icon

Kamarátsky sex - názory

27. feb 2021

Ženy,prosím objektívne názory,možno vaše reálne skúsenosti. Vadilo by vám,ak muž, s ktorým by ste sa občas stretávali za účelom sexu a voľného času pravdepodobne (teoreticky) spáva aj s niekým iným? Že by ste to nevedeli, ale táto možnosť je vysoko realna? Aky postoj by ste zaujali?

Strana
z3
leeo
27. feb 2021

@jana_eyre_2 ci ma pravo alebo nema pravo niekto odsudzovat taky vztah, ako si napisala vyssie, na fakte to nic nezmeni, ze je to blizsie zvieracemu vylucne pudovemu spravaniu, nez rozmyslajucej, zodpovednej ludskej bytosti, ktora na rozdiel od primitivnych zvierat dokaze prejavit aj city a zachovat si dostojnost.

jana_eyre_2
27. feb 2021

@leeo nemyslím si, najmä nie v mojom prípade.. ak niekto má "kamaráta na sex" neznamena to, že sa stretnú a len pudovo sexujú a nič iné neriesia.. viac pudovejsi mi príde náhodný sex v opitosti.. mňa ale vôbec nerozrusuje ako to majú iní ľudia, pretože to nie je moja vec..

21oktober
27. feb 2021

@meluela 3 roky som bola bez sexu medzi jedným vzťahom a nasledovným vzťahom , bola som mladá , mala som 31 rokov, ale ani toto nebola vec ktorá by mal nasmerovala k takémuto kroku a kamarátskemu sexu . Viem pochopiť takú 50 tničku čo si už ozaj nechce vešať na krk chlapa po 50 tke, s takým už len oštara , nemá chuť si ho k sebe nasťahovať a ani s ním žiť lebo tam je viac nevýhod ako výhod pre tú ženu , teda pokiaľ nejde o ozaj výnimočný kúsok ale takého si ženy držia pri sebe zubami nechtami . Ale aj tam je niečo , výlety , náklonnosť , spoločné dovolenky len každý žije vo svojom byte. Ale prísť k niekomu šup šup tak neviem ako zúfalá by som asi bola ..no asi veľmi veľmi o týždeň znova šup šup , sem tam nejaké to nezáväzné kino .

leeo
27. feb 2021

@jana_eyre_2 mne je to tiez jedno, kazdy nesie zodpovednost sam za svoje ciny, ktore ho v buducnosti dozenu. Len som vyjadrila moj nazor. Pudy su pudy, nech sa akokolvek obaluju do farebnych papierikov.

jana_eyre_2
27. feb 2021

@leeo nie, dalo by sa skôr povedať že vzťahy sú vzťahy a sú všelijaké.. nie sú nalinkovane podľa toho ako si niektoré ženy na MK predstavujú..

leeo
27. feb 2021

@jana_eyre_2 mozes to nazyvat ako chces, pointu to nezmeni 🐇🐁🐑🐖🐓

jana_eyre_2
27. feb 2021

@leeo pekne trápne 😉 ale chápem že niekto si sem príde uľaviť..

meluela
27. feb 2021

@21oktober tak v 31 bez deti by bola vcelku zla strategia stracat cas v neperspektivnych vztahoch ... ale iny vek, deti, korona ... a hned clovek vidi veci inak 🙂

21oktober
27. feb 2021

@meluela jaj no deti boli a jedno nebolo v poriadku , tak ako u teba. Ale ani tu som nebola dostatočne zúfalá na takýto sex, neviem či by som taký stupeň zúfalosti aj dosiahla. A dnes po 40+ by som to už vôbec neriešila, prišiel by prišiel , neprišiel by neprišiel . Svet sa netočí len okolo sexu , má aj iné príchute a vône , aj keď tá sexuálna je fajn a prijemná . Ale znásilňovať to a za každú cenu , to by nebolo pre mňa.

