Je to nevera?
Sme spolu 14 rokov 3 deti, nikdy som mu na neveru fyzicky neprisla, no správ so ženami bolo hodne, bol na cestách mal čas... Ako začal robiť tu ze už nechodíl preč z domu zistila som ze si dlhodobo píše s jednou ženou iniciatíva vacsibou od neho trvalo to dva roky , správy o čomkoľvek. Hádky vyhrážky z mojej strany no podľa neho to nie je a ani nebolo nič zlé. podala som o rozvod v deň rozvodu na súde sľúbil ze ak mu ešte dám šancu prestane s tým rok bol pokoj. Po roku opäť kontakt je to šéfova nevesta tak ze len preto ju kontaktuje ohľadom oprav auta šéf ze mu kázal. Je to čoraz intenzívnejšie tak zase hádky a nič to podľa neho nie je. Co urobiť, mam to považovať za zradu neveru... Vie ze mi to vadí no napriek tomu to robí.
Neviem komu patri dom, tak v tomto ti poradit neviem. V kazdom pripade suhlasim s dcerou, ze vyriesit by si to uz naozaj mala. Nie je to lahke, ale nie nemozne
Zažívam to 3r. Harem je stále väčší
@tetapetra presne toto sa teraz deje treba jej niečo hneď beží... To mňa najviac trápi ze v podstate ona ho využije a on slepý ide a neuvedomuje si ze tým mne ubližuje alebo uvedomuje a je mu jedno
B.) je spravne.
Je mu to jedno.
@midori123 obom no je hypo naň pozemok môj za slobodna darovany... Robím už 10 rokov aj popri materskej no neviem ako by to bolo v robote keďže je to šéfova rodina a on tiež na tom nevidí nič zlé ze to tak je medzi nimi... Ci by som nemusela odísť a tým pádom hľadať novú robotu nové bývanie...
@midori123 toto som. Si nahovarala ze nie no myslím ze som urobila dobre a napísala sem lebo ma utvrdujete v tom čo si myslím no bojím sa to priznať
Verim ti, pretoze tiez som mala na zaciatku strach si aj priznat, co sa u nas doma deje. Hlavou som sa snazila presvedcit, ze pocity ktore mam, su hlupost, ze len ja hystercim, som paranoidna, sibe mi, nemam problem-vyrobim si….atd.
Ono to skratka nejaky ten cas trva, kym to clovek v sebe spracuje.
Ja som dokonca chodila aj psychologovi, ale len chvilu, lebo som zistila, ze mi to nic nedava a len ma obera o cas.
Casto som si opakovala vetu:,,pomoz su clovece, aj pan Boh ti pomoze”
A tak som si musela pomoct sama.
Ale nakoniec som to dala. Z mojim ex sme kamarati, nerozisli sme sa v zlom, vieme si pomoct a aj si veru pomahame ak je treba.
No zaciatky boli sakra tazke!
Drzim palec!
*oprava S mojim….🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sefova nevesta? A sef so synom o tom vedia? Ze by mu trosku rozsvietili v hlave.
@midori123 presne toto sa odohráva aj vo mne...stále sa presviedčam o tom ze si len sama vyrábam problémy ze je to normálne ze je to ôk... Aj toho psychológa som zvažovala no potom si zas poviem ze aj tak tým nič nevyriešim ze musím. Sa len ja rozhodnúť... Tak zbieram silu... Odvahu...chut a snažím sa presvedčiť sa ze on ma chybu nie ja
@tykat bývalá nevesta a áno šéf vie ze kvôli nej sne mali v minulosti problém s mužom no tiež si myslí že len ja preháňam a nič sa nedeje keď si volajú len
Ono je v konecnom dosledku aj tak uplne jedno, kto ma vinu.
Ide o teba. Necitis sa v tomto manzelstve dobre. Necitis lasku, uctu a ani nic pekne, taha ta to ku dnu, tak si poloz otazku:
Naco je toto dobre?? Preco zotrvavat v takomto niecom?
