Kamarátstvo s výhodami
Ahojte, aký máte názor na kamarátstvo s výhodami???
Ďakujem 😊
@babulkomale vzala
Tak baby rozhodla som sa ze do toho idem
Po nešťastnom manželstve mi celkom vyhovuje mat milenca(kamaráta s výhodami)
Ci z toho bude namotavka alebo nie to už nechám na osud 🤭
Pekný večer baby ❤
@liljana kde si prosím ťa vzala, že každé chodenie je zo začiatku vlastne kamarátstvo s výhodami? Kamarátstvo s výhodami je len o sexe a ničom inom. Dvaja sa stretnú ukoja svoje potreby a dovidenia pri ďalšej potrebe. Začiatok vzťahu teda chodenie spolu je o spoznávaní, stretavaní v podniku, meste, kine , smskovaní si, volaní si. Nič z tohto pri stretavaní sa len za účelom sexu nieje. Je to len sex dvoch ľudí. Žiadne kamarátstvo s výhodami. Len si to tak nazývajú lebo to znie krajšie ako sex s cudzím človekom.
@lalenka33 Pri dnešnom tempe spoznávania sa, kedy muž očakáva sex už na 3. rande, je toto oveľa menej intímne, ako keď máš kamaráta s výhodami, ktorého už trochu poznáš. Osobne by som do toho nešla, len mi napadlo, že chodenie na začiatku je naozaj sex s cudzím človekom. Hovorím teraz o spoznávaní sa už vo vyššom veku.
Ja som tak začínala s mojim priateľom ( sme spolu 4 roky a 4 mesačne bábätko 😁) ale zo začiatku obidvaja že len sex a to je všetko 🤣
Ja som s tým úplne v pohode, dlho to nevydržalo len ako kamarátstvo, v auguste sa berieme 😂😂
@toskanka to, že niektorí chlapi očakávajú sex na 3 rande neznamená, že ho aj musia dostať. Každému ako vyhovuje. Len minule v inej téme o takomto ,, vzťahu" mi bolo povedané, že takýto ,,kamaráti" spolu nekomunikujú o ničom len si proste napíšu dnes o 20 sex, prídu, zasexujú a idú. Takehoto človeka by som kamarátom nenazvala ani po 20tom sexe teda. Keď s niekým začínam chodiť intenzívne si s ním píšem, volám, potom sa pár krát stretneme, tak už toho človeka predsa viac poznám a môžem ho nazvať aspoň kamarát.
@lalenka33 ako jedna z mala to chapes uplne presne ako je to idealne. Velka pochvala. Vsetky tie paskvili ktore su schopni ludia navymyslat....vstupenka na problemy. Zeny, ako pise mlada dama, ziadne kamaratstva, ziadne nezmyselne pisania, kratka dohoda, stretnutie, natiahne trenky a ide prec, alebo vy a opat az ked pride volanie divociny.
@olinecka53 stanov hranice, minimalny kontakt, a vzdy, vzdy sa vyspi vo svoj posteli a sama!!!! Vela kvalitnych orgazmov prajem.
Mne takto typy vzťahov vyhovovali mala som 2, ale dosť dlhšie než niektoré vzťahy.😀 Boli sme aj aj, aj na dennom kontakte aj "s výhodami". Boli to ľudia, ktorých som poznala 2r a druhy 5r než sme si začali. Každý mal predtým vzťahy apod. S prvým sme ostali kamaráti aspoň na písomnej báze. S druhým to skončilo lebo chcel si nájsť vzťah.
Obaja boli ľudia, ktorých som neskutočne mala rada a viem, že aj oni mňa. Ale na reálny vzťah a budovanie niečoho sme kompatibilní žiaľ neboli.
Ale ja to neľutujem. Ak je to dopredu vyjasnene a vieš, že sa nezaľúbiš tak prečo nie? 🙂
Zároveň mať takto "výhody" s niekym koho nepoznám a iba rovno milenci, asi by som z toho nič nemala. Bála by som sa skôr, že sa namotám.
@olinecka53 ja som za 👍 mala som a bolo to fajn
@babulkomale umývačka a city? Ty miesas nie že hrušky s jablkami ale sedmokrasku s robotom.
dievčatá, tie, ktoré ste to vyskúšali - nemali ste potom problém sa odpútať? napr. keď si on našiel inú kamarátku, alebo ste si vy povedali dosť? a ako by ste riešili chorobu/tehotenstvo? fakt ma to zaujíma, lebo toto si neviem predstaviť ako sa dá vo vzťahu "bez citov"
@lucka_ke k tej chorobe a tehotenstvu... predpokladám ze každá rozumná žena sa chráni 😀
pokiaľ sú obaja slobodní, bez partnerov, nech si robia čo chcú. Keď im to takto vyhovuje, mňa do toho nič.
@nikijezikova áno, ale nič nie je 100 percentné a život prináša rôzne veci
@janinah kto vie abstraktne mysliet, metaforu pochopi.
@lucka_ke nasla som si terajsieho manzela, tak som to ukoncila, vysvetlila ze mam vztah, budem sa venovat jemu, on ze jemu by to nevadilo, ja ze mne ale ano a nie som typ na paralelne vztahy, kamosi sme stale, ked na seba natrafíme pokecame co deti a tak...
Ale jasne ze vnimam tie pohlady, ked sa raz chlapovi pacis tak na teba nezabudne a hocikedy by po tebe skocil 😃 a zenu potesi ze aj po vyse 16 rokoch by sa este "minula" 😃