasne, v zivote sa mi to s nikym nestalo, ani s manzelom, ze by som sa z objatia urobila.

dobryden
6. okt 2024

Prosim Ta,kolko ma kolega rokov?

rozculena
6. okt 2024

v prvom rade je to chuj,lebo ti navrhol tykanie on
V druhom rade je to chuj,lebo ťa pobozkal na ústa
k tomu ďalšiemu sa nevyjadrujem🙄
tak si vyber,či chceš mať pokoj v manželstve,alebo sa nechať pretiahnuť chujom...ktorý to možno potom roznesie po firme

h2
6. okt 2024

@rozculena A čím iným sa má akože nechať pretiahnuť, než chujom??? 😂🤣

autor
6. okt 2024

@dobryden neviem, aku to hra rolu, presne neviem, je starsi odo mna

rozculena
6. okt 2024

@h2 hej,ale toto je dvojnohý chuj

stanulienkat
6. okt 2024

Tieto temy vymysla asi brigadnicka.😁

autor
6. okt 2024

ved ja som s nim nechcela vliezt do postele, alebo co. Proste strasna chemia tam je. Ak nepomoze vyhybanie sa, budem si hladat inu pracu. Ja riesim, ze co doma, dokelu, pride mi to take zbabele, akokeby som sa vyhovarala.

h2
6. okt 2024

@stanulienkat V tom prípade hlasujem za špeciálne prémie pre ňu, toto je dobrééé! 😂

h2
6. okt 2024

Autorka, načo by si s ním chodila do postele? Stačí podať ruku, nastaviť líce...

stanulienkat
6. okt 2024

@h2 nie je to dobre. Orgazmus po bozku???🤔😏 To uz by som aj ja lepsie vymyslela.😁

gribka1
6. okt 2024

Nikomu nič nehovor, vyhybaj sa mu. Doma ticho, nie je to nevera, len si uletela.

h2
6. okt 2024

@stanulienkat Ako príbeh na pobavenie som myslela. 😉

rohypnol1
6. okt 2024

To je super - teraz sa budem báť gratulovať šéfovi, že ma pobozká a dosiahnem orgazmus v kancelárií😀 toto pose asi neinteligentna umela inteligencia.

demodun
6. okt 2024

Fú no to musel byť bozk. To je samozrejme nevera. ROZVOD!! 😅

@h2 🤣🤣 ty dnes teda ideš 🤣
no a teraz tam visia nohavičky. Dúfam, že červené

autor
6. okt 2024

No som rada ze som vas pobavila. Ani ja by som neverila, kebyze sa mi to nestane. Zaujimave, ze u muza sa to skor veri, ze moze mat predcasnu ejakulaciu, kebyze sa nanho natlaci prsata baba.

dobryden
6. okt 2024

Tak ma to len zaujima ze kolko ma,ked ta vie tak očariť.Mne osobne by to prislo slizké,myslim ten francuzak ale urcite to nevera nie je,necakala si to co on urobi.Po takomto prejave by mi bolo z neho skor trapne.Ty normalne funguj,nic sa nestalo .Len aby ta takto neobťažoval castejsie.

Strana
z3