icon

Je toto vo vzťahu ok?

13. feb 2023

Vrátila som sa k bývalému , mame spolu syna , za ten čas čo som bola sama som prisla na to že si neviem predstaviť žiť s mužom čo nieje otec môjho syna , hlavne keď tu čítam všetky príbehy ako “priateľ nenavidi moju dcéru/syna. Rozišla som sa snim lebo ma veľmi obmedzoval nikam som nemohla chodiť.
On je najlepsi muž akeho si môžem priať , do chvíle kým niekam nechcem isť..
Kamarátka ma pozvala na koncert opýtala som sa ho či môžem ist či ma nejaké plány alebo bude s malým. A toto bola jeho odpoved. Cítim sa ako uplny idiot že som mu naletela zase na tie reči ako to on bere už inak že videl u kamarátov že je v poriadku keď si obaja vo vzťahu niekam vyrazia sami , bez polovičky.
Zase spolu bývame, neviem si predstaviť ako budem fungovať , odchádzať odneho zas bude psychicky oveľa náročnejšie ako sa naučiť s týmto žiť , ale ako sa stym dá naučiť žiť ? Ja nemám ani 25r a on ma chce zavrieť doma ako nejakú staru ženu ešte k tomu nesvojprávnu..

Je toto vo vzťahu ok?
autor
14. feb 2023

@mirco50 nemáme pivnicu našťastie

panelacikova
14. feb 2023

no škoda reči, autorka. už len posledná myšlienka.... až na úvodné príspevky (tvoje), kde sa sťažuješ práve na tento jeden večer, všade inde v príspevkoch mám pocit, že máš prakticky dokonalého chlapa... potom nerozumiem, načo tu vlastne píšeš? ak ide o nedorozumenie medzi vami dvoma len v tejto jednej veci, hádam si to vyjasni doma s ním. ak má on info, že sa bohviečo v tej vip zóne deje, tak mu to skrátka vyvráť, že to tak nie je. zbytočne tu vypisuješ a pomaly čo príspevok, viac a viac sa ho tu zastávaš, aký je inak super. tak sa rozhodni, či je to na hovno chlap alebo super chlap. lebo nič medzi tým nie je skrátka. a potom je tu otázka, či si ty na hovno žena alebo super žena... lebo tiež nič medzi tým nie je. myslím tým jeden pre druhého.

ak ste si nesadli, choď od neho. nerozumiem taktiež ženám vo všeobecnosti, ktoré 2x vstúpia do tej istej rieky. možno 0,1 promile, ba možno menej ľudí sa zmení natoľko, aby na druhýkrát v tom istom vzťahu neopakovali tie isté chyby.
k tomu dodám, že ak by šlo o žiarlivca a chorého človeka, tak ani tú hru by si si do noci nehrala bez jeho podozrení. tiež hrávam do neskorej noci presne túto hru a tiež mi manžel absolútne dôveruje, že tam nevypisujem bohvie s kým. keby bol tvoj chlap žiarlivý, to by boli iné scény. stále si myslím, že jeho postoj úzko súvisí práve s prostredím, do ktorého sa chystáš. takže som sa pousmiala nad príspevkom od @maribell 😀 😀

a ešte by ma zaujímal úplne vážne jeho názor a jeho reálny pohľad na danú vec, ale to sa, samozrejme, nemáme šancu dozvedieť, čo je logické.

ropucha6
14. feb 2023

Autorka a co bol problem pri prvom rozchode? Kde ta nechcel pustat, ci co konkretne mu vadilo?

ropucha6
14. feb 2023

@petamich ale nezabudaj, ze vo svete @katkazocele nie je problem, ked podvadza chlap pod vplyvom alkoholu 🙂

autor
14. feb 2023

@ropucha6 vtedy to bolo ze mi vycital ze uprednostnujem stale kamosky, napriklad , ak nemal HO tak sa vratil z prace okolo 17:15 najedol sa, lahol si k telke , niekedy sme si zahrali karty ,ale nikdy sa mu nechcelo ist sa niekam prejst aspon okolo domu s malym s motorkou alebo tak, takze takto vyzeral skoro kazdy nas den ked pracoval , cez vikend sme isli spolu s malym na ihrisko a tak ked som mala volno. potom som zacala chodit s kamoskou cvicit a vzdy to bolo ze jasne chod chod ale uz ked som bola 2 hodiny prec ,cesta tam ,hodina fitko, solarko ,prezliekat sa a cesta domov, tak uz to bolo ze sa im vobec nevenujem, ze uprednostnujem inych. nechodila som kazdy den, mozno 2x v tyzdni potom som ajtak prestala lebo som chcela predist tymto hadkam a to iste bolo aj ked som isla niekam na kavu , jasne chod chod a potom zacal pisat take spravy ze som uz nemala ani naladu tam byt tak som isla domov.

ropucha6
14. feb 2023

Tak to je problem, bud on zaujmy velmi nema alebo proste nechce, aby si bola niekde bez neho. To nevidim ruzovo do buducna.

