icon

Je vám lepšie bez chlapa?

15. sep 2022

Je tu nejaká žena, ktorá sa rozhodla byť sama s deťmi bez chlapa a je jej dobre? Ja mám šťastie na samých debilov, ktorý sa stanú buď nárazový alkoholici( tri dni mimo a v liehu), huliči trávy, alebo regulérny alkoholici 🤦 Neviem prečo priťahujem takých chlapov, ale je mi už zle. Samozrejme zo začiatku sa zdajú byť úplne super, úžasný. Možno je chyba aj vo mne a proste nedokážem s nikým žiť, leziem mu na nervy, som harpia, nedokážem vytvoriť domov a podmienky pre šťastný život. Rozmýšľam, že by som sama vychovala deti a žila sama bez chlapa lebo na to už nemám nervy. Ale dá sa normálne žiť bez "debilov"?(chlapov) 😂 Pár rokov určite áno, ale ja myslím až do smrti.

Strana
z2
autor
17. sep 2022

@mandzula veď jasné, ale neviem ktorý chlap by pristúpil na to, že ok, ja ich teda umývať nejdem, ale ty ich umyješ ráno 🤷

mandzula
17. sep 2022

@autor pozri, moj muz sa neprisposobil tak, ze na druhy den som ho oholila a upratala po nom ja, ale tak, ze sa holi cez den. Takze ty sa prisposob a umyvaj tiez cez den.

drazil
18. sep 2022

Mala by si pátrať, prečo priťahujes take typy chlapov. Či náhodou to niesu vzorce správania, zo svojej rodiny, vychovy a podobne. A hlavne byt spokojna a šťastná hlavne sama zo sebou a ostane príde

jsbb
22. nov 2023

Ja tiež pritahujem len nevhodných mužov. Môže to byť, že dobre zeny takých priťahujú, lebo si myslia, že taká im bude čokoľvek tolerovat.

Strana
z2