Je závislosť na sexe normálna?
Dobrý deň, mám 35 rokov a mám pocit že až často myslím na sex. Mám manželku, normálny vzťah , myslím ze spokojný, no niekedy sa neviem toho sexu ,,dojesť" .
Vždy som sa udržal no často ma to láka zahnúť, dať si niekde, s niektorou odviazaný sex, mať este mimo domu...človek možnosti má, ale bijú sa vo mne tieto nálady, respektíve mám zábrany prečo to neurobiť...aj keby to viem udržať v tajnosti...
Je to normálne?
@viestta ja ked citam, ze sa mi žena nakoniec podvoli tak mi je jej luto😂 ani si nechcem predstavit ako to vyzera v praxi. Inak hej ved on stale iba sex rozoberá vsade
@anonym_52745e mne jej je ľúto odkedy to prvý raz napísal. On je strašný sebec, však on ju nemôže ani milovať, ani neviem za co ju vlastne ma
@anonym_d7a35a to by ste sa čudovali, kolko žien poznám čo sú akože vzorné manželky a mamičky, ako majú tajné vzťahy a vedú dvojaký život. Niesu to len muži čo pokukávajú, ale i ženy...
Ale ja som nenapísal že som to urobil, sj keď môže sa aj prosté uvažovanie pripisovať ako jedna s foriem nevery, ale v zasade som proti. Iba to len tam zostáva.
@anonym_autor veď sa uisti, či si človek,alebo zvieratko a podľa toho sa chovaj! Máš pri sebe milujúcu manželku (dúfam, že aj milovanú).
Obetuješ svoj pokojný život za románik s nejakou
štetkou, ktorej je jedno ako dopadneš ty?
Zaujímalo by ma ako často máte doma sex….inak za mňa naco je dobre toto odriekanie si? Sex je len pud, a hrozná zábava..s láskou nemá nič spolocne… Ak potom túžiš, život je príliš krátky si odopierat..ale si ešte príliš mladý…pochopíš neskôr…🤪
@anonym_2a14c4 ... veď toto, sex je len pud....a zvieratká sa väčšinou chovajú pudovo

Zaujímalo by ma ako často máte doma sex….inak za mňa naco je dobre toto odriekanie si? Sex je len pud, a hrozná zábava..s láskou nemá nič spolocne… Ak potom túžiš, život je príliš krátky si odopierat..ale si ešte príliš mladý…pochopíš neskôr…🤪