icon

Jedna vec, ktorá sa vám páči na mužoch

25. okt 2025

Ahojte dámy, keby ste mali vybrať iba jednu vec, podľa ktorej by ste si vyberali, kto sa vám páči, čo by to bolo? Myslím fyzické, nie vlastnosť. Jedna vec, čo si všimnete na mužovi ( oči, pery, nos, ruky, zadok, nohy, vlasy apd.)

gab
25. okt 2025

oci

alica110
25. okt 2025

Veľké ruky

tilly
25. okt 2025

Výška

tenerifka
25. okt 2025

Ak len jedna vec, tak cierne vlasy..... Bez toho to nejde

anonym_174088
25. okt 2025

@anonym_autor ako prvé oči a hneď v tom úsmev.(rozumej zuby)

anonym_e11bf9
25. okt 2025

Vysoký minimum 190 cm, čierne husté vlasy a chlap ako hora, žiaden chudý ako hajzlový pavúk.To je tak antisexi

tululu
25. okt 2025

Mozog. Je to fyzicke, je.

sszuzu8
25. okt 2025

Hustá brada

anonym_d7cbdf
25. okt 2025
@majkamajusqa

Ruky a prsty na rukach 😂 ked vidim divne prsty s kadejakymi obkusanymi polovicnymi nechtami tak je u mna koniec srandy 😂 a teda nie som nejaka povrchna 🙈

@majkamajusqa ty si ako ja 😅

anonym_c15596
Odpoveď bola odstránená
allexa88
25. okt 2025

@anonym_autor zuby,a bude to znieť zvláštne ale predlaktie 😄

terry658
25. okt 2025

@anonym_autor ja som sa už pri chlapoch poučila. Nedbaj na výzor! Poznám tak pekných chlapov a čo s tým, keď otvoria ústa tak je po kráse.....

majkamajusqa
25. okt 2025
@anonym_d7cbdf

@majkamajusqa ty si ako ja 😅

@anonym_d7cbdf som rada ze som tom neni sama 😂

guiseppinka
25. okt 2025
@luccija

@anonym_autor celkové vyzarovanie musí mať energiu.Nie nízky, príliš chudý detský..a veľmi si všímam zuby a nechty.musi mať iskru v očiach nie taký nemastny neslany pomaly

@luccija vo svojom popise si opisala 3 mojich kolegov😂 2 ta prva cast a treti ten koniec. Pritom ako chlap je pekny

jana_eyre_2
25. okt 2025

Ja si všimnem dve veci.. veľký nos a úzke pery.. tieto dve veci k sebe veľmi pasujú a oslovia ma.. a potom sa mi páči ak má muž bradu, to sa mi veľmi páčilo odjakživa a je veľmi málo mužov čo sa mi páčia bez..

domkakvet
25. okt 2025

@anonym_autor oci.

marusiao
25. okt 2025

pekné ruky a oči

brontofuz
27. okt 2025
@doriiis

Výška. Jednoznačne. Nízky muži sú no go pre mna

@doriiis komplex?

anonym_f2ece9
27. okt 2025
@brontofuz

@doriiis komplex?

@brontofuz Prečo komplex? Mňa tiež nepriťahujú nízki muži.
Tak ako niektorých mužov nepriťahujú vysoké ženy.

doriiis
27. okt 2025
@brontofuz

@doriiis komplex?

@brontofuz ... Prečo hneď komplex? Jednoducho je niečo, čo nás na druhom pohlaví priťahuje a čo nie. Všetci to tak máme a netvarme sa že nie.
Je to úplne normálne

tomiholjubavi
27. okt 2025

Pre mňa milý úsmev, ktorý "vidno" v očiach.
A odpudzovač numero uno: dlhé zažltnuté nechty. 🤢
Fuj. Mohol by vyzerať aj ako Henry Cavill, keby som zbadala hentakú drakulovinu, hneď by bolo po záujme. 😅

kofa77
27. okt 2025

A od akej vysky je to ok?

tomiholjubavi
27. okt 2025
@kofa77

@kofa77 ja mám nízkeho manzela. Ale nevadí mi, ze niektoré priťahujú iba vysokí chlapi. Aspoň zostal mne. 🥰 pre mna bolo dôležité len aby nebol nižší odomna. Mám 163 cm, cize moc chlapov nižších odomna ani neni. 😆

anonym_39bf5d
27. okt 2025

Hlas si vsimnem hned, ak ma niekto taky vyrazny hlbsi muzsky hlas 😽

kofa77
27. okt 2025

Mna to zaujalo, ze sa spomina vyska, tak som zvedava, ze co este vyska nie je a co uz hej. Kedze ja som na vysku nikdy nepozerala a v moje babske okolie v praveku v puberte tiez nie.

tilly
27. okt 2025
@kofa77

@kofa77 od 190 cm
Ale ja som teda reagovala na otázku, čo ma fyzické zaujme na pohľad na mužoch, nie výber partnera.
Otázku som pochopila tak, že čo by ma prinútilo pozrieť sa na chlapa. A mňa osobne zaujme vysoký chlap.

doriiis
27. okt 2025
@kofa77

@kofa77 ... 180 CM + .

greywolf
28. okt 2025
@majkamajusqa

Ruky a prsty na rukach 😂 ked vidim divne prsty s kadejakymi obkusanymi polovicnymi nechtami tak je u mna koniec srandy 😂 a teda nie som nejaka povrchna 🙈

@majkamajusqa suhlasim ako muz, nechty povedia a cloveku vela. Ked ich ma v mojom pripade zena vyhryzene do polovice je to asexualne nechutne a nepritazlive aj keby zvysok bol dokonaly. Zuby detto.

jana_eyre_2
28. okt 2025
@kofa77

@kofa77 ja napríklad poznám mnoho mužov čo sú príťažlivi a sú nízki.. ja som na to nikdy nebola zameraná, mala som aj priateľa ktorý bol vysoký ako ja (mám 163cm) mala som aj takého čo mal 170.. je pravda že väčšina mojich partnerov boli vysoki 185+ (manžel je tiež vysoký) ale nebolo to preto že ja by som si ich vyberala podla výšky, ale podľa toho kto bol ten dotyčný.. skôr asi mužov častejsie priťahuje nižšia žena..

ika11123
28. okt 2025

@anonym_autor zuby a oči