katkazocele
14. feb 2023

@petamich nikto netvrdí že práve ty si robila blbosti so slobodnými kamarátkami, ja tvrdím, že často slobodné kamošky radi postrčia zadanú kamarátku aby si babskú jazdu užila 😉 so všetkým čo k tomu patrí 😈 Len mi nečani písať romány ako nepoznáš nikoho kto je zadaný a rád si vyhodí z kopýtka keď ide von s kamošmi 😉 Len preto že píšem Humus ktorý sa robí v podnikoch priatok-sobota večer, nemusíš ma urážať. Nikto netvrdí že to robíš aj ty, ja si ale nezatváram pred tým oči, že sa to vôbec nedeje ako ty 😉

katkazocele
14. feb 2023

@ropucha6 nie je problém keď podvádza opitý chlap?😲

viestta
14. feb 2023

@katkazocele samozrejme, nezadane kamaratky svoju zadanu kamaratku a donutia ju k nevere 🙄

bessie12
14. feb 2023

@viestta vsade vidi len tu neveru. To uz je nejaka diagnoza snad ...

katkazocele
14. feb 2023

@viestta Nie donútia, ale postrčia, posmelia😉 treba čítať s porozumením. Mám znova napísať príhodu môjho dobrého kamaráta ktorý si privyrába ako Uber cez víkendy :D áno bál sa niekedy o život, lebo zákazník mal aj zbraň, ale toľko čísiel, kontaktov koľko on dostane cez tieto jazdy, tak by toľko nedostal ani Chuan zo skrytej vášne 😂 on je slobodný, čiže sem tam využite kontakt a dohodne si stretko😉

autor
14. feb 2023

@katkazocele a ako take postrcenie vyzerá prebieha ? “Chod moja chod snim na hotel dobre vyzerá ser na syna aj na muža uži si čo oči nevidia , srdce neboli? to si vážne myslíš že by nejaká OZAJSTNÁ kamarátka povedala ? Ozajstná kamarátka je práve premňa ten človek ktorý ma povzbudzuje a chce premňa to najlepšie! Nie ma dostať do sraciek s prepáčením. Čo by z toho mala keby ma nútila spraviť niečo zle ? To by musela byt asi pasačka a ja jej “zamestnanec” či?
Keď tak čítam čo píšeš , daj mi typ na nejaky film akurat si chceme niečo pozrieť a nevieme že čo , ty mi prídeš že toho pozeráš až moc 🙈 tak porad prosím

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
14. feb 2023

@autorka situácia ktorú som videla, spolužiačka sa vydávala v 25. Na intráku na v prvom ročníku vysokej mala chalana, zaľúbená po uši, životná láska, tak sa raz priznala, bol to ale ten typ ktorý mal 2 na každý prst. Hovorili sme jej že on nie je pre ňu, akú má povesť, že strieda baby. Bol starší. rozišli sa v tretiaku, ako inak už ju nebavilo tolerovať jeho bokovky😉 po škole si našla chalana, milý dobrý. vyzerali ako dokonalý pár. Na rozlúčku sme išli najskôr od reštiky potom na disku. Bolo to skvelé až dokým sa na diske neobjavil ten jej bývalý. Niekto mu to povedal, možno aj sama ona, doteraz to neviem. Pilo sa, tancovalo a 2 jej kamošky, tiež opité začali mať také tie blbé reči, že by si mali isť oni zatancovať, užiť si, veď potom ju manžel už nebude púštať, do 5 minúť už boli na sebe nalepení , potom sa rozrevala, že ona ho stále ľubi a odišli z rozlúčky. Zobrala si toho svojho dobráka, s týmto sa len vychrápala v jeho aute. To je romantika že 😉 ženíchovi to povedal sám jej ex ,napriek tomu si ju zobral 👏

katkazocele
14. feb 2023

@jabadabadu nemusí to byť sex, zvyčajne matky s nízkym sebavedomím po pôrode idú sexy oblečené aby si zdvihli sebavedomie keď miestny ku....nici ich budú baliť.😉 Vždy sa smejem keď zo ženy priam srší venuj mi pozornosť, všimni si ma 😂 Napijú sa sa vykúsnu s ním a idú domov k deťom ktoré stráži manžel. Toto je častá realita. Nehovorím že to robíš ty, ale deje sa to.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
petamich
14. feb 2023

