icon

Je to pravá láska?

4. feb 2021

Co by ste urobili ako by ste reagovali keby za vami prišiel váš priateľ 30km pešo len aby vás mohol vidieť a objať?aky mate nato názor... Podľa mňa je to prava láska ❤️

Strana
z3
skarli
4. feb 2021

@elizabet173 tak asi nevieš poriadne cítiť lásku keď ťa to nijak nedojalo 🙂 Ja som nenapísala že to nikto nezažil ale píšu tu aj také ženy ktoré nezažili takéto niečo a sú velice múdre...

bennn
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
5. feb 2021

Velmi mile gesto od neho. Jasne ze to je prava laska.
Ako tu niektore zeny spochybnuju ze vyprcha, alebo ze nie je este zrela... no neviem... podla mna je to prava laska teraz a co pride do buducna ukaze cas. To sa da povedat o laske v kazdom veku.
Ja to poznam na vlastnej kozi...Ked som mala asi 5 rokov, tak som sa sama vybrala peso do susednej dediny za chlapcom co sa mi pacil. Bolo to asi 5-6 km. Nikomu som nic nepovedala lebo som vedela ze by ma nepustili. Jeho mama skoro na zadok spadla ked som u nich zazvonila.🙂

elizabet173
5. feb 2021

@skarli ubezpecujem ta, ze lasku citit dokazem, len som sa nerozplakala od stastia. Rozplakala som sa pri inych prejavoch, urcite nie pri tomto.

skarli
5. feb 2021

@andreatytler súhlasím a pobavilo 😂

skarli
5. feb 2021

@elizabet173 dobre ale neznamená že keď si sa pri tomto nerozplakala alebo ťa to nedojalo tak zo nič neznamená... Podľa mňa je to prava láska a veľa žien sa aj zhodlo že to je

fiafia
5. feb 2021

Ružovo by som to nevidela. Môj "prvý" tiež chodil za mnou peso, stopom a tiež nie málo kilometrov a už je len pekná spomienka 😊

h2
5. feb 2021

@fiafia To, či vzťah vydrží, alebo nie, našťastie závisí od podstatnejších vecí, než je počet "nabehaných kilometrov". 😂

elizabet173
5. feb 2021

@skarli ci sa zhodlo vela zien alebo aj pol Slovenska je absolutne nepodstatne. Ci to je alebo nie je prava laska, to sa ukaze casom.

siimonella
5. feb 2021

na mna to to posobili skor hrozostrasne 😀

janickacrazy
16. feb 2021

Môj ocko išiel raz za mamou na bicykli 120 km, aby ju videl. Potom zase 120 naspäť. Áno, bola to láska a stále je, sú spolu skoro 50 rokov. 😉

autor
16. feb 2021

@janickacrazy to je krásne 🥰

tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3