icon

Je toto už nerešpektovanie v intímnej sfére?

Včera o 16:34

Ahojte, stretavam sa nejaký čas s jedným mužom. Co sa tyka intimnej sfery, tak uz tam prebehlo nieco, ale vyslovene k pohlavnemu styku este neprislo. Ešte sa na to necítim.
Na jednom stretku pri intimnych chvilach navrhol sex. Ja som mu povedala, ze sa na to necitim este a ze este sa spoznavame a je to na mna este skoro, takže určite ani dalsie stretka k tomu este nedojde. Na co on reagoval akoby nie ze ok chape, ale zacala o tom pomerne dlhsia debata zrazu, pri ktorej som sa pristihla ako keby vysvetlujem a obranujem sa, ze prečo este k tomu nepride, co mi neprislo OK. Ocakavala som, ze to bude respektovat, ze samozrejme a necha to tak. Nakoniec sme debatu uzavreli, ze ak sa na to budem citit, tak mu to dam sama vedieť a nebudeme to otvárať na kazdom stretku. Par stretiek dalej prebehlo a nedavno sa k tomu opat vratil a spytal sa pri intimnych chvilach, ci by sme teda nemali sex. Ja som opat povedala, že ešte nie. Potom prislo ďalšie stretko a zas sa to spytal a ja som povedala, ze nie. Ale on ma vôbec nerespektoval a presviedcal ďalej. Normálne isiel do druhej miestnosti po ochranu a snazil sa ma presvedčiť, ze ci to neskusime. Na co som opakovane povedala, ze ešte nie. Potom dal spiatocku a ze samozrejme ma nechce do nicoho tlačiť ze je to v poriadku a debata sa zmenila. Prekvapilo ma aj to, ze som mu jasne povedala, ze ak sa na to budem citit, tak mu to sama oznamim a nie je mi prijemne, ked opakovane musím hovoriť, že ešte nie a nejak to zdovodnovat a nerešpektuje to. Ale na druhej strane chapem, ze je to muz a pri intimnych chvilach sa dal uniest. Ale jedno NIE musi stacit, ci?
Ako vam pride takéto spravanie? Da sa to povazovat uz za disrešpekt? Inak je velmi pozorny, mily, starostlivy. Nedovolil si nikdy nic na mna.

Strana
z3
anonym_0e14b7
Včera o 19:21

Nooo podľa mna sa ani nemusíš trápiť nad tým či to je disrešpekt , spravíš to ešte 2-3 krát a pošle ťa kade ľahšie 😃 a budete mať obaja po probléme

reanda
Včera o 19:25
@anonym_b798a8

@reanda každý to ma inak. Možno autorka chce niečo intímne ale nechce priamo penetráciu. To však treba odkomunikovat priamo. Ona priamo povedala ze nechce sex ale on to nerešpektuje. Ale nepovedala ako to ma naozaj ze intimita pre ňu ma určite hranice za ktoré si neželá aby on išiel, každý pokus o intimitu nemusí končiť zasunom.

@anonym_b798a8 ked uz sa bavime o tom respekte, tak ok, kazdy to ma inak a tuto chlapik to ma evidentne tak, ze mu o ten 'zasun' ide.. tak by to autorka mohla respektovat a ked ona ma zaujem o iny druh intimity, tak si na to najst kompatibilneho partnera.. toto je take - vidim, ze ty nieco chces, ale je mi jedno, ze to nedostanes, hlavne, ze budem ja spokojna.. to je zvlastny druh respektu..
ale tak ja sa do tychto 'hratok' moc nerozumiem, pre mna je intimita spojena hlavne s dusevnou spriaznenostou, nie ze chlapika este len spoznavam, neviem s nim ani poriadne komunikovat, ale hura do 'intimnych chvilok'

anonym_1fde82
Včera o 19:29

@anonym_autor neviem co definujes ako intimne chvile... ale tak nazhavis ho a potom si zrazu cudna...tak trochu chapem , ze nalieha lebo ma plne vajca a postaveny ud... a to teda neviem ako myslis tie intimne chvile, ale ked ho teda vyfajcis, je to pre mna o dost intimnejsie ako mat styk...

lenja1
Včera o 19:35

Nakoniec mu dá a už sa neozve. Občas sa to stáva🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 19:39
@doriiis

Súčasťou spoznávania sa je aj sex. A dokonca je to jedna z kľúčových veci. Ak nefunguje sex, tak nebude fungovať nič iné.

