icon

Je virtuálna nevera naozaj nevera?

15. okt 2022

Ako to vnímate? je podľa Vás nevera až keď príde medzi 2 ľuďmi priamo k intímnemu zblíženiu?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jamacka
15. okt 2022

@mandzula Ale ja som chcela povedať, že on je asi rad,že sa ťa zbaví, tak preto ti to dovolí.
Je mi jedno,že ma tu odsudzuje niekto za môj názor,ale ja ho nezmením.Nasla som si chlapa ktorí je v tomto chvalabohu taky istý. Ja proste po zlých skúsenostiach,na toto názor nezmením.

bessie12
15. okt 2022

@mandzula no toto.. hmm ako si mozte toto dovolit robit ??!!! Ved to je nieco "strasne" ! 😨😂😂

mandzula
15. okt 2022

@jamacka preco by sa ma chcel zbavit? Zbavil by sa ma prave vtedy, keby mi taketo veci zakazoval. Zas si ale ozrejmime jednu vec - su to kamarati a kamaratky z cias, ked sme spolu neboli, su to vyse 20-rocne kamaratstva. Ani on a ani ja nemame pravo zakazovat taketo stretnutia, preco aj? Manzelstvom vari treba pretrhnut vsetky vazby z minulosti?

mandzula
15. okt 2022

@bessie12 upadok moralky toto!!!

bessie12
15. okt 2022

@mandzula nieco s tym treba urobit. Takto to dalej "nemoze" pokracovat 😨😂

Ja sa tu zabavam. Esteze som sama doma, inak by si priatel pomyslel, ze mi sibe 😂

jamacka
15. okt 2022

@mandzula To je vec tvojho názoru a to,že ti to berie do úvahy tvoj chlap,je rad že sa ťa zbavi a ti jeho kamošky tomu nasvedčujú, že je rád, že vypadnem preč.

mandzula
15. okt 2022

@jabadabadu ak ty si z tych stetiek? Lebo ja hej.

mandzula
15. okt 2022

@jamacka dakujem, ze si mi vysvetlila, ako to moj chlap so mnou mysli, idem ho poprosit, nech dopecie kolac, dovari obed a konecne vypadne, bastard jeden.😉

mandzula
15. okt 2022

@bessie12 no, sama doma, a kde je ten tvoj, isto prekacuje kamosku na kave.😏😀

jamacka
15. okt 2022

@mandzula Mne stačí jeden,nejdem to tu už komentovať, mnoho žien má na toto je len názory,potom sa nečudujte, že zistíte po pár rokoch,že vás partner podvádza.Ani sa mu nečudujem,keď mu také veci toleruje.Čaute vi trápny zdieľajte názor, že je normálne,že sa vás chlap stretava(kurvi)s inú ženu.

bessie12
15. okt 2022

@mandzula no vraj isiel rano do prace. Ked sa vrati, tak sa ho to pre istotu spytam 😂

bibi14031996
15. okt 2022

Z mojej skúsenosti mám kamaráta ktorý má rodinu už sa poznáme snáď 5.r nikdy sme sa osobne nestretli len si píšeme a došlo aj k intímnej komunikácie či fotkám ale myslím že radšej takto cez internet ako podviesť naozaj obaja sme sa už veľa krát bavili že dáme kávu alebo obed ale vieme že to nieje dobrý nápad takže sme len kamaráti čo si občas zavolajú napišu či sa trochu vyprovokuju ale stretnúť sa nikdy

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jamacka
15. okt 2022

@mandzula TY trúba nauč sa čítať, ja mam partnera takého istého čo tiež neuznáva stretávanie,že by mal ísť s kamoškami na kávu. A ten môj je v práci, do kerej vie zobrať cez víkend aj mňa, keďže ja mávam víkendy voľné a momentálne som s nim v tej práci.A keď to tu číta, tak pozerá,že niekere baby sú totálne šibnute,pár výnimkám čo sú tu.

bessie12
15. okt 2022

@jamacka ze sibnute 😂😂😂😂 pobavilo

mandzula
15. okt 2022

@jamacka zivot ma naucil jednu vec - nehadat sa s hlupymi ludmi, ktori su majstrami svojho remesla, a kedze ja ich remeslo neovladam, nikdy ich nemozem porazit. Tak si svojho muza uzivaj, maj sa.

bessie12
15. okt 2022

@mandzula tu ani nema zmysel cokolvek pisat. Zadubeni ludia, ktori maju svoj "dokonaly" svet.

