Kde sa dnes ľudia zoznamujú?
Ahojte zeny, uz dlhsie riesime dilemu s mojim bratom. Ma tesne po 40ke a par rokov dozadu sa na neho vykaslala snubenica. Odvtedy si nevie najst priatelku, znamost. Chlap je sportovy typ, chodieva na turistiku, pracuje a je zabezpeceny. Ma vlastny dom aj auto, takze ziaden zufalec ci pijan. Kde sa dnes mladí ludia zoznamuju?
drzim mu palec.....on to da, uvidis 🙂
Zoznámiť sa môže kdekoľvek, ide o to, či je otvorený a vie sa napr prihovoriť, ak sa mu niekto páči. Určite sa dá zoznámiť na rôznych oslavách, svadbách, v práci.
Vy ste tu všetky není úplne kompletne... 40r a starý? Akože normálne sa mi rozum zastavuje!!! Tak niekde u vas na dedinke v hornej dolnej asi áno. Ale vo veľkých mestách, najlepší vek! Skúsení, atraktívni zabezpečení chlapi sú to! Nájde si 30-35rocnu (za mňa ideálny vekový rozdiel) a fakt mu nič v živote neujde, ak ešte túži po rodinnom živote.
Zoznámenie by som riešila cez známych, plesy, spoločenské akcie, internet.
Som na tom takisto, som vyše rok a pol sama.. Som tá čo verí že vesmír to v pravý čas zariadi... Na dobré si vraj treba počkať 😉
S muzom sme sa zoznamili v turistickej skupine na FB. Dala som tam fotku z vyletu, lajkol mi ju, zacali sme si pisat a dnes sme manzelia a mame dcerku. ❤
@janickacrazy takto presne našla moja sestra svojho muža
Nie je len prilis narocny? On ma auto, dom, mozno hlada 30r co uz tiez je zabezpecena, stihla a pekna, vs vzdelanie, vyborne vari :D . Aj takych single chlapov poznam
Neviem či ešte funguje Pokec, ale v roku 2014 sme sa tam s mojim manželom našli a už máme dve krásne detičky 🙂
@lusila91 fuuu, pokec je uz dlhe roky mega toxicke miesto. chodievala som tam pred 20 rokmi, teraz je to ta posledna moznos, kde by som hladala partnera. vlastne tiez neviem, kde hladat. 🙂 asi len najst si alebo rozvijat nejake svoje konicky, chodit medzi ludi a hadam clovek na niekoho natrafi. ale teda musi hlavne chciet. ja uprimne asi ani nechcem. len sa bojim, ze ked budem stara, bude mi luto, ze som uz tak dlho sama.
@pragmaticka njede o to ci je stary ..ale autorka pise kde sa mladi zoznamuju - tak asi nepojde na party medzi 20 rocny kde je hudba tuc tuc tuc alebo neaky novodoby hip hop a on tam bude stat a nebude im ani rozumiet - naj je napisat kde sa ludia v jeho veku alebo priblizne jeho veku zoznamuju .. ja mam tiez 40 a uprimne na diskoteku by som nesla .. ani na party aj ked ma mlady z prace volali-co tam budem s nimi robit ?? ale tak ak chce mladu pipinu tak ok .. no predpokladam ze v 40 chce uz nieco seriozne aj ked sa citi mlado jeho telo uz prekrocilo polovicu zivota
@krisbar
Ja mam skvelých kamarátov po 40tke-su slobodní a teda dáku zásadnú chybu u nich nevidím.
Proste po skončení vzťahu nehľadali, riešili si život single a asi im to už aj vyhovuje 🤷♀️
V každom meste je nejaká kaviareň kde sa zhlukujú nezadaní. Vo Zvolene je to Michelle -Coffee momentálne. Keď si tam sadne na hodinu, dve a bude pozorovať...určite ho nejaká zaujme. Potom je turistika, zoznamky, koncerty a napríklad Godzone špeciálny koncert veriacich. Všetky akcie kde sa zhlukujú ľudia.
@minarova22 ano, ved aj to je jeden z dobodov...ze nechcu.