@doriiis okej beriem a aj tomu chápem. Ale to potom naozaj s každým chlapom, s ktorým sa začnem stretávať mám mať hneď sex? To by som mala vysoký bodycount podľa tohto. Ja som zatiaľ sex mala len vo vzťahoch, ktoré potom trvali roky. Takže nechcem mat sex s niekym pokiaľ si nie som istá, že bude z toho perspektívny vzťah. Na to je este skoro.

autor
Včera o 19:45

Aké ste tu všetky veľmi sexuálne aktívne podľa vašich reči. Tak to musia mať vaši potencionalni partneri a partneri radosť. 😂

anonym_43d2ad
Včera o 19:58
@anonym_autor

Aké ste tu všetky veľmi sexuálne aktívne podľa vašich reči. Tak to musia mať vaši potencionalni partneri a partneri radosť. 😂

@anonym_autor Mozes nám už prezradiť ako dlho chlapec čaká?

autor
Včera o 20:04
@anonym_43d2ad

@anonym_autor Mozes nám už prezradiť ako dlho chlapec čaká?

@anonym_43d2ad mesiac a pol sa stretávame

anonym_ff06e9
Včera o 20:07
@anonym_autor

@anonym_43d2ad mesiac a pol sa stretávame

@anonym_autor mesiac a pol sa stretavate a uz si ho pustila do gatiek?? 🙄😳🙄😳 Bez sexu teda...

betulinka1
Včera o 20:08
@anonym_autor

@anonym_autor moj muz sa nestazuje 😉

autor
Včera o 20:14

@anonym_ff06e9 tak najprv ma tu vsetci osočujete, že ešte nebol sex. 😂😂 A nie, o sebe som nikde nepisala, ze bol v gatkach. Neboj sa.

anonym_47cf7f
Včera o 20:15

prepac,ale..sex nie ale vyhonit ti inak uspokojit ano? vies ze aj to sa pocita to body countu? takze je jedno ako velmi sa hras na chrumkavu -ci mu uz das alebo nie je jedno .. uz sa prestan hrat na princeznu a bud sa s nim vyspi alebo ho nechaj tak

autor
Včera o 20:16

Doteraz napísané príspevky mi pomohli si vytvoriť všeobecný obraz a mienku o danej situácii. Ďakujem za príspevky všetkým, uz si to tu nebudem čítať.

enmery
Včera o 20:18
@anonym_autor

@anonym_ff06e9 tak najprv ma tu vsetci osočujete, že ešte nebol sex. 😂😂 A nie, o sebe som nikde nepisala, ze bol v gatkach. Neboj sa.

@anonym_autor Daj zmazať diskusiu, tu Ťa ešte obvinia, prečo si sa nenechala znásilniť. A veľmi sa Ti čudujem, že sa s ním chceš stretávať. Je jedno, čo na to koník, tvoja intuícia kričí nie. Intuícia nás previedla cez milióny rokov. Niekedy je potrebné ju počúvať.

autor
Včera o 20:26
@enmery

@anonym_autor Daj zmazať diskusiu, tu Ťa ešte obvinia, prečo si sa nenechala znásilniť. A veľmi sa Ti čudujem, že sa s ním chceš stretávať. Je jedno, čo na to koník, tvoja intuícia kričí nie. Intuícia nás previedla cez milióny rokov. Niekedy je potrebné ju počúvať.

@enmery ako sa to robí prosím ťa?

anonym_04b30c
Včera o 20:36
@anonym_autor

@doriiis okej beriem a aj tomu chápem. Ale to potom naozaj s každým chlapom, s ktorým sa začnem stretávať mám mať hneď sex? To by som mala vysoký bodycount podľa tohto. Ja som zatiaľ sex mala len vo vzťahoch, ktoré potom trvali roky. Takže nechcem mat sex s niekym pokiaľ si nie som istá, že bude z toho perspektívny vzťah. Na to je este skoro.

@anonym_autor aj ja som mala sex iba s mužmi v dlhodobých vážnych vzťahoch, ale s tými, pri ktorých som si nebola istá, sme sa k intímnostiam mimo bozkov nedostali... za sexuálneho partnera ja totižto považujem aj človeka, s ktorým by som sa zaplietla do akejkoľvek sexuálnej aktivity (vzájomná masturbácia, orálny sex) a nie len keď bol penis vo vagíne... navyše väčšina názorov tu hovorí, že je úplne v poriadku povedať nie a dať si načas, ale aj tak konať, čiže nie osočovanie, že ešte nebol sex, ale názor, že keď ho zatiaľ nechceš, tak ho nedráždi... a keď chceš vymazať diskusiu, tak si ju sama nahlás

enmery
Včera o 20:39
@anonym_04b30c

@anonym_autor aj ja som mala sex iba s mužmi v dlhodobých vážnych vzťahoch, ale s tými, pri ktorých som si nebola istá, sme sa k intímnostiam mimo bozkov nedostali... za sexuálneho partnera ja totižto považujem aj človeka, s ktorým by som sa zaplietla do akejkoľvek sexuálnej aktivity (vzájomná masturbácia, orálny sex) a nie len keď bol penis vo vagíne... navyše väčšina názorov tu hovorí, že je úplne v poriadku povedať nie a dať si načas, ale aj tak konať, čiže nie osočovanie, že ešte nebol sex, ale názor, že keď ho zatiaľ nechceš, tak ho nedráždi... a keď chceš vymazať diskusiu, tak si ju sama nahlás

