icon

Je veľa sexu v živote extrémom?

thirstymonk
16. júl 2024

Viem, že na tomto fóre sú väčšinou ženy, ale nájde sa tu aj niekoľko mužov. Tak sa teda pýtam obidvoch skupín. Je podľa vás extrém, keď mám chuť napr. sexovať hoc aj trikrát denne, alebo je to normálne vzhľadom na to, že som chlap?
Na manželku je samozrejme veľa aj raz denne, takže prakticky trpím. Nieže by mi to nejako extra vadilo, ale nie je to to, čo by som chcel ja. Dá sa s tým niečo robiť? Nejako si znížiť chuť? Trikrát denne sexovať je už fakt veľa, zaberá to množstvo času a energie. U nás sú akoby také vlny. Dva týždne nič a potom chvíľu jak zajace.

janulka1802
16. júl 2024

Pre mňa by to bol extrém. Absolútne by ma to nebavilo a to mám sex ozaj rada. Našťastie sa s manželom zhodneme vo všetkom, čo sa týka sexu. Keď by si chcel sex 3x denne, koľko trvá jedno číslo? Lebo je rozdiel pár sekúnd alebo milovať sa hodinu.

thirstymonk
autor
16. júl 2024

@janulka1802 No viackrát za deň to je len môj mokrý nesplnený sen :D Neviem, koľko by trvalo číslo. Pri bežnom milovaní to trvá tak 60-75 minút, ale už sme sa milovali aj dve a pol hodiny, to bolo fajne

cheko
16. júl 2024

@thirstymonk A koľko máte obaja rokov?

thirstymonk
autor
16. júl 2024

@cheko 31

adrestia
16. júl 2024

Pre niekoho je to extrém, pre niekoho normálne. Záleží od povahy a výdrže. My sme si s priateľom tiež vedeli dopriať 2 - 3x denne, ale po narodení dieťaťa to už nie je také jednoduché. 😝

thirstymonk
autor
16. júl 2024

@adrestia Tak my mame už dve deti a nie je to take jednoduche, lebo furt kvília. To je jasne.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
alexis617
16. júl 2024

@thirstymonk och ide o kvalitu nie o kvantitu ak je to 3× max 5 minút nemôzeš porovnávať z 1× ale kvalita 1 hodina + predohra uspanie detí ,umytie riadu,dobrá večera vynesenie zmetí a sex ako bonus od teba

veltraud
16. júl 2024

Mne sa chut vyrazne meni v ramci cyklu. V istych fazach by som stale ( na velku radost mojho muza, ano, aj niekolkokrat denne) a potom pride tyzden, dva, kedy sa mi proste neziada. On to plne akceptuje. Mame po styridsiatke

janickacrazy
16. júl 2024

@thirstymonk No možno chces 3x denne preto, lebo ho nemáš dosť. Možno keby ste ozaj mali 3x denne sex počas celého mesiaca, tak už by ťa to ani nebavilo. Ja keď som bola tehotná, tak som chcela furt a bolo to hrozné. Už aj manžel predo mnou pomaly utekal.

stanislavicenka
17. júl 2024

@thirstymonk asi bude zalezat aj na kvalite😉.
Moj manzel by mi pri takomto pocte uz povedal, ze ho obtazujem, nevladal by. Ale uspokojil by ma inak🤷. Ale pri dvoch malych detoch na to nie je vzdy cas a priestor