icon

Je to flirt alebo už nevera?

6. okt 2024

Som vydata. Mam kolegu, starsi odo mna, rozvedeny. Casto sa na mna usmieva. Vyhladava moju pritomnost. Vztahy su na profesionalnej urovni aj komunikacia. Napriek vsetkemu, je tam sialena chemia medzi nami iskry nenormalne lietaju. Navrhol tykanie. Kedze som nevidela nejaky problem, suhlasila som. Boli sme sami dvaja v kancelarii. Podaval mi ruku a aj sa nahol, ze mi da pusu. Nastavila som lico, no on si ma pritiahol a pobozkal na usta, ani som sa nestihla odtiahnut. Bola som zaskocena. Tak velmi ma to vzrusilo, ze som zavzdychala. Jeho blizkost, dych, muzska vona... dosiahla som orgazmus. Stala som tam ako idiot, on bol najprv prekvapeny, potom sa usmial. Potom odisiel.
Ja neviem, co robit. Bolo mi jasne, ze kebyze tam nie je ta chemia, tak konam triezvejsie a duchapritomnejsie a nedopustim take nieco. Mam vycitky. Vobec som to neplanovala, dokonca ani necakala, ze to takto dopadne. Teraz sa mu budem asi vyhybat. Ale co doma?
Co s tym teraz dalej?

Strana
z3
demodun
6. okt 2024

@h2 kocúra má v práci 😉

zobaka
6. okt 2024

🤔🤣

sissy27
6. okt 2024

@earlgrey pockaj, on jej podal ruku a pobozkal ju - ak jej nepodal ruku “tam dole” a nepobozkal ju “tam dole” tak naozaj mam vazne pochybnosti o pravdivosti tohto prispevku 😃 ale samozrejme vsetko je mozne 🤷‍♀️ na internete obzlast.

nikpa
6. okt 2024

Keby mam takého kolegu tak ho za ruku chytám aj niekoľkokrát denne. Wtf🙈🙄😄 orgazmus z jedného bozku a podania ruky?! Šťastná to žena keď taká naozaj existuje.

suptdi
6. okt 2024

@janka_23 duchaplný komentár, ako vždy...

earlgrey
6. okt 2024

@sissy27 😃 heeej viem...ja len na margo toho, že väčšina žien nemôže dosiahnúť orgazmus 😃

sante81
6. okt 2024

Dám obličku za takého kolegu ktorý ma takto pobozká aspoň raz do týždňa 😅🤦

lenkasarka
6. okt 2024

@sante81 😂😂😂

janka_23
6. okt 2024

@suptdi posobi to ako ironia z tvojej strany takze prepáč ale vážne veríš ze zena dokaze dosiahnuť orgazmus z podania ruky a bozku? Takže môj komentár bol úplne v poriadku

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
6. okt 2024

Inak, jedna moja kamarátka mi raz povedala, že ona nevie či mala orgazmus niekedy, že si myslí že mala, ale nieje si istá. Tak som jej vravela, že potom orgazmus určite nemala. No a potom mala iného partnera a mi vravela, že už vie čo je to orgazmus. Takže si myslím, že táto pani, to má podobné, že si len myslí, že pocit vzrušenia = orgazmus..

suptdi
6. okt 2024

@janka_23 nebral som to, ako iróniu, ja som ťa normálne chválil, tvoje komentáre naozaj považujem za duchaplné, tak sa prosím neurážaj, áno, tvoj komentár bol úplne v poriadku

mama_
Autor odpoveď zmazal
janka_23
6. okt 2024

@suptdi tak sa ospravedlňujem, prišlo mi to ze to myslíš ironicky. A za kompliment uprimne ďakujem 😊

suptdi
6. okt 2024

@janka_23 od teba som zlý, alebo nezmyselný komentár ešte nevidel, to hovorím úprimne

komplikovana
7. okt 2024

Treba si uvedomit, ze silna chemia sa nerovna laske. Tam to konci. Ak milujes manzela, tak kasli na kolegu a nastav si hranice. Podlahnut je lahke, len co potom?

janka_23
7. okt 2024

@suptdi tak to ma teší, ešte raz ďakujem. Vazim si to 🙂

suptdi
7. okt 2024

@janka_23 nemáš za čo, Jani

peknyvladko
7. okt 2024

Ja sice mam rad rozpravky, ale toto uz je aj na mna vela

tanyan
7. okt 2024

Čo teraz? Buď si dosť silná a dokážeš si užívať tú chémiu bez ohrozenia svojho manželstva a pracovných výkonov alebo sama seba presvedčíš, že to bola len tvoja fantázia a v skutočnosti sa nič nestalo.

katy084
7. okt 2024

🤣 orgazmus z tohto... fu ten musí byť riadny nad človek... niekto sa trápi 2h v posteli a nič 🤦‍♀️🙄😅hlúposť

katy084
8. okt 2024

@niekto2hy 😲

casavina
8. okt 2024

Sexuálne asi niesi bohviečo ak máš orgazmus z podania ruky a bozku 😂😂😂 ďalšia vymyslená téma z červenej knižnice ku rannej káve 😂😂

klaridka
8. okt 2024

....nová Rosamunde Pilcher ... ? 😂 😂 😂

vanilkovazmrzka
10. okt 2024

🤣🤣🤣 no dobre moja

Strana
z3