Kde sa stratil prejav lásky?
Ahojte, prosím o radu, jeden muž sa správal tak, že som to pochopila, že by mohol mať o mňa záujem, nepriamo to naznačoval a ja keď že mám o neho záujem, tak som som mu to opätovala a tiež som nepriamo naznačila, že by som mala záujem a takto to išlo nejaký čas až kým to neskončilo, už prestal s prejavovaním náklonnosti, čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď.
Autorka z opisu čo si tu dala nevidím žiadny jeho prejav lásky voči tebe... trochu viac si domýšľaš..to je celé...
mňa pobavilo že sa tu nebude rozpisovať keby to náhodou čítal 😀 😀 😀 určite sem chodí a hneď si to spojí s tebou 😉
@moonlight1210 áno to je on, ten istý.
@domkakvet a partner co? Uz nie ste spolu?
Alebo riesis teraz dvoch muzov subezne?
@moonlight1210 ja si tu pýtam radu, toto je nepodstatné, ale rozišli sme sa.
@domkakvet istym sposobom je to podstatne. Ked clovek riesi dvoch partnerov subezne, malokedy to dopadne dobre.
A pri tomto novom, neviem, trochu mam pocit, ze si jeho zaujem vykladas mylne. Lebo minimalne mesiac riesis: ma zaujem? Nema zaujem? (A asi aj dlhsie.)
V drvivej vacsine plati, ze ked si nemozes byt ista, resp. aj das najavo svoju pristupnost a on nic, tak nema zaujem. Aj ked sa ti paci a je ti sympaticky.

Niekedy fakt ziram, asi som z inej planety. To taku blbinu moze riesit dospela zena? Jak 10 rocne deti tesne pred pubertou