icon

Kde nájdem finančne zabezpečeného chlapa?

28. máj 2023

Kde viem nájsť chlapa ktorí je finančne zabezpečený? Nie nemusí byt milionár a áno aj ja mam vzdelanie a dobrú prácu ale keď tu niekedy čítam príspevky alebo aj v okoli vidím že rodiny nemôžu ísť na dovolenku, musia ísť nakupovať do lidl keď sú akcie, žena sa musí vrátiť do prace po 1 roku, žena musí ťahať finančne všetko lebo muž je kreten tak je mi zle 🙄🙄 bývam na dedine takze tu nič moc ale rozmýšľam nad sťahovaním sa do Bratislavy alebo do zahraničia (Viedeň, Praha) možno tam sú normalnejsi chlapi. Moja kamarátka sa presťahovala do Švédska a je s chlapom ktorý je tak finančne zabezpečený že ona len pracuje lebo chce ale nemusela by. Na Slovensku si takého chlapa neviem predstaviť

autor
28. máj 2023

@galganka cmuk

galganka
28. máj 2023

Mňa necmukaj, ja ti peniaze nedám... 🤣

jj298
Odpoveď bola odstránená
drake122
28. máj 2023

A fotka nikde?🤣

katica06
28. máj 2023

Úplne sa knej choval ako ku slúžke, proste v ničom neboli rovnocenní. Žije stále v UK, muž nedovolí aby prišla s ďeťmi domov.
Ak ti to nevadí, hôr sa do toho. Ale potom ak sa tu budeš sťažovať na muža tak si spomeň na túto diskusiu

viestta
28. máj 2023

To co je za zivotny ciel, najst si chlapa co ma zabezpeci? Si schopna zit s kymkolvek, hlavne, ze ta zabezpeci. Si schopna tolerovat hocico, len preto, ze budes zabezpecena? A tvoja sebeucta kde ostala?

amelia89
28. máj 2023

@katica06 toto je sice odveci ale ty na zaklade jedneho prikladu tvojej kamaratky predpokladas ze vsetci muzi zo zahranicia su takehoto typu alebo nechapem preco by to nemohol robit aj slovak?

mondolina
28. máj 2023

čo vyžaruješ to priťahuješ😉
a ozaj kde je láska? ♥️

liljana
28. máj 2023

To co hladas je, ze cakas, ze budes sediet doma na prdeli a on bude na vas robit za dvoch. V 70% pripadov, ked zostarnes, ta bude mat plne zuby, rozvedie sa a v 40tke budes riesit, ze nemas kam ist s detmi. A este sa budes rozculovat, ze za to moze on a co si to dovoluje nechciet pracovat na vyvalenu staru muuu doma.
Radsej si hladaj muza, s ktorym sa podelite vsetko. O pracu, o domacnost, aj starost o deti. O prava, aj povinnosti. Ides z extremu do extremu. Od on sedi doma na gauci, chces ist do extremu, ze ty budes sediet doma na gauci. V prvom pripade sa ti to nepaci, v druhom by si to brala vsetkymi desiatimi. A tak ako sa ti nepaci sediaci muz doma, ver tomu, ze casom muzovi nebude sediet sediaca zostarnuta skareda zena doma. Ze taku doma nepotrebuje.

ibajaanikiny
28. máj 2023

Nezvyknem komentovat takym stylom,ako to bude teraz,ale tak si mi dvihla tlak…
Ty sa prosim v prvom rade neohanaj ziadnym vzdelanim,lebo gramatika ti riadne unika. Po dalsie,akym pravom ponizujes ludi,ktori nakupuju v akciach?ty si proste len vychcama zlatokopka,ktora ocakava,ze si najde bohateho chlapa,ktory v zivote nieco dokazal,necha si urobit 2/3 deti a bude zienkou domacou a natahovat rucicky,aby nemusela naaaahodou nieco kupit v akcii v obchode Lidl…
Teba zivot este neprefackal,ze? Vies co?my sa vobec nemame zle,aj napriek tomu uz pracujem na plny uvazok,aj ked dieta nema este 3 roky. Aj napriek tomu nakupim niektore veci v akcii. Aj napriek tomu neocakavam,ze budem doma a peniaze sa mi budu liat z muzovho uctu. Viem,ako sme si to vydreli a viem aj to,ze dnes to je tak a zajtra byt uz nemusi. Zobud sa z toho sna,ak sa ohanas vzdelanim a neviem akymi superlativami,urcite nemozes mat problem sa zabezpecit. Zarazila ma este jedna vec,ty nepises o chlapoch v zmysle,ze ten sa ti paci pre toto a hento,ale preto,ze proste sa im dari,len bohuzial pre teba a chvala bohu pre nich,uz su zenati…
Spoliehat sa,ze si ta niekto bude vecne takto “piplat” je len tvoja hlupost,aby si nebola prekvapena,ak ta nahodou raz prekukne a pojdes s holym zadkom. Dnesni chlapi uz nie su naivni…
Takze doucit sa pravopis a zamakat na sebe,trochu zdravej sebareflexie,skromnosti a mozno najdes aj toho spravneho. A uz len dufat,ze budes milovat aj jeho,nie len jeho kreditku…

