Je to pravá láska?
Co by ste urobili ako by ste reagovali keby za vami prišiel váš priateľ 30km pešo len aby vás mohol vidieť a objať?aky mate nato názor... Podľa mňa je to prava láska ❤️
@skarli tak toto ako dokaz lasky mi pride skor smiesne. Ako dokaz lasky povazujem skor pomoc, ci uz fyzicku, napr. pri stahovani, malovani, aj ma partnerka zlomenu nohu a pod. alebo psychicku, ak sa dostane do tazkej zivotnej situacie. Prejst 30 km peso je skor take pubertalne gesto, ako prejav lasky. Je to sice namahave, ale urcite menej, ako starat sa komplet o celu domacnost a partnerku, ktora ma komplikovanu zlomeninu nohy. Kedysi moj nastavajuci tiez za mnou isiel peso, lebo uz mu nic neslo a auto vtedy nemal. Uz si nepamatam, kolko km to bolo, urcite menej, ale zrovna toto som za nejaky uzasny prejav lasky nepovazovala.
@elizabet173 A prečo? Chcel ísť, tak išiel. Možno bývajú v peknom prostredí. Ľudia, ktorí chodia na turistiku, šľapú celý deň dlhé kilometre a potom idú zase domov, čiste len z radosti z pohybu v peknej prírode. Tento mladík mal navyše ešte o dôvod viac. Určite nešiel pešo 30 km, lebo si to nevedel zariadiť ináč. Veď naspäť už išiel autobusom.
@elizabet173 ale ved chlapec ma 16 rokov,,, aka starostlivost o celu domacnost a partnerku,..... presne taketo veci robia,,, mladi zalubenci v ich veku,,,,, 🙂 🙂 v tomto veku je to mile ,,, veci ako si ty napisala,sa hodia na muza z uplne inej vekovej kategorie,,,,
Ja som zazila nieco podobne, odstahovala som sa z dediny kde som zila a mala super kamarata s vyhodami 😁🤦 ja som mala 20 a on 17 🤷 pisali sme si nonstop a chybali sme si navzajom. Raz v noci sme si pisali ako nam je smutno a tak prisiel ku nam cca 15km peši a spolu sme naspat 15km isli k nemu, kde som bola do rana. Stravili sme spolu celu noc, strasne sme sa mali radi, boli to krasne časy no prava laska to nebola. Teraz som vydata za ineho muza, mame dve deti a ak mam pravdu povedat casto myslim na toho svojho kamoša a na tie časy ake to bolo naozaj pekne bezstarostne 😉 uzivajte si mladost ako sa da, ci je to prava laska sa neda este povedat, uvidite casom ❤️
@h2 jasne, my sme dali tiez 30 km - turistika, dokonca ani nie stale po rovine. No slapat za babou pesi 30km, ked mam moznost sa tam dopravit inac, za prejav lasky to nepovazujem. Mozno poblaznenosti. Mozno by som za prejav lasky povazovala napr. vykopanie s zalozenie jazierka, kludne aj v tvare srdiecka, po ktorom draha tuzi, ale toto nie.
Je tu vždy pre mňa, je milý, zlatý prešli sme si aj ťažkými skúškami co sa týka mojej strany z minulosti a nebolo to vždy ľahké alebo aj keď sme prerabali vždy pomáhal zo všetkým učil sa so mnou, varil mi, keď som bola chorá prišiel a dal mi lieky, bol pri každej mojej bolesti aj o 3 rano a nikdy nesomral zato ho ľúbim lebo je taky aký je
To je ok, ma 16, robi kraviny v sulade s jeho vekom, ale aj v 16 moze lasku prejavit inak, ci? Ak to niekto berie ako prejav lasky, ja to respektujem, u mna je to prejav nedostatku fantazie, ako prejavit lasku inac
Tu na koniku su ženu zrelšie, casto krat vydate ci s detmi, malo ktora ta pochopi. Uz asi zabudli ze boli mlade, presne toto su prejavy lasky adekvatne vasmu veku. Potom sa to dalej formuje aj do stadia ked ti pomoze v domacnosti a pod ako sa vyssie pise ale to nejde hned vsetko ma svoj cas a vy si uzivajte mladost milujte sa ved to je krasne obdobie v zivote.
