Je vám lepšie bez chlapa?
Je tu nejaká žena, ktorá sa rozhodla byť sama s deťmi bez chlapa a je jej dobre? Ja mám šťastie na samých debilov, ktorý sa stanú buď nárazový alkoholici( tri dni mimo a v liehu), huliči trávy, alebo regulérny alkoholici 🤦 Neviem prečo priťahujem takých chlapov, ale je mi už zle. Samozrejme zo začiatku sa zdajú byť úplne super, úžasný. Možno je chyba aj vo mne a proste nedokážem s nikým žiť, leziem mu na nervy, som harpia, nedokážem vytvoriť domov a podmienky pre šťastný život. Rozmýšľam, že by som sama vychovala deti a žila sama bez chlapa lebo na to už nemám nervy. Ale dá sa normálne žiť bez "debilov"?(chlapov) 😂 Pár rokov určite áno, ale ja myslím až do smrti.
Mala by si pátrať, prečo priťahujes take typy chlapov. Či náhodou to niesu vzorce správania, zo svojej rodiny, vychovy a podobne. A hlavne byt spokojna a šťastná hlavne sama zo sebou a ostane príde
Ja tiež pritahujem len nevhodných mužov. Môže to byť, že dobre zeny takých priťahujú, lebo si myslia, že taká im bude čokoľvek tolerovat.

@mandzula veď jasné, ale neviem ktorý chlap by pristúpil na to, že ok, ja ich teda umývať nejdem, ale ty ich umyješ ráno 🤷