maryetta
28. máj 2023

My tiez nechodime na dovolenky. Max tak vylety. Mozno neskor no teraz sa na tie dovolenky ani necitime. Resp ich nepotrebujeme.
Kazdopadne ako si na to aj sama prisla-mnoho tych muzov uz rodinu ma a su spokojni.
Mozno len zle hladas alebo niecim proste tych muzov nepritahujes?
Ono hlavne. Nic nemusi byt tak ako to na prvy pohlad vyzera. Nie kazdy zabezpeceny muz je “normalny” vo vztahu. Co je teraz o rok dva sa moze zmenit a spravat uplne inac.
Alebo aj nejaky financne zabezpeceny moze prist o zdravie a vsetko zacne padat. Clovek musi byt pripraveny na vsetko. Niekedy sa neda pozerat iba dopredu. Niekde su tie krizovatky kedy sa musis pozriet aj vpravo a vlavo.

liljana
Autor odpoveď zmazal
denden77
28. máj 2023

@mondolina aj sebalaska a laska k € je laska 🤣🤣🤣
cica, ser na to.. , lebo sa ti moze stat, ze ho sice najdes ale o par rokov ta kopne do zadku a tebe zostane tak par drahsich kabeliek, daky ten kozuch, ci sperk.. a na benzin do rodnej dediny 🤷‍♀️😁

mandzula
28. máj 2023

Oslov Borisa, jeho harem je nafukovaci. Fyzicke parametre splnas, tie ostatne tiez.

jan510
28. máj 2023

Moja kamoska si takeho nasla slovaka, ale netusila ani ze on ma vela penazi. Dal jej 200e nech kupi taniere do bytu ked planovali spolu po case byvat a ona kupila vo vypredaju sadu za 50e a zvysok mu doniesla vydavok. To ho presvedcilo ze nejde po jeho peniazoch. Vravel , ze predtym co mal vztahy tak reakcia bola ze 200e je malo na poriadne taniere😃. Ta baba mala dokonca aj syna bola to slobodna mamicka, robila kozmeticku v hoteli. A dohodila mu ju jeho mama. 😃. Lebo sa jej dievcina zdala skromna. Predtym roky chodil s mojou susedou a vobec sa nemal k cinu, posun vo vztahu. Ale suseda je typicka mestska pipka zatazena na peniaze. Ta teraz zije svoj velky sen v Prahe, ma uz dalsieho frajera, ktory jej vykrikuje ze je s nim pre peniaze. A ani po rokoch si ju ten terajsi nevzal, prepasli aj sancu na dieta.

espeo
28. máj 2023

Nemám takého doma zlatko. Ani by som nechcela. Som sebestacna. Mam vlastne zdroje

liljana
28. máj 2023

Najviac pobavilo, ze normalnejsi muzi su iba ti, ktori zariadia, aby si vo vztahu nemusela pracovat. Predpokladam, ze o par rokov prides s placom, lebo 1.takeho nenajdes (nasli si krajsie, rozumnejsie,...) 2. alebo ak najdes, vymeni ta za mladsiu, krajsiu a mozno aj inteligentnejsiu - pracovitejsiu 3. budes tak dlho cakat na takeho, az zostarnes, ziaden o teba nezakopne a zostanu na teba presne iba ti, od ktorych teraz utekas - sediaci na gauci, alebo si kupis civavu a budes sa tu 10-20 rokov stazovat dookola, ze "normalni" uz nie su. A je to tak spravne, lebo ani priroda tiez prilis nechce, aby sa lenivci, ktorym sa nechce ani vzdelavat, ani pracovat, prilis premnozili a ludstvo zdegenerovalo.