ivik4
15. okt 2022

Strasne sa bavim na tych komentoch🍿😃😃😃😃😃
Zadane zeny, od dnes ziadna kava ani pozdrav s opacnym pohlavim!!!! 😎

simca06022011
15. okt 2022

Tak kava s kamoškou/ kamošom pre mna nevera urcite nie je, vypisovanie si kdekym hlavne teda nove objavy, zoznamky, napr. jasným flirtom, intímnostami, a bez nejakého zjavného dovodu ( ze napr napisem kolegovi kvoli konkrétnej veci ), pripadne s planom sa stretnúť a nebodaj tajne za chrbtom partnera - to za neveru považujem.

simca06022011
15. okt 2022

@jamacka a ty nemas co robit len pri chlapovi v praci vikend tráviť? 😊

20erika07
15. okt 2022

Mala som raz celkom vazny vztah, kym som po par rokoch neuvidela virtualny flirt mojho partnera s par zenami. Jednej tam mimoriadne kurizoval, vymenili si nahe foto, velmi krasne komplimenty na jej kazde miesto na tele ,samozrejme ja som od neho take nikdy nepocula 😀 ze zrazu aky zhovorcivy a lichotivy vie byt.
Prosil ju o stretnutie na kávičku a tak. Byvala do 100km od nas. Vynikajuca príležitosť 😊 netusim ,ci za nou isiel. Podviedol ma aj s byvalou, len par km od domova 🤦‍♀️ a bohvie s kym este. Z mojej strany to bol koniec.
Takisto kamoskin manzel, namotany cez soc.siete.
Takisto sesternicin partner.
Aj z opacnej strany, kamoska sa tiez namotala, vydata na zenateho . A plno inych rovnakych pripadov.
U mna, az by zacal manzel virtualne nieco take riesit, pre mna je to stop. Nieže by som to priamo oznacovala za neveru, ale skor to povazujem za vstupnú bránu.
Myslím, ze v dnesnej dobe so socialnymi sietami je to omnoho rizikovejsie, najma co sa tyka "namotania sa" ,kedysi boli tiez nevery ,ale ine, vacsinou z tej chlapskej stranky islo o ulety, nie city. Znamosti na jednu noc.Teraz najprv emočné litánie, potom stretka.
S tymi kavami je to sice mimo temy, ale mne osobne by bolo blbe kavickovat si s druhym pohlavim ked mam doma manžela, a je jedno ci by to bol nas znamy alebo stary znamy alebo hocikto aj nam obom blizky. Takych muzov radsej pozvem k nam kde je aj manzel .
Ale my sme tak vyrastali aj jeden aj druhy

maranta_leuconeura
15. okt 2022

@jamacka pokial by som nebola spokojna s tym jednym, tak s nim nie som, ale rozumiem, ze to je tu pre mnohe zeny nepredstavitelne, ze sa moze aj zena zdvihnut a odist, ked nie je spokojna 😉

A pokial by som svojmu muzovi neverila a zila v permanentnom strese, ze co ked miesto stretka s kamoskou sukaju, tak to by som bola asi velmi nestastna kopka nervov bez sebavedomia. Mna muz lubi a nepodvadza, ale ked sa rozhodne inak, nezabranim tomu, ani keby som ho drzala na retazi , tak nevidim dovod to robit 🤷

jamacka
15. okt 2022

@simca06022011 zavidis, že ma zavolal so sebou a nevyhladava kamošky?

simca06022011
15. okt 2022

@jamacka 😂 nie nezávidím 😂 mam svoj program ako sedieť pri tom, kto ma pracovat

jamacka
15. okt 2022

@simca06022011 Nuž tak asi tomu môjmu tak chybam, keď chcel ,aby som bola pri ňom. To,že tvoj chlap ťa nezavolal k sebe do práce, asi ťa má doma plné zuby.
Môj ma koľko krát presviedča,aby som šla s nim,že je so mnou rád. Takže s tvojej strany to je len obyčajná sprostá závisť 😜

ivik4
15. okt 2022

@jamacka nechcela som sa zapojit, ale nie, urcite ale urcite pani nezavidi. Je uplne prirodzene nechodit s partnerom do prace . Tak ako pre Teba to prirodzene byt moze. Toto naozaj nieje nic na zavidenie

jamacka
15. okt 2022

@ivik4 Tak ja som jej to napísala len pre to,keď sa ma spýtala,že či nemám inej roboty,ako chodiť s tým svojim do práce. Aká bola otázka,takú som jej dala odpoveď.

simca06022011
15. okt 2022

@jamacka jaj nebuď uz trápna, ja s mojim pracujem kedze mame spoločnú firmu. Skor ho musis asi tolko strážiť v tej praci a hlavne ked si taka utocna hned😂 ja si neviem predstaviť ze by mi zamestnanci začali parnerov nosiť do prace 😂 ale kludne ved ked nemas co robit cele dni tak tam seď 😂 ze závisť 😂