icon

Je toto nevera?

vikikiki_890
14. okt 2022

Ahojte žienky... Začala som chodiť s jedným mužom. Je veľmi úprimný pravdu povediac až moc a niektoré detaily by si mohol ušetriť. Na druhú stranu je veľmi dokonalý a starostlivý. Stále sa ma pýta ako sa cítim a ako sa mam ci niečo nepotrebujem. Povedal mi ze si nás vie predstaviť dlhodobo a ze dlho čakal na niekoho ako som ja. Máme dokonalo dlhé deeptalk-y. Všetko toto by bolo krásne dokiaľ s neho nevypadla jedna vec povedal mi ze keď sme sa prvý krát stretli a odvtedy si začali písať každý deň..(nase ďalšie stretnutie bolo až o dva týždne vtedy sme mali prvý krát sex).. Tak medzi týmto obdobím spal s jednou svojou kamarátkou na sex ktorú vtedy mal ale vraj to ukončil po našom spoločnom víkende kedy sme sa prvý krát milovali lebo začal mať ku mne silnejšie emócie a chcel byť férový aj sam voči sebe. Strašne ma to vzalo.. Písala som si sním každý deň počas tých 2 týždňov a stále myslím teraz ze kedy asi tak mal ten sex a podobne sracky. Viem ze sme spolu vtedy ešte nechodili ale kamoška mi povedala ze podla nej to je nevera. A ostala som taká. Mimo.. Na jednej strane si veľmi vážim ze mi to povedal ale nemusel... Urobila som scénu a on začal riešiť to ze teraz chcem zahodiť všetko to pekne co spolu budujeme kvôli niečomu co sa stalo vraj keď sme spolu ešte nechodili.. Nie nechodili ale riešili sme sa a vedel ze ma chce a ajtak šiel za inou.. Neviem čo si mám o tom myslieť potrebujem viac uhlov pohľadu. Na jednej strane o neho prísť nechcem na druhej ma to žerie...

daniela1911
14. okt 2022

Mne by to prekážalo. Neriešila by som, či ide o neveru alebo nie. Neurobila by som ani scénu. Ale proste v mojich očiach by taký muž skončil. Takéto kamarátstva s výhodami sú OK u dvoch single ľudí. Keď s niekým randím, a každý deň si píšem, čiže mám záujem, a ešte aj priznal, že má záujem s tebou o dlhodobý vzťah… ale na druhej strane si idem odskočiť ku kamoške 🤷🏼‍♀️
Prečo to ukončil po vašom prvom sexe? Lebo zistil, že si tá práva ? Nie, lebo už bude mať pravidelný sex s tebou…
Toto je môj názor.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@daniela1911 na jednej strane áno na druhej strane.. Aspon ze to ukončil horšie by bolo keby neukoncil

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@zoro9836
@bessie12
Ďakujem za Vás 🙏 tiež si myslím ze každý máme nejakých démonov a je práve pekné o tom komunikovať a akceptovať. Tiež som mu vravela o svojej minulosti ze som nie vždy bola svätá a akceptoval to. Myslím ze keby som mnou nechcel byť netravil by každú chvíľu so mnou a nezaujímal sa.. Niektoré pohľady tu mi prídu až moc pritiahnuté za vlasy. Najprv som bola na vážkach ale tieto posledné 4 mesiace s nim boli naozaj výnimočné a po dlhej dobe som sa cítila ozaj šťastná až na túto blbosť.. Ja tiež flirtujem kamarátsky s kamošmi niesom žiarlivá. Ale nevedela som ako na toto reagovať lebo som nevedela ako som to vlastne ja vtedy na začiatku brala a ani ako on.

mondolina
14. okt 2022

@vikikiki_890
preto to nikdy neriešim vzťah na MK, veď ťa tu len zdeptajú.
je ti s ním dobre, tak si to užívaj 💋

bessie12
14. okt 2022

@vikikiki_890 presne tak. Minulost nechat minulostou, treba zit v pritomnosti a zaroven hladiet do buducnosti. Ja vam to prajem nech ste spolu stastni. Uzivajte si jeden druheho 🙂

slovakboy
14. okt 2022

@vikikiki_890 je to úplne normálne že ťa to vzalo a je do znak toho že ho miluješ. To je fajn. Na druhej strane to, že ho miluješ neznamená, že máš právo ho vlastniť a určovať ako sa ma správať. Prijmi ho takého aký je. Vtedy lovil a možno ani k tebe nemal taký vzťah ako ma teraz. Mal rozhodené siete. O týždeň neskôr by to už neurobil.