meluela
27. feb 2021

@21oktober snad sa aj k tomu casom dopracujem, ze sa vratim do normy a nebudem mysliet na sex 60x za minutu, ako sa mi to deje niektore dni v mesiaci 😀 ale to by som uz musela vytahovat z mojej biografie viac nez mi je prijemne, preco je tomu momentalne tak

nika3136
27. feb 2021

Nebude to vo vasom vztahu, ale v tebe. Trapi ta, ze si uzije s inou, pretoze chces byt jedina. Ak je to pudove a ide iba o uzitie si, absolutne by ta to nemalo trapit. Pouzivaj ochranu a to je vsetko, nemozes rozkazovat cudziemu cloveku, ak to smerovalo k vztahu, tak nan kasli. Nesuhlasim ani s odsudzovanim ku.va, ak ma nejaka takeho partnera ako jedineho a on ich ma viac, jeho hanba, nie tej zeny. Mne by to ani nenapadlo riesit. Neodsudzujem ta a rozumiem, co sa snazis vysvetlit ale myslim si, ze si sa namotala a to je tvoj problem.

21oktober
27. feb 2021

@meluela nebudeš myslieť keď si ťa nájde nový muž , ja viem že momentálne je to scifi aj pre mňa bolo , ale oni muži sú a sú aj skvelí muži , len my ženy sme také hlupane niekedy že máme ho pod nosom a pozeráme veďľa na úplne iného.

elementissa
27. feb 2021

No ale ved je to tvoj znamy, s ktorym iba sexujes. Nie je to tvoj partner, frajer, manzel... Nie je ti nic. Dohodli ste sa, ze vasa interakcia je iba a len sex. Tak co si nanho narokujes? Dalsia zena, co nevie, co chce? Nemas pravo mu nic vycitat. Keby som bola ja v takej situacii (co by som nebola, ale cisto teoreticky), tak by som chapala, ze som prenho prostitutka zadara a on pre mna gigolo zadara. A prostitutky sa nepytaju, ci nespava este s niekym inym. Moze sexovat s kym len chce, nemame ZIADNY vztah. Nasa interakcia je cisto pudova, na gigola nemam, najdem si kamosa s vyhodami. Kazdy nech zije v takom vztahu/nevztahu, ako mu vyhovuje, ale nech dodrziava pravidla urcene na zaciatku.

meluela
27. feb 2021

@elementissa moze byt aj takyto "vztah" bez buducnosti a citoveho viazania sa, kde sa dohodnu na exluzivite. Je to hlavne o dodrziavani tych pravidiel. Ak sa dohodli ze nebudu spavat s inymi, tak maju obaja pravo ocakavat, ze ta dohoda bude dodrzana. A ak nebude, tak dohodu zmenit, alebo ist od seba prec.

marca12
28. feb 2021

Ano,vadilo. Vybrala by som si lojalnejsieho partnera,ktory ma len jednu kamosku na sex a ked nebude spokojny,ukonci to a pojde dalej. A nie klati hlava nehlava zaradom.

retatka
28. feb 2021

@anonym Zaľúbila si sa doňho ,ziarliš,vadí ti ,že sú tam i iné ...Nechceš si to priznať.No prerastlo to u teba do citov .Z jeho strany,žiaľ,nie .Tu pomôže ,to všetko len ukončiť .Budeš nešťastná a riešiť to tu ešte aj 10 rokov dokola ...

nelinka888
28. feb 2021

Ja vôbec nechápem takéto vzťahy. Nikdy to neskončí len pri sexe a zväčša sa niektorá strana proste do toho druhého zaľúbi. A tak sa jedna strana bude v takomto vzťahu proste len trápiť

katkami123
28. feb 2021

Ty nie si jeho priateľka, čiže ti vernosť nesľuboval. Keď bude mat možnosť a bude sa nimi nejaka iná páčiť, jasne, ze ako každý iný chlap využije príležitosť, nie je predsa nikým a ničím viazaný, takze nechápem načo to vôbec rozoberať. Ja osobne za takéto “vzťahy” nie som a nevidím v nich žiaden hlbší zmysel. Zeny sa väčšinou aj tak citovo naviažu časom a chlapi ich potom niekam pošlú, keď si nájdu vážnu známosť.

Strana
z3