A zacat hladat sposob, ako z toho von.
A nie mrhat energiou na to, kto je na vine…?!
Zbytocne…
Nerozumiem ako toto môže človek robiť ďalej, keď vie, že ti to vadí, to akoby mu na tom vôbec nezáležalo čo si myslíš, čo cítiš. Zle mi je z takýchto vecí.
@midori123 máš pravdu nemôžem hľadať vinníka, musím začať konečne pozerať na seba...
@sims4 tiež som mu to povedala ze ako to môže naďalej robiť keď ja sa trápim on povie ze nemá nikoho iného len mňa a ze si nemám nič namyslat
@midori123 pravdu povediac neviem kde začať keď som prvý raz podala ten návrh na rozvod bola som odhodlaná dotiahnuť to do konca za každú cenu lebo už som sa tu nemohla obchádzat s nim nerozprávat sa a popritom vidiet ako je stále nalepeny na mobile. No teraz som so silami kdesi na dne nemám chuť ani nervy zažívať to zas a hlavne vinu za všetko bude hádzať na mňa. Skúsim tu poradňu ako mi radili ak nepôjde skúsim sama a ak ani to nie hodím reč s deťmi a dám sa do boja...
A to si piše s tou istou či zas nove? to je zvlaštne, ze mu musi prist papier z rozvodu, aby ta bral važne.Trošku si ťa nevaži alebo berie za samozrejmost..Ja som bolaaj na tej druhej strane, ze kamaratila sa s niekym, ale respektovala ak to frajerke vadilo a nedajbože este aby sa kvôli mne rozvadzal.Sme boli kamarati, nič viac zmojej strany No teraz, ked tak nad tym rozmyslam u tvojho muža nejde len o pisanie, ale aj niečo bolo medzi nimi, lebo keby si zhukla naňho a on ta mal rad, tak by to rešpektoval pripadne sa ti snažil vysvetlit, co je medzi nimi alebo ti spravy ukazal bez problemov alebo si pisal menej..No mna by to šokovalo, keby sa kamarat kvôli mne rozvadzal to už by som sama zavolala tej žene, že nič medzi nami neni
Aj sa mi tak rozbili kamaratstva skrz frajerky, jeden kamoš našťastie slobodný je stale
Tak radšej budeš trpieť a trápiť sa? A deti sa budu na Teba prizerať ako sa trapis? Neviem co je horšie ale samozrejme ani zotrvať nieje žiadna výhra...
@karolinakr po tom akože rozvode ju blokol na fb messenger lebo tam písali rok bol kľud a teraz sms ale väčšinou volajú nie je to už také intenzívne to písanie ako vtedy keďže to nie je messenger no volajú aj 10-20min
EGO, znova len ego.
Skor ako budes chciet od partnera, aby sa zmenil, vyskusaj si, ake je to zmenit seba.
Je to velmi tazke, skoro nemozne, ale pozitivne je, ze ty si mozes vybrat, ako sa zmenis. Ako sa zmenis, aby bezny den nepoburoval tvoje ego. Aby si bola spokojna a stastna.
Aby si sa zmenila, nemusis menit bydlisko, brat detom kamaratov a rozvadzat sa.
Je to strasne dobry pocit, ked si uvedomis, ze svoje stastie mas vo svojich rukach iba ty. Vobec nezalezi od toho, ci tvoj muz dnes poslal kamaratke sms alebo nie.
Nemusis striehnut, nemusis kontrolovat. Sprav si realitu, ze ano, tvoj muz flirtuje a podvadza ta.
A teraz si v pokoji povedz, co chces ty. Chces s tromi detmi, ziadnym volnym casom a malo peniazmi stretnut normalneho muza? 😀 Kolki muzi su ochotni stretavat sa so zenou s tromi detmi? Kolki z toho su normalni? Nepiju, nemaju dlhy, nie su agresivni? A kolki z nich neradi flirtuju?
Zvladnete to financne? Platit dva byty, dvakrat za energie, plus prakticky vela veci detom dvakrat?