marca12
14. okt 2022

@vikikiki_890 Pouzivaj svoj rozum a nie kamoskin. Nevera to nie je. Nechodili ste spolu,len ste si pisali. Potreboval vyriesil svoje telesne pudy,nic viac.

moonlight1210
14. okt 2022

"robila som scénu a on začal riešiť to ze teraz chcem zahodiť všetko to pekne co spolu budujeme kvôli niečomu co sa stalo vraj keď sme spolu ešte nechodili.. Nie nechodili ale riešili sme sa a vedel ze ma chce a ajtak šiel za inou.."

Ma pravdu. Nezahadzuj, co mozete mat len preto, ze kamaratka si mysli. Popravde, ak ta jej nazor zasiahol, tak preto, ze si to myslis i ty.

Ja by som to za neveru nepokladala. Este ste si len pisali. Keby ti napriklad v posteli nesadol, mozno by si riesila, ze vlastne k nemu ziaden zavazok este ani nemas, lebo po dvoch tyzdnoch sa to neda povazovat za vztah a vyvliekla by si sa z toho.

Ibaze ste si sadli a zrazu sa citis povedena niecim, co bolo predtym, lebo uz zrazu aj tie dva tyzdne povazujes za zaciatok vztahu.

Tak nad tym porozmyslaj a nepokaz si to zbytocne.

nurielka
14. okt 2022

Rob tak ako ty cítiš, povedal ti to úprimne. Je dobré ak si partnerov neprikrášlujeme. Otvoril sa ti bez obalu. Málokto to dokáže. O to pevnejší ten vzťah bude. Ego zahoď a budujte si vzajomnú dôveru.

brembo
14. okt 2022

@vikikiki_890 tak keď si bola podobná,tak preáo to riešiš? Ani ty nie si svetica,a budeš ho riešiť.😡

pralinka25
14. okt 2022

tiez si myslim ze nevera to nie je.
a hlavne si myslim ze s kamaratkami tiez netreba rozoberat vsetko. ja mam aj velmi dobre kamosky. pomohli by sme si aj o polnoci ale su skratka veci ktore s nimi neriesim. a vztah s partnerom je jeden z nich. veci su medzi nami a pohlady kamosiek su zvacsa viac zneistujuce ako pomahajuce pretoze v tej situacii tam neboli. maju nazor podla vlastnych zazitkov. nie je to objektivne. ty musis vediet aky mas pocit.
to ze si spravila scenu je na jednej strane pre neho signal ze ta to zamrzelo ale na druhej by som sa nedivila keby sa jeho uprimnost nabuduce obalila a prestal ti iste veci hovorit. a ty si sama v sebe musis vyriesit otazku ci naozaj o cistu surovu uprimnost naozaj stojis, lebo podla mna nie kazdu pravdu clovek vie uniest.
vsetci chcu uprimnost a potom pride scena, bezsene noci a krach vztahu. ja neviem ked ti to povedal zle je, keby ti to nepovedal zle je.
clovek minulost nezmeni. podla mna v tom case kedy to urobil este netusil ze z toho vasho bude realny vztah. potreboval len vyprazdnit
teraz ma akurat chaos aj on ci vlastne ma byt uprimny alebo nie.
zeny vazne nevedia co chcu.

syslik81
14. okt 2022

pisali ste si ale nevideli sa- nevera to nieje .. nereandili ste a ani ste si nic neslubili ...

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@pralinka25 máš úplne pravdu teraz to cítim aj ja takto.. Lebo ked som videla niektoré negatívne komentáre tu hneď som videla ze taky on nieje.. A presvedčilo ma to o tom ze to bola len moja zbytočná urážka a nechcem byť ako niektoré hystericky žiarivé panovačné ženy.. On je fakt nešťastný keď sa trápim.. Vidím to a cítim tu energiu z neho..

