Kde sa stratil prejav lásky?

domkakvet
17. mar 2023

Ahojte, prosím o radu, jeden muž sa správal tak, že som to pochopila, že by mohol mať o mňa záujem, nepriamo to naznačoval a ja keď že mám o neho záujem, tak som som mu to opätovala a tiež som nepriamo naznačila, že by som mala záujem a takto to išlo nejaký čas až kým to neskončilo, už prestal s prejavovaním náklonnosti, čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď.

tosomja
17. mar 2023

@domkakvet a on čo na to?

zmrzlinka2021
17. mar 2023

@domkakvet
A bol to prejav lasky? Lebo prejavovanie naklonosti nemusí vobec znamenať, že ta lubil alebo lubi

littlefiona
17. mar 2023

@domkakvet je tam veľa možností, a možných dôvodov, stretol niekoho zaujímavejšieho, prestalo ho to baviť, je pracovne vyťažený, je zadaný a ženatý a chcel sa len rozptýliť a mnoho iného. Aj reálne prislo k stretnutiu?

domkakvet
autor
17. mar 2023

@tosomja nebavili sme sa o tom keď že išlo o nepriamy náznak.

januska12323
17. mar 2023

Nepriamo ste si naznačovali? To znamená čo? Tam nebola láska, možno sympatie a po čase človeka prestane baviť tak sa posunul o dum dal.

lintu
17. mar 2023

čaro nového...a potom keď ťa viac spoznal, si prestala byť preňho zaujímavá... stáva sa...

domkakvet
autor
17. mar 2023

@zmrzlinka2021 čo to znamená?

domkakvet
autor
17. mar 2023

@littlefiona neboli sme na rande ale videli sme sa.

littlefiona
17. mar 2023

@domkakvet píšeš veľmi všeobecne, neboli sme na rande, ale sme sa videli. To čo znamená, že ste sa stretli na chodbe v práci a usmial sa, alebo čo.

domkakvet
autor
17. mar 2023

@littlefiona áno niečo také podobné.

beata_k
17. mar 2023

@domkakvet Myslim, ze bol k tebe len mily a ty si to zle pochopila, tak sa stiahol. Alebo ti to dookola naznacoval a ty si bola stale nedostupna tak sa to vykaslal.

0silvia0
17. mar 2023

@domkakvet popíš to vaše nepriame naznačovanie záujmu...

tosomja
17. mar 2023

@domkakvet a ako nepriamo? Sa usmial? Pozdravil? Či poťahal za vlasy?

domkakvet
autor
17. mar 2023

@0silvia0 nechcem opisovať, ale podľa mňa to bol určite prejav záujmu.

domkakvet
autor
17. mar 2023

@tosomja podľa mňa to bol prejav záujmu, ale nechcem rozpisovať.

tosomja
17. mar 2023

@domkakvet tak potom ani ja sa nebudem rozpisovať, stratil záujem ak mal nejaký.

sissy27
17. mar 2023

@domkakvet tak toľko ste si nepriamo naznačovali, až ho to omrzelo... to je celé.

zmrzlinka2021
17. mar 2023

@domkakvet
Pravdepodobne ty si to vnimala ako zaujem, on ako to,ze je k tebe mily a slusny. Vela muzov ma s tymto problem, co sa s nimi bavim. Snazia sa byt k zenam milí, pekne s nimi jednat, usmiat sa, povzbudit a potom nechapu, ze tie zeny sa namotavaju.

domkakvet
autor
17. mar 2023

@tosomja ja nechcem rozpisovať kvôly tomu ak by to tu náhodou čítal a ešte kvôly tomu, že nie každý by to bral ako prejav záujmu ale ja si myslím, že to bol prejav záujmu, poznáme sa už dlho a spravil to po desiatich rokoch také správanie prvý krát.

domkakvet
autor
17. mar 2023

@zmrzlinka2021 len my sa poznáme už dlho a do teraz taký nebol.

zmrzlinka2021
17. mar 2023

@domkakvet mozno ano, ale pravdepdobne ste sa nepochopili.
Vôbec to nerieš.
Keby mal o teba zaujem, bojuje o tvoje srdce.

ckocka
17. mar 2023

Preložené: poznáme sa roky, prehliadal ma ako širé lány, teraz sa prvýkrát na mňa usmial, tak ma musí milovať.

deti95060810
17. mar 2023

ja si skôr myslím že išiel za inou - dostupnejšou...
alebo sa zľakol že si to až moc dobre pochopila...

tanyag
17. mar 2023

Heeej aj na mňa minule žmurkal a usmieval sa jeden nádherný čašník v kaviarni, chodil vždy k stolu, pýtal sa či mi káva chutí, za každým žmurkol, usmial sa od ucha k uchu, zašepkal...Som tu pre vás ak by niečo...Určite mal o mňa záujem, čo si tu budeme klamať, opätovala som mu pohľady, úsmevy, žmurkanie nie, to neviem a neriskovala som radšej, aby som náhodou nezaškúlila namiesto žmurknutia 😂 Takto to bolo celý podvečer a vieš čo? vôbec mu nevadilo, že som tam bola s iným mužom....ešte aj na diaľku, keď som ho pozorovala od stola a on bol za barom, sa nám pohľady veľakrát stretli...určite o mňa mal záujem...ach tie prejavy lásky 😁

No a teraz vážne, asi videl, že si to vzala z iného konca a radšej prestal byť milý, aby si si nenamýšľala somariny. Takých ľudí milujem, človek je milý k opačnému pohlaviu a už hneď to berú ako flirt, záujem a neviem čo 🙄

bloger
17. mar 2023

@domkakvet Podľa mňa si na to nemala hned zareagovať. Chlapi majú radšej také nedostupné ženy. Viac ich to baví, že sa tvária chladne. Dobíjaj sa koľko chceš, neotvorím.

zorkahorka
17. mar 2023

Prilis malo vieme, aby sme radili. Mozno takto zmurkal na viaceré a vybral si jednu z vas. A mozno ma v sukromi problemy a riesi teraz ine veci ako usmevy na baby.
A mozno, ked ta spoznal, stratilo to caro...

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
17. mar 2023

Mňa by zaujímali tie prejavy záujmu .Totiž niektoré ženy si ich zle vysvetľujú …chlap spoločenský ,milý k opačnému pohlaviu a ženy si už hneď namýšľajú ,že ma o ne záujem 😃Nie ,sú typy mužov ktorí sa vedia k ženám správať a vôbec to so záujmom nemá nič spoločné .

h2
17. mar 2023

Keď nechceš napísať, o aké prejavy ide, tak ťažko radiť. Ale keď píšeš, že nie každý by to považoval za prejav záujmu, tak možno ani tie tvoje nepriame náznaky on nepochopil, ako prejav tvojho záujmu a prestal sa snažiť. Nechcem zovšeobecňovať, ale chlapi celkovo dosť slabo chápu nejaké nepriame náznaky, často treba úplne jasne a po lopate. Keď sa poznáte už dlho, tak s ním hoď reč, nech zistíš, čo a ako.

moonlight1210
17. mar 2023

@domkakvet A co sa stalo s partnerom? Zabalili ste to nakoniec?

Tento muz je ten isty, co si riesila pred mesiacom, ze vzdy ked mas cakat na jeho odvahu, tak budes cakat aj rok, a ked mu iniciativne prejavis zaujem ty, tak sa stiahne a utecie?