@elizabet173 No veď ja nepíšem, že išiel peši preto, aby jej tým dokázal svoju lásku. Podľa mňa išiel peši, lebo sa mu chcelo. Proste turistická vychádzka s odmenou v cieli cesty.
Dolezite je to, co si napisala o 9,35 s ze ti je s nim fajn 🙂
Nerozumiem teda prečo sa o tom musíš ubezpečovať na nejakom fóre. Uvidíš o 20 rokov či to je pravá láska, ok?
V 16rokoch to býva taká prava prvá láska a je to milé.. užívajte si to 🙂
@mladena nepotrebujem sa o tom ubezprcovat ani pýtať viem ze ma ľúbi aj bez toho aby mi to nejaká cudzia ženská na fóre napísala... Chcela som len poukázať nato ze aj v dnešnej dobe existujú chalani v jeho veku ktorý urobí a pekne gesto pre svoju priateľku a nieus všetci len kurevnici
Išiel za mnou pešo aj kvôli tomu ze nemal už žiadne peniaze a chcel byť so mnou nejaké peniaze mal u mňa tak potom išiel busom domov ale mal to aj v rámci udržiavania kondičky lebo cvičí
nie je to prava laska, je to PRVA laska 🙂 Uzivaj si to
@skarli cim si spolu presli? dost dlho spolu? Nesranduj.. Ved su to este deti... Mlady zalubenec ma 16r...
@diewcatqoo "V 16tich by som si aj ja myslela, ze je to prava laska. V 30tke by som si pomyslela, ze je idiot" - uplne suhlasim.. 🙂
Bože to je krásne 😆🥰💖
Prajem vám nech vám to dlho vydrží 🙏👍👏👏👏
@skarli ako prepac, ale su spolu uz dost dlho, vedia, ako to v zivote chodi a presli si kadecim? 16 rocni pubertiaci? To snad nemyslis vazne 🙂
Nechcem tym povedat, ze su to tupe decka, ale prosim ta... v 16 su to len deti, ktore naozaj nevedia, o com je zivot. Ak by aj boli akokolvek vyspeli myslenim a sposobom zivota. Ak budu spolu 10, 20 a viac rokov, vtedy si mozu povedat, ze su spolu dost dlho a ak sa budu starat sami o seba, zarabat, platit dane, zivit rodinu, vtedy si mozu povedat, ze vedia, o com je zivot.
Tak ja mam skoro 15tku doma a neviem si fakt predstaviť, že v prípade choroby by jej jej priateľ varil a podával lieky u nás doma a už vôbec nie o 3 ráno. Tam vidím úlohu seba čoby mamy.
A tiež ako mame takého 16 ročného chalana by mi to prišlo čudné, že v takej situácii sa rodičia nepostarajú. Teda predpokladám, že žiješ s nimi.
Úprimne neviem asi by som ako mama toho chalana mala s tým problém, mne by to pripadalo ako poblaznenie z jeho a prepáč ale trocha manipulácia z tvojej.
@beronsche tak prvá asi nie keď majú svoj vek nie sú už deti ale skoro dospelý a nikto by v tej prvej láske podľa mňa žiadny chalan nespravil, že by za ňou išiel pešo... Neznamená že keď má 16 tak by bol dieťa alebo sprostý puberťak... Väčšina čo tu píšete mate 30+ ste pravdepodobne vydaté a beriete to inak lebo v tej vašej dobe keď ste boli vy také, boli chalani sprostý a nikoho by to vtedy ani nenapadlo a keby aj napadlo určite by ste sa rozplakali od šťastia že za vami prišiel pešo 30km len aby vás mohol vidieť a objať asi aj dať pusu ako píše... Úplne ste zabudli že aj vy ste boli mladé a stavím sa že každá z vás by to vredy považovala za pravú lásku ale asi ste nikdy nič také nezažili od vášho priateľa alebo manžela tak neviete aký je to pocit... Nehovorím že ja viem ale úplne ich chápem a viem sa vcítiť do ich kože. Tak ak ste nič takéto nezažili ani nepocítili radšej nemúdrujte a nehovorte že hento pravá láska nieje ale až vtedy keď vám niečo opraví to je čo za kktinu? To je až smiešne čo ste napísali 😂 to mi už nepríde ako pochopenie ale ako závisť... Nepotrebujú byť spolu 40-50r aby