Kde a ako nájsť normálnu ženu?
Pekny den prajem, vela clankov som cital na MK, ale prosim Vas o radu. Momentalne zazivam tazke obdobie. Priatelka sa po 6 rokoch vztahu so mnou rozisla. Z nicoho nic. Pekne som sa ku nej spraval, robil ranajky do postele,2 krat do tyzdna dostala kvety, drahe darceky, masiroval nohy kazdy, nikdy som jej nezakazal chodit von s kamosmi. Priatelka je o 9 rokov mladsia. Moj problem je:
1. Nemam momentalne ziadne sebavedomie, bojim sa, ze ostanem sam, ze som neni vobec aktraktivny.
2. Bojim sa dalsieho vztahu, kedze zeny si vazim a snazim sa byt dobry, aby to neskoncilo opat sklamanim, ze urobim vsetko pre zenu co jej vidim na ociach.
Prosim viete mi poradit? Dakujem
Zahral si to zle veľmi na "Mr. Nice Guy", to ženskú energiu nepriťahuje. Vyskúšaj aj zákon príťažlivosti a niečo sa priučiť mužskej a ženskej energii. Michal Drienik začal o tom točievať videá na Youtube... Nám s manželom veľmi pomohlo, keď sme sa začali učiť o týchto princípoch 🙂
Vymyslená téma pre zábavu. Ak si reálny, tak na honenie ega.
raňajky do postele, darčeky, 2x do týždňa kvety, masírovanie nôh - to inak ani dopadnúť nemohlo kamarát...
Lekcia do života č. 1: Pre ženu nemá hodnotu niečo, čo môže mať príliš ľahko... ak jej skákaš okolo zadku, tak tým znižuješ svoju hodnotu v jej očiach. Akokoľvek to znie paradoxne, je to pravda.
@petrik8891 dal si jej všetko,tak sa začala nudiť 🤷
@nnnuuunnn prečo by to bola vymyslená téma? toto sa deja bežne.. vieš, čo povedala moja bývalá mne keď mi dávala kopačky? "Dúfam, že si nájdeš niekoho, kto ťa bude ľúbiť tak ako si ty ľúbil mňa." Akože wtf... vtedy som bol ešte mladý ciciak, ale bola to veľmi dobrá životná lekcia.
@888elizabeth tak napr mna Mr Nice Guy urcite pritahuje. Mr Bad Guy totiz znamena problemy.
@marseillefan lebo registrácia je dnes a hneď hodil ochotne aj fotku, keby aspoň bez fotky. Podľa mňa to píše zena.
@petrik8891 "Pekne som sa ku nej spraval, robil ranajky do postele,2 krat do tyzdna dostala kvety, drahe darceky, masiroval nohy kazdy, nikdy som jej nezakazal chodit von s kamosmi."
Tu je tvoj problém. Prestaň sa ku ženám správať akoby spadli z neba. Máš jej vytvoriť zábrany, ktoré ty považuješ za správne a odmeňovať dobré správanie. Ak ona s tým nesúhlasí, hľadaj ďalej.
Ako sa nenapadne ponúkaš zúfalým ženským 😅 ale predpokladam že už chodia do správ návrhy na zoznámenie 😅
Skor mi to pride, ako by si si tu robil zoznamku. Zjavne to ale nebolo take ruzove, ked odisla. Tazko teda povedat, kde je ozaj pravda, no bola by som zvedava, kolke sa ti tu ponukli, ze by si s tebou rady popisali a mozno sa aj zoznamili
Hmmmm toto som nemala za 15 rokov dokopy. A nieto za 6 rokov kazdy tyzden 😂
Je to sice krasne ale…
Pocuval si aj jej potreby. Co chcela ona ci si robil len to co si chcel ty?
6rokov je dlha doba a je smutne ak sa par rozide len tak bez slova. Nepovedala ti ani dovod?
@athom no tak skúsim 🧐😅
1, podľa mňa sa to dá urobiť aj na mobile. Snáď bude stačiť, keď dám enter aby ma hodilo na nový riadok.
2, jdjdkeoejcnxns djsowod sjwowodkod skdoeiiee zjskwidiod djksowos xjskow
No, mne to tu ukazuje tak, ako autorovi. Tak som zvedavá, či sa to tak aj odošle. Ale nevidím dôvod prečo nie 🤔
@petrik8891 aj dobrého veľa škodí...
Ako prosím? Boli ste spolu 6 rokov a mala od teba kvety 2x do týždňa? Prepáč, ale neverím, že si skutočný 😃
z nicoho nic to istotne nebolo a len tak by sa takeho skveleho chlapa nevzdala. takze istotne tam niekde bol nejaky ten problem, o ktorom si nam teda nenapisal a robis zo seba len chudacika
Ziadna vymyslena tema, ziadne zeny to nepisu a ziadne spravy mi od zien neprisli. Dakujem ludom ktori reagovali na moj prispevok so snahou mi pomoct.
@kvetinka75 praveze nazor som si povedal aj ja, len potom bolo zle.
@petrik8891 napíš mi
@petrik8891 tak potom ste boli nesprávny pár
Pekny sposob na zoznamenie 😀musim nieco podobne vymysliet

navštív psychologa a zapracuje sa sebavedomí. Možno len z tvojho pohľadu nemáš chybu a ona hľadala niečo iné. Možno hľadala niekoho, kto si povie svoj názor, pomôže pri rozhodovaní alebo si niekedy presadí svoje. A nie len pritakávača. A možno našla niekoho bohatšieho. Dôvod rozchodu neuvádzaš, tak nevieme ako to videla ona, ale rozhodne na tom sebavedomí zapracuj