A ked nemam pracu/kolegov, do podnikov nechodim, kde si mam najst zenu? nie kazdy sa pohybuje medzi ludmi.
bohužiaľ, iba na internete. Badoo, Instagram...
@pragmaticka a čo že podľa teba to je ideálny vek? Ostatní snáď nemôžu mať svoj názor?
Ja mam tiez pocit ze 45 je uz vela, ze som stara.. Je sice pravda ze som skor introvertny typ a oslovovat muzov nedokazem na svadby ma nikto nepozyva do turistickeho klubu nechodim cize ostavaju zoznamky a tam je to cista katastrofa...ale moj pocit je ten ze zena ma sancu na zoznamenie tak do 40 a potom uz jednoducho nie je zaujimava.. Ale to je moj nazor moje skusenosti 😊
Ty sa oňho bojíš? Alebo on sám o seba, že nebude mať partnerku. Poznám veľa 40,tnikov. Je to parádny vek. A ak nie je povalač, alebo niečo také, tak nevidím problém.
Ani zoznamku potrebovať nebude 🙃 minimálne sexuálnu partnerku už môže aj mať. 😉 To stačí pre začiatok.
Je veľa žien nezadaných. Stačí sa popozerať okolo seba. Aj ja som bez partnera. Ale medzi zufalky sa nezaradujem. A už vôbec.... Aby sa rodina starala o to, že nemám chlapa na vzťah. Až ma zarazilo teraz
Aj ja mám takú kolegyňu...37 ročnú... snúbenec sa na ňu vykašľal kvôli druhej a odvtedy je sama...už sa ani nepokúša niekoho si nájsť..zmierila sa s tým, že ostane sama... odkiaľ je brat??😉
@pragmaticka ja si tiež myslím že 40-ročný je úplne parádny vek...ja mám 37 a muž 47...o nič sme neprišli... šťastní sme 👍
Parťák na turistiku na FB 🙂 ja som cez tú skupinu spoznala super ľudí 🙂
@krisbar este raz precitat temu
@nyusika absolútne súhlasím, skúšala som zoznamky a je to peklo. A to som 35+
@mamamasama 40 je akurát 😂👍keď má žena po 30 ☀️
@evkakorcek súhlasím s tým, že ak nie je povalač, rýchlo si nájde. Slobodný chlap po 35, bez záväzkov, s prácou a nebodaj ešte pomerne dobre vyzerajúci, to je vzácne ako diamant. Ale tiež záleží, či žije niekde, kde sú aspoň nejaké slobodné žienky
@evkakorcek , k tomuto sa pridam. Prečo sa sestra stará do svojho brata. Mne stroskotalo 14 r.manzelstvo presne kvôli tomu, že jeho sestra sa do nás dennodenne starala, a moje dve deti sa jej za to môžu poďakovať, že sú bez otca.
Cez kamošov. Spoločenské podujatia svadby ideál.
autorka- a zuby nema pokazene?🙂 mojmu manzelovi sa stalo, boli sme na vychode u rodiny, manzelovi sa ulomilo zo zuba, pohotovost zubna ziadna, zubni lekari od rodiny prave na dovolenke, tak sme nasli jednu ambulanciu na nete-proste tip, skusili zavovlat, ci osetria, suhlasili, manzel isiel, a v ambulancii ordinovala pekna 38 r. zubna. dr,nie majitelka ordinacie , a vyslepicila manzelovi, ze ona je bez partnera, ze ci on je zenaty, a ci casto chodieva do tohoto mesta, a ze ake je to dnes tazke najst si primeraneho partnera, a ze ma pekne zuby, a aky je velky chlap, a ze aky je navonany, a cim je profesne. a ci ma deti, a ona by aj do divadla isla.......a take otazky, ze mi rozum zastaval...🙂 isla ako motorova pila 🙂 ani zoznamku netreba....🙂-tak toto mas dalsi tip, 🙂 popytaj sa v okoli, znamych, ci nepoznaju taku nejaku doktorecku....🙂tie aj dobre zarabaju...🙂

@avicii18 čo znamená starý? Takže ja, takmer 47r. s malým dieťaťom, už nemám šancu na vzťah? Alebo šťastie, či lásku?