až vtedy si povedali že to je pravá láska a prešli so veľa zlým... Ale aj ľudia v takom veku si ešte neprešli všetkým zlým. Nemusia byť ľudia spolu neviem ako dlho aby si to povedali, veľa zlým si môžu prejsť aj keď sú spolu rok neviete čo im do života prišlo, čím si museli prejsť a hlavne že boli spolu a boli si oporou... Nepotrebujú byť dospelý aby pochopili o čom je život ani nikto 🙄 Niektorý ani dospelý chlapi čo majú ženy a deti dobrú prácu tak sa takto nesprávaju voči nej, veľa je takých ktorý si radšej pozrú futbal ako by išli svojej priateľke alebo manželke niečo navariť keď je chorá a buď ma rodičov v práci celý deň alebo bývajú sami a pomáhajú si navzájom a myslím si že v dnešnej dobe a ani v minulej tej vašej by žiadny 16r chalan toto pre svoju babu nespravil ani by ho to nenapadlo aby jej navaril alebo kúpil lieky ležal vedľa nej a staral sa o ňu. Nehovoríme že taký vtedy vôbec neexistovali možno aj áno ale tak málo že to je nič... Ja im rozumiem a prajem všetko dobré 🙂❤️
A je veľa ľudí takých čo sú spolu napr. od svojich 13-14 a doteraz sa ľúbia a sú si oporou už 50-60 rokov...
O pravej laske tazko hovorit. Ale ako gesto k dobru sa to rata. Hlavne nech na taketo akcie nechodi po tme ;)
Tak zaľúbenost to je ...či pravá láska ? 😏No len takýmito skutkami to nezistiš.
@skarli riskoval život? 😀 Ja som od 14-15 pravidelne chodievala sama po horách len so psom - mal 10 kg. Alebo na bicykli aj 50 km, na bežkách 10 -15 km a nikdy som nemala pocit, že by som niečo riskovala. Zato v meste ma aj prepadli, aj zbili a to pred očami niekoľko desiatok ľudí. Nikto nespravil nič. Po tých horách chodievam dodnes a nikde som sa necítila bezpečnejšie, ako tam.
@skarli ja mam teda 30+ a este zopar rokov k tomu 🙂, vyssie som pisala, ze som to zazila, ale nebolo to tolko km a teda nezlozila som sa od dojatia. Prisiel za mnou peso, lebo vtedy este nemal auto a uz mu nic neslo - bol kdesi na skoleni. Takze nepis, ze to nikto nikdy nezazil. Nie, nepovazovala som to za prejav lasky, skor za to, ze ma blaznive napady a chcel byt so mnou skor. Za prejav lasky povazujem uplne ine veci, aj ked som si neskor toho muza vzala. A ja som neposudzovala, ci je medzi nimi laska, iba som napisala, ze slapat 30 km za babou, aby ju objal, nepovazujem za prejav lasky, ale za blaznivy napad. Patri k ich veku.
@skarli nuz podla tvojej pomerne obsiahlej reakcie predpokladam, ze nebudes mat o vela viac, ako mlady zalubenec..
Ze v 16.to urcite nie je ich prva laska.. nuz nie, ak pocitas aj tie skolkarske..
Tie kecy o tom, ako "za nasich cias" takychlapci neboli, no teda neviem, taketo vyhlasenia mi len vyludia usmev na tvari.. vies, akekolvek "skatulkovanie" je blbost, ale to mozno raz pochopis..
A nie, naozaj si nemyslim, ze je to dokaz pravej lasky.. ano, velmi romanticke v takom veku, mile, ale pravu lasku zvyknu preverit tazke casy, problemy a chut ich spolu prekonavat..
A ze sa to dospelym zenam nezda az take waw.. no kym sme nevedeli, ze ide o chlapca, vyznelo to skor divne.. lebo ak by dospely chlap nemal na bus a slapal pesi , aby mu potom zenska dala prachy na spiatocnu cestu, tak to by bol dobry looser.. 😉
Samozrejme zalubenemu pariku zelam nech im to vydrzi a tebe zase trochu zrelosti a rozhladu...
@beronsche my sme spolu od mojich 12

Pomyslela by som si, ze je tlk, ked si to nedokaze zariadit inac. Neohuril by ma tym, skor sklamal