Ja na tvojom mieste by som si uvedomila, ze mas idealneho muza. Dal ti tri deti, domov. Predpokladam, ze nepije, nebije ta.
Zmen sa ty. Stan sa veselou, bezstarostnou, rob si radosti a dopraj aj tomu tvojmu uboziakovi.
A co, ze sa stebou pan dokonaly nerozprava? Bud vesela, rozpravaj sa s inymi ludmi, chodte s kamaratkami do divadla. Nauc sa, co by si chcela vediet robit.
Poflirtuj aj ty, kde len mozes.
Ked to zvladnes, tak nie len ze tvoj nebude mat potrebu flirtovat online, ale aj ty si budes vediet vybrat, co chces.
..v podstate deti vychovavas sama, o vsetko sa staras sama.. tam velky rozdiel nebude... stoji ti zato taky zivot s nim? byt stale v pozore??..
@oliolijanka toto mi už jedna kamoška poradila len zrealizovať to neviem nedokážem neviem. Ako to urobiť neviem dokážem sa ráno zobudiť s pocitom ze všetko je ôk? Presvedčiť sa o to aleno ako to urobiť zatvoriť nad tým oči to sa už dlho pokúšam presviedčam sama seba ze takto je to ôk, neviem ako zmeniť seba nemám na to ani chuť niekam ísť, keby ja idem niekam s kamoškou on ma vždy problém všetko sa točí len tu doma ani on nikam nechodí no nahrádza si to asi tými telefonát mi... Najlepšie by bolo odstrihnúť sa celkom to by mi pomohlo no to by som musela odísť trochu ďalej ako do bytu do mesta aby som mala kľud
Ano, jasna vec. To by bolo aj na jogina vela, chciet po nom, aby sa upokojil hned... ako hovori Dusek😊 Jasne, ze to teraz nevies neriesit, co robi muz.
To by si sa musela ucit postupne. Musela by si do toho investovat cas a energiu, naucit sa, ze budes priat dobro svojmu muzovi, ze ho budes respektovat, takeho, aky je a ze sa naucis zabavit aj inak ako pri rozhovoroch s introvertnym samolubym chlapom. "Obetuj" ten rok dva, citaj knihy, pracuj na sebe, zbieraj obdiv od inych, ak to potrebujes.
To je najlahsie niekam v hysterii utiect. Potom ale budes musiet ten cas a energiu venovat vasmu prezitiu.
To je ako naucit sa plavat v domacom bazene hlbokom 1,2m, kde za ohrev vody plati manzel, s ktorym si nerozumies, alebo sa naucit plavat v mori s dvojmetrovymi vlnami a hladnymi zralokmi a s dvomi detmi po boku.
Jasne, ze je to tazke ucit sa plavat sama v plytkom bazeniku.. a jasne, ze to das aj v mori so zralokmi. Ale je to stale tazsie, ako usmievat sa na debilneho muza.
Ja som zmenila moj osobny postoj. Kedysi by som ti pisala ze mas vyjst zo svojej komfortnej zony, ze vsetko zvladnes. Ale teraz si myslim, ze idu tazke casy a ze to sama zena s detmi bude mat tazke. Doteraz to bolo tazke pre matky s detmi, hoci si zvysok spolocnosti zil americky sen.
To nestrasim, mozno sa budeme mat stale dobre, ale iba trochu horsie ako doteraz😊
Ak mas kam ist, ma ti kto pomoct s detmi, tak nevahaj, pobal (ho😀) a dovidenia na sude.
Ale ak chces iba improvizovat... tak to sa radsej nauc asertivite v nedobrom manzelstve😊
Dnes vecer sa chod niekam prejst, alebo chod do kina. Nepytaj povolenie, oznam to muzovi, ked budes obuvat topanky. Nauc sa byt svojpravna a samostatna. A nepis mi, ze sa potme sama bojis. Ked od muza odides, takto vecer budes odchadzst na vecerne sichty🤷♀️
😊

@vroni ďakujem pekne 🙂