icon

Je to podľa vás nevera?

9. feb 2023

Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(

iv007
9. feb 2023

@simona20201309 neevidujem ju ale podla opisu musi byt riadna psychoška

veronikaszabova
9. feb 2023

@simona20201309 a najlepsie je, ked niektora napise,ze nechce pisat blizsie info (o nevere partnera), tak im vypisuje sukromne spravy 🤦

simona20201309
9. feb 2023
autor
9. feb 2023

@simona20201309 Ja som tú ,,Kaťu" asi aj videla niekde ale ja kedže som tu krátko tak nejako mená neregistrujem.

a_adamcova
9. feb 2023

@simona20201309 Fakt? Čo z toho má preboha?

a_adamcova
9. feb 2023

@veronikaszabova Aj mne písala ... možno píše nejakú knihu a zbiera námety :D

simona20201309
9. feb 2023

@a_adamcova https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/vztah-po-nevere-som-snim-v-stastnom-manzelstve/?page=3&scrollto=first
Ďalšia jej téma
Treba sa opýtať jej. Netuším čo z toho má.
Tých tém je naozaj dosť, niektoré sú zmazané adminom.

autor
9. feb 2023

@simona20201309 asi sleduje filmy a zisťuje čo sa všetko deje v realite :/

simona20201309
9. feb 2023

Možno. Preto by bolo veľmi prínosné, keby sa s jej bohatými skúsenosťami, ktoré zbiera ROKY, zapojila a poradila.

simona20201309
9. feb 2023

....ale tak dajme jej ešte čas, možno nesedi stále na MK.

autor
9. feb 2023

@simona20201309 čo mám čakať ked príde? okrem väčších detailov ?

simona20201309
9. feb 2023

No počkáme, či sa zapojí, alebo jej to systém MK nedovolí, keďže je zrejmé zakladateľom témy.

autor
9. feb 2023

@simona20201309 achh ja nie som tá Katka, neviem čo si vkuse myslíš, že som to ja

sticker
simona20201309
9. feb 2023

Ok. A inak, ako ste teraz na tom s frajerom? Normálne fungujete? Prípravy na svadbu pokračujú? Šaty už máš? Odkladaš tu svadbu, alebo ako si sa rozhodla?

autor
9. feb 2023

@simona20201309 som u kamošky, bývam u nej, šaty ešte neboli a ani nebudú,
Normálne nefungujeme a na 99% ju pre začiatok odložím

dianka555
9. feb 2023

Ona bola tiež opitá?

autor
9. feb 2023

@dianka555 niečo pila určite, lebo tiež sa chovala inak ako ,,normálne" taká príliš veselá

deedol
9. feb 2023

ak nie ste dohodnuti na nejakej forme volneho vztahu, tak to nevera podla mna je.
okrem ineho by ma stvalo, ze to urobil na medzi vasimi znamymi a ze si tam bola este aj ty. osobne by som to ukoncila. kolko ste spolu, ze sa mate o mesiac brat? poznate sa dost dobre? byvate spolu? aky je ako partner?

tanyag
9. feb 2023

Šaty neboli a svadba má byť cca o mesiac? Moja zlatá, ty asi nevieš, ako také prípravy na svadbu prebiehajú...😂😂😂😂

autor
9. feb 2023

@tanyag to bude malá svadba, mesiac na šaty je dosť je totiž nechcem nič extra ani nič drahé, stačí mi také jednoduchšie a dá sa aj cez internet objednať

sticker
autor
9. feb 2023

@tanyag a moja zlatá si oslovuj max tak deti a nie mňa 🙂 😂

marttinitta
9. feb 2023

Opýtaj sa ho pre istotu, či si náhodou matne nepamätá aj iné bozkávačky s inými počas vášho vzťahu

autor
9. feb 2023

@deedol 4 spolu, bývame asi tak rok a pol spolu

autor
9. feb 2023
dianka555
9. feb 2023

Opitá, neopita, tvoj snúbenec tiež bol pod parou. Ale nebol tam jediný chlap,tak ak sa to naozaj stalo, chceli to. Či bolo kolečko na oslave?

mikadooo
9. feb 2023

Och... Svadbu by som zrušila a kopla by som ho do riti. Vôbec by som nedumala nad tým, či to už je nevera, alebo ešte nie... To ťa musí strašne milovať, keď oblizuje inú a potom si "matne spomína". Ak nechceš svadbu zrušiť, prosím, posuň ju aspoň o rok dva a sleduj, ako sa správa na žúrkach s kamarátmi. Toto je total cez, ja by som si už nevedela ani predstaviť budúcnosť s ním. Ak by veľmi prosil, možno by som sa hneď nerozchádzala, ale svadbu by som teda poooooriadne odsunula.

autor
9. feb 2023

@mikadooo toto mi príde momentálne asi naj, odložiť na neurčito a dám nejaký čas a potom sa rozhodnem či dalej alebo definitívny koniec

kiki68
9. feb 2023

A ten jeho kamos to vie? Lebo to by sa rychlo dokamosili 😀 ja len, ze ked boli nejak dorichtovani tak to mozno chapem. Ja by som ho mozno pustila von bez Teba, ale s niekym, co ho bude mat tak nejak v oku, ze co bude robit. Ak zase bude balit nejake slecny tak pekne dovi dopo a ziadna svadba.

autor
9. feb 2023

@kiki68 neviem, možno vie ale zase ja sa s ním až tak nebavím

mirco50
Odpoveď bola odstránená