Jedna vec, ktorá sa vám páči na mužoch
Ahojte dámy, keby ste mali vybrať iba jednu vec, podľa ktorej by ste si vyberali, kto sa vám páči, čo by to bolo? Myslím fyzické, nie vlastnosť. Jedna vec, čo si všimnete na mužovi ( oči, pery, nos, ruky, zadok, nohy, vlasy apd.)
@anonym_autor prvé vždy oči, potom výška, prípadne postava, vlasy
Hlavne ked sa neberu vazne a vedia sa zasmiat sami na sebe.Ked podporuju zenu-jej pracu,uspechy.Ked zenu inspiruju ale zaroven nechavaju priestor na vlastne rozhodnutia.
Výška a oči
Ramena a vyska
Celkovo postava ani vychrtlina ani nabuchany taky akurát, môj taky je a má svalnaté, pevne telo aj keď nie je ten nabuchany ale je ex vojak a hokejista tak mu to ostalo našťastie
Mne sa páči, keď má muž strnisko a keď mu ide dobro z očí 🥰 a je pracovitý a verný.
A nepáčia sa mi extrémne svalnatí holohlaví muži. Bojím sa ich 🤭
Tmavy typ so sibalskym usmevom - vsimam si pery a zuby
@anonym_autor vôňa a vzájomné sympatie
Ruky, úsmev, ramena,...
Penis
@anonym_autor Nic konkretne, celok. Ale oci si vsimam dost a postavu
Ja si všimnem dve veci.. veľký nos a úzke pery.. tieto dve veci k sebe veľmi pasujú a oslovia ma.. a potom sa mi páči ak má muž bradu, to sa mi veľmi páčilo odjakživa a je veľmi málo mužov čo sa mi páčia bez..
@jana_eyre_2 presne ako mne😁
peniaze a schopnosť ich množiť.
Páčia sa mi vyšportovaní holohlaví muži vyššej postavy , vzdelaní .
Mne sa na mužovi veľmi páčia predlaktia 🤭musí mať pekné ruky 😍
@anonym_autor žiaľ, to nie je vidno....😝
@anonym_autor muzna postava, ziadne tintinko ani hajzlovy pavuk.
@anonym_ce06f2 😂😂😂
@anonym_autor hlas.
@anonym_autor oči - pohľad, potom úsmev, ...sexappeal
sebavedomie - ale také zdravé, nie prehnané
@anonym_autor čo si vsimnem prve su zuby a postavu. Velke brucho, zanedbany vzhlad (špinave uši, neostrihany, lupiny, neupravena brada..), nizka vyška, takeho nikdy.

@anonym_autor Pohľad