Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
a ryšavé vlasy alebo čo je to za farbu nemám, mám čierne
Ahoj Katik 😄😃 jasne že si to ty . Dievča … ja mám jednu bývalú zákaznícku takú ako si ty a ja si myslím že keď vyhľadas odborníka tak to nie je hanba vyhľadať pomoc !
Ty máš stále nového neverného imaginárneho parnera a tá moja menila zamestnanie 😄😃 raz bola policajtka potom účtovnícka . Potom Sestricka na gynekológii raz sa šla vydávať potom oklamala jedného partnera že je tehotná …. Veľmi mi ju pripominas …
musíš to dokázať aby sme mali 100% istotu, musíš sa stretnúť s niektorou zo samozvaných detektívok, môžeš si vybrať s ktorou 😀
@martin36 na foto nie je ona 🙂 original Kacenka si ju stiahla z netu ( polska tanecnica ) a vydavala sa za nu 🙂
@martin36 najskôr mi vy dokážte , že ja som tá vaša obľúbená ,,Katka"
Katka, píšeš, že
,, to si tiež myslím, lebo ja som zrady už zažila a vždy vo mne niečo ostalo a toto je trochu iný level čiže aj keby nebude už všetko ako predtým"
Zrejme si si naozaj toho zažila dosť. Nebolo by pre teba lepšie napísať nám tvoj príbeh? Možno by ti to pomohlo, vyrozprávať sa z toho. Tým, že sa v tom stále vŕtaš, podľa mňa ti to tvoje zranenia len prehlbuje. Načo je toto dobre? Každá žena prežíva neveru inak a každá by inak reagovala. Skus to prekonať a daj to zo seba von. Nerieš životy druhých, začni riešiť ten svoj.
A zachrániť ta tu môže už len @katkazocele
Jedine tak ti uveríme, že to nie si ty 🙂
@simona20201309 tak mi to dokáže, že som ONA 🙂 začala si s tým čože dokazovať máš ty 🙂 bremeno je na tebe
Tak toto je diagnoza…
Katka tak posli tie dve SMS od údajného snúbenca.
A ty nemas slobodnu volu, ze sa musis v tak jednoznacnej zalezitosti pytat na nazor inych? Hovoris, ze nie si hysterka cize rozum vies pouzivat tak snad by si mala byt schopna odlisit ci je bozkavanie nevera.. 99% zien ti napisalo, ze je. Zivot ti ponukol prilezitost ako sa zachranit, treba ju vyuzit.. keby si ich nevidela tak ti to ani sam od seba nepovie, ktovie kolko x to spravil predtym a co vsetko.. teraz si zranena a zufala, trpis a urcite ho stale milujes a obhajujes, ale cas ti ukaze aj ciste duse v zivote, netreba pocuvat nazory xy ludi treba sa zariadit podla seba.. ved nie si male decko, co sa riadi nazorom dospelych.. a pamataj si, vsetko zle co sa ti v zivote stane ta posunie dalej a ked sa budes spravne rozhodovat mozes mat krasny zivot raz, bez utrpenia a ponizovania, neustaleho odkladania hrdosti a 1000ky zalozenych tem o nevere na mk
Aj ked len prilezitostne - pokial sa ozere, ue si len matne pamäta, uz davno by som ho hnala svinskym krokom!
Naco mi je taky blb, ktory sa nema pod kontrolou a nepozna svoje hranice??
Na to mame deti aby sme ich vychovavalu, nie partnerov 🤯
Ano, pre mna je to podraz a uz by bol ex snubenec, prsten plesteny do hlavy priamo pocas ohryzania sa s dotycnou!
Ozaj by som si takeho debila nebrala, bolo by to pre mna jasne znamenie- radsej sama a pekny zivot ako trapit sa pocas dufania, ze sa zmeni 😏
Poslala by som ho do prdele a isla na wellnes- sama, potesit dušu 💃😉
Milá autorka, aj keď nie si naša obľúbená Katarínka, ten tvoj príbeh má toľko faktickych chýb, že pochybujem o jeho pravdivosti. Spisovateľka z teba nebude. Ak je z neho len polovica pravdy, tak z teba nebude ani šťastná nevesta a už vôbec nie manželka. A vinna budeš ty, pretože už teraz nemáš ani hrdosť ani sebeúctu. Ten tvoj ta ma už teraz za nulu a časom ta bude mať za onucu.