viera27
28. máj 2023

Mam takeho doma. Ale pojem zienka domaca mi nikdy nic nehovoril. Dolezitejsie je vediet sa kvalitne postarat sama o seba. Vsak nikdy nevies co sa stane. A ty zostanes sama,bez praxe,bez prijmu. A hlavne,taky partner akeho hladas,musi mat v prvom rade o teba zaujem. Mas co ponuknut? Ak iba vzhlad,skus fakt toho Borisa Kollara.

martinkatinka
28. máj 2023

Toto je aka super srandovna tema 😆🤭 ani sa mi nebude chciet ist na bike, aby som zdokonalila moju postavu 🤔😆

katica06
28. máj 2023

@amelia89 a autorka nezovšeobecňuje? Grázla , chudáka či zabezpečeného nájdeš rovnako na dedine v BA aj v zahraničí. Ona si myslí že žiť vo Švédsku je med lízať, je tam vysoká kriminalita, plno migrantov, poznám ľudí čo radšej prišli domov na SK, báli sa pustiť deti samé do školy či ísť v noci osamote domov

Autorka poznám veľa chlapov u nás z dediny čo vôbec nezodpovedajú tvojmu opisu. Taký vodár, kúrenár, zvárač murár či obkladač má toľko práce že už je obsadený aj na jeseň, a zarobia pekne, majú vlastné bývanie, chodia s rodinami v lete k moru a v zime do hôr.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
galganka
28. máj 2023

Už autorku neotravujte, viete, aké je náročné baliť sa a sťahovať? Však ona kvôli tomu budúcemu vzťahu všetko takto opustí... to je niečo iné, ako nájsť si svoju lásku bez peňazí a spolu vybudovať rodinu, zázemie, peniaze, dovolenky... ☝️😆

mamula20
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
28. máj 2023

Je tu vela zien co da pravidelne chvastaju ze maju niekolko nehnutelnosti, kopu penazi, neustale objednavaju dvolenky, dost z nich zije v zahranici.
Hlavne ze ked niekto napise ze ma trampolinu a zahradu, uz sa neodpostitelne chvali 😃
Casto pisu dehonestujuco na slovenskych muzov, vraj ti v zahranici su lepsi a hlavne bohatsi, tie co si vzali chudobnych cudzincov sa tu nechvalia.
Urcite ti poradia, aby si aj ty bola taka stastna.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
28. máj 2023

Mimochodom v zahranici je normalne, ze zena sa vracia do prace dokonca skôr ako po roku 😉
Skus, mozno najdes svoj standard ✌️

slavomira236
28. máj 2023

@jj298 fyzicku mozno splna ale o tej
ineh stranke pichybujem ked tu napise kde ma hladat boohateho chlapa

domkakvet
28. máj 2023

Tak pises ze chces bohateho, potom, ze staci aby pracoval, no najskor si ujasni co vlastne chces a nezabudaj, ze chlapi sa radi pozeraju za inymi zenami, cize odporucam najst skor takeho co to robit nebude.

mikadooo
28. máj 2023

Tak ja neviem, aj ja mám takého, a to ani neviem, ako som k nemu prišla a dokonca na začiatku som zarábala viac ako on 🤔🤔🤔. Na Ba ani nemá neviemaký príjem (podľa mňa...). 😄. Každopádne, pri troch deťoch som trochu uvažovala aj nad variantom, že ostanem po RD doma a budem sa starať o rodinu. Žiaľ, počas prvého roku som zistila, že by mi z toho asi totálne d*blo, našťastie, aj tu mi dal chlap úplne voľné ruky a tak momentálne mám prácu na 5h, ktorú síce milujem, ale chlap už má trošken problém, že by som mala pracovať viac, lebo nechce mať zo mňa uštvanú zver. Každopádne, to, že zarobí(me) 😁 tak, aby sme mohli ísť na dovolenku, je príjemné plus. Keby som bola doma, rovnako by sme chodili na dovče, aj keď som bola na RD a md, tak sme chodili - podľa veku detí buď bližšie, alebo ďalej. Ale mne stačí, že je to fakt dobrý chlap vo všetkých ohľadoch. Tú dovolenku by som v pohode oželela, ak by chlap bol debilný.

caroline_
28. máj 2023

@monikkatt tak potom jej chlapa ani netreba...