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@syslik81 videli sme sa raz tam prebehli aj nejaké pusinky a spanie vedľa seba v hamaku na festivale ale noc viac a potom sme si písali dva týždne a až potom sa opäť stretli

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
14. okt 2022

@vikikiki_890 riad sa hlavne svojimi instinktami a srdcom. neignoruj svoje pocity a kontrolky ale nedaj sa ani zvyklat inymi. len malokedy je to na osoh. kady clovek ma svoje vlastne preferencie, svoje vlastne hranice, skusenosti, zazitky, veci ktore ho formuju. ine pohlady a emocie. zbytocne to potom nastrbuje tvoje pocity.

siska53
14. okt 2022

@vikikiki_890 za mna to nie je nevera.

raiper34
14. okt 2022

Ak chces napíš, riešil som niečo podobné a vlieklo sa to celé 2 roky vzťahu... Neviem čo je pravda, moc by som tu nepočúval názory a skôr išiel podľa vlastných pocitov. Každopádne je to debil, na čo vyťahovať takéto veci? Aby si sa cítila akože špeciálna, alebo čo? Že je debil je fakt, to ostatné ti nikto neporadí...

anita6666
14. okt 2022

Autorka, to nie je podstatné,či to je alebo nie je nevera,radšej pouvazuj nad inou vecou....ty si myslíš,že táto jeho "kamoška(y)" sa len-tak zrazu vyparí z jeho života? Nie, nevypari a bude tam stále a bude pre neho cennejšia než ty, lebo ju nebude mať 24/7 na očiach a tak si chlapec bude robiť odskoky dla jeho aktuálnej chuti na tú-ktorú dámu.

osky
14. okt 2022

Asi nol.z teba tak na mäkko/ci skor natvrdo/,ze skratka si uz predstavoval ako ta polubi...no,ale kedze by to bolo prilis skoro vysantil sa s inou,aby mu to neudrelo na mozog.
Mzno si pri Tom.predstavoval uz teba.
Neveru neuznavam ,neospravedlnujem.
Ale toto za neveru nepokladam.

vikikiki_890
autor
Autor odpoveď zmazal
miriam11
14. okt 2022

@vikikiki_890 keby chcel bokovku, tak tí to nepovie

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@miriam11 preboha ale ved každý má nejaký sexuálny život pred vzťahom.. Ja tiež. Mne to už príde ako keby všetky ženy tu chceli chlapa ktorý predtým nikdy nemal žiadnu ženu a je panic najlepšie... :D

vilma7
15. okt 2022

Tak ja som to najskôr pochopila tak, že vy ste si iba písali a nevideli sa vôbec a on ešte riešil svoj sexuálny život so svojou kamarátkou na sex.

Až neskôr si napísala, že ste sa stretli, dokonca pusinkovali, spali vedľa seba a on počas ďalších dvoch týždňov ešte spal s tou svojou kamoškou.
Ak sa to stalo ako v prvom opise, tak v tom prípade by mi to vadilo menej...a áno, v druhom by som to ja považovala za neveru. Keďže ste už medzi sebou niečo mali, dokonca vedľa seba spali.