@anonym_04b30c Hej hej, preto arabské ženy nosia burky, aby nikoho neprvokovali...nula znásilnení tam je🤦‍♀️😂

anonym_ff06e9
Včera o 20:40
@anonym_autor

@anonym_autor ved ked este nechces sex...ok, to sa da pochopit. Ale preco mas potrebu ho vyhonit? Vyfajcit?
Pre mna je napriklad intimnejsi oralny sex ako sex samotny

anonym_04b30c
Včera o 20:43
@enmery

@anonym_04b30c Hej hej, preto arabské ženy nosia burky, aby nikoho neprvokovali...nula znásilnení tam je🤦‍♀️😂

@enmery toto je za mňa už úplne iná téma a vôbec nie porovnateľná situácia... v tomto prípade vychádzam z toho, že aj mne osobne by bolo tiež nepríjemné, keby mi muž dal všetky náznaky, že áno a zrazu to bolo nie, rešpektovala by som to, čo rešpektuje aj tento muž (to že sa ju snaží presvedčiť, z textu mi vyplýva, že slovne, mi nepríde ako násilie), ale bola by som rozhodne zmätená a nie nadšená

enmery
Včera o 20:46
@anonym_autor

@anonym_autor Napíš adminovi.

anonym_fe8051
Včera o 21:13

no, ja neviem, ale ked niekto nechce sex a chce sa spoznavat s tym druhym, tak asi najlepsie na kave a na prechadzke, nie? tam ziadne nie, nie, nie a rozbabravanie.. nehrozi.

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
patrike
Včera o 21:43

Zopar poznamok z muzskeho tabora :
- u dospelych ludi sa povazuje za bezne, ze prijatie pozvania do sukromia = sex. To su tie formulky ako "pod este ku mne na kavu", ked sa vraciate z koncertu alebo ked ta zase on pozve k sebe "pozerat film".
- nejake kroky a pomaly postup patria k spoznavaniu v puberte, nieco ako tie americke filmove : prva meta= bozkavanie, druha = osahavanie prs cez oblecenie, a tak postupne cez petting a oral ku klasickemu styku
- u dospelej zeny nejake natahovanie partnera moze mat rozne dovody (nabozenske predsudky, zneuzivanie v detstve, znasilnenie pri prepade kdesi v tmavej ulicke ...), ale to je vhodne partnerovi vysvetlit vopred
- rozbabrat a nechat tak nie je dobry napad, ani u jedneho pohlavia
- mas dobre rozbehnutu spiralu : tento chlap ta coskoro necha, pretoze si divna, zahravas sa s nim, co si ty nasledne vysvetlis ako "muzi su prasata" a utvrdis sa vo vlastnom nazore a (chybnom) postupe a pojdes postup opakovat na dalsieho chlapa

patrike
Včera o 21:44
@matkahelka
Odpoveď bola zmazaná

@matkahelka Mal by si ho vyhonit priamo pred nou a utriet do zaclony, sprosto povedane.

patrike
Včera o 21:46
@anonym_fe8051

no, ja neviem, ale ked niekto nechce sex a chce sa spoznavat s tym druhym, tak asi najlepsie na kave a na prechadzke, nie? tam ziadne nie, nie, nie a rozbabravanie.. nehrozi.

@anonym_fe8051 Tak o tej prechadzke by som si taky isty nebol, napriklad ist sa "pozriet na vyhlad z polovnickeho posedu" malo raz zaujimavy koniec 🙂

anonym_8c6497
Včera o 23:18
@anonym_autor

@anonym_autor o akých intímnych chvilach píšeš? Stretavate sa mesiac a pol, obyčajne bozkavanie nieje intimna chvila. Čiže ak ho necháš ta obchytkavat a strkat ruky do gatiek, tak sa nečuduj, že chce sex. Objasni si pojmi, čo je to intimna chvila. Asi máš max 18 rokov

anonym_cfd012
Včera o 23:19

"To neděláš dobře s tou sirkou, Jaromíre. Jednou se ti to vymstí."

Strana
z3