icon

Je závislosť na sexe normálna?

Dnes o 14:50

Dobrý deň, mám 35 rokov a mám pocit že až často myslím na sex. Mám manželku, normálny vzťah , myslím ze spokojný, no niekedy sa neviem toho sexu ,,dojesť" .
Vždy som sa udržal no často ma to láka zahnúť, dať si niekde, s niektorou odviazaný sex, mať este mimo domu...človek možnosti má, ale bijú sa vo mne tieto nálady, respektíve mám zábrany prečo to neurobiť...aj keby to viem udržať v tajnosti...
Je to normálne?

Strana
z2
anonym_2a14c4
Dnes o 19:56

Zaujímalo by ma ako často máte doma sex….inak za mňa naco je dobre toto odriekanie si? Sex je len pud, a hrozná zábava..s láskou nemá nič spolocne… Ak potom túžiš, život je príliš krátky si odopierat..ale si ešte príliš mladý…pochopíš neskôr…🤪

viestta
Dnes o 19:57
@anonym_52745e

@viestta ja ked citam, ze sa mi žena nakoniec podvoli tak mi je jej luto😂 ani si nechcem predstavit ako to vyzera v praxi. Inak hej ved on stale iba sex rozoberá vsade

@anonym_52745e mne jej je ľúto odkedy to prvý raz napísal. On je strašný sebec, však on ju nemôže ani milovať, ani neviem za co ju vlastne ma

2691
Dnes o 20:53
@anonym_autor

@anonym_d7a35a to by ste sa čudovali, kolko žien poznám čo sú akože vzorné manželky a mamičky, ako majú tajné vzťahy a vedú dvojaký život. Niesu to len muži čo pokukávajú, ale i ženy...
Ale ja som nenapísal že som to urobil, sj keď môže sa aj prosté uvažovanie pripisovať ako jedna s foriem nevery, ale v zasade som proti. Iba to len tam zostáva.

@anonym_autor veď sa uisti, či si človek,alebo zvieratko a podľa toho sa chovaj! Máš pri sebe milujúcu manželku (dúfam, že aj milovanú).
Obetuješ svoj pokojný život za románik s nejakou
štetkou, ktorej je jedno ako dopadneš ty?

2691
Dnes o 20:57
@anonym_2a14c4

Zaujímalo by ma ako často máte doma sex….inak za mňa naco je dobre toto odriekanie si? Sex je len pud, a hrozná zábava..s láskou nemá nič spolocne… Ak potom túžiš, život je príliš krátky si odopierat..ale si ešte príliš mladý…pochopíš neskôr…🤪

@anonym_2a14c4 ... veď toto, sex je len pud....a zvieratká sa väčšinou chovajú pudovo

Strana
z2