kassandra25
15. okt 2022

@vikikiki_890 ty si si zacala pisat s jednym chlapom, trvalo to 2 tyzdne a za ne plne vaseho písania, mozno aj volania, sa vyspal s kamarátkou. Potom sa stretol s tebou a zacali ste spolu chodit a mat vztah. A uplne vo vsetkom ti vyhovuje, si z neho happy, uchvatena, rozcarovana a tak ti zobral dych, ze si napisala aj nám na stránku mk. Ale dobre, poradím ti. Jednoznacne by som to s ním prerusila. Po dobu 2 mesiacov. Kým sa neukáze naisto , az uplne naisto, ze dotycna nie je zo sexualnych cinností s ním tehotná. Treba ho takto upozornit na tieto sexualne cinnosti a dolezitosti s nimi spojené. Vysvetlit mu, ze ty nemozes nateraz s ním tahat vztah, pretoze tam moze byt sanca, ze mozu cakat dieta. Nestretavala by som sa, len dva az tri razy denne mozno odpisala, mozno kazdy treti den prijala hovor. Samozrejme bude ti tvrdit, ze dotycna mala antikoncepciu, mali gumu , atd, na vsetko sa da odpovedat, ze nic nie je 100 perc ochrana a bla bla, trvala by som si na svojom. Je to len pre silne povahy. Netvrdim, ze ty to zvladnes. Ak by sa naozaj chlap o teba zaujimal, uveril by ti, ze moze byt tehotna, dozadoval by sa od nej jak debil tehot testov a aj by ti ich chcel ukazat. Bol by na nervy a cakal by, olutoval by to, prosil by sa ti, a dobijal by ta. Chodil by za tebou a mala by si 10tisic perc istotu bez mk , ze caka na tomto svete iba na teba.
Ak si budes trvat na svojom, ale nebude sa nic z tohto smiat, vysmeje ta a bla bla, kyvne nad tebou rukou, ze si posahana a cakat nebude. Tu mas istotu. Je to istota, ze uz sexuje opat s onou dotycnou alebo inou kamaratkou na sex a tolko dalsich mesiacov ty nemozes cakat, ci dalsia oná dotycna nebude náhodou tehotná. Chcela som ti poradit len triezvo. Zivot je tvrdý. Aj spravodlivý. Väčsinou, ked je clovek sam na seba tvrdy, sa mu zadari a získava. Tu tento chlap na seba tvrdý vsak nebol. Vyspal sa s kamaratkou na sex, lebo nevydzal a pritom uz si dopisoval s nastavajucou laskou svojho zivota, pricom citil cez písmenká, ze mu je s nou dobre. Preto, nekompromituj sa. Hned mu daj zapravdu, ze ju ma, ze vztah to nebol este, len písanie, ze ty zijes v realite, nic mu neodopieras, ale pockate si na to, ci z toho nebude bábatko. Hlavne ty, a 2 mesiace nato stacia. ( tym ho tak prekvapis a zaroven tak kopnes, ako on teba). A bud neoblomna, nedaj sa zlomit, vysvetli mu tvoje priority a dolezitost otehotnenia a robenia sex cinnosti a aka je tvoja vlastna dolezitost vlastnej reality, ochrany a bezpecnosti. Ak zacne, treba: to nie je pravda, hento toto ono, taka teta nam otehotnela a mali gumu, taka kamoska mala antikonc a otehotnela a bla bla. A bud uvidis zhrozenie a smiech ho prejde, bude sa pri tebe teperit alebo sa zacne smiat a nadavat ti do telat, ze tehotna vobec nemoze byt a ty si divná. Ale potom ho nechaj tak a mozno raz ho takymto sposobom zivota tá divnost sama dostane, ked mu nejaka iba kamaratka oznami, ze caka dieta..... 😉

arianna25
15. okt 2022

Môj názor je, že na prvom stretnutí ste si ešte nič neslubili. Mohol spať s kým chcel. To nefunguje tak že máš kávu s niekým a už je to hotová vec.
Idem čítať aj ďalšie názory.
Už len dodám, že prehnane reakcie keď ešte je všetko vo hviezdach, odpudzujú.

wheel
15. okt 2022

@kassandra25 Ty si naozaj myslis, ze dostat cloveka do situacie kedy musi prosit , bol na nervy, lutoval cakal je zdrave??? Si okej ? Ved to je cista diagnoza toto co si popisala. Normalny clovek,zdoraznim NORMALNY EMPATICKY clovek NIKDY nechce dostat svojho partnera do stavov prosenia a lutovania. Ak sa niekto nesprava spravne a slusne tak ho opustim, ale urcite s nim nebudem narabat tak aby prosil a lutoval. Vo vztahu ma clovek citit klud, pohodu a podporu. Nie si riesit svoje ego a robit napriek aby prosil a lutoval.

kassandra25
15. okt 2022

@wheel ma moznost vidiet, co by spravil. Ci by lutoval alebo sa smial. Ona sama z neho nie je v tom stave, aky si opisal ty, lebo by na mk neprispela. Takto by bolo dobre vidiet jeho dalsie kroky. Ci by v pohode nasiel kamaratky, dalsie, alebo sa drzal tejto autorky. Mna by to zaujimalo. Ale samozrejme, autorka to nespraví. Je málo takých ľudí, čo vedia ustúpiť, odísť zo vzťahu, aby videli, ako tomu druhemu lezia v hlave a ci je ten druhy ochotny spravit nieco viac pre navrat a neodchod svojej polovicky. To, co si ty opísal, je len v prípade, ak by sa nic neudialo zo strany chlapca, t.j.ak by sa spraval precizne vo vztahu, aby autorka nemala ziadne pomýslanie sem písať a radiť sa.... ale to sa neudialo. Udial sa nám tu pravý opak. Na rôzne situácie treba reagovať individuálne. V podstate áno, odísť od neho, upustit, ale ak by sa voci autorke velmi precizne zachoval a nenechal si ju odist zo zivota, moze mu skusit dat v takom prípade nejakú šancu. Aby si ma aj ty, menej chápavý , pochopil.