icon

Je virtuálna nevera naozaj nevera?

15. okt 2022

Ako to vnímate? je podľa Vás nevera až keď príde medzi 2 ľuďmi priamo k intímnemu zblíženiu?

Strana
z3
jamacka
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
15. okt 2022

@jamacka Neviem kde som ja písala nejaky vymyty nazor 😂 ale tak mimochodom niektorí sa vieme aj správať a nemame potreby každého „ trtkat". Asi ti tu veľmi niekto skočil na otlak.

bessie12
15. okt 2022

@jamacka urazanie inych ti teda ide dobre. My sme chori kvoli nasim nazorov, ale za to vy ste normalni, ze ?? Priatel sa predchvilou vratil z prace a spytala som sa ho, ci by mal problem, keby som isla s kamaratom na kavu 1-2x do mesiaca alebo do restiky sa najest. A jeho odpoved - nie, nemal by s tym problem. Tak som mu povedala, ze podla nejakej zenskej by som bola slapka, ktora "podvadza" svojho priatela kavickovanim s inymi, a ze to iste plati aj na muzov, ked chodia raz za cas na kavu s kamaratkou. Smial sa z toho a ja s nim 😂 Dobre sa pobavili na tvojej sprostote. Dakujeme za zlepsenie nalady a celkovo dna 👍😂

retatka
Autor odpoveď zmazal
jamacka
15. okt 2022

@retatka 🤣🤣😂😂😂😂

jamacka
15. okt 2022

@retatka bla bla bla🤣🤣😂😂😂

roselyn
15. okt 2022

@derdia perfektny napisane. Odkial to je?

derdia
15. okt 2022

@roselyn ak myslis knihu, tak Moje tuzby, tvoje tuzby... Perfektna....10 eur ktore vedia zachranit vztah.

kiki68
15. okt 2022

Je to nevera a hotovo. Asi som stara skola v tomto

roselyn
16. okt 2022

@derdia dakujem 👍

mikadooo
16. okt 2022

Je mi jedno v akej kategórii sa to nachádza. Keby mi to vadilo a chlap s tým nič nespraví, tak pre mňa je to dôvod premyslieť si, či s ním vôbec chcem byť naďalej, keď bútľavú vŕbu má evidentne inde.

Strana
z3