@katkazocele ja pred nicim oci nezatvaram a viem, ze sa take veci deju a ludia sa podvadzaju, taki ludia ale nastastie nepatria do okruhu mojich blizkych (alebo to robia diskretne) a evidentne mas skratka morbidnu obsesiu neverami a to ta naozaj nechcem urazit, ved ty tu o nicom inom nepises, ani jeden tvoj prispevok, ktory som citala nebol o fungujucom vztahu, ludoch, ktori sa maju radi, doveruju si a su relativne stastni 🤷‍♀️ vlastne tvoje prispevky su pozitivne ladene iba ak ti niekto pritakava aki su chlapi hajzli, zeny su lahke a opru jeden druheho vsade, kde je miesto a par minut casu ale ved v poriadku, je to na konci dna tvoj zivot a ja osobne radsej budem naivne verit, ze som si vybrala zivotneho partnera dobre, rovnako ako blizkych priatelov, ze uznavaju rovnake hodnoty a aj ked sa o par rokov udeje cokolvek neocakavane, tak tych par rokov v normalnom vztahu, kde si doverujeme, nepytame sa jeden druheho na povolenie ist von a fungujeme ako partneri, rodicia ale zaroven sa radi ideme zabavit kazdy sam mi za to stalo, rozhodne si zivot uzivam viac akoby som len hladala, ci ma muz nepodviedol a zakazovala mu ist s partiou von

ropucha6
14. feb 2023

@katkazocele ty uz si ani nepamatas, co v akej diskusii vypisujes? 🙏 cim dlhsie mam pocit, ze ty nie si mesuge, len sa proste bavis. A mozno aj lepsie tak.

viestta
14. feb 2023

@katkazocele ty mas nejak moc dobry prehlad ako to v tych baroch byva. Ty sa tam musis asi velmi casto vyskytovat. Pretoze ja matne netusim ako to v takych instituciach ludovej zabavy byva. Minule si pisala ako to byva vo VIP boxoch. Potom zas na chatovackach, inokedy na firemnych mechceche. Ty si pre mna doslove neobmedzeny zdroj informacii o tom co je "bezne". V kazdej jednej debate das nejaku situaciu, ktoru si zazila. Mym taky pocit, ze tie institucie navstevujes pricasto, ked mas taky prehlad. Co tam zvycajne robis. Sedis v kute a striehnes na ostatnych aby si nas potom mohla informovat o vsetkych nerestiach sveta?

katkazocele
15. feb 2023

@jabadabadu okej tvojom okolí v malom meste sa toto nedeje, to neznamená že iný takýto život nežijú 😏

katkazocele
15. feb 2023

@petamich ehm o čom chceš aby som písala ak je diskusia o podvádzaní napríklad? 😅 Keď bude o pečení koláčov tak budem dávať recepty na koláče 😉 Veľmi rada počujem že sa nedeje v tvojom okolí príliš okato, asi si z malého mesta 🤔 Chápem že chceš si užiť roky keď nebudeš pátrať a naivné veriť, veď to je v poriadku 🙏😇 Každý sa učíme na vlastných chýbach najlepšie 😏

katkazocele
15. feb 2023

@ropucha6 viem ktorú diskusiu máš asi na mysli, tú v ktorej sa jej partner vrátil z oslavy narodenín nie ? Mešuge je tu niekto iný, Kto má potrebu sledovať niekoho na MK 😏

katkazocele
15. feb 2023

@viestta vieš keď raz dokážeš vyjsť z pomedzi 4 stien tak možno, ale vážne len možno, pôjdeš s kamarátmi, známymi von 😁 a budeš mať také zážitky o akých sa ti ani nesníva, 🤭 inak ty si asi nebola na intraku že??? Lebo takéto počudovanie by si Nikdy nenapísala keďže tam sme sa bavili skoro každý večer 😇 Inak využila si niekedy v opilom stave Uber ? 😂

aurora33
15. feb 2023

@katkazocele predtým ako som šla na intrak tak som počula kooopec historiek ake légie sa tam dejú. Potom som naň šla a nič :D sem tam nejaká chodbovica. Ja fakt neviem kde ty žiješ keď na každom kroku v každom podniku na každej chate na každom vianočnom večierku a v každom taxíku vidis neveru.

petamich
15. feb 2023

@katkazocele zijem v Bratislave, tolko k malemu mestu 🙂

aurora33
15. feb 2023

@katkazocele * oprava: orgie, nie légie :D

ropucha6
15. feb 2023

@petamich ona zije v nejakej paralelnej Bratislave 🙂 inak uplne si to predstavujem, to bude ten typ, co o teba nazivo nikto nezakopne, tak treba aspon vo virtualnom svete mutit vody.

viestta
15. feb 2023

@katkazocele ja chodim medzi ludi. Len v mojom okoli ziju uplne ini ludia ako v tom tvojom. Asi by si sa mala zacat pohybovat v inej spolocnosti, pretoze ten tvoj okruh znamych asi nebude nic moc a potom to ma vazne dosledky na tvoje dusevne zdravie.

katkazocele
15. feb 2023

@aurora33 nuž treba ísť do väčšieho mesta na intrak, nie ísť do vedľajšej dediny 😇

katkazocele
15. feb 2023

@viestta tak ste asi staršia partia cez okolo 40rokov hádam 🤔 dobre v tvojom okolí sa toto vyskytuje pomenej, prečo ale nedokážeš rešpektovať že niekto môže mať iné skúsenosti a pozeráš ako tela na nové vráta 😉🤭 dobre poraď mi ako sa mám v práci vyhnúť týmto ľuďom, chcem normálnu odpoveď,.keďže musím byť s nimi v kontakte kvôli riešeniu mojej náplne práce 🙏