A keby ta videl tak je to ok?? Nechapem tomu argumentu, ze ta nevidel...v kazdom pripade vedel, ze je tvoj snubenec...ci na chvilu zabudol? je tazke opustit niekoho pred svadbou, ale niekedy to moze byt lepsie rozhodnutie... ako zit s kurevnikom.ako si videla, ziadna normalna baba by to neprekusla, ano bola to nevera.
@viestta som zvedava, ci sa Katka ozve 😂
@veronikaszabova Neozve, pretože je to jej téma. Ale bude tvrdiť, že jej minule vyčítali, že je v každej téme o nevere a tak sa radšej do tejto nezapojila. Pozakladá si vlastné témy a potom bude tvrdiť, že nevera je všade okolo a že aj tu každý deň nejaká pribudne.
@nekonecna_katastrofa Mne je jej aj luto :( Na jednej strane uplne citit, ako sa v temach nevier uplna vyziva a vrta, odsudzuje tie, co neveru tak neriesia, zbiera pikajdy, pise sukromne spravy ludom..uplne je smadna po takychto informaciach, vyzdeva... Na druhu stranu to nejaku pricinu ma :( Takyto clovek musi byt velmi nestastny a smutny.
@dadis Áno, musí to byť veľmi nešťastný život mať toto stále v hlave. Žiadna normálna žena nechce byť podvádzaná, ale stále sa tým zaoberať a báť sa. Veď to nie je koniec sveta. A týmto vŕtaním si ju do života len bude privolávať.
@nekonecna_katastrofa Jáj, teraz si jej dala návod! Toto určite použije, keď sa jej niekto v nejakej budúcej téme opýta, prečo sa do tejto nezapojila.
@veronikaszabova Ja nie som zvedavá, ja viem, že sa neozve. Lebo je to ona.
Ja by som si ho nebrala. Skor, ci neskor to urobi znova. A potom znova a znova. Potom uz nebudes v takej dobrej pozicii akej si teraz. Nebude uz take lahke zbavit sa kurevnika.
Opytaj sa ho, ako by reagoval keby si sa ty bozkavala s jeho kamaratom nabuduce 😂 .. uz by mal tasku pred dverami ten tvoj snubenec, ked nevie trafit k vlastnej zene
@veronikaszabova Tak je to jasné! 😂😂😂
Bez ohladu na to, ci je tema vymyslena (a kym), deje sa, ze chlap sa v opitosti zacne bozkavat (ci dokonca vyspi) s inou.
Tiez takych poznam.
Ked vsak potom hovori “neviem, preco som to urobil”, tak klame. On vie, ale povedat to by situaciu zvycajne pochovalo nadobro.
On vie, ze to urobil preto, lebo si v sekunde, ako atmosfera vygradovala, povedal, ze to chce. Povedal si, ze preco sa branit. Preco proste do toho neist. Preco to neskusit. Vedel, ze to chce zazit.
Ale toto povedat nemoze, lebo toto by uz vazne neobhajil ani na kolenach, ani s kyticou, ani slzami, prosbami, slubmi.
I keby to uprimne lutoval, ze tomu pokuseniu ochotne v tej chvili vtedy vysiel v ustrety.
Diplomaticke, nicnehovoriace “neviem, bol som opity (s dovetkom: nevedel som, co robim)” je neutralnejsie a bezpecnejsie. Da sa mu pripisat vina, ale zaroven vyznieva ako kajucnik, co pochybil hlupym omylom.

@miskakyska tak to potom musí byť ona navrhujem odsúdiť ju na 1 týždeň bez modrého koníka v tretej nápravno-výchovnej skupine.
https://www.youtube.com/watch?v=runQo_hRRrsTo by malo pomôcť 😀