icon

Kde sa hľadá chlap na styk?

16. júl 2021

Nesmejte sa mi ani sa nepohorsujte,ale kto mate,mali ste skusenost,kd sa hlada chlap na sex? Nemam zaujem o vztah,ale sex chyba. Nikdy som taketo nehladala,ale cloveku uz pomaly zacina zahrabat z nedostatku 😁uplne vazne sa pytam ako sa dvaja taky spoznaju?

karolinakr
16. júl 2021

Už je tu jeden obetavec a narodný hrdina, čo vezme toto bremeno na seba

janka_23
16. júl 2021

@neson123 tak držím palce 😂

marion09
16. júl 2021

Moja kamaratka si na pokeci pise s dvoma serioznymi,este sa s nimi nestretla lebo su galantni a seriozni,hladaju trvaly sexualny pomer a nesuria na nu.a su strasni fesaci.nevzdavaj to s pokecom

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
july0
16. júl 2021

@zazvorka87 Prečo by si mala pokaziť povesť chce si riadne len užiť normálna vec tak isto to aj niektorý chlapi robia.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
neson123
16. júl 2021

@janka_23 vdaka, tiez som na tom podobne jak ona tak hladam haha 😁

janka_23
16. júl 2021

@neson123 ja som na tom tiež podobne 😉

katka164
16. júl 2021

Nedávno tu hľadal chlap ženu na sex...

soldi
16. júl 2021

Zo zoznamiek odporucam tinder.
A v realite skus diskoteku 🙂

neson123
16. júl 2021

@janka_23 kludne mi napis do spravy

alaguema
16. júl 2021

seriózny chlap, ktorý osúloží cudziu ženu len aby si obaja uľavili...😀 Čo je na tom seriózne???

martinq54
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
16. júl 2021

@martinq54 momentalne nepotrebujem nikoho na ctenie a vazenie si. Ale pouvazujem nad sebou

neson123
16. júl 2021

Napis mi ked este uvazujes o tom 😁

h2
16. júl 2021

Keď nepotrebuješ nikoho na ctenie a váženie a nechceš vzťah, tak si kúp robertka. A máš to bez problémov. 🤷🏻‍♀️

martinq54
Odpoveď bola odstránená
hankm
16. júl 2021

@autorka kedze spontanne v prirodzenom realnom priestore zda sa ze nevies ako na to, tak sa ti moznosti zuzuju v podstate na zoznamky. Trpezlivost, a velku davky povestnej zenskej intuicie. No asi bez nejakeho kompromisu to nepojde.

soldi
16. júl 2021

A kolko mas rokov autorka? Chodis niekam?
Lebo ja mam 36, 4 deti, som 9 mesiacov odlucena od muza a za ten cas sa mi ponuklo uz niekolko muzov, tak mozno len nevyzarujes to spravne fluidum?
Ja si avsak ctim a vazim samu seba, takze nedam len tak hocikomu 😀
(Poslednu veru brat s nadsazkou please)

ofzuza
16. júl 2021

Dala som sa tak dokopy s kolegom. Podla mna staci daco "vyzarovat" a oni sa nalepia 🙂 potom si uz len dohodnut pravidla a je to.

nikiki29
16. júl 2021

Ja len tak odveci... to sa ženy nebojíte, že to bude nejaký fake profil a príde nejaký úchylák a niečo vám spraví? Či nemám pozerať veľa filmov? 😂 Ja som mala vždy rešpekt pred online chatom a všetky známosti aj ženské kamarátstva, aj tie z detstva zostali vždy len vo virtuálnom svete 🙊

kitycat
16. júl 2021

Tinder

leskovael
16. júl 2021

Už tu bola diskusia a nie tak dávno, kde chlap hľadal dlhodobú sex. partnerku. Skus trosku posnoriť a môžeš sa mu ozvať

karolinakr
17. júl 2021

@nikiki29 teraz som videla nedavno Megan is missing a mala som dosť. Inak podľa skutočnej udalosti. Pozri si a už na zoznamku nepojdeš nikdy v živote a poslednych 10 minut filmu....

iwesska
17. júl 2021

@nikiki29 Ja mam muza zo zoznamky. Nevyzera byt uchyl ani po 15r. 😂

0silvia0
17. júl 2021

@nikiki29 ja by som sa skor bala tych medzinoznych bakterii a infekcii, lebo ak ma toto niekto normu na bezne fungovanie, tak sa obavam, ze by som nieco chytila. Ale to som ja..

nikiki29
17. júl 2021

@karolinakr pozriem 👌🏻 ja on horory rada a na zoznámil nechodím asi 10 rokov, takže v pohode 😅
@iwesska ja som tým nechcela povedať, že na zoznamke sú len uchyláci 😂 ale proste či ten prvý pocit nebol nejaký strach alebo stres kto príde, či je to naozaj ten človek ako sa prezentoval atď. 🤷🏻‍♀️

natyreggae
17. júl 2021

Na tých zoznamkách stretneš aj veľa úchylov ale aj fajn chlapov🙂😉treba len hľadať

iwesska
17. júl 2021

@nikiki29 Vies co ani nie,ale mozno som len bola mlada a sprosta😂