Je virtuálna nevera naozaj nevera?
Ako to vnímate? je podľa Vás nevera až keď príde medzi 2 ľuďmi priamo k intímnemu zblíženiu?
@jamacka preco by sa ma chcel zbavit? Zbavil by sa ma prave vtedy, keby mi taketo veci zakazoval. Zas si ale ozrejmime jednu vec - su to kamarati a kamaratky z cias, ked sme spolu neboli, su to vyse 20-rocne kamaratstva. Ani on a ani ja nemame pravo zakazovat taketo stretnutia, preco aj? Manzelstvom vari treba pretrhnut vsetky vazby z minulosti?
@jabadabadu ak ty si z tych stetiek? Lebo ja hej.
@mandzula Mne stačí jeden,nejdem to tu už komentovať, mnoho žien má na toto je len názory,potom sa nečudujte, že zistíte po pár rokoch,že vás partner podvádza.Ani sa mu nečudujem,keď mu také veci toleruje.Čaute vi trápny zdieľajte názor, že je normálne,že sa vás chlap stretava(kurvi)s inú ženu.
Z mojej skúsenosti mám kamaráta ktorý má rodinu už sa poznáme snáď 5.r nikdy sme sa osobne nestretli len si píšeme a došlo aj k intímnej komunikácie či fotkám ale myslím že radšej takto cez internet ako podviesť naozaj obaja sme sa už veľa krát bavili že dáme kávu alebo obed ale vieme že to nieje dobrý nápad takže sme len kamaráti čo si občas zavolajú napišu či sa trochu vyprovokuju ale stretnúť sa nikdy
@mandzula TY trúba nauč sa čítať, ja mam partnera takého istého čo tiež neuznáva stretávanie,že by mal ísť s kamoškami na kávu. A ten môj je v práci, do kerej vie zobrať cez víkend aj mňa, keďže ja mávam víkendy voľné a momentálne som s nim v tej práci.A keď to tu číta, tak pozerá,že niekere baby sú totálne šibnute,pár výnimkám čo sú tu.
Strasne sa bavim na tych komentoch🍿😃😃😃😃😃
Zadane zeny, od dnes ziadna kava ani pozdrav s opacnym pohlavim!!!! 😎
Tak kava s kamoškou/ kamošom pre mna nevera urcite nie je, vypisovanie si kdekym hlavne teda nove objavy, zoznamky, napr. jasným flirtom, intímnostami, a bez nejakého zjavného dovodu ( ze napr napisem kolegovi kvoli konkrétnej veci ), pripadne s planom sa stretnúť a nebodaj tajne za chrbtom partnera - to za neveru považujem.
@jamacka a ty nemas co robit len pri chlapovi v praci vikend tráviť? 😊
Mala som raz celkom vazny vztah, kym som po par rokoch neuvidela virtualny flirt mojho partnera s par zenami. Jednej tam mimoriadne kurizoval, vymenili si nahe foto, velmi krasne komplimenty na jej kazde miesto na tele ,samozrejme ja som od neho take nikdy nepocula 😀 ze zrazu aky zhovorcivy a lichotivy vie byt.
Prosil ju o stretnutie na kávičku a tak. Byvala do 100km od nas. Vynikajuca príležitosť 😊 netusim ,ci za nou isiel. Podviedol ma aj s byvalou, len par km od domova 🤦♀️ a bohvie s kym este. Z mojej strany to bol koniec.
Takisto kamoskin manzel, namotany cez soc.siete.
Takisto sesternicin partner.
Aj z opacnej strany, kamoska sa tiez namotala, vydata na zenateho . A plno inych rovnakych pripadov.
U mna, az by zacal manzel virtualne nieco take riesit, pre mna je to stop. Nieže by som to priamo oznacovala za neveru, ale skor to povazujem za vstupnú bránu.
Myslím, ze v dnesnej dobe so socialnymi sietami je to omnoho rizikovejsie, najma co sa tyka "namotania sa" ,kedysi boli tiez nevery ,ale ine, vacsinou z tej chlapskej stranky islo o ulety, nie city. Znamosti na jednu noc.Teraz najprv emočné litánie, potom stretka.
S tymi kavami je to sice mimo temy, ale mne osobne by bolo blbe kavickovat si s druhym pohlavim ked mam doma manžela, a je jedno ci by to bol nas znamy alebo stary znamy alebo hocikto aj nam obom blizky. Takych muzov radsej pozvem k nam kde je aj manzel .
Ale my sme tak vyrastali aj jeden aj druhy
@jamacka pokial by som nebola spokojna s tym jednym, tak s nim nie som, ale rozumiem, ze to je tu pre mnohe zeny nepredstavitelne, ze sa moze aj zena zdvihnut a odist, ked nie je spokojna 😉
A pokial by som svojmu muzovi neverila a zila v permanentnom strese, ze co ked miesto stretka s kamoskou sukaju, tak to by som bola asi velmi nestastna kopka nervov bez sebavedomia. Mna muz lubi a nepodvadza, ale ked sa rozhodne inak, nezabranim tomu, ani keby som ho drzala na retazi , tak nevidim dovod to robit 🤷
@simca06022011 zavidis, že ma zavolal so sebou a nevyhladava kamošky?
@jamacka 😂 nie nezávidím 😂 mam svoj program ako sedieť pri tom, kto ma pracovat
@simca06022011 Nuž tak asi tomu môjmu tak chybam, keď chcel ,aby som bola pri ňom. To,že tvoj chlap ťa nezavolal k sebe do práce, asi ťa má doma plné zuby.
Môj ma koľko krát presviedča,aby som šla s nim,že je so mnou rád. Takže s tvojej strany to je len obyčajná sprostá závisť 😜
@jamacka jaj nebuď uz trápna, ja s mojim pracujem kedze mame spoločnú firmu. Skor ho musis asi tolko strážiť v tej praci a hlavne ked si taka utocna hned😂 ja si neviem predstaviť ze by mi zamestnanci začali parnerov nosiť do prace 😂 ale kludne ved ked nemas co robit cele dni tak tam seď 😂 ze závisť 😂