Je v poriadku nemať štyri mesiace sex s manželom?
Je v poriadku nemat 4 mesiace sex s manzelom? Stale sa vyhovara, raz na unavu, potom mu nie je dobre, ma vela prace a stale dookola… a uz dlhsie mam pocit ze som druha v jeho zivote..
Nie
@kosican1 ved to si myslim aj ja, len neviem ako na to prist alebo ho donutit aby sa priznal….
Dnes som sa mu dostala do jeho mobilu, ked odisiel do sprchy.. presla som mu hovory a smsky,nic som nenasla.. jedine čo som zistila,,ze ma stiahnuty telegram,ktory ma tiež zaheslovany…ine aplikacie na chatovanie zaheslovane nemal.. takze tam som sa nedostala..
V takom veku môže mať aj zdravotný problém, predtým bolo všetko ok? Má ráno erekciu?
@janickacrazy predtym bolo vsetko funkcne, myslim ze aj teraz, len nechce ako kedysi😞
Ak ti sex chýba, tak to v poriadku určite nie je. Ak ti nechýba, tak oukeeeej 🤷🤷🤷. Sú tu aj väčšie rekordérky a dávajú to ľavou zadnou...
Však ti povedal prečo nemá chuť, je prepracovaný, stres, tlak v dnešnej dobe, nezvláda všetko, tak vytesňuje.
Otázka je ako to budete riešiť.
@egonsk to je hlupost jak mraky. Dokola sa kazda zena uspokojuje s takouto vyhovorkou. Nie stres neznizuje libido v takej miere aby muz odmietal sex. Ja mam extremny stres a pretiahol by som vsetko.

